GOTT NYTT ÅR!

Vill önska alla ett Gott Nytt År och en god fortsättning på det nya året! :)

Nu drar vi ut till Niklas och Matilda sen blir det krogen!
Hoppas alla ni kommer ha en trevlig kväll och inte gör något jag inte skulle gjort ;)

Ingen bloggpaus?!?

Det blir nog ingen paus iallafall, får se hur det blir, inte bestämt mig än. Idag har jag pratat med Sofia lite, det var skönt att prata lite med någon om det här som verkligen fattar och inte byter ämne eller skämtar om det, det är fan känsligt och att skämta om det gör inte saken bättre ett dugg. Skönt att ha någon som finns där och stöttar en när man behöver även om man inte pratar så ofta. Just nu känns det bra, ganska mycket bra faktiskt, nu har jag ork igen för att fortsätta. Men vet att det kommer komma många fler perioder som denna då allt känns så hemskt. Men jag har överlevt många och kommer överleva alla kommande :)

Imorgon är det nyårsafton (den har ju redan börjat men ny dag börjar när man sovit sitt kvällspass tycker jag^^) Vi kommer börja dagen med att springa till affären och handla allt som behövs till våran middag som vi ska laga själva hemma och det som behövs till efterrätten. Det blir het nudelwok med kyckling och röd curry och till efterrätt blir det hemmagjord chokladmousse. Riiiiktigt smaskigt! ;) Blir även att hämta mitt paket som jag tror jag fått, fick ett konstigt sms från posten som jag inte blev ett dugg klokare av.

Sen hem och fixa och göra sig iordning inför kvällen. Efter middagen och efterrätten så blir det att dricka, har vodka, cider och skumpa. Vad vi ska dricka vart vet vi inte än för att vi ska nog förmodligen till Felix kompis Niklas och hans tös Matilda på kvällen. Där kanske vi korkar skumpan. ;) Sen blir det krogen på kvällen och fira med allt annat trevligt folk som är ute och ränner precis som oss. Vi valde att dricka och festa iår för nästa år vet man aldrig vad som händer! :)

Jag hoppas att ni alla kommer ha en underbar kväll med alla era nära och kära!
Gör inget som jag inte skulle gjort! ;) ♥

Bloggpaus

Vad ska man säga, gårdagen var riktigt hemsk, jag tänker inte skriva här varför eller vad som har hänt då jag vet att många bara är nyfikna. Det enda jag säger är att just nu mår jag inget vidare alls och kommer ta en paus härifrån. Har ingen ork eller lust att skriva något alls. Så less på allt just nu.

Cleaningtime!

Blev inget stan idag då vi var för lata antar jag, jag orkade inte men imorgon ska vi ner för vi måste till systemet bl.a innan fredag. ;P Så idag har Felix och jag städat hela lägenheten, dammsugat, moppat, dammat, diskat mm. Allt detta tog ju sin lilla stund. Efteråt var jag iallafall helt slut, så vi satte oss och spelade Wii och tog det lugnt bara. Har nyss duschat och nu ska jag fixa fotpeeling, skönt som attan! Dessutom får man hälar som är lena som baby rumpor! ;)

Efter allt detta ska vi fixa maten, har fortfarande julmat kvar och en bit julskinka. Det är så grymt gott men tror fasen att jag gått upp de kilona som jag gick ner i höstas. Får bli en diet till nu efter nyår, måste få en strandfin mage tills sommarn ju! :)

Nu blir det peeling, cya! ;)


Kvällsshopping!

Beställde lite kläder ikväll från Nelly.
Passade på medans de har rea och inget av det jag beställde var dyrt så. :)
Dessa tre plagg blev det:

En långtröja att ha till leggins :)

En tshirt att ha till vardags :)


Och såklart leggins :)



Allt som allt blev det 156 kr med frakten, inte illa va?! :)
Nu ska jag sova tror jag, börjar bli sent. Får se om det blir någon runda nere på stan imorgon eller om vi bara är hemma och tar det lugnt.

Godnatt! :)


Kärleksmums! & Mellandagsrea!

Var på stan igår och kollade genom alla reor som fanns, hittade dock inget speciellt. Det bästa är ju redan sålt. Letade speciellt efter en klänning till nyår men hittade ingen som föll mig i smaken. Men jag hittade en bh som fick följa med mig hem, superfin var den och den var inte på rea. :) Köpte även öronproppar som jag kan ha på nätterna så jag slipper höra katterna. Använde de inatt och jag kan lova att jag sova som en stock. Vaknade inte ens av att Felix höll på och greja kl 05 på morgonen :P Köpte även en present medans vi var på stan till en person, tror att det är en present iallafall, inte bestämt mig än! :)

Var inne på H&M dessutom och fick syn på alla bebiskläder som var på rea, vi ska ner någon mer dag (troligtvis imorgon) så funderar på om man ska dämpa suget med att köpa något plagg. We'll see! :D

Felix köpte ett spel till vårat Wii. Blev Mario Galaxy II. Dock märkte vi när vi kom hem att vi fått fel spel så älskling åkte ner på stan igen för att byta det och få rätt spel, under tiden så började jag att baka kärleksmums, De blev riktigt bra faktiskt och 30 st blev de dessutom. Så det blev att spela Mario och käka Kärleksmums resten av kvällen! :)


Tog bara en bild på kanterna från kakan då allt annat var nerpackat i burkar! :)


Lite kort från Julafton :)

Trodde jag skulle ha lite fler bilder men det hade jag visst inte, och inte heller någon bild på alla klappar. Bara på den underbara tröjan som Farmor stickat åt mig. Älskar verkligen den. Så mysig alltså :)




Fick även fotpeelingsset, vinglas, massa pengar, lotion, glas-skål från familjen, riktigt kinesiskt te från Felix mormor och morfar som varit i Kina nyligen och en vetekudde som jag önskat mig av Felix! :D Är helnöjd över allt som jag fått!♥

Julafton
Började dagen med att göra mig iordning samtidigt som jag kollade på tv, gick inget bättre än pippi långstrump så fick bli det. :) Tog på mig min fina klänning och började locka håret. Sen hjälpte jag mamma med maten till en viss del. De var ju redan två i köket :) Sen vid kl 15 blev det såklart Kalle Anka och hans vänner och strax efter det var slut så satt vi oss och käkade mat. Kan lova att man låg i matkoma efter det. :)
Vi fixade med disken och kollade lite på tv sen var det dags att öppna klapparna och jag fick såklart läsa och dela ut dem till alla, för första gången på evigheter. Vi beundrade våra klappar ett tag och pillade lite med dem.
Senare på kvällen så hyrde vi en film via boxen, blev Iron man 2. Alla var trötta och halvsov typ, blev även lite glass till filmen. :)
Sen blev det vila en stund innan jag bror och mamma satte oss för att kolla på nästa film, blev man in black. Vi var så sugna på något så vi flötade lite chips och dip till filmen, inte så juligt men gott som fan! :)

Juldagen
Dagen efter (lördagen) så hittade jag en kartong, hittade kanske inte, visste att den fanns i mammas förråd. Så jag tog fram den så kollade mamma och jag igenom kartongen som innehöll mina och mina bröders bebiskläder och allt som vi hade när vi var små. Otroligt att flera av plaggen var över 20 år gamla, men allt var urgulligt och ni kan gissa vems bebisar som ska få ha på sig de kläderna i framtiden! :D
Sen åt vi middag och efter det åkte jag hem till linköping igen och väntade på att Felix skulle komma hem lite senare på kvällen. När han kom hem bytte vi våra julklappar och myste i soffan resten av kvällen. :)

Done!


Nu är allt nästan klart, lite småfix kvar bara. Har en tillfällig header sålänge då min var för liten. Kommer att göra en ny efter nyår tror jag som ska få sitta ett bra tag efter det! :)

UNDER OMBYGGNAD!

Bygger om lite här på bloggen igen så därför ser allt ut som det gör just nu. ;P


Ny header!

Gjorde en header att ha efter jul för ett tag sen, och nu är det väl dags att byta till den känner jag :P

Såhär såg den innan jul ut:


Den under julen:

Och nya:



Min favorit är julheadern, den gjorde jag riktigt bra om jag själv får säga det! ;)

Ett flertal uppdateringar är kommande..

Länge sen jag uppdaterade nu men det har ju varit Jul och då har jag haft lite viktigare saker som fått gå före bloggen :P Som att fira julafton med familjen och sen med älskling och sen bara tagit det lugnt :) Men nu är jag här igen och skriver. Kommer uppdatera senare ikväll eller imorgon med bilder från julafton och alla klappar man fick. :)

Idag har vi iaf varit på stan, det var rea överallt men man hitta inget snyggt endå, jag köpte en bh men den var minsan inte på rea den men den sitter grymt bra och är skön så den fick följa med mig hem. :P

Älskling köpt ett spel, Mario Galaxy 2, som vi ska nöta ikväll tänkte vi, dock märkte vi att vi fått fel spel när vi kom hem så medans älskling åkte ner på stan och bytte spelet så bakade jag kärleksmums :) Har nyss lagt på glasyren och kokosen så nu väntar vi på att den ska svalna helt och sen dela den i bitar. Bild på det kan också få följa med när jag endå håller på. :)


Så ikväll eller imorgon kommer helgens uppdatering. Bättre sent än aldrig, right?! ;)

Julfirande med familjen :)

Skriver lite från mobilen nu innan jag ska sova. Åkte till Kisa idag med mina små troll. Vi ska fira jul här som tidigare nämnts. :) Det har varit en jobbig dag för katterna och nu kan de slappna av äntligen men de verkar inte vilja sova först även om jag hoppas på det. :P Ikväll har även mamma och jag bakat kärleksmums. De blev så perfekta så jag vet inte vad. Sådana ska jag absolut baka när jag kommer hem. :D

Tog ett kort på alla paket som ska delas ut imorgon. Ska bli så mysigt. Hoppas alla kommer ha en god jul nu!:)

Mindre än 24 timmar!

Tar en kvälls(natt)uppdatering då jag inte hunnit eller orkat blogga något. Igår så hade Älskling sista dagen i skolan så idag fick vi sova länge :) Dock gick vi upp runt kl 10, jag låg kvar och drog mig och myste med kissarna i sängen ett tag dock. Efter det blev det frukost som var varma mackor, Love it! :)

Senare så städade vi lite i soffan och välte den för att hämta ut alla katternas leksaker som de alltid lyckas peta in där. Så nu har de massa att leka med och gissa om de gjorde det, det räckte inte att leka med en, de skulle leka med alla samtidigt. haha knasbollar alltså :)

Efter det så började vi med våran knäck som vi ska ta med till våra familjer/släkt över jul :) Gjorde dubbelsats och trodde vi skulle få runt 120 st, men ne lite över 160 blev det. inte illa så nu har vi var sin liten hink att ta med. Nu ikväll pyntade jag hinkarna lite, påhittig som jag är. Bild kommer nedan. :D

Sen blev det att slappa lite, fixa lite käk, slappa lite till och sen kolla på film, vi såg Step Brothers. Den filmen har vi sett innan men det är så himla rolig så det finns inte. Den tipsar jag verkligen om. Den måste ni se !!! :)

Nu sitter jag här med Skrutt i famnen inlindad i en filt, min lille bebis. haha :) Ska sova om ett tag för att de kommer någon som ska kolla på elementen imorgon kl 07.30. Woooho! >_> Kunde han inte komma tidigare lixom? Men skönt att de kommer och kollar på det iaf och hoppas de höjer värmen lite.

Imorgon åker jag även till Kisa till min familj och stannar där över julen. Får se om jag tar med datorn eller inte. Gör jag inte det så uppdaterar jag nog inget fören efter jul när jag kommit hem igen.  :)

Önskar alla en riktigt God Jul :)



Här kommer bilden på hinkarna, Söta va?! :)



Trött och seg

Idag blev det att gå upp kl 11 och göra sig iordning och dra till mötet som jag hade idag med en eventuell praktikplats. Det gick bra och jag fick börja där den 10 januari. Ska bli riktigt skönt att få något att göra. Hoppas man kommer trivas där med. :)

Sen jag kom hem har jag bara suttit i soffan, har varit så trött och seg idag, antagligen pg av att jag vaknade av en jävla askatt flera gånger inatt och tidigt imorse. Ville bara strypa honom, tur som fan att han är snabb på att springa. >_> Är så trött på att bli väckt varje natt, får aldrig någon djupsömn.

Nu ska jag nog vila en stund sen ska vi göra lite knäck tänkte vi, hoppas att formarna räcker bara :P


Pizza! ;D

Trist, det går inget vidare bra på tvn och Älskling sitter och spelar som vanligt. >_> Fast om en stund blir det att kolla film och mysa som tur är. :)

Ikväll har vi varit lata och inte orkat laga mat så vi beställde var sin pizza :D med hemleverans dessutom, älskar att bo här och få pizzan till dörren, det är så sjukt nice. :D Vi tog en med oxfilé, bea och lite grejer på , som skulle vara stark men det var den inte, sen en med köttfärs, jalapeno, lök, och tacosås, DEN var däremot stark kan jag lova. Till det fick vi var sin gratis pizzasallad. Love it <3 :D

Nu ska jag fixa tvätten som jag skjutit upp hela dagen. Men den måste göras för imorgon ska jag bort på möte och sen ska vi baka lite till våra familjer inför julen. :)




4 dagar till jul!

Ännu en dag  att inte ha något alls att göra än att lyssna på när de renoverar grannens lägenhet. Hatar ljudet av borrande i betongväggar. Om 3 veckor börjar de med våran och förhoppningsvis går den fort att renovera. :)

Idag blir det att tvätta kläder inför jul och fixa lite grejer här hemma. Ska åka till Kisa på torsdag och fira jul hos mamma iår, och tissarna kommer få följa med då vi inte har någon vakt. :)

Längtar tills älskling kommer hem, så jag har någon att umgås med, blir så ensamt här om dagarna men imorgon ska jag på möte med en plats där jag förhoppningsvis kommer få praktik. Hoppas jag får det, trött på att sitta hemma nu och tissarna är inget större sällskap. :)

Nu ska jag fortsätta kolla på tv och samla ork för de dagliga sysslorna. :)


Fjärde och sista advent för 2010.

Idag är det fjärde advent, det är inte klokt vad tiden går fort. Jag hoppas att tiden kommer gå lika snabbt nästa år med, mitt tålamod börjar ta slut snart. Längtar som en tok. Vill göra en knodd nuuuu... :)

Idag har jag bara suttit i soffan och kollat på tv, inte gått något speciellt bra men har inte haft bättre för mig, lagade såklart mat också, Spaghetti och köttbullar blev det, latmans mat! Till middagen tände vi såklart fjärde ljuset :D


Sen kollade vi på film, den var sådär bra, inte min typ av film men filmen hette Cyrus. För de som är nyfikna och vill se den ;P Till filmen har vi ätit upp nästan alla kanelbullar som var kvar, glömde frysa in hälften så de hade blivit lite torra så vi bestämde att alla skulle ätas upp idag, och såklart julmust, pepparkakor & celementiner! :D

Nu ska jag läsa lite bloggar och lite forum, sen ska jag nog se något avsnitt av Teen mom sen sova. Godnatt! :)



60 snabba!

Alla andra har har ju gjort frågorna så då gör jag dem med, man kan ju inte vara sämre. ;P

1. Hur gammal är du om fem år?
25
2. Vem var den sista du träffade? Felix
3. Hur lång är du? 169 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Shrek 3
5. Vem ringde du senast? Felix

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? “Vi ska in på Willys nu. Sen klara” Till min bror Alex
7. Vad är dagens planer? Sitta och slappa i soffan och kolla på allt som tvn har att erbjuda
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Igår :)

11. Vilken ögonfärg har du? brungröna
12. När vaknade du idag? klockan var 12.09 typ
13. Har du någon gång hittat en katt? Yes, mager liten stackare.
14. Vilken är din favoritplats? Soffan hemma.
15. Vilken plats föredrar du minst? Körskolan ;P

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I ett fint hus med Älskling och våra barn och firar jul (:
17. Vad skrämde dig som barn? Vet faktiskt inte..
18. Vem fick dig att skratta senast? Kissen Puss i Shrek 3 ;D
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Whaaat?!
20. Har du stationär eller bärbar dator? En laptop bara, då min stationära blev stulen

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Sover i bara trosor ;)
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5 st, 3 av dem är mina.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Vem har inte ? :S
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Sommar=Barfota, Vinter=strumpor&sockar.

26. Är du social?
Absolut, När jag känner för det.
27. Vilken är din favoritglass? Alla Ben&Jerrys
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bli Hemmafru ;)
29. Tycker du om kinamat? Jag ÄLSKAR kinamat ♥
30. Tycker du om kaffe? Till och från.

31. Vad dricker du till frukost?
Oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Alla sidor?! :D
33. Kan du spela poker? Nej
34. Tycker du om att mysa? Älskar det ;)
35. Är du en beroendemänniska? Inte så värst... tror jag?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Yes.
37. Vill du ha barn? Lääängtar :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, havet är kallt och har massa fisk..

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder ofc!
42. Äger du dyra smycken? Dyraste är förlovningsringen. :)
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kanelbulle!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Amelia, galet rolig :D

46. Välj ett ärr på din kropp?
Why?
47. Vad har du för ringsignal? Sony Ericssons egna.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ohja, en hel del. :)
49. Flirtar du mycket? Nae, har inget behov att görat ;P
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I min förra lägenhet.

51. Kan du byta olja på bilen?
Ne...
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? ''Älskling, vi blir inte med barn''
54. Läser du dagstidningen?
Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej


56. Dansar du i bilen?
Klart!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Julradio.se
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? All mat som skulle inhandlas innan jul.
59. När var du i kyrkan senast? På studenten
60. Vad har du på dig? Underkläder, mjukisar och linne :)



Sådär nu vet ni allt om mig, eller inte ;)


Snösnösnö

Vaknade kl 12 idag , härligt va. Det är som vanligt antar jag. Felix är i skolan och pluggar inför sista tentan i december. Så ingen har ju väckt mig så jag skyller på det :D

Det är hemskt vad det ska snöa, vill verkligen inte ha mer snö nu. Hatar snö och det bara vräker ner. Såhär ser det ut hos oss just nu. :(




Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska äta lite bullar snart. Inte sugen på mackor just nu. Får bli kanelbullarna istället. Väldigt nyttigt.  ;)




Shrek 3

Ikväll har vi kollat på film och flötat ostbågar fan va onyttiga vi har blivit igen men jag har iallafall lyckats hålla vikten. Ikväll såg vi på Shrek 3. Helt okej var det, rolig framförallt! Älskar puss, han är såååå söt speciellt med sina ögon. Precis så ser Simba ut när han vill ha mat! haha ska fasen göda mina katter så de kommer bli som på bilden! Söte! :D



Nu har jag precis fixat klart en sak hos skatteverket som jag totalt glömt bort så nu blir det att sova tror jag, sov dåligt inatt så hoppas på bättre sömn nu. Godnatt! :)




Sista julshoppingen

Var med mamma och mina bröder idag på ikano och shoppade julklappar, jag har redan köpt mina men de hade sina kvar så hjälpte till. Men det gick och vi fixade de sista. Sen blev det willys och handla julmat, speciellt skinkan. Fick bli en 3 kilos klump som kommer mätta våra dagar ett tag fram över. Efter det blev det lite fika och sen åka hem, passade på att ta Mac Donalds på vägen hem så blev två cheese till middag här hemma, och korv med bröd, funkade det med! ;P

Nu sitter jag här proppmätt och ska hitta någon bra film att kolla på ikväll, och sen vila en liten stund då jag inte sovit något inatt typ ;P





Fredagsmys :)

Fick det inte att funka riktigt när jag skulle ladda upp en bild från mobilen till Bloggen men nu verkar det funka bättre, så slänger in en bild på mig själv och håret som jag fixade till förut. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Cya! :)

Blir så less... ;@

..på så många personer, Speciellt alla som låtsas som om deras förhållande är så fkn perfekta så jag ska bli avundsjuk, det blir jag inte för fem öre och har aldrig blvit på någon. Nu är det bara en person jag syftar på med detta, denna person finner jag inga ord för, riktigtjävlaomogen är bara förnamnet. Inte mogen någonstans för att ens ha barn. Jag önskar henne ingen lycka i världen och hoppas barnet kommer överleva utan att få några men för livet. Kan man inte ta hand om sig själv ska man inte ha barn! Thats it!

Sen är jag så trött på alla dessa ursäkter man får från folk som inte vågar säga sanningen och kommer med ursäkter som jag har inte råd att träffas, men har råd med allt annat... och att man ska höra av sig då man ska till den staden jag bor men som inte gör det utan man får reda på senare samma dag att de varit här med någon annan... Jag orkar inte lägga energi på sånna personer alls längre utan detta kommer resultera i att jag helt enkelt slutar hör av mig sen får det vara.

Sist men inte minst är jag så less på killar, de är som små jävla barn som inte fattar ett piss, gör först och tänker sen. Det är så jävla patetiskt. Blir så arg, vet att de mognar senare än oss tjejer men seriöst? Man kan väl tänka sig för innan man göra grejerna man gör.

Jag vet att detta blev ett lååångt klagoinlägg men det får det fasen bli! Någonstans ska jag skriva av mig och varför inte på min blogg? Har någon nån invändning om det jag skrivit så 'hit me', låt mig veta....


Nu känns det mycket bättre och jag ska fixa mitt hår och göra mig iordning lite sen blir det film, mys och vin och njuta av resten av denna fredagskväll. :) ♥


God morgon?!

Vaknade nyss, sent idag igen och har faktiskt ställt klockan varje dag men lyckas alltid stänga av den och somna om. Inatt precis som alla andra nätter så får katterna för sig att leka järnet i lägenheten och jag vaknar 10000 ggr, tror det är därför jag är så trött och sover länge på morgonen. Men igår hann jag göra allt som skulle göras så idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på så det gjorde inget att jag sova länge.  :)

Nu ska jag nog sitta och kolla på tv en stund och äta lite frukost :)




Varm oboy med Grädde och Marshmallows <3

Idag har jag faktiskt gjort mycket även att jag sova länge. Har dammsugit, moppat golvet, dammat, kört en tvättmaskin och fixat med disken lite. Är inte lika besviken på mig själv längre för att jag sov så länge. Det känns så skönt att få saker gjorda dessutom. Lägenheten känns jättefin och ren så nu trivs man vilket rum man än är i. :)

Just nu sitter jag och kollar på The Incredible Hulk som går på 3an och har nyss gjort mig en kopp varm oboy med grädde och Marshmallows. Smaskigt va?! Och i min nya mugg dessutom som jag fick i tidig julklapp av älsks syster :) Till det blir det två kanelbullar. Så nu ska jag fortsätta kolla film och mysa ner mig i en filt här i soffan, får se om älsk gör mig sällskap en liten stund :D








Besviken!

Faaan, idag jag vaknade jag sent igen, kan inte fatta hur jag kan sova så länge, nu sitter jag och känner mig hur slö och seg som helst och har bänkat mig i soffan och kollar på tv samtidigt som jag sitter med laptopen i knät. Fy vad besviken jag är på mig själv just nu. Ajja nu blir det att käka frulle snart sen ta en bulle till det :D

Katternar har inte lyckats välta granen inatt som tur är, men vi har en minigran i ett litet fönster som de välte ner på golvet. Det gjorde inte så mycket, den får de gärna välta så länge de inte välter stora granen. Dock ska jag smörja på lite diskmedel på grenarna på stora granen för att knasbollarna gillar att tugga på dem, så förhoppningsvis så ska diskmedlet gör så de slutar upp med de dumheterna! :P

Men nu blir det som sagt frulle!



Kanelbullar!

Slänger in lite kort på bullarna vi bakat ikväll, men inte på marängerna för de blev lite konstiga. Men bullarna blev superbra även om de blev lite mörka på dem som var höga. Nu doftar det grymt gott i hela lägenheten och ska bli gottgott att smaka snart :D








Första Julgranen!

Då är granen uppe och klädd efter lite tjat. :D Det blev så jäkla fin alltså om jag får säga det själv, Felix och min första egna gran dessutom!!! Känns lite speciellt. Det tog ett tag att sätta upp alla julgranskulor och lampor. Det är cirkus gurkus 60 kulor i den. Lite lagom mycket tycker jag. :D Slänger in en bild på grejerna innan och på julgranen efteråt. Dock lite mörk, men så mysig! :)




Nu har jag marinerat kycklingen och slängt in den i ugnen :) Skickat iväg Felix till konsum för att handla hem lite grejer, speciellt till maten och tills ikväll. Ska nämligen backa kanelbullar sen. Vi har varit sugna på det ganska länge nu och det är ju faktiskt billigt att göra. Mycket billigare än Saffransbullar!! :D

Tidigare idag ringde min jobbcoach och jag ska på ett möte med en eventuell praktik plats nästa vecka. Det såg väldigt lovande ut och jag hoppas verkligen på det! Det är ett lunch och catering ställe som ligger i närheten av där vi bor så det passar utmärkt och jag har ju erfaranheter av kassa, servering och allt. Så hoppas jag får det även att jag hoppades på praktik hos P.o.P egentligen! Om det går vägen så börjar jag praktiken i Januari! :D




Sätta upp granen eller inte...?!

Jag har totalt vänt på dygnet känns det som, somnar sent och vaknar sent, klockan var nästan 11 idag och igår nästan 12 :S Måste skärpa mig, ska förhoppningsvis få praktik snart och då ska man upp tidigt. Dock har min jobbcoach inte ringt än, hoppas hon gör det snart :P Vill ha reda på var jag får ha praktik och inte.

Idag är både jag och Felix hemma, sitter vid var sin dator och glor. haha så socialt, jag funderar på om vi inte ska klä granen idag istället :D Eller man kanske ska vänta tills i helgen. hmm.. Vill ju inte sätta upp den för tidigt men det är ju inte så att jorden går under om man gör det heller... dagens ilandsproblem...

Annars idag så händer det inte så mycket, ska väl städa, fixa och greja som vanligt. Och förmodligen blire att spela minecraft senare ikväll :D Love it!!!!!!



Over and Out

Yesterday Today Tomorrow !

Såg att det var ett tag sen jag uppdaterade men nu kör jag igen. Igår åkte jag hem från Kisa till min underbara gubbe. Har haft ett par trevliga dagar i Kisa även om jag inte hann allt jag skulle. Får träffa sofia nästa gång om hon har tid. Ska redan nästa vecka åka ner till Kisa igen, inför julen och då följer kattskrällena med. :)

Idag har jag vaknat grymt sent, ungefär vid 11.50. Drömde massa kommer jag ihåg men kommer knappt ihåg vad.  Älskar att sova! De tre orden beskriver mig bäst just nu tror jag. haha. Ska nog hoppa in i duschen snart sen blir det att käka lite ''frukost/lunch'' sen vänta på att bror ska vakna så vi kan spela Minecraft! Bästa och roligaste spelet på länge :D ♥

Imorgon ska min jobbcoach ringa mig för sista gången, vi struntar i att träffas utan tar allt över telen istället. Skönt! Då får jag reda om jag kommer få någon praktikplast snart och när och var och allt sådant som hör till. Hoppas på P.o.P! Där vill jag verkligen vara! :D

En liten sammanfattning av igår idag och imorgon :)



Over and Out!


Ett helt onödigt inlägg om mig!

Efter de dagarna när jag gått ner i vikt har jag märkt på mina jeans att de är grymt stora i midjan. Jag kan inte ha min byxor längre utan bälte, då åker de ner när jag sätter mig och när jag går ser det ut som jag har häng. :D
Nu när det är kallt ute så använder jag leggins under byxorna och det fyller ut lite, kommer ihåg att jag inte alls kunde ha på mig båda innan då jag försökte. Men nu funkar det prima ;)

När man drar i byxkanten så kan man dra ut den 5-7 cm från magen. ;P


Detta var ett helt onödigt inlägg menmen!




Over and out!


Godisglad, Hårfärgning & Gaming

Har inte haft tid att uppdatera idag så tar allt på en gång, börjar med igårkväll!

Igår så kollade vi på film och käkade massa godis. Är inte van att äta så mycket godis så började må illa efter en stund, Typiskt! x) Denna dag började med att jag vaknade 11.20. Förstår inte hur jag kunde sova så länge men det kunde jag, somnade inte förens efter kl 02 igår så är nog därför, sen trodde jag de andra skulle upp tidigt men de sov faktiskt längre än mig. Sömntutor! :D


Efter det blev det att käka frulle och sitta och prata vid matbordet ett tag, efter det väntade jag på att mamma skulle göra klart sitt så vi kunde börja med håret. Under tiden som mamma färgade mitt hår satt vi och prata om allt mellan himmel och jord, mest om barn dock. Love it! :) Det tog ganska lång tid att färga håret. Sen var det bara att vänta på att färgen skulle  värka så man kunde tvätta ur det. Tycker håret blev helt kanon, färgen är så fin som jag färgar till. :)

↓ Före ___________ Efter


Såhär ser håret ut nu, Fint va?! :) ♥

Kusin och kusinbarn kom på besök lagom när jag var klar med håret så det blev att äta lite sen fikade vi alla lite mer tårta. Orkade inte sitta kvar i vardagsrummet så jag började spela Fallout 3 på xboxet i brors rum samtidigt som han satt vid datorn och spelade. Nu har jag slutat spela och är grymt trött så funderar på att sova snart. Klockan börjar trots allt bli mycket! ;)




Over and Out!

Bäddsoffedags!

Nu blir det att sova, eller kolla lite på tv sen sova då ;) Har varit trött sen jag vaknade idag, är trött konstant men det är väl för jag inte har något annat att göra en att sova om dagarna. Haha :D

Saknar min karl där hemma som säkert sitter och spelar just nu. ;)
Kommer kännas tomt att sova utan honom. Men på söndag blir det mys igen :)
Älskar min karl något så enormt! ♥ :)


Önskar er alla en Godnatt, det ska jag ha fast det ska sovas på bäddsoffa! ;)



Over and Out!

Kise

Nu sitter jag i Kisa hos mamma, Har hunnit äta tacos och tårta redan. Just nu sitter jag och äter godis och pillar lite med min dator som jag tog med. Snart blir det glögg och fortsätta kolla på Idol, tror att Jay vinner faktiskt. :P

Resten av kvällen sen blir väl att kolla på någon film antagligen sen sova. :)

Hoppas ni andra har en trevlig fredagkväll :)



Over and out!

I väntans tider!

Fy vad tiden går sakta när man väntar på något. Vid kl 18 ska jag åka till Kisa för det inte gick någon annan bra buss innan det. Typiskt. Ensam hemma just nu dessutom då Felix inte är i skolan utan nere på stan och handlar julklappar. Snart kommer han nog hem tror jag! :)

Jag har packat och fixat och gjort mig iordning och nu sitter jag bara i sängen och är skittrött och har inte något att göra. Ska väl ta tag i disken snart. Någon måste ju fixa det om jag inte gör det nu så får jag säkert göra det på söndag. ;)


Lekte med kameran igår, fick väl en helt okej bild, kunde ju varit bättre
då fokuset hamnade på texten inuti och inte på själva ringarna.
Passade på att fixa text över bilden så ingen ska göra en fuling och
kopiera eller printscreena bilden och de kommande bilderna. :)
Och detta blev resultatet!





Over and out!


Två veckor

Idag är det bara två veckor kvar till julafton, fy vad tiden går fort. Men det är bra det för jag längtar till nästa år något så enormt. Kommer bli underbart! :D

Och idag fyller dessutom min mamma år. GRATTIS Älskade Mamma! :) ♥

Ikväll åker jag till Kisa för att fira mamma och träffa resten av familjen, saknar dem, det blir ju inte att träffa dem så ofta längre. Så man får passa på medans man kan. Ska stanna tills söndag tror jag. Imorgon hoppas jag att mor min kan färga mitt hår och sen blir det kanske att träffa Sofia, innan man åker hem till Linköping igen. Saknar henne med, var ett tag sen. :)

Nu ska jag orkar mig upp ur sängen och göra mig iordning sen fixa lite här hemma sen börja packa väskan till ikväll :)



Over and out!


Nionde December

Hade ju en lite shoppingrunda idag. Började dock på AF där ett papper skulle in, Men sen så åkte jag ut till tornby och handlade de sista julklapparna, Äntligen! Det känns så skönt att allt är fixat nu och är nöjd över det som alla ska få.  :D Köpte ju även en flaska hårfärg till, är osäker på om två räcker, bättre att ha för mycket än för lite. Så på lördag ska min kära mor färga mitt hår. :)

Hämtade även ut fyra flaskor glögg idag, imorgon ska älsk hämta ut sina 4-5 flaskor och jag ska hämta ut mina sista 3-4 i helgen. Kommer ha så sjukt mycket glögg, mycket av det ska vi ge bort faktiskt så de kommer till lite nytta. :D

Imorgon på eftermiddagen åker jag till Kisa, mamma fyller år så ska fira henne och äta tårta och lite annat smaskigt. Ska stanna där tills på söndag tror jag eller så åker jag hem på lördagkväll, inte bestämt mig än. Beror lite på. :)

Nu blir det väl att göra det jag brukar göra på kvällarna, läsa bloggar och forum och facebooka lite. Inte skitkul men det är bättre än att ha tråkigt. Blir så sur när jag har tråkigt ;P haha!


BTW! När ska man klä grannen? ;)



Godnatt!

Nu blir det snart sängen om en stund, imorgon ska jag upp tidigt och göra mig iordning för jag ska till AF och lämna in ett papper så jag får pengar nu i december och sen ska jag vidare ut till ikano och köpa min hårfärg, typiskt att den bara säljs på Willys ;P Köpte i helgen men, måste ha en flaska till då mitt hår har blivit så långt och tjockt. Ska nog passa på att köpa sista julklapparna också när jag ändå är där. Sen blir det att åka hem, förmodligen blir det att dra till hemköp innan jag tar bussen hem, Måste ju hämta ut alla denna glögg jag vunnit (10 flaskor). Får se om Älsk slutar tidigt och vill följa med mig, ingen lust att åka själv. ;P

Sweet Dreams!

Åttonde December

Idag vaknade vi kl 07.45 prick av att de började med renoveringen hos grannarna. Härligt va?! Trodde jag skulle gå under, blir så arg när jag är trött och inte får sova ;P haha men jag somnade om, Älskling gick till skolan och jag somnade om som sagt och gick upp vid kl 10.40 istället. Härligt att sova länge måste jag säga. ;)

Fick hem Älsklings julklapp idag så den är inslagen och klar äntligen! Nu har jag bara 1-2 kvar att köpa och lite småsaker som jag ska fylla våra julstrumpor med här hemma. ;)


Måste lägga upp lite bilder på nyvaken Simba. Han är så fulsöt! :D


Men jag tycker om honom endå ;) ♥


Städdag hela dagen?!

Idag har jag bara städat känns det som. Började med att diska berget som fanns i köket, efter det damma och städa alla köksluckor, alla ytor osv. Tog en bra stund sen var det bara att fortsätta damma i alla andra rum och städa i badrummet. Gillar inte alls att städa badrum, speciellt inte toaletter. Mitt i allt detta kom Älsk hem och satte sig med sitt Cataclysm ;) Jag städade vidare och dammsög alla rum, soffan och lite i taket där jag hittade spindelnät, uscha!  Efter jag var klar med dammsugningen så började jag fixa med kycklingen i köket och marinera den och sen slänga in den i ugnen. Den skulle vara inne i ca 1 timme så jag fortsatte med att moppa golv och lite sådant :) När nästan en timme hade gått fixade jag riset, sallad och kallsås. Middag blev riktigt god faktiskt. :)

Nu har jag nyss duschat och ska när som föna håret, Mitt hår har blivit så jobbigt av all kyla. Statiskt och dant. Blir så trött på det, vill heller inte sätta upp det varje gång. Hemma går det bra men om man ska ut eller på stan så vill jag att det ska se lite okej ut. ska fixa balsamspray som jag ska använda när håret blir sådär fuckat. Hoppas det hjälper.

Från färsk pasta till Saw VII

Ikväll har vi ätit färsk pasta, rättare sagt Tortelloni med röd pesto. Det var faktiskt första gången jag åt färsk pasta och ska jag vara ärlig tyckte jag inte alls det var så stor skillnad. Så det är inget jag skulle föredra. Tyckte det smakade i stort sätt likadant förutom att denna pasta var fylld med ost & pancetta. :)



En stund efter vi ätit kollade vi på nya Saw, den sjunde filmen med andra ord. De filmerna är riktigt vidriga alltså. Blöö. Ångrar lite att jag såg på den, kommer säkert drömma massa skit inatt. haha :P

Nu vet jag inte vad jag ska göra, slöglo runt lite på fejjan och på olika bloggar sen göra sig iordning inför sängen får det blir tror jag. :)

Måndag - Sjätte December

Usch idag har jag ingen bra dag kan jag lova, vill bara gömma mig under täcket. Har så ont i magen med, dock hjälper ipren lite grann, men skulle gärna ha en vetekudde alltså. Hoppas jag får en i julklapp :)

Det var tänkt att jag skulle städa lägenheten idag men fan, jag orkar inte och vi ska endå inte ha besök så struntar i det idag. Längtar tills älsk kommer hem så jag kan mysa lite med honom. Vill ha närhet, känner mig så känslig idag och lila minsta är jobbigt. Längtar dessutom så pass mycket till nästa år, så mycket så det gör ont. :/ Snart är det min tur..

Nu ska jag ställa mig och laga lite mat tror jag. Är hungrig som vet inte vad.


Over and Out!

''Finbesök'' av Tant Röd!

Hade det mycket trevligt idag, träffade nytt folk och åt supergod smörgåstårta. Felix och jag fick även en inflyttningspresent och jag fick en tidig julklapp. Öppnade den såklart för det är mig vi pratar om, svårt att hålla mig för sånt. ;) Det var en superfin Te-mugg, dock dricker jag inte te än men det kommer användas till oboy kan jag lova! ;)

Innan vi åkte hem så tänkte vi hämta ut våran glögg men den var såklart slut.. typiskt så får ta det senare i veckan. Så vi åkte hem istället och väl hemma har vi inte gjort ett dyft. Bara legat på sägen med laptopen och slöat och såklart lyssnat på Julmusik! :D

Nu har Tant Röd kommit på besök så jag ska ta mig en ipren och lägga mig och förhoppningsvis sova gott. Man kan alltid önska! Godnatt. :)


Tävling!



Jag är med och tävlar hos http://Loon.blogg.se om ett fint pris från nivea, värt 600kr.
Var med du också här!

En badankas liv!

Vill bara tipsa er som läser, om min raring Amelias blogg. ♥ Love this girl! :D


Antingen kan ni trycka på namnet eller på bilden för att komma till bloggen :)


Windows 7

Nu har jag fixat windows 7 på min dator och än så länge verkar den mycket snabbare än innan. Har även formaterat allt så har inga bilder, ingenting på datorn utan allt ligger på en extern hårddisk. Så ikväll blir det att fixa till datorn så den blir som jag vill ha den exakt. Skönt att ha fått bort alla skitprogram som inte kommer till användning. :)

Om en lite stund ska vi dra oss till en inflyttningsfest. Där det bjuds på smörgåstårta och jag är så superhungrig just nu! Ska bli smaskigt! (:

Ensam hemma :/

Är ensam hemma ikväll då Felix är hos några kompisar. En timme efter han gått blev jag redan rastlös och är det fortfarande. Jag vet inte vad jag ska hitta på faktiskt. Det jag gjort hittills är att spela ''lite'' på datorn, äta lussekatter, pepparkakor och dricka julmust. Nu då ? Se en skräckis kanske. Tips?!

Tänkte att det kanske skulle bli skönt att vara ensam och göra vad jag vill men fy vad trist det är, vill mysa och gosa i soffan framför en film. Men får väl göra det när han kommer hem antar jag :) ♥

Shoppingdag!

Idag åkte vi ut till Tornby med Felix föräldrar och handlade lite. Först blev det att åka till Hjärta till Hjärta som är en secondhandbutik. De hade sjukt mycket julgrejer där. Dock köpte vi inget utan bara en nötgrej som man har på julen. Kommer inte på namnet just nu. Nötknäppare kanske? Iallafall. Sen blev det elgiganten där jag fastnade i en massage dyna som man har i arbetsstolar. GUD så skönt det var. En sådan ska jag önska mig någon dag. ;)

Efter det så blev det systemet och sen gick vi och fikade inne på Ikanohuset, åt en köttbullemacka, gottgott! ;) Sist men inte minst så julhandlade vi mat på Willys, köpte nästan allt, Julskinkan väntar vi med lite då vi bara hittade sjukt stora som vi aldrig skulle klara att äta upp själva :)

Innan vi gick till Willys handlade vi lite andra grejer, jag handlade en julklapp till min kära far och sen gick jag till Cubus där de hade 3 för 2 erbjudande. Så jag passade helt enkelt på att köpa 3 långärmade tröjor till mig själv, som en tidig julklapp till mig själva ;) haha. Sen så köpte jag min efterlängtade hårfärg så nästa helg ska jag fasen färga håret!  :D


Här kommer en bild på lite av det som köptes idag :)

Måste även säga att det är så skönt att ha sockar på sig om dagarna nu när det är så kallt ute. Packade upp ett par jag fick förra året i julklapp, de är jätte mysiga! Älskar dem och de passar finfint till de flesta kläderna! :)



Fredagkvällen!

En sammanfattning av kvällen igår kommer här :)

Vi var och åt på Ming palace, åt förrätt, varmrätt och efterrätt :) Vi blev så sjukt mätta efteråt. Till förrätt blev det räkknyten med sweetchilisås till det. Det var gott och helt okej som förrätt. Till varmrätt blev det fyra små rätter som bestod av kyckling i currysås, friterad fläskflié, friterade räkor och biff men champinjoner och bambuskott i någon god sås. Jag verkligen ÄLSKAR asiatisk mat och skulle gärna äta det varje dag om jag fick ;)  Till efterrätt blev det såklart friterad banan med glass,grädde och sirap. Vid första tuggan så känner man att man kan äta hur många sånna som hälst men efter man ätit upp den så är man så mätt så man kan somna. För er som inte ätit friterad banan så rekomenderar jag verkligen det!!!! :D Sen fick vi var sitt glad läsk till. Allt som allt gick det på 310 kr för två personer. Tyckte jag var Awesome! :)

Efter vi ätit gick vi till bion där vi hade reserverat biljetter till Harry Potter. Eftersom jag har biokort så fick vi en gratis klassisk meny som var en mellan popcorn och en dricka. Dessutom hade vi presentkort på Bion så blev i stort sett gratis att kolla bio och snaska gott till det. Filmen var bra och längtar till den sista filmen kommer i sommar, i 3D dessutom. :)

Efter det gick vi och vänta på bussen och sen hem och sov! ;)

Fredag = Mys!

Idag har vi vunnit ytterliggare 2 flaskor glögg så vill någon komma och dricka glögg i jul är det bara att säga till! Idag är det dessutom bara TRE veckor kvar till julafton. Längtar! :D

Ikväll blir det dessutom Fredagsmys på hög nivå. Det kommer bli bio, vi ska se harry potter filmen och innan bion ska vi ut och äta på restaurang, det var länge sen så det ser jag verkligen fram emot. Det blir nog Ming palace som det ser ut nu. Älskar asiatisk mat, speciellt stark sådan! :)

Innan vi åker så har jag väl inte så mycket att göra. Felix gick nyss till skolan och jag sitter här och skriver och dricker varm oboy för att få upp värmen, kallt i våran lägenhet som vanligt. Sen blir det att duscha och göra sig iordning innan vi åker så man är lite fin. :)

Hoppas ni andra får en lika mysig fredag som vi kommer ha! ;) ♥

Dumma mig

Såg på filmen Dumma mig ikväll, som jag nämnde i det tidigare inlägget. :) Den var så mysig. Tyckte det var så fin handling och jag verkligen älskade den minsta flickan, henne vill jag ha som barn. Filmen fick mig att längta ännu mer till barn, att mysa och läsa sagor med dom. Åh snart är det min tur. Denna film tycker jag absolut att ni ska se! Även om den är animerad och är en barnfilm.:)

Andra december nolltio

Idag har det inte hänt så mycket, duschade och gjorde mig iordning imorse och efter det blev det att börja plocka tvätten som skulle ner i tvättstugan. Det blev en hel del kan jag lova. Sammanlagt blev det 5 fulla maskiner. Sen städade jag lite i sovrummet, tyckte att det behövdes. och det blev mycket fint :) Efter allt städande så började jag med pastasalladen som vi skulle ha till middag. Grymt god blev den kan jag tillägga ;)

Vi började baka pepparkakor så fort jag var klar, hade en deg till som var över sen här om dagen. Blev riktigt många den här gången. :)  Efter det blev det lite vila sen dags att ta tag i den enorma tvätten. Gick bra och blev klar för en stund sen. Mellan alla pauser medans man väntade på att maskinerna skulle tvättas klart så åt vi och kollade på ''halv 8 hos mig'' :)

Just nu har jag precis vikt klart all tvätt och ska sätta sängkläder på sängen så det är klart till vi ska sova. :)


Nu ska vi kolla på Dumma mig och mysa! ♥:D

Prima Glögg

På Facebook går det en tävling där man kan vinna en flaska glögg om dagen. och hittills har vi vunnit 4 st och mer kommer det förmodligen bli då tävlingen avslutas nästa fredag. Vi kommer ge bort några flaskor dock för vi kommer aldrig dricka upp allt själv. Men gratis är Gott så jag klagar inte och det gör nog ingen annan heller! :)


Idag när vi gick upp var alla träd helt vita av frost.
Jag tycker det är grymt fint när träden är helt vita,
nästan lite sagolikt. :)

Försökte ta ett kort men det syns knappt, det är så långt ifrån fönstret :)

Skruttunge

Det är så mysigt att man har en liten Skrutt här hemma.
Han är verkligen så mammig och han är min lilla bebis och kommer alltid vara,
Även när vi får en riktig bebis. ;)
Jag är verkligen hans allt, det är bara mattes mage som duger att sova på!

Utan matte ingen Skruttis :)♥


1 dec och superkyligt

Idag har det varit såå kallt ute. Så fruktansvärt kallt. Imorse när vi gick upp kl 9.30 så var det -23 grader. När det är så kallt ut så blir det ju kallt inne i lägenheten även om elementen är igång vilket är jobbigt, då måste man pälsa på sig. Suttit med vantar på mig idag här hemma. :)

Nu ikväll har vi bakat mer lussebullar då vi hade en påse saffran kvar men eftersom det är så dyrt med saffran (27 kr/påse) så kommer vi inte göra några mer i år. Så i veckan ska jag baka kanelbullar istället, Felix vill ha det så ska baka lite till honom. :) ♥

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och äta några av lussebullarna :)