Hembesök från BVC

Jag bloggar väldigt mycket (läsa bara) från mobilen just nu och kan inte svara på kommentarerna härifrån. Jättesynd tycker jag men ni ska veta att jag läser dem och blir så glad av dem med. Hoppas kunna svara på alla snart och komma igång med skrivandet igen! Ni får ha lite tålamod bara. :)

Idag var BVC sköterskan här på hembesök. Allt gick bra och lilla fröken hade ökat 50 g sen i måndags. Eftersom amningen inte riktigt kommit igång och att hon snuttar på bröstet dygnet runt kan bero på att hon är hungrig. Så vi kom fram till att öka ersättningen med ett antal milliliter och ge var 3e timme istället för var 4e. Har gett henne ersättningen som vi kom överens under dagen och hon har sovit i stort sätt nästan hela tiden sen vi gav först gången! Hur skönt som helst att vila armar och brösten. Har även hunnit duscha utan att känna stress. Underbart.

Jag kommer amma, men bara när jag känner att jag orkar och vill och jag passar på innan hon får ersättningen. Det känns som ett bra tillfälle och jag behöver inte ge upp amningen helt. Känns riktigt riktigt bra. :) Ersättningen ger vi nu i flaska istället för tillmatningskopp som vi hade innan och vi har även hittat en napp hon gillar. Provade först en napp från MAM i några dagar men den tyckte hon inte alls om, provade istället en från esska ikväll och den tuttas det livligt på en stund innan hon somnar. Ikväll har hon även sovit själv, antingen i vagnen eller brevid i soffan. Ska bli intressant att se hur natten kommer att bli. :)

Nu sitter vi i soffan (som alltid ;)) och ska snart kolla på någon film och äta lite, sen blir det att krypa till sängs.
:)


» Esska

Skönt med en napp som funkar, eller hur? ;)

Svar: Det är väldigt skönt, när den funkar! Hon är inte så förtjust i napp än. ;)
dottir.webblogg.se

2013-07-31 // 19:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback