Three weeks

Inatt åkte mamma och G hemmifrån och påbörjade sin resa ner i europa. Kl 03 inatt sa vi hejdå och lycka till, kommer sakna mamma massa även om vi inte träffas vare dag annars. Ringer mamma jämt när jag har något på hjärtat eller för att bara prata. Hon är min bästa vän, och det kommer kännas konstigt att inte kunna prata så ofta som vi göra. Men 3 veckor går snabbt.

På tal om tre veckor. Idag är det 3 veckor tills jag fyller år, 21 år. Tiden går så himla fort nu för tiden. Hoppas den fortsätter att gå lika fort med för jag längtar till framtiden så mycket. Vill börja skolan nuuu. :) Hur konstigt det än låter så ser jag fram emot att sätta mig vi skolbänken igen.  Ska bli kul att lära känna lite nya vänner också. :)

Just nu är jag hemma i mammas lägenhet med mina bröder. De sover fortfarande men ska gå och väka dem om en liten stund, de sover säkert bort hela dagen annars. Ska träffa min kusin Bibbi idag eller imorgon med, har inte riktigt bestämt mig när det blir. Vet bara att imorgon kväll åker jag hem till Linköping igen. :) 



Bild från min 20års fest förra året, kronan var från Amelia. Underbar dag <3
Tiden går såå fort nu för tiden.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback