Brunett

Igår tog jag äntligen tag i mitt hår. Det var ju så fruktansvärt fult med utväxt och färg som gått ur, enligt mig. Ville fortsätta färga rött men det kostar både tid och pengar till att ha ett sånt där riktigt fint och rött hår. Sååå jag bestämde mig för att färga bort det. Rött är den svåraste färgen att få bort så var rädd att det skulle bli jobbigt att avfärga men så fel jag hade.

Började att avfärga håret igår, använde colourB4, den var riktigt bra måste jag säga och sliter inte på håret knappt. Man måste arbeta snabbt med det bara för att ju längre tiden går, desto mindre bra tar avfärgningen. Enda nackdelen är att avfärgningscremen luktar typ ruttet ägg. Haha. Sen när det var klart så fönade jag håret för att se hur det blev. Resultatet blev lite kopparfärgat ungefär, det tog mycket bättre än jag trodde och jag var nöjd.

Slänge efter det i den ljusbruna färg jag köpte. Den färgen blandade/skakade man i en burk som man får ta ur med fingrarna istället för sån där flaska som det brukar vara. Var väääldigt skeptisk till det innan men måste säga att jag tycker det var mycket lättare att färga håret på det här sättet. Gick väldigt snabbt och var hur enkelt som helst. Färgen blev dessutom jättefin, lite mörkare än vad jag trodde men det visste jag att det kunde bli pga avfärgningen. Rekomenderar verkligen dessa två! :)


Här kommer lite bilder. De är inte världens bästa men det är de enda jag har förtillfället. Bättre bilder kommer så småningom! :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback