Vad har hänt?!

Nu har dagarna gått sådär fort igen och jag inte hunnit med det här. Det kommer bli bättre i höst. I promise!!! Detta har iallafall hänt:

I söndags hade jag ju lite kalas här hemma. Dagen var helt underbar. Mer än jag nånsin kunnat önska mig. Är så tacksam för alla som gjorde min dag, speciellt min underbara sambo som gjorde det underbart mysigt. Han gjorde middag till mig och jag fick massage på kvällen, med tända ljus här och där, helt underbart. Kände mig som en prinsessa. :) ♥



I måndag åkte jag till Kisa för att min kära mamma kom hem från semestern på natten. Har längtat så mycket efter henne. Hon är verkligen min bästa vän! ♥ Tisdag spenderades halva dagen hos mamma innan åkte jag hem och väl hemma slappade älskling och jag mest i soffan och spelade lite Mario Galaxy 2 hela kvällen och långt inpå natten.




Igår så spelade vi minigolf ute i Valla. Himla kul var det även om jag inte vann. Fick 62 och Felix fick 59 så skiljde inte så mycket. Det var 18 hål med, fera var supersvåra eller vi som var mindre bra. :P haha. Igår var det även riktigt varmt, blev att gå runt i short och bikini här hemma. Skönt som attan ;D Och även denna kväll spenderades framför tvn med film, mys och Mario långt in på natten. :)


Idag så bär det av till Kisa igen. Ska nämligen jobba igen imorgon ute i Ydrefors. Denna gång blir bara över helgen men det gör inte mig något alls. Vill bara ha pengar till resan. Btw är det bara lite mer än 3 veckor kvar tills vi åker. Tiden går fort nu!! :D Och lite mer 2 veckor till jag börjar skolan, läskigt och nervöst. :O



Nåja ha en underbar dag och en trevlig helg nu så hörs vi när jag kommer hem! :)

Idag är ingen vanlig dag :)

Fyller 21 år idag och har haft nära och kära här under dagen. Dagen börjarde med att gå upp och baka tårta. Försov oss lite med, himla bra. :D Men tårtan blev nästan klar i tid och sen var det att vänta in gäster för att sedan hugga in på tårtan. Glömde ta en bild men kan väl ta en på biten som blev över. haha :D

Känner mig inte äldre eller annorlunda, bråkar aldrig göra det. Allt känns som vanligt. Det var inte som när man var liten och födelsedagar var det bästa man visst. ;) Nu är jag glad och nöjd så länge jag har alla underbara vänner/familj/släkt omkring mig närdet ska firas och bryr mig inte så mycket om jag får paket eller inte. Jag har redan allt man kan önska sig förutom en sak. Men det kommer med åren. ;)

Resten av dagen spenderas tillsammans med älskling. Väntar på att han ska laga god middag till mig. Hoppas på lite tända ljus och rosblad här och där. haha :D Klart han ska skämma bort mig på födelsedagen ju?! ;)



The day before


Denna dag bjuder på mycket mys och goda mat vad det är planerat än så länge. Varför?! Jo idag firar nämligen älskling och jag någon, fast det är en dag för tidigt egentligen. Några vet säkert redan vem som fyller, för er som inte vet så är det jag :) Fyller bara 21 imorgon så det är inte så märkvärdigt iofs men vi firar mig lite smått ikväll, då vi inte visst hur morgondagen skulle se ut.

Så idag har vi planerat att gå ut och äta nere på stan, antagligen på Ming Palace. :) Efter det blir det bio, vi ska se sista Harry Potter filmen tänkte vi, det är också en av anledningarna till att vi går ut idag och inte imorgon,
vi fick bra platser på kvällsbion. :)


I morgon när jag egentligen fyller år så kommer Felix familj och släkt hit på lite tårta och gottgott. Sen får jag väl någon fin middag lagad av älskling och kvällen blir det bara massa massa mys. Önskar mig inget annat än detta faktiskt. Inga presenter i världen kan slå den kärlek jag får och lyckan jag känner av att ha de mest underbara människorna omkring mig! :) ♥



Hoppas ni får en trevlig lördag ni med.
Och ta vara på alla era nära och kära efter det ofattbara i grannlandet.

En Tyst Minut För Norge!

Det är så fruktansvärt det som hände i Norge igår. För er som inte vet så detonerade det en bomb mitt i Oslo, och en man (om man nu kan kalla honom för det) skjöt hejvilt på ett ungdomsläger som befann sig mitt på en ö. 84 ungdomar är bekräftade döda hittills, och sökandet efter fler fortsätter....:'( Förstår inte hur det kan finnas så mycket ondska i någon person. Mannen är misstänkt för båda dåden..



Idag går mina tankar till Norge, till alla drabbade och deras familjer i deras ofattbara sorg.
Sånt här ska bara inte få hända.




En tyst minut för Norge!

Blixtar och Dunder ♫ ♪

Nu har jag kommit ikapp med vad som hänt under senaste tiden tror jag. Så vad passar inte bättre än att berätta vad som händer idag? Idag så ska nämligen Felix och jag ner på stan om någon timme och handla på hemköp. Katterna har ju pellets i sin låda och detta kan man bara köpa på hemköp typsikt nog och när vi endå ska dit så blir det att handla Vattenmelon att snaska på ikväll. Sen kanske vi passar på att handla lite inför helgen. Någon fyller år nämligen och det ska bakas tårta och bakelser. Vem som fyller får ni gissa! ;)


Hoppas ni alla får en underbar helg fast det är oväder till och från.


Precis som natten till idag så ska det dundra och blixtra inatt och imorgon förmiddag säger SMHI. Jag tycker det är supermysigt så jag har inget emot det. Trodde dock det skulle bli ett grymt oväder då alla sa det men jag tyckte det inte var något märkvärdigt. Visst blixtrade det var och varanan sekund men det mullrade bara lite. Bara ett enda knall hördes tråkigt nog. Så jag la mig för att sova istället och vaknade kl 04 imorse av att det dundrade och blixtra ute igen. Så inatt och imorgon hoppas jag på mer Action! :D



Bild tagen från Wikipedia.




Blivande Uska

Såg nu att jag inte sagt något mer om min skola jag sökte till. Jag fick resultatet för några veckor sen, mycket snabbare än jag trodde dessutom. Var helt inställd på att jag inte skulle komma in denna omgång och få börja i Januari istället. Men tji fick jag när brevet kom och jag läste att jag blivit antagen till Undersköterskeutbildningen. Blev så förvånad, visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen, haha. Vi som bokade resa i augusti precis i starten på min utbildning. Men det gjorde inget att resa bort en vecka så jag är himla glad. Ska bli så kul att börja plugga igen. Träffa massa nya vänner och kanske hitta någon att umgås med här i Linköping. Så jaa nu är jag snart blivande uska(undersköterska). Spännande va?! :)


Idag fick jag dessutom beslutet från CSN som jag sökte för några dagar sen. Kommer få Studiebidrag och studielån under den tiden jag pluggar och det är inte lite man får heller. Dubblet det jag får nu plus lite till. Så nu ska Felix och jag börja leta ny lägenhet, för er som känner mig riktigt bra, vet ni att jag är så trött på Lambohov och dess ''invånare''. Ska bli skönt att komma ifrån och förhoppningsvis hitta en lägenhet i ett lugnt område. :)






På tal om smultron ;)

På tal om mina smultronplantor så måste jag säga att här om dagen hade vi fått vårat första smultron, sent men bättre sent än aldrig. :D Vi åt dock upp det och jag fick ingen bild på den utan bara på ett grönt smultron MEN idag såg jag att den gröna hade blivit röd så passade på att ta kort innan vi äter upp den. Plantorna förökar sig som ogräs och har fått plantera om i fler krukor. Dock tog krukorna slut då vi har blommor inne så det fick bli en glassburk och yogurtburk. Men nu har jag ju köpt nya fina krukor så ska ta och plantera om någon dag i veckan. :)


Nu ska jag plocka smultronet och smaska lite på!
Inte för det är så mycket att äta men endå!! :D

Smultronstället

Denna vecka har vi inte gjort allt för mycket här hemma. Den mesta delen av tiden har spenderats framför TV. Blev både film och Wii. För det mesta har vi suttit och nött Super Paper Mario som vi lånat av felix Morbror. Himla kul spel det där även om det är skitjobbigt när man dör om man inte är så bra. Haha. ;)



I onsdags var vi i Söderköping med Felix föräldrar och åt lite lunch och promenerade längs kanalen. Söderköping är verkligen en mysig stad måste jag säga. Vi avslutade besöket där med att äta glass från smultronstället. Det är ju ett måste om man åker dit. :) Kön in var superlång så vi köpte glass och tog med oss istället och åt ute när vi gick! Gooooottt som attan!! :)


På vägen hem stannade vi förbi på Hjärta till hjärta. För er som inte vet vad det är så är det en Second hand butik, en riktigt stor dessutom. Hittade inget speciellt men två krukor fick följa med mig hem. Blåa och superfina. Får lägga upp bild på dem senare. Köpte dom till mina smultronplantor jag har här hemma på balkongen. :)


JobbJobb

Hela förra veckan var jag och jobbade på Sommarcafét i Ydrefors och bodde hos min älskade Amelia. Det var himla trevligt måste jag säga och dessa kväller på bryggan är guldvärda. Nostalgi. Förra året satt vi på sammabrygga efter jobbet och kolla när solen gick ner och snackade om allt mellan himmel och jord, speciellt alla framtidsplaner och drömmar. Nu har mycket fallit in och mycket är på väg att hända med. :D
Vi avslutade arbetsveckan med en kväll på Chaplin i Vimmerby, var inget drag där så Fitore, Amelia och jag drog igång på dansgolvet även om det bara var vi två själva. Underbar kväll med de finaste! :D

Lite (läs mycket) bilder från veckan i Ydrefors.




Köpte en grymt söt skål till Felix, vi sa att vi skulle vänta med presenter MEN jag
för skålen så det fick bli en liten ''förpresent'' innan det riktiga kommer! Söt va?! :D





Sen får jag väl bjuda på en bild på mig med.
Det blir ju inte så många sånna nu för tiden.
So here you go!!! :)






SummerHoliday

Som ni märkt har jag inte varit inne här på bloggen på ett bra bra tag. Har tagit lite sommarledigt i snart 2 veckor om inte mer. Har inte haft ork eller tid att skriva något, kanske för att det är så varmt och man inte har lust att sitta inne vid datorn då. Visst det tar inte lång tid att skriva ett inlägg men jag vill inte tvinga mig till att skriva ett bara för att. Man ska ju vilja det själv med. Så idag har jag tagit mig i kragen och gör ett eller flera inlägg. :) Har ju massa att skriva om. Det har hänt ganska mycket under dessa veckor jag varit borta från bloggen. Tar ett i taget under dagen. :)


Ledigt

Tar lite ledigt från bloggen nu under sommaren. Dels för internet hemma funkar till och från och det är inte alltid jag orkar sätta mig när det börjar funka sen har jag mycket annat för mig om dagarna så det hinns inte med så mycket och på mobilen är det jobbigt att skriva, väntar fortfarande på appen som ska komma för blogg.se. Tror iallafall den inte har kommit än. Nåja...


Idag har jag fikat med mina kära kusin Bibbi och kollat igenom alla affärer nere på stan. Hon köpte två superfina linnen åt mig och en shower gel från Body shop som luktar underbart, så det tackar jag för så hemskt mycket!!! :) Resten av dagen spenderades hos Felix's morbror och hans tjej. Blev gott fika och en himla spännande och rolig krocketmatch. Jag kom 2a duktigt som jag är men det var väl bara tur tror jag, låg sist i stort sätt hela tiden förutom i slutet. :)

Haft en riktigt underbar dag och solen har lyst hela dagen, Lovely! :)

Nar Apart

Nu tänkte jag skavllra lite lite om resa som älskling och jag ska åka på i augusti. Vi åker på eftermiddagen den 20e aug till Turkiet. Flyget går från arlanda och landar i Antalya. Därifrån åker vi buss till Side som är den staden vi kommer bo i. Det blir inte så centralt utan lite utanför. :) Hotellet heter Nar Apart och är ett trestjärnigt och lagom stort hotel med fina rum, pool, poolbar och massa annat bra. :) Hem bär det av den natten mellan 27-28. ;)



Tryck för större bild :)



Vet inte hur mycket mer jag ska berätta. Det jag kan säga är att denna resa kommer bli något alldeles speciellt. Felix och jag åker dit den veckan vi firar våran 5års dag och 1 år som förlovade. Himla mysigt och underbart ska det bli! ♥ :) Precis som i förra inlägget så säger jag samma här, tiden går verkligen fort!! :) Jag ser verkligen fram emot denna resa och det var så kul att vi hade råd med den fast jag inte jobbar. Gäller att planera. :)


Mer om resan kommer jag berätta efter hand! :)

Three weeks

Inatt åkte mamma och G hemmifrån och påbörjade sin resa ner i europa. Kl 03 inatt sa vi hejdå och lycka till, kommer sakna mamma massa även om vi inte träffas vare dag annars. Ringer mamma jämt när jag har något på hjärtat eller för att bara prata. Hon är min bästa vän, och det kommer kännas konstigt att inte kunna prata så ofta som vi göra. Men 3 veckor går snabbt.

På tal om tre veckor. Idag är det 3 veckor tills jag fyller år, 21 år. Tiden går så himla fort nu för tiden. Hoppas den fortsätter att gå lika fort med för jag längtar till framtiden så mycket. Vill börja skolan nuuu. :) Hur konstigt det än låter så ser jag fram emot att sätta mig vi skolbänken igen.  Ska bli kul att lära känna lite nya vänner också. :)

Just nu är jag hemma i mammas lägenhet med mina bröder. De sover fortfarande men ska gå och väka dem om en liten stund, de sover säkert bort hela dagen annars. Ska träffa min kusin Bibbi idag eller imorgon med, har inte riktigt bestämt mig när det blir. Vet bara att imorgon kväll åker jag hem till Linköping igen. :) 



Bild från min 20års fest förra året, kronan var från Amelia. Underbar dag <3
Tiden går såå fort nu för tiden.

Kisahelg

Nu har äntligen internet kommit tillbaka så nu blir det lättare att blogga. :) Vet inte varför det försvan för oss men skönt att det fixade sig så snabbt. :) Idag vaknade man sent då vi satt uppe sent inatt. Strax efter man vaknat började det åska här. Himla mysigt tycker jag måste jag säga, att bara sitta och lyssna när det dundrar på uppe i himlen. :)


Idag blir det att åka till kisa strax innan 15. Mamma och G ska på semester. De ska bila ner till makedonien/serbien och åker mitt i natten. Vill hinna säga hej då och lycka till till dem så det får bli en sväng till Kisa, tänkte stanna där i 2-3 dagar. De ska på bröllop där nere och ville egentligen också följa med men blev inte riktigt så, utan blev en charter för mig och älskling på vår(a) årsdag(ar), så jag ser himla mycket fram emot det. :) Ska berätta mer om resa men inte idag! ;)



Nu ska jag väl käka lite tror jag.
Sen blir det att börja packa väskan inför Kisahelgen.
Hoppas ni andra har en bra helg även om det regnar och åskar! :)