Sommargarderob

Jag skulle kunna handla hur mycket som helst till Alice, och skulle gärna göra det med om jag badade i pengar. Men idag klickade jag hem litw nytt till hennes sommargarderob. Egentligen var jag påväg att klicka hem lite basicplagg också men de brukar alltid finnas i butik så tänker istället köpa de nästa gång jag åker till stan. Har presentkort och värdecheckar att utnyttja som inte kan användas på nätet tråkigt nog.
Allt som klickades hem idag kommer från H&M, nästan allt av det fanns heller inte i butik igår när jag var där. Medan jag ändå var i farten så klicka jag hem en jättesöt filt med plastad baksida som vi kan sitta på ute i sommar, utan att fukt och kallt kommer genom.

Jag är även på jakt efter en jumpsuit till Alice, men det är hur svårt som helst att få tag i en tycker jag. Om någon har tips på söta jumpsuits så tar jag gärna mot! :)


» Nina

De skrona hade jag också haft betsällda, urursel passform på små fötter ock och nästan omöjliga att få på så de åkte fort tillbaka! Blev ett par Adidasdojor med kardborreband istället :)

Svar: Oj vad tråkigt, får se hur de kommer passa på Alice små fötter. Hon har ett par Kavat (mina gamla) och ett par Nike i större storlek sen när hon börjar gå mer. :)
dottir.webblogg.se

2014-04-27 // 16:03:57

Jag har köpt söta jumpsuits både på h&m och Lindex så titta där :)

Svar: Jag hade spanat in en på H&M och en på Kappahl men båda är slut nu. Lindex har jag konstigt nog inte kollat om de har. Tack! :)
dottir.webblogg.se

2014-04-27 // 16:22:36
» Marie

Åhhh va mycket sött!! Finns så mycket fina klänningar, blusar & ja massa söta skor oxå nu i affärerna till tjejer..

2014-04-30 // 08:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback