Lycka

Inte hänt ett strunt roligt idag att berätta om, så skippar ett långt onödigt inlägg. Säger bara att mys framför en film med lite gott och min underbara man att gosa ner sig brevid är helt underbart. Är så lycklig! <3

 


Say what?!

Idag blev all borrning klar i badrummet MEN när de skulle mäta fuktigheten visade det sig såklart att det var blött i betongen. De vet inte om hela betogen är blöt eller om det är pga elementen som läckt efter de togs bort. Har vi tur är det pga elementet och behöver inte ha en sk "tork" så länge och de kan fortsätta med arbetet igen inom kort. Har vi riktigt jäkla otur så är betongen väldigt blöt och torken får stå och torka betongen i 7-8 VECKOR!!! Hur kul känns det då... Nåja imorgon kommer han tillbaka och ska borra mäthål som vi senare i nästa vecka ska mäta i om det är blött fortfarande eller inte. Får med andra ord vänta upp mot en vecka för att se om vi har tur eller inte. Inte detta jag räknat med alls..

Just nu sitter jag i soffan och försöker plugga lite om njursjukdomar och allt därtill för att få annat att tänka på. :)


Framåt

Idag är tvärt emot från igår. Har hunnit med en hel del. Känns skönt då det bara stod still här hemma igår. Hunnit med massa som ska göras. Har servat han som jobbar här med vatten också, varmt som sjutton idag för stackarn. :)

Det går framåt med renoverigen och idag har de jobbat på en hel del och precis nu så kom ett gäng med all klinkers och lämnade. Spännande! :) hoppas verkligen badrummet blir klart nästa fredag. Tur är att vi har ett litet WC också i lägenheten så vi är inte helt utan toa. :)

Ska vila en stund nu sen fortsätta med allt dagliga arbete! :)



Mys

Haft en riktigt trist dag idag. Har bara legat och slöat i soffan framför tvn i princip. Spenderade en liten stund framför plugget också och sen gick och duschade i en tillfällig dusch i tvättstugan :S Men annars har jag inte gjort något vettigt idag. Haft huvudvärk som inte gått över med och att de borrat och haft sig med badrumsrenoveringen idag har inte gjort saken bättre, tur att de som jobbar här är massa trevliga iallafall. :)

Nu ska jag och min karl krypa ner i sängen och försöka somna till regnet som öser ner utanför och smattrar mot fönsterrutan. Mysigt som attan!! Godnatt! :)


Kvällsgott

Var så sugen på nått gott ikväll och ville ha något som inte var så onyttig. Så jag slängde in lite äppleklyftor i ungen med Kanel och Stevia. Snabbt och enkelt och mycket gott dessutom. En precis lagom grej att äta såhär på kvällskvisten. Syrligt och sött. :)

 


KalasPics

Lite bilder från kalaset igår. Av oss fick lillkillen en låda som man ska stoppa klossar av olika former och färger i rätt hål och den uppskattades väldigt mycket verkligen. :)


Kanonmysig dag! :)

Då är de här

Kl 07.15 kom de och ringde på dörren. Nu börjar äntligen? badrums renoveringen. Känns både skönt men jobbigt, hoppas det blir snabbt klart nu fast det verkar som det kommer dra ut på tiden pga dubbelbokningar osv för dem. Typiskt. Det kommer iallafall bli kanonfint efteråt. Har tagit lite förebilder som sedan kommer komma upp med efterbilderna när allt är klart. Än så länge har de bara lagt ut golvskydd i hallen och kollat lite på badrummet, antar att de andra kommer så småningom också och börjar riva. :)

Nu ska jag sova en stund till medan det är lungt i huset. ;)


Inte som planerat

Blev inte middag på Parisien igår, det var väldigt fullbokat (JA, vi glömde boka) så vi gav oss ut, i ösregn, påväg till Ming palace istället, för att sitta där och äta lite och mysa ett tag innan vi åkte hem och fortsatte kvällen! Kvällen blev helt underbar även fast det inte blev riktigt som planerat. :)

Idag har jag spenderat den tid jag varit vaken (vilket inte är så länge) med att tömma ur badrummet inför imorgon. Kan inte fatta att man har så mycket saker i badrumsskåpen. Passar på att tvätta massa nu innan också för sen blir det tvättstugan som gäller och jag tror vi bara tvättat där 1 gång? sen vi flyttade in i november förra året. Det inte är så kul alls att traska dit och tvätta men är man illa tvungen så är man! :)

Nu ska jag äta lite frukost sen fortsätta,
Och om ca 4 timmar blir det kalas. Mys! :)


Back

Nu har jag kommit i ordning här hemma, tillslut. Har varit mycket med skolan och denna vecka körde lektionerna igång och vi börjar inte lugnt heller, pga att vi ska ut på APU och bara 2 och ½ vecka redan och måste få klart massa innan. Går nu sjukvårds kursen och den verkar väldigt spännande och lovande även om det är väldigt mycket att lära sig, inte bara om medicin och sjukvård utan latinska begrepp också. Det är bara 4 månader kvar av terminen och tiden kommer nog gå fort känner jag. Skönt! :)

För övrigt så händer det inte så mycket här hemma, vi njuter av varandras sällskap som bara den F och jag, efter jag jobbat borta hela sommaren och vi inte träffats allt för ofta. Mys varje kväll framför tvn i antingen vardagsrummet eller sovrummet. Helt underbart måste jag säga och önskar mig inget annat än detta! :) Ikväll ska vi ut och äta på Restaurang Parisien här i Linköping och bara va. Vi var där för lite mer än ett år sen med lite familj och åt och maten var helt underbar där. Rekommenderar verkligen det stället! :)

Resten av helgen kommer vi spendera med att gå på 1års kalas imorgon och efter det så måste vi börja plocka ur badrummet för på måndag strax efter kl 07 kommer de från Skanska och börjar renovera vårat badrum! Skönt och efterlängtat men ser inte fram emot att duscha i någon dusch bod, vart och OM den nu finns såklart. :P




Nu ska jag försöka uppdatera mer här framöver förhoppningsvis,
om inte allt skolarbete äter upp mig först! :)


Hemma!

Nu har jag slutat sommarjobbet och har äntligen flyttat hem igen! Det känns så himla skönt måste jag säga, har saknat att vara hemma med F och bara vara. Har jobbat så sjukt mycket denna månad, speciellt helger, och klagar inte ett dugg över lönen som kommer komma in om två veckor! :)

Idag, första dagen hemma, kommer jag spendera med att bara ta hand om mig själv tror jag, har redan tagit ett lång varmt bad, gjort en ansiktsmask och lite annat. Just nu städar jag lite i köket och bakar lite muffins tills F kommer hem från träningen. Nu känns allt så himla underbart och jag skulle inte byta bort min vardag för allt i världen! :) ♥