Ellos <3

Shit vad seg man blir efter att varit hemma ett tag sen börja jobba (ha praktik som det är i mitt fall). Är trött hela tiden i stort sätt och gäspar som tusan. Men det stoppar verkligen inte mig från att göra ett bra jobb på praktiken. Får sååå mycket beröm för allt jag gör och det är verkligen kul. Det får en att trivas som attan. :)


Idag kom även mitt paket till konsum, som jag längtat efter det. ;D Längtar alltid efter min paket dock men endå. Beställde en jacka och en lång skjorttunika. Både passade bra även om det tar lite tid att vänja sig vid dom. Det är inget jag haft på mig innan direkt så det kanske är därför.

Jackan är i kort modell vilket jag aldrig haft innan. Men jag tyckte det såg helt okej ut och jacka är verkligen perfekt till sena sommarkvällar och nu såhär på våren samt på hösten. Den passar superbra till vardag men även till fest. :)

Skjortan är lite lite stor i midjan, så jag ska köpa ett bälte att ha till den, kommer bli himla snyggt, både med leggins/jeggings eller vanliga jeans till den. Varför jag inte syr in den och istället väljer bälte är för att då kommer den passa superbra sen när man får stor mage nån gång i framtiden. JAAA jag tänker på framtiden.... ;)


Supersmutsig spegel jag vet.. :/


Skjortan tog jag ingen bild på när jag prova. ;P



Nu ska jag antingen sova en stund eller kolla på tv. Just ja boxern funkar fortfarande inte så blir nog att vila en stund innan älskling o jag kollar på något som vi har på datorn istället. :) ♥




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback