Sjukstuga

Här hemma har vi sjukstuga. Alice har feber till och från och är snorig. Hoppas det går över till i helgen då vi ska åka och hälsa på Felix släkt i Malmö. Sett fram mot den resan länge så det är så typiskt att bli sjuk nu. Alice hinner knappt bli frisk just nu innan det bryter ut igen. Tycker så synd om henne. Nu längtar vi till sommaren och att alla baciller försvinner.

Idag på förmiddagen har vi lekt, jättemycket har vi lekt. Med dockor och i köket. Jag gjorde även iordning Alice prinsesstält som hon fick i julklapp av sin fadder. Innan har vi haft en poll med bolhavsbollar i tältet men nu tog jag ut allt och la in ett täcke och massa kuddar så det blev en myskoja istället. Där inne har vi suttit och läst lite böcker idag, jättemysigt när solen dessutom lyser in i tältet. :)

Nu har nog snart Alice somnat. Vi åt nyss lunch sen la jag henne i sängen och stängde till dörren så den står på glänt. Vi har börjat natta henne så. Att vi är precis utanför rummet istället för att ligga därinne på golvet och det har gått förvånansvärt bra. Inga direkta protester om vi inte blir knäpptysta, då gnäller hon lite och undrar var vi är. Men är vi utanför i köket och diskar, lagar mat eller liknande så ligger hon där inne nöjd och somnar efter en stund. Skönt! :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback