Absolut inga känningar

Vilken dag det är idag! Vet inte hur vädret hos er andra är men här totalt vräker det ner regn i skrivande stund och blåser även en hel del. Det blixtrar och åskar också då och då och jag är sån där person som tycker att det är så himla mysigt att bara sitta och titta ut och lyssna på mullret som kommer. Mysväder! :)



Igårkväll hade jag förvärkar under 1-2 timmar som gjorde ont fast jag tagit två alvedon. Bestämde mig för att ta ett bad för att se om det hjälpte lite, vilket de gjorde för efter badet så försvann de helt, typiskt nog.
Inatt hände det absolut ingenting förutom att jag vaknade utan anledning ett par gånger och hoppades på att något skulle vara på G. Vilket det aldrig var, kände av någon förvärk imorse när jag låg och drog mig lite i sängen men inget mer än det har hänt sen igår. Har inte så mycket hopp om att svepningen hjälpte fast jag vet att det kan ta lite tid med, känns bara som min otur. :P Jag borde verkligen ställa in mig på att det blir att åka in den 19e istället. Lika bra! :P





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback