Balkongstäd

Spenderat förmiddagen till att städa ute på balkongen. Sopat bort all mossa, grus och skräp som legat där sen lång tid tillbaka samt plockat iordning de saker som står där ute. Ramarna ska fixas under helgen och nästa vecka, sen ska en stor balkongmatta köpas och vi tänkte även kika lite på nya utemöbler.
Ska bli så otroligt skönt att få ordning på balkongen så man kan sitta där i solen och njuta och även öppna upp och vädra lite. Just nu är det t.ex 27-28 grader i vardagsrummet och då har vi öppna fönster och en fläkt igång. Vill inte veta hur varmt det kommer vara i sommar. :P



» Mysan

Jag vill också ha sånt dära när hur får ni upp det. Vi har skit högt mellan balkongräcket och balkonen ovanpå vi vet inte riktigt hur vi ska få till det kommer så behöva balkongdörren i sommar då jag kommer vara höggravid typ hela sommaren..

/mysan

Svar: Det är svårt att förklara såhär över kommentarer hur vi gjorde/kommer göra men om du vill kan jag göra ett inlägg sen när vi är klara med innätningen (om 1-2 veckor) hur vi gick tillväga och allt? :)
dottir.webblogg.se

2013-04-03 // 23:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback