Sulkyfrågan

De senaste kvällarna har jag suttit och googlat efter vilken sulky som passar våra krav bäst. Jag vill ha en vagn som vi kan ha när vi reser någonstans, som är liten att packa med sig. Emmaljungan vi har nu blir väldigt stor när man packar in den i en bil. Älskar den men jag är inte jättesugen på att ta med den när vi gör små utflykter.

Det finns ju en hel djungel av sulkys där ute. De krav jag har är framförallt att den ska vara vändbar, ha liggläge och är hyffsat lite ihopfälld. Om suffletten är stor är det ett mycket bra plus. Jag fastnade för mest Njoy Bubble, Akta graco evo, Akta graco fusio. Den sista är den jag kikat på en hel del ikväll. Den ser ju väldigt bra ut på bild måste jag säga, frågan är om den är lika bra när man kör den?!  


Bild lånad från google.se
Detta är Graco Fusio, den jag fastnat mest för. Den är vändbar och hyffsat liten och den har i princip helt plant liggläge. Den ser väldigt fint ut tycker jag för att vara en vändbar sulky. Suffleten är inte gigantisk utan mer som en vanlig som på de flesta vagnar. Jag har ändå tänkt köpa en solskyddssufflet till våran Emmaljunga som jag kan använda på denna om jag skulle välja denna. Fotstödet går inte att reglera själv, utan fälls upp när man fäller till liggläge, vilket jag tycker är ett litet minus men inte hela världen. Det är ett väldigt litet minus om man kollar andra vagnar som saknar andra viktiga saker. :)


Vad har ni för sulkys? Har någon av er erfarenhet av de Njoy, Evo eller Fusio?


Jag har själv ingen Evo men har en kompis som har en och verkar avar supersmidig. Den är lätt att fälla ihop, tar inte stor plats och är lättkörd. Jag skulle nog köpa en sån om jag ville ha en sån sulky :)

2014-04-29 // 06:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback