Nyårsafton 2011

Mycket och göra såhär under julen och slutet på året. Har precis hunnit klart med skolarbetena som var kvar och har fått nytt beslut om CSN och det känns så skönt! Blev lite träligt med pengar nu i slutet på denna månad men det är ju därför man lägger undan pengar eller sparar. Just för dessa situationer så vi klarade av det bra. :)

Och nu är det tydligen nytt år med. Känns som att man nyss vant sig att det var 2011. Att sammafatta året kort så har halva året beståt av arbetslöshet vilket inte va något vidare men från sommaren och framåt så har det varit underbart! Sommarjobbade, Började skolan, åkte utomlands med älskling (som vi planerar just nu igen till nästa sommar) och fått timjobb! Bitarna faller på plats såhär lagom inför nästa år. Och nu 2012 kommer det hända en hel del med, blir bl.a färdigutbildad uska om ett år men även andra roliga saker kommer ske, men det tar vi då tycker jag! :) 


Denna nyårsafton kommer firas här hemma. Kommer laga en het men riktigt god asiatisk middag till mig och älskling och göra hemmagjord chockladmousse med passionsfrukt till efterrätt. Gör alltid den efterrätten till fina/speciella tillfällen, dels för den är såå underbart god och lite kanske för att den inte är så nyttig och man ska inte äta sånt ofta! ;)
Sen senare ikväll kommer två vänner hit och firar tolvslaget med oss, vi kommer korka skumpan och släppa iväg Sky Lanterns. Ska bli himla mysigt! Efter tolvslaget åker vi alla fyra antingen ner på stan och spenderar sista tiden av kvällen på krogen eller så stannar vi hemma och fortsätter ha trevligt. Beror på vad alla vill! :)


Ska strax börja fixa lite här hemma inför ikväll och sen börja göra mig iordning. Ska ha en superfin svart klänning på mig och sen kommer det stora problemet vilka skor man ska ha! I-lands problem ni vet.. :P 
Slänger upp en bild på klänningen sen och på annat om jag tagit kort på det med. Resten av bilderna tillsammans med Julen kommer senare i nästa vecka! :)



Avslutar inlägget med att önska alla er som läser ett 
Gott Nytt År och en God fortsättning på det kommande året! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback