E.L.F

Helgen var heeeelt underbar. Bästa helgen på länge måste jag nog säga. Var ute med Sofia, blev ganska många glas vin i slutet på kvällen och liiiiite rund om fötterna blev man. Kvällen slutade runt kl 05 om jag inte minns fel. ;)
Dagen efter var jag barnvakt åt Sofias underbara små pojkar. Gick jätte bra och vi spelade wii och hade mys. :)


Idag fick jag äntligen mitt efterlängtade paket från E.L.F. Beställde lite make-up och borstar så nu har jag så det räcker ett tag fram över. Hoppas bara det är bra grejer. Ska bli spännande och testa eye-brightenern som jag köpte. Brukar vara så mörk under ögonen när jag vaknar, för att jag aldrig sover som jag ska, så tänkte se om detta hjälper. Uppdaterar om någon vecka vad jag tycker. :)

 


Untz untz untz

Sitter och dricker lite med min älskade Sofia, just nu drundrar musiken på för fulla rullar! ;) Ikväll blir de utgång!!!


NuNi

Städade hela dagen igår i stort sätt och nu är det nästan helt storstädat här hemma. Lite kvar att fixa men sen så. Passade även på att ta lite kort på alla rum nu när de är städade även om det fattas möbler, då jag lovat för länge sen vet jag. Bilderna blev inte de bästa men hittar inte sladden till kameran så får funka med bilderna från mobilen. :)

Så här bor jag/vi:


Stor lägenhet kräver mycket kort och då var det  här allt utom toaletten och badrummet, men de ska renoveras snart så slänger upp bilder då. Hallen kan vara lite svår att förstå sig på, den har ju trots allt 8 st dörrar. Men för er nyfikna så vet ni typ hur vi bor nu och som sagt fattas det bl.a två soffor till vardera arbetsrum. ;P



Nu har jag hunnit slänga i en färgbomb inför kvällen.
Ska snart kolla om det blev bra, uppdaterar senare! :)







Fönstershopping

Idag blev det en lång tur på stan med min fina Amelia. Fönstershoppade maaassa, speciellt skor, eller speciellt klackar!! Det finns såå sjukt mycket fin nu, hittade ett antal som jag fastnade för men de som jag gillar mest finns på Nelly.com. Helt underbara men det tar vi någon annan gång. :) 

Köpte även ''färgbomber'', eller bomber är det egentligen inte då bomberna med denna färg slutat säljas så fick samma fast på tub istället vilket är bättre då man får ut allt. Nu kommer håret få en finare och intensivare färg och lite mörkare med förhoppningsvis och även vård & glans. Hoppas väldigt mycket på denna produkt. Köpte den hos min frisör idag och de var lite rea på dem. De kostade 99 kr st och räcker 3-4 behandlingar per tub så det är inte superbilligt men det är dyrt att ha fint rött hår och det visste jag sen innan.



Såhär ser väl håret ut idag, svårt att få rättvis bild på färgen. :)

Red Beech


Börjar vänja mig vid håret nu. Det är ju så himla rött men jädra fint. :D


Alrighty Then!

Sådär då!!!
Igår så tänkte jag att jag lika gärna kunde börja med håret så jag ställde mig och började bleka det. Det gick skitbra fast det var första gången själv. Speglarna i badrummet går att vikla asbra så jag ser precis allt på huvudet. ;D Tur var väl det! Färgen jag fick igår var typ kopparorange, lite ginger färgat. Det blev inte så farligt fult som jag trodde det skulle bli, trodde det skulle bli gult/oranget men nää.

Såhär såg det ut typ:

Länge sen jag hade sååå ljust hår, många år sen. Imorse så tänkte jag att det var la lika bra att börja med den röda färgen direkt. Så gick upp och förberede allt och började med håret. Det var svårare idag dock tyckte jag. Antagligen för att jag skulle färga utväxten idag med, vilket jag inte gjorde igår. Men när jag kommit in i det så gick det som på räls! :) Resultatet, jaaa vad ska man säga. Blev väldigt mycket rödare än jag trodde det skulle bli. Trodde det skulle bli mycket mörkare faktiskt. Vet itne om jag är helt nöjd med denna färg än eller inte. Kommer ta ett bra tag att vänja sig vid färgen känner jag på mig. :P


Såhär blev det iallafall:



Bilderna är inte de bästa och det är rödare irl faktiskt! :P

 


Kakel&Klinkers

Idag tog vi en sväng ut på stan, rättare sagt Tornby. Hade egetligen bara ett ärrende till Tornet som är vår hyresvärds butik eller vad man ska kalla det. Vi fick en värdcheck när vi flytta in som vi var tvugna att använda denna månad och den bytte vi mot en brandsläckare. Vi fick även välja kakel och klinkers till badrummet och toan. De kommer börja renovera nu under våren. Ska bli himla skönt då detta badrum inte är det finaste. Längtar tills det är klart. Kommer bli riktigt snyggt! :)

Passade även på att handla lite nödvändigt på rusta, gick en sväng till guldfynd och handla lite smycken och en grej att göra rent våra ringar och mina silverhalsband med. :)

Det största anledningen jag ville ut och handla idag var att köpa hårfärg. Sist jag färga blev ju allt helt fel. Utväxten blev röd men resten mörkt för att håret var mörkt innan. Blev inte riktigt nöjd sist och velat fram och tillbaka om att färga om och till vilken färg. Nu har jag köpt blondering och en annan mörkröd färg (stod säkert 30-40 min i affären och försökte välja färg :P ) och nu måste det banne mig bli bra!! Annars ger jag upp och då får det vara mörkbrunt föralltid. Haha, Positivt? Självklart! :P





Neo

Idag var det arbetsmarknads dag i skolan så man fick gå runt och mingla lite med olika "arbetsgivare". Ska lägga in mig på ett antal vikariebanker inför sommaren nu. Det mest givande var när jag pratade med några fran Landstinget och frågade lite om att jobba på BB Förlossningen och Neonatalen. Som undersköterska är det svårare att få jobb där, speciellt på förlossning där de inte har kvar uskor knappt men det kanske var påväg att vända sa de, men bara man har rätt inriktning så fanns möjligheten till jobb på Neo och det är precis där jag känner att jag vill jobba. Det verkar mysigt och visst är det säkert väldigt tufft ibland med. För er som inte vet är Neo/Neonatalen den avdelning dit för tidigt födda bebisar kommer under första tiden. Jag ska välja barn och ungdomssjukvård nästa termin och trivs jag med att jobba där (om jag får jobb där) så kanske planer på att vidare utbilda mig till barnsjuksköterska finns. Det känns riktigt skönt att veta vad man vill med utbildningen. Har velat massa fram och tbx om vad jag ska välja. Nu är jag ganska säker. :)

Allahjärtansdag var förresten mysig. Vi lagade god mat, blev potatisgratäng med fläskfilé, tomatsallad och chilibea. Inte sådär supernyttigt men gott var det iaf. På kvällen kolla vi på film och åt lite sån där daimtårta och gelehallon och jag korka en flaska vin (som för övrigt var väldigt gott) till maten som dracks upp under kvällen. Supermysig dag, önskar alla dagar vore som dessa. :)

Imorgon är det invägning igen men har ju fuskat allt för mycket denna vecka så gissar på att jag ligger på samma vikt som förra fredagen. Blev inte så mycket nya tag då tisdagen påverkade allt. :)

Nu ska jag plugga, har prov imorgon och känner
mig sådär sugen men det måste göras och sen ska jag sova! :)







-` ♥ ´-

Som hos många många andra kommer Alla hjärtans dag firas även i detta hem.
Har den alltid gjort och kommer förbli så med tror jag. Kvällen kommer spenderas tillsammans med min älskade F med riktigt fin och god middag, massa tända ljus och såklart massa mys och gott framför en film ikväll. Kanske korkas en flaska vin också. :)



Är det Alla Hjärtans Dag så är det! :) 


HejaHeja

Nu har jag minsann ståt och trampat på i nästan 30 minuter till ett avsnitt Vampire Diaries. Kan ju säga att konditionen inte är den bästa och jag är helt slut nu men så taggad! Jag ska fasen bli smal och smärt till sommaren. HejaHeja! 


Idag är det förresten 6 hela veckor sen jag började med diet och allt, har tappat snart 4 kg sen dess och kan nog inte begära mer faktiskt. Är grymt nöjd men har faktiskt sänkt målvikten lite till. Hade 55 kg som målvikt innan men har ändrat till 53 kg. Är nog nere vid 55 kg vid månadens slut men förlänger med några veckor till och förhoppningsvis så orkar jag kämpa på mars månad också. Återigen så spelar inte vikten så stor roll såklart, utan måtten även om jag hakar upp mig på vikten ofta. ;)



Nu ska jag och F göra lite lunch sen får man se var dagen bär av! :)

Ny vecka, Nya tag

Jag älskar alla de dagar när jag är ledig och kan göra absolut ingenting här hemma, det är så skönt att bara slappa och man får passa på medans man kan tycker jag. Men ska börja ta tag i skolan och göra de uppgifter som jag inte skickat in än och göra lite idag. Denna vecka har jag även prov vilket känns sådär kul men det går nog bra ändå.

Ska väl också ställa mig på crosstrainern som ståt och samlat damm i något år nu. Vill egentligen ut och gå/springa i solen nu men det är en del snö här så orkar inte riktigt. Väntar tills längre fram i vår och tills dess är det väl inte bättre än att jag ställer mig och trampar hemma några dagar i veckan. Kommer inte göra det för att bränna kalorier för jag äter ändå så lite om dagarna, utan för att få upp konditionen och få lite fastare lår och rumpa inför sommaren. ;)

Ny vecka, nya tag!


Pösigt

Igår så tog jag mig i kragen och städade lite hemma. Ganska mycket blev gjort vilket är skönt. Passade även på att tvätta och slängde alla kläder i maskinen. Fick ta ett par gamla jeans, de är inte så gamla iofs, sist jag hade på mig dem var typ 1 och 1/2 månad sen, de gick sönder och har fått ligga som reserv till sånna här tillfällen. Men iallafall, sist jag hade på mig de byxorna så var de tajta i både låren och höften. Nu kändes de väääldigt pösiga och det märktes att det minskat cm på både höft och lår. Blev väldigt förvånad måste jag erkänna, trodde inte det var så stor skillnad men även F sa att han tyckte mina lår ser smalare ut med här om dagen! Känns så sjukt skönt och jag är så nöjd! :)

Man ser inte så mycket på bilden förutom midjan men jag tycker det syns litelitelite på låren med. ;)


THE WEIGH-IN 10/02

Sådär då, fredag igen och invägning. Förra fredagen så vägde jag mig inte alls, dels för tant röd var på besök och för att jag fuskat lite grann. Men denna vecka har jag tagit tag i allt igen och är på rätt spår. Skönt måste jag säga och snart är jag äntligen där!


Resultat so far:

02/01          60.6 kg (Startdag)
06/01          59.5 kg (-1.1kg)
13/01          59.0 kg (-0,5/-1,6 kg)
20/01          58.8 kg (-0,2/-1,8 kg)
27/01          57,9 kg (-0,9/-2,7 kg)
03/02          ----------
10/02          57,0 kg (-0,9/-3,6 kg)
17/02          


Nästan 1 kilo på dessa två veckor även att jag fuskat förra helgen med Alkohol och massa annat så känns det väl helt okej. Det viktiga är ju att måtten minskar som jag sagt tidigare. Om jag får gissa så skulle jag gissa på att jag är vid mitt mål i Mars månad men får väl se om jag är nöjd, om inte det så kommer jag väl börja träna om jag orkar ta tag i det. Ska inte lova något, har blivit liiiite lat på senare år. ^^

Måtten 07/02

Slänger in ett inlägg om mina mått nu när jag passat på att ta dem igen. Tar de på morgonen och glömmer oftast bort men här om dagen mätte jag och är helnöjd över resultatet faktiskt. Imorgon kommer invägningen också! Börjar närma mig mitt mål men kommer köra på tills jag är helt nöjd, och det vet jag inte när det blir! :D Måtten tar jag inte heller lika ofta som vägningen men det är för att det händer inte så mycket på bara en vecka så man kan lätt bli besviken. Så det blir 2 - 2,5 veckas mellanrum istället! :)


Måtten so far!

04/01 -  Start
Midja    -  83,0 cm    (Mätt vid naveln.)
Höft      -  99,5 cm    (Bredaste stället)
Lår       -  56,5 cm    (Bredaste stället)

22/01
Midja    -  80,0 cm      -2,0 cm
Höft      -  98,5 cm      -1,0 cm
Lår       -  55,0 cm      -1,5 cm

07/02
Midja    -  75,5 cm      -7,5 cm
Höft      -  97,5 cm      -2,0 cm
Lår       -  54,5 cm      -2,0 cm


Känns så jäkla(om jag får skriva så?) SKÖNT att
jag blivit 7,5 cm smalare i midjan på en dryg månad bara! :) ♥




7 Februari 2012

Tiden springer iväg och ärligt så har jag lite glömt bort att blogga. Hade fullt upp i helgen. Var på tjejkväll och hade det riktigt trevligt även att kvällen slutade tidigt men hade även himla trevligt sällskap medans jag vänta på bussen iallafall. ;)

Söndags blev det kalas hela dagen och lite plugg, och igår var det skola annars har jag bara slappat hemma. Passar på när jag är ledig. Blir ju inte superofta längre. Hoppas på ett lov inom kort, har egentligen inget lov men tror jag har schemalagt att plugga hemma så jag kallar det lov ändå då det inte är mkt plugg. Längtar! :D

Imorgon är det dags för skola igen, har redovisning sen börjar lektionerna igen. Orkar fasen egentligen inte. :P Nåja, ska slappa resten av kvällen framför tvn. Trevlig kväll på er! :)


Tjejkväll

Ikväll blir det som rubriken lyder tjejkväll hemma hos en av mina närmaste vänner, Sofia. Ska bli riktigt trevligt och har sett fram emot detta hela veckan! :)

Igår kollade jag igenom garderoben efter något att ha på mig och som vanligt var det svårt att välja. Dock brukar jag aldrig hitta nått jag vill ha på mig men denna gång hittade jag faktiskt, fast två stycken outfits och nu kan jag inte välja mellan dem. Det lutar mest åt klänning och klackarna till den är så grymt fin MEN mina fötter dör efter halva kvällen nu när jag inte är van att gå i 13 cm klack. :P Annars blir det pennkjol och ett linne och ett par andra klackar som är behagliga att gå i en hel kväll åtminstone. :) Jag tar med mig båda outfitsen så får jag se vad jag väljer ikväll!

Här är dem för er som är nyfikna, vilken tkr ni??! :)


Big no no

Idag blir det ingen invägning. Har den där veckan som damer får varje månad och har inte lust alls att ställa mig på vågen. Får bli om en vecka istället! So stay tuned! :)

Äntligen är ännu en vecka slut, och imorgon blir det tjejkväll! Ska bli riktigt skoj! :)


Too Dark!

Nu går det lite längre tid mellan inläggen igen, dels för att jag inte mått så bra och sen för att jag åkte och hälsade på mamma med familj igår. Hon ställde upp och färgade mitt hår med. Dock blev färgen inte alla som jag trodde. Har alltid köpt mörk brunröd när jag färgat och ville ha mer rött och ljusare rödbrun så denna gång köpte jag djup ljus rödbrun som färgen hette. Men det blev knappt ingen skillnad från de andra gångerna förutom att utväxten blev röd och det blev som slingor i håret, precis den röda färgen jag ville ha på hela håret och det stod att håret skulle få den färgen. Man kunde till och med ha svart hår stod det och få rött hår ändå. Jag fattar inte riktigt varför det blev såhär. Vet inte om det ser konstigt ut med håret såhär men jag orkar inte bry mig just nu. ;) Nästa gång ska jag boka tid hos frissan att färga mig och se om hon kan få det ljusare röd. :D

Såhär blev det iallafall: