Utflykt

Här hemma har vi tagit ett rum i taget när det gäller att 'inreda'. Just nu är det arbetsrummets tur att fixas iordning och det är på tiden. Det är det enda rummet som inte fixats något alls sen vi flyttade in för över 2 år sen så nu är det hög tid. Senaste tiden har Alice rum varit det rum vi lagt mycket fokus på och nu är även hennes rum klart sen en tid tillbaka. Hur det blev kan jag visa i ett senare inlägg om någon är nyfiken. :)

Så idag gjorde vi en utflykt till Ikea för att köpa lite saker till arbetsrummet. Alice fick, för första gången, åka i kundvagn och tyckte nog det var väldigt spännande. Mycket att spana på. Hon lyckades få upp napphållaren med nappen och har förmodligen slängt den nånstans inne på ikea utan att vi märkt någonting. Ena stunden var den där andra inte. Men hon fick med sig en söt liten gris hem som farfar köpte till henne. :)



Nu tar hon en tupplur på mig och jag har inte hjärta att väcka henne nu. Såhär är det väldigt sällan hon somnar så vill njuta av varje minut, det är ju så mysigt, men det betyder att hon somnar sent ikväll. Dagens utflykt störde hennes sovrutiner idag tråkigt nog men det är okej, det händer inte så ofta som tur är. :)


» Marie

Så härligt när de är tillräckligt stora att sitta i kundvagnen, känns som att de är mer nöjda över att kunna se allt från den höjden =) Spännande att fixa om så mycket hemma & kul att passa på nu när det är så tråkigt väder också =)

Svar: Ja det var kanon att inte behöva dra med sig vagnen som är så stor. Hon är så mycket mer nöjd när hon kan se allt :)
dottir.webblogg.se

2014-05-06 // 06:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback