1200

Till frukost idag blev det fruktyogurt med lite extra jordgubbs- och ananasbitar i. Det är så supergott så det finns knappt. Blev även en knäcke med tacoköttfärs, majs och lite taco sås till det. Någon måste ju äta upp resterna så jag offrade mig. :D



Går ju på diet just nu som jag tidigare nämnt, det är inte superspeciell diet utan jag ska bara äta runt 1200 kcal om dagen, det är lite svårt att hålla det men oftast går det bra, om jag äter så lite så tapper jag 1 kg i veckan ungefär. Idag vägde jag 59,7 och har 55 som mål och enligt appen på mobilen så kommer det ta ca 5-6 veckor att nå det målet. Det är lite lagom tycker jag. Dessutom så äter jag vanlig mat fast i mindre mängd bara istället för att bara köra på sallad och frukt. Och det funkar finemangt faktiskt. Så såhär ligger det till för den som undrar. :)


Idag funderade vi på att gå en promenad och kolla upp spåret som ligger i närheten av oss, det är tänkt att vi ska börja springa oså i sommar och då kan det vara bra att veta vart man ska. Men det blåser massa ute vilket gjort att jag tappat lusten helt, dessutom är det ingen sol så det är säkert kallt ute. Får se hur det blir, antingen det eller städa här hemma. :)


Hoppas alla haft en trevlig helg!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback