Marmelad

Har egentligen så mycket att skriva om men jag har lixom ingen ork :P Det kommer bli bättre det är jag säker på men just nu är det som det är. Jag kommer fixa tid när jag väl börjar skolan oså. Funderar på att byta bloggportal där man kan blogga via mobilen. Just nu funkar det ju inte på blogg.se fast det var lovat att det skulle komma en app i MARS detta år. Sån bullshit alltså. Får se i höst om det blir byta eller stanna.

Idag har jag börjar packa inför Turkiet resan. Vi åker redan på lördag morgon. Så spännande även om det känns som för kort tid att vara där. Men har skolan som jag inte får missa för mycket där. Nu har ju även min raring Amelia kommit in där och börjar. Nu har jag någon att plugga med och banne mig gymma med!! ;D

Plockat har jag med gjort idag och imorgon blir det att städa och dammsuga och förbereda inför lördagen. Har även kokat plommon marmelad ikväll. Blev 5 små burkar :) Hade fått massa plommon och vi åt massa men orkade inte äta allt och eftersom vi åker bort om 2 dagar så var det smidigt att göra marmelad av det. :) Om en stund ska vi smaka marmeladen, vi väntar bara på att den ska kallna. :)


Om jag inte skriver mer innan resan så hörs vi säkert efteråt igen!! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback