Rött

Gårdagen blev mycket bättre än i tisdags. Efter två samtal och lite beröm på jobbet så känns det så mycket bättre, mer om dessa samtal kommer framöver. Just nu håller jag det lite hemligt, eller hemligt och hemligt är det väl inte men outar det inte riktigt än förens jag vet hur det blir. Spännande va?! Inte så värst enligt mig.. :P

 
Vet inte hur bra det syns på bilden men för 3 veckor sen fyllde jag på mina fransar, har gjort en fransförlängning för ett tag sen och snart börjar det bli dags för ännu en påfyllning. Sist höll de i 4 ½ vecka innan jag fyllde på och gissar på att det antagligen kommer bli samma igen OM jag väljer att fylla på dem. Funderar lika mycket på att ta bort dem och låta mina fransar vila lite men det är sååå skönt att vakna och se ut som på bilden. Man känner sig så fräsch! På bilden ovan hade vi precis vaknat. :)

Annars ikväll gör vi inte så mycket, Alice och jag har dansat och sjungit barnvisor i någon timme efter dagis och sen var det dags för middag och efter det sängdags. Jag själv har precis nyss slängt i lite färg i håret och hoppas verkligen det blir bra. Jag har länge funderat på om jag ska färga det rött eller inte och ikväll blev det så. Tänk om det blir helt fel, haha fy då får jag skämas på jobbet imorgon! 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback