Vecka 42

Säger välkommen till vecka 42, som även är den absolut sista veckan jag är gravid i. Känns riktigt skönt att det snart är över faktiskt och att jag slipper alla gravidkrämpor och denna eviga väntan som är så dryg. Om prick en vecka senast så är vi på förlossningen och väntar på att bli igångsatt, riktigt spännande känns det och det är ju inte alls lång tid kvar egentligen.
Jag har inga förhoppningar om att förlossningen kommer dra igång tidigare än dess och lika bra är väl det. Jag blir så besviken varje morgon när jag vaknar upp och inget har hänt. Känns som man bygger upp ett stort hopp på dagen pga slemproppen, molande värk och förvärkar som kommer ibland och sen på natten står allt still. Frågan nu är ju bara vad jag ska hitta på de kommande dagarna för att få tiden att gå. :P


Såhär säger minbebis.se om vecka 42:
Sista veckan av din graviditetet. Om inte förlossningen startar naturligt denna vecka blir du igångsatt. Inom en vecka är du mamma!Igångsättning innebär att förlossningen sätts i gång på konstgjord väg.
Det fins två olika anledningar till att man gör en igångsättning, medicinska skäl eller om du har gått över tiden mer än två veckor. Vilken metod man använder beror på hur mogen livmoderhalsen är.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback