Sunny Tuesday!

Var hos min jobbcoach idag, antagligen för sista gången. Dessa tre månader som man har coach har gått så snabbt. Känns som någon vecka sen jag träffa henne första gången. Visst har det varit skönt att ha någon att gå till istället för att bara sitta hemma. Men det har heller inte givit mig så mycket och ska bli skönt att få praktik efter nyår. :)

Efter jobbcoachen gick jag ner på stan och köpte en julklapp och lite grejer som behövdes i kylskåpet ;P Var sjukt kallt idag med fast det varit soligt hela dagen, tur jag har mina nya boots. Gillar dem som fasen! :D

Snart ska vi kolla på ''halv åtta hos mig'' som alla andra dagar och mysa med mitt troll. Efter det ska jag ta ett varmt bad med badolja, och koppla av lite. :)



Sunshine

Idag har det varit så kallt tycker jag. Fryser i stort sätt varje dag men sen är det bara 20-21 grader i våran lägenhet på dagarna. Idag blev att gå ut och traska till affären och posten då Telia ville att jag skulle skicka tillbaka grejer till dem sen handla lite till maten. Det har varit soligt och fint hela dagen och tänkte att det skulle vara skönt ute men fy vad kallt det var. Ångrade mig lite när jag gått ut ;) Men det är skönt att komma ut och röra på sig lite med för nu sitter man bara hemma mest. Provade även mina skor idag och kan lova att jag frös ju inte om fötterna iallafall, det var lite därför jag köpte de. :)


Våran balkong ser ut såhär just nu.
Det längst åt vänster är bordet, vi kallar det afrot. :)


Nya bootsen :)


Och här kommer bilden på våra lussebullar som vi gjorde igår ;)

Vi har nyss ätit middag, blev spaghetti och kötfärssås. Har inte ätit det på länge så det var riktigt efterlängtat från min sida :D Nu sitter jag i soffan och väntar på att Halv åtta hos mig ska börja. Är lite mer än en timme kvar dock så får se vad man ska hitta på tills dess :)

 


Shopping & julbakning

Det blev att åka ner på stan idag fast det snöade väldigt väldigt mycket. Dock så var det ingen marknad fast det stod att det skulle vara det och alla affärer var inte öppna. De öppnade kl 12 och vi var nere på stan klockan 11. Så vi gick till Espresso house och fikade lite, blev varm choklad med massa grädde :) När klockan var 12 så traskade vi ibäg till gränden igen. Köpte ett par rediga vinterstövlar. De är väl inte världens snyggaste men jag orkar verkligen inte bry mig för att jag är trött på att gå med blöta fötter varje gång man går ut ;)


Sen gick vi vidare till lagerhaus, guldfynd och Gina tricot. Skulle kolla på klänningen på Gina men fy vad ful den var irl. Blev så besviken, ful färg och fult tyg, inte alls som på bilden så kommer inte bli någon av klänningarna. Efter Gina så åkte vi hem. Hemma så gjorde jag lite pepparkakor och började sen med maten blev samma som igår då vi hade mat över och låg i koma idag med. Haha det är bästa känslan! (:


Nu tänkte jag att det skulle göras lussekatter och fick lite hjälp av Felix. Det var lite roligt och blev lite skratt. Lussebullarna fick ganska roliga former. Och en blev liiiiite speciell ;)

Kollar klart på ensam mamma söker och nu det blir det Da Vinci-koden och snaska lussbullar. Gött va?! Det fattas bara glögg nu. Får köpa i veckan tror jag. :)


Bilder på lussebullarna, som blev lite roliga, kommer senare tsm med ett kort på skorna! :)


Adventsväder

Uppe tidigt idag för en gångs skull :) Idag är det tänka att gå ner på stan till julskyltningen och sen vidare och kolla lite i affärerna. Men nu när vi vakna märkte vi att det rent av vräker ner med snö och har gjort det att bra tag då balkongen är igensnöad ;P

Så vi ska äta frukost snart sen ska vi väl se om det slutat snöa så vi kan dra ner på stan. Vill så gärna gå men inte i detta väder. :)



Fenomenet "matkoma"

Nu är allt julpynt uppe. En dag för tidigt men vem bryr sig lixom :) Jag njuter iallafall, det är så fint och juligt här hemma nu :D Älskar verkligen julen! Det enda som fattas nu är granen men den kommer ju upp om några veckor den med! Längtar efter julmaten med. Fy vad gott! :D Bilder på allt kommer väl komma upp om någon dag eller två förhoppningsvis, när jag orkar.. För det orkar jag inte just nu, varför står längre ner i texten! ;)

Ikväll har det blivit finmiddag här hemma. Blev bakpotatis med kallsås, fyllda lövbiffar och pepparsås och sallad. :D Det var sååå enormt gott och man åt såklart upp allting. Så just nu ligger jag i matkoma här i soffan och slöglor lite på tv. Härligt värre!! ;D

Senare ikväll blir det att kolla på Avatar, tror det kommer bli fjärde gången vi ser den nu. Men hittade en extended cut. Så blev sugen på att se filmen en gång till. Dessutom har vi hemmabio nu vilket  vi inte haft de andra gångerna. Det kommer bli nice. Och till filmen blir det Godis och ostbågar. Kommer bli ytterliggare en koma sen antagligen. ;)


För er som inte vet vad matkoma är så kommer en bra beskrivning här ;)  :
''Skämtsam benämning på det hälsotillstånd som infinner sig efter man har ätit ohälsosamt mycket mat och nästan somnar.''



Dags för julpynt! :)

Vaknat för en stund sen och ligger fortfarande kvar i sängen. Skönt att ha internet på mobilen så man slipper hämta datorn. Iallafall, Idag har jag ingen aning om vad som kommer hända. Är dock sugen på att ta fram allt julpynt idag, då vi ska på marknad imorgon och lite sånt, så känns det bättre att ha gjort det idag. :) Ut över det vet jag inte vad jag ska göra, har faktiskt inte lust med något längre.. Men ska nog faktiskt ut och gå tror jag om det inte snöar men innan dess en lång varm dusch. :) Over and out!

Nytt tema!

Då tror jag att jag är klar med bloggen för idag, det tar sån tid att bygga om ;P
Men en hel del är ändrat så som bakgrunden, bilden på mig är an annan och större, en helt ny och större header har jag dessutom gjort och satt in. Börjar bli riktigt bra på mitt bildprogram nu! :D Har även satt in en anniversary ticker som kommer synas under alla mina inlägg :) Denna gång klarade jag att göra exakt allt helt själv utan hjälp från min karl! ;P

Sen är det andra små justeringar som har gjorts. Nice va? ;)

Ombyggnad

Gör om bloggen lite smått igen, vill ha lite jultema.
Vi får väl se om jag lyckas eller inte. :)
Har någon tips så säg gärna till (:

Gårdagen och idag

Igår följde jag med Felix, Niklas och Matilda på kravall på universitetet, blev liten förfest här hemma och blev rätt så dragen. Helt okej var det även om jag kände mig lite utanför senare på kvällen. Sen fick jag en kommentar av en viss person och lät den gro hela kvällen, tillslut var jag så less att jag bara ville hem. Hemvägen var hemsk, så jävla hemsk var den. Drömmar blev krossade är väl allt jag kan säga. Att jag fått falska förhoppningar....



Nu orkar jag fan inget känns det som, kommer ligga i soffan hela dagen.
Kul va?!

Ny klänning till jul och nyår ?!

Är så sugen på att köpa en ny klänning till julafton och nyår :)
De här är de som det står mellan, egentligen en till men hitta ingen bild ;P

Vad tycks? :)




1 månad kvar!

Idag är det en månad kvar till julafton bara, kommer bli så mysigt. Jag kommer fira julen i Kisa i år med min familj och Felix kommer åka till sin släkt. I år blev det så, nästa får vi se hur det blir. Löser det nog på något bra sätt. :)

Idag är det dessutom 4 dagar kvar till första advent (söndag) och då åker alla julgrejer upp, allt förutom granen även om man är sugen på att sätta upp den med! :D

Den största delen av dagen har jag suttit och letat julklappar på internet, hittat det mesta som jag ska köpa. Och jag kommer få gå ner på stan iallafall och köpa några grejer så jag slipper onödig fraktkostnad. hittills har jag bara köpt en julklapp. :)

På söndag är det även julmarknad är i linköping, både på stan och i gamla lkpg. Vi får se vilken vi kommer gå på och förhoppningsvis kanske man hittar julklappar där med :)

Passade på att fixa lite julmusik här hemma idag och
blev några album, rättare sagt 6 st.
Här är ett av dem. :)


Soffpotatis ;)

Denna vecka har varit seg, har inte orkat uppdatera här men nu kommer iallafall ett inlägg :) Igår gjorde jag halkan, helt okej även att det var snöoväder ute. Man lär sig verkligen mycket av halkan. Det gjorde iallafall jag. Resten av dagen igår kände jag mig jättekonstig, helt yr precis som om jag vore full och hela rummet snurrade, det hände 3 gånger, sen har jag haft sån huvudvärk senaste veckan. Det är så jobbigt så idag ska jag nog ringa och fråga farbror doktor efter en tid. :)
Så idag kommer jag bara ligga i soffan mesta tiden av dagen, ska även fixa och greja här hemma.

Ska även försöka hitta mitt usbminne till mobilen så jag kan föra över bilder på all snö. Det är så sjukt mycket snö här hos oss. Igår snöade det hela dagen och strömmen gick i hela lambohov typ, t.o.m. på universitet där Felix var vid den tiden. Som tur kom det tbx efter 5-10 minuter. Detta lär hända fler gånger i vinter tror jag så är väl bäst att köpa ett storpack värmeljus nästa gång man åker till IKEA. :)

Nu blir det att glo på någon film eller på tv tror jag och äta lite gröt :)




Körskolan

Om en liten stund bär det av till körskolan, ska övningsköra lite idag för att vara mer säker på halkan som är imorgon. Suck. Vill bara att allt detta ska vara över så jag slipper skiten sen. Kommer inte köra bil endå, för att vi bor mitt i stan och det behövs inte känner jag. Men det är bra att ha då man söker jobb såklart. Det är bara därför jag gör det.

Wish me luck!

Sjuk?!

Nu har jag varit dålig på att skriva igen men på helgerna händer det mycket på oftast, men i helgen har det inte hänt allt för mycket. Igår var vi på kalas hos Felix morbror. Vi firade Felix mamma och mormor och morbrorns flickvän som fyllde år igår dessutom. Alla de tre fyller samtidigt nästan så passade på att fira alla :)
Det var trevligt och mycket god mat och efterrätt, dock blev jag sjukt trött på slutet men inte konstigt det. Har börjat bli sjuk. Sen igårkväll har jag gått från lite feber till ingen feber under natten och nu har jag febergräns igen. Har konstant ont i huvudet och kroppen även fast jag tar ipren så ofta man får.

Igårkväll låg vi i soffan och kollade på första Sagan om ringen filmen och åt kebabpizza, med pomme på! Gott som satan kan jag lova! ;)

Så idag kommer jag bara ligga i sängen eller i soffan och läsa i körkortsboken eller kolla på tv medans Felix åkt ut till fornby och handla lite. :)


♥ Fredagsmys som vanligt ♥

Idag har jag suttit hela dagen och pluggat körkort, är inte orolig över teorin den fixar jag nog lätt. Suttit flera timmar idag och har fixat ett program till datorn att plugga med. Awesome :)

nu har jag gjort mig iordning för att vi ska åka till Felix föräldrar och äta middag, jag tror det blir vietnamesiskt. Gottgott! ;) Även köpt lite paket eftersom hans mamma fyller år idag. Har alltid det trevligt hemma hos dem så ser fram emot kvällen! :)

Nu ska jag byta om sen ska vi till affären och handla blommor :)

Sammanfattning av dagen!

Idag har jag inte orkat blogga något. Varit trött idag men kan berätta vad min dag har bestått av.

Först så övningskörde jag, jag har börjat hata att köra bil, det är så fruktansvärt tråkigt, ångrar att jag började med körkortet över huvudtaget.

Sen när jag kom hem så städade jag undan lite och gjorde mig en skål med gröt samtidigt som jag pratade med Amelia i telefon. Skönt att prata ut ibland, är så tacksam att jag har mina vänner <3 :)

Mamma och bror kom på besök sen efter det och vi fikade och pratade. Fick en gran av mamma dessutom :D En plast då men vi kan inte ha riktig då katterna tuggar på exakt allt. Blev lite ledsen när dom åkte, träffar de inte så ofta längre. :( Men kommer spendera julen med dem iår vilket jag längtar till väldigt mycket! :)

Efter det så la jag mig och vilade och väntade på att Felix skulle komma hem, när han kom hem väckte han mig och vi började med maten, sen kollade vi lite på ''Halv åtta hos mig'' som vi kollar på varje kväll.

För en stund sen kollade vi klart på ''Trollkarens lärling''. Under filmen blev det ytterliggare en tallrik risgrynsgört! Nomnom :) Nu sitter jag här, läser andras bloggar och mina forum och ska snart sova antagligen.

Over and out! :)

Julstämning

Jag har stannat upp lite i viktnedgången som ni kanske märkt. Känner att jag vill äta vanlig mat också. Jag är iaf nere på 57 kilo och det är inte illa tkr jag, vill dock gå ner två till. Men det tar jag senare :)

Idag åt jag pasta för första gången på hur länge som helst, gott var det, med wok till :) Sen ikväll gjorde jag risgrynsgröt vilket med var supergott. Det smakade jul kan man säga. Jag tände några ljus dessutom och fixade lite julstämning. Riktigt mysigt blev det :)

Nu är jag sjukttrött och ska snart sova, Najti!






Btw, Simba har ju varit lite sjuk som jag skrivit om tidigare.
Vi har börjat ge honom medicin och han har blivit mycket bättre. :)

 


Vardagar sux!

Kvällen igår slutade inget vidare. Hände massa skit som jag är så less på nu. Fattar inte hur vissa saker är så mycket begärt. Funderar på om jag ska sluta ta hänsyn till andras viljor och bara bry mig om mig själv...

Idag blir det bara att sitta i soffan och plugga. Det är sånt tråkigt väder ute med så har ingen lust att gå ut o gå. Så idag är Tvn min vän som alla andra dagar och antagligen kommer jag ha myskatterna i famnen som igår och äta knäcken som blev över ;)



Här kommer en bild på hur det ser ut hos oss just nu


Färgval till Sovrummet

Nu står det mellan två färger, Creme eller Nougat!
Vi har fastnat för båda här hemma.

Vilken passar bäst till fondtapeten?




Nytt sovrum

Jag vill göra om sovrummet, trivs inte alls med tapeterna, så nu sitter jag och kollar på ny tapet till fondväggen sen funderar jag på om man inte ska måla resten av väggarna, blir ju lite billigare dessutom och vi hade endå tänkt att ha enfärgade väggar så. En mörk tapet som fondvägg kommer det bli då sängramen är mörk, men resten har jag ingen aning om vad man ska ha för färg.


Någon som har något tips?



Just nu har vi aprikosröda tapeter i sovrummet och det är bara så fruktansvärt fult tkr jag. Vi har även 4 vita garderober i sovrummet, så någon vit/grå nyans kanske skulle passa?

Första dagen på veckan..

Idag blev det att plugga körtkort ett tag efter jag gick upp. Fy vad segt det är att plugga. Sen gjorde jag mig iordning och drog ner på stan för att söka ett jobb, lämnade CV och berättade lite om mig sen hör de av sig oså om de vill ha mig. Men jag har inte så höga förhoppningar om det. Gick även till andra ställen och frågade men icke, inga vill ha hjälp inför julen.

Resten av dagen har jag spenderat i soffan bara, haft sådan huvudvärk hela dagen. Sen har det inte varit min dag idag heller. Längtar nått så enormt till nästa år. Vill bara att tiden ska gå, fort som fan dessutom. Ibland blir man sååå less på det. :(

Nu sitter jag och läser & skriver på mina forum (älskar dem) och snart blir det väl att sova antar jag, imorgon blir det en hel dag med plugg. WOHO!

Snart är det jul!

Nu har jag varit dålig på att blogga igen ;P Men haft fullt upp i helgen. I fredags så blev det tacos och filmkväll, igår blev det att gå ner på stan och handla medicin till simba sen kolla på Felix systers lägenhet och sen på kvällen blev det middag hos hans föräldrar, mycket trevligt var det! :) Efter det blev det att åka hem sent och kolla lite på film och mysa igen.

Idag har vi varit ute på tornby och handlat massa grejer tills i jul och granen. :) Vi har även inhandlat de första julklapparna. Känns skönt men har mååååånga kvar. ;P Ätit tacos för en stund sen, åt upp det som blev över sen i fredags och vi har även hunnit med att göra knäck. Första gången för mig och det var fasen inte lätt då det stelna så snabbt :D

Nu ska vi kolla på film och äta massa gottgott och jag har äntligen fått min julmust jag längtat efter sen förra julen! :D <3


Längtar som fasen till jul! :)


Jag älskar fredagar!

Jag älskar fredagar, då blir det massa mys och gott gott :) Väntar på att Älskling ska komma hem så ska vi laga Tacos sen hitta någon bra film och mysa massa i soffan och äta chips om jag får min vilja igenom och han köper det åt mig ;) <3

Idag blev det att städa och plocka det man inte hann igår och dammsuga och moppa golvet :) Passade även på att fixa två taklampor som vi inte gjort än och nu har vi äntligen en lampa över matbordet :)



Missnöjd pumpa och snaskigtheter som vi åt igårkväll ;)

SimbaUppdatering

Här kommer en liten uppdatering om tissen. Vi var på Valla djurklinik ikväll och lämnade provet och de visade sig att det var någon infektion, vad för någon visste de inte än, kan vara urinvägsinfektion och i värsta fall kristaller i blåsan. De ska iallafall göra en odling på provet och ringa oss när de får svar och då får vi veta vad det är och om han ska äta antibiotika. Idag har han mått bättre verkar det som, inte kissat som han gjort igår, men fortfarande lite rosa. Hittills har allt gått på 1600 kr! Inte så jätte farligt mycket men en hel del endå, speciellt såhär innan jul också. Men huvudsaken är att han mår bra! :)

Busyday


Idag är det fullt upp. Hittills har jag ringt några ärenden sen diskat mängder, vikt tvätt och hållt koll på lilltissen. Vi ska tillbaka till veten efter kl 17 sen och lämna ett prov så får vi se om han ska äta mer medicin eller inte :)
Just nu ligger han brevid mig i soffan och sover som en stock. (: Vill gärna ligger kvar i soffan och mysa med honom men jag ska börja plocka och städa undan massa grejer sen blir det att börja dammsuga och moppa så får bli ikväll istället. Men först ska jag äta något, inte hunnit det än. ;P

Bad day

Övningskörde idag, gick väl sådär, känner mig sämst på att köra manuell :D haha! Men jag lär väl mig såsmåningom antar jag. Men nu är iallafall resten av körlektionerna bokade och uppskrivning och uppkörning :) Så nu ska jag hårdplugga tills det är dags! Förhoppningsvis blir det klart innan nyår :)

Igårkväll kissade Simba lite rosa och vi avvaktade för att se om det gick över. Vilket vi trodde att det gjorde då han kissade vanligt på dagen i dag. Men runt kl 17 när han gick på lådan så var det rosarött så det blev att åka till veterinären.


Usch det är ingen härlig känsla man fick i magen. :/ Men de undersökte honom och trodde inte att det var något allvarligt utan gav honom lite smärtstillande oså och vi fick med oss kulsand som han ska få kissa på sen blir det att lämna ett kissprov hos veten imorgon igen för att se vad det är för något. Vi hoppas verkligen det inte är något allvarligt och att det inte kostar allt för mycket då han inte är försäkrad just nu. ;P

Kollar klart på national treasure nyss och nu blir det sängen. S
ka bli skönt att slappna av. :)

Körkortsteorin

Idag blir det att sitta och plugga i några timmar innan jag ska dra och övningsköra. Jag tycker boken är skittråkig att läsa men försöker ändå att läsa lite varje dag. Ska försöka läsa ganska mycket till slutet på veckan sen göra ett test för att se om något fastnat i huvudet. ;P

Är så nervös inför körlektionen, vet inte varför, det gick bra sist. Kan vara för det är sjukt mycket snö ute och att jag aldrig kört när det varit snö ute förr. Sen har jag fuskat och bara övningskört med automat innan, vilket gör det jobbigt att lära sig manuell då jag är van att inte ha någon koppling. Varför kör inte alla automat egentligen? Det är ju sjukt lätt! ;P

Tisdagkväll!


Hämtade ut mitt paket förut och fick äntligen mina saker, Längtar tills jag kan prova badoljan! Dock så fick jag inte en grej som jag trodde jag skulle få, men jag fick en morgon kroppslotion istället så jag är nöjd. :)

När jag kom hem blev det att laga mat sen kolla på Halv åtta hos mig samtidigt som vi gjorde en kladdkaka. Vet att det bryter mot dieten men jag har gått ner så pass mycket så jag känner att jag får unna mig lite gott ibland. Hängde upp tvätt nyss och nu ska vi kolla på film och äta gottgott samtidigt och mysa i soffan <3 :)

UNDER OMBYGGNAD!


Bygger om bloggen just nu och allt är inte klart än, men det kommer med tiden. Det är fan svårt x) Det som är nytt hittills är headern som jag älskar! Nya färger, sen har jag även lagt till en GILLA-KNAPP så att de som har Facebook kan trycka gilla. Det tyckte jag var nice ;)


Snösnösnö

Usch vilket väder det är idag. Visste att det skulle komma snö men inte såhär mycket. Tycker synd om älskling som måste cykla i detta väder. Själv ligger jag i sängen och myser under duntäcket och är glad att jag inte behöver gå utanför dörren idag. :)


Bilden är från igår när jag väntade på bussen ner till stan ;)







Nu har jag gått upp. Passade på att ta en varm dusch innan jag satte mig här i soffan :) Det har fortfarande inte slutat snöa sen jag tittade ut imorse, kommit en hel del ute nu. Katterna sitter i fönstret och kollar på alla snöflingor som faller, mina mystokar. :)

 


Hejdå kilon!

Förra måndagen glömde jag bort att skriva hur mycket jag hade gått ner så det får bli ett litet hopp men sammanlagt har jag gått ner 4 kg. Är faktiskt helnöjd och man märker stor skillnad då byxerna börjat bli pösiga på mig och magen har blivit mycket plattare. Nu är det inte långt kvar till mitt mål sen efter det blir det att börja träna magen så den blir fast! :)


  • Måndag 18/10 - 61,2 kg.
  • Måndag 25/10 - 58,8 kg.
  • Måndag 08/11 - 57,2 kg.


Varit hos min jobbcoach idag och hon ska hjälpa mig med praktikplats på en restaurang i närheten där jag bor sen har vi pratat CV och hon tyckte att mitt så perfa ut och att jag inte behöver ändra något på det. Det var riktigt skönt att höra. Vi pratade även om framtiden och jag berättade mina planer som jag har. Vilka är att plugga till barnmorska. Då måste man läsa till sjuksköterska först sen jobba, sen läsa vidare till barnmorska. Det är mitt mål just nu, kan så klart ändras med tiden men planerar på att börja plugga efter första barnet! :)

Nu blir det havregrynsgröt med kanel, äppelmos & mjölk medans jag glor på tv! (:

Fredagsmys

Ikväll har jag suttit uppe hos Sofia och umgåts lite, samt myst med lilleman också :D Han är sååå söt och snart kommer nästa, ska bli spännande hur den kommer se ut och vem den kommer likna mest :D På vägen hem såg jag en stjärna falla, önskade mig något alldeles speciellt men det märks om det slår in ;)

Nu har jag nyss ätit fruktsallad med lite lite vanlijkräm :) Riktigt gott var det. Nu sitter vi och kollar på Scream 2 samtidigt som vi kollar på idol ;P


Bosseboy och jag hade lite mys tidigare idag.
Han är min lille prins den kissen <3



 


Runt hörnet

Nu är det inte långt kvar. Längtar något så enormt till det :) Mamma och jag har suttit länge idag och pratat om bröllop, bebis, dop allt som kommer hända inom de närmaste åren. Det är verkligen skönt att jag kan prata med mamma om det här då andra inte kan eller vill lyssna, tänker inte nämna några namn, men ni är ett par stycken.
Vi pratade om vilka årstider det är bäst att bebis kommer och vilka som är mindre bra, om vagnar och om lägenheten. Sånt här mår jag bra av. Att prata ut om allt som man håller inom sig, alla frågor, dumma som viktiga. 
Vi pratade även om namn och vilka namn vi tycker är fina. De namnen jag sitter på tänker jag inte säga till någon(förutom mamma) för att jag vill att mina barn ska heta det.. inte andras ;) Jag längtar verkligen till verkstaden är igång och det är dags efter det får allt ta sin tid :)

Hemma hos oss är det delade meningar när bebis ska göras till men eftersom jag är tjej så är mina ord lag så det blir som jag vill! ;)

Men i Mars får Sofia bebis och då ska jag vara med henne och mysa och hjälpa till med bebis så mycket jag bara kan medans jag väntar på att min tid ska komma :D

Planer till julen

Nu sitter man i Kisa sen några timmar tillbaka, är mycket trött så ska lägga mig och kolla på tv snart :) Har suttit och kollat julpynt ikväll, får se när man åker och köper dem. Helgen kanske? Tidigt? Jag vet!!! :D Om ni undrar så ÄLSKAR jag julen, det är det bästa högtiden på året. Julklappar bryr jag mig inte om längre, utan att alla nära och kära är samlade, all mat, allt pynt och granen med ljusen, Kalle Anka. Det kommer bli så mysigt! :D Eftersom det här är första julen nu när vi flyttat ihop är det ganska mycket som ska köpas dessutom. Men inte mig emot! ;)



När som blir det bäddsoffan.
Najti! :)


Torsdag

Om någon timme drar jag till Arbetsförmedlingen på möte om jobbgaranti sen blir det att handla på netto och efter det hem och packa. För ikväll ska jag åka till kisa och stanna i 1-2 dagar. Ska bli skönt :)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Skrutt som leker med en ballong, det lilla puckot! :) Simba är jag så sjukt trött på, han är sånt jävla pain in the ass så ibland vill man bara sälja honom. Någon som vill ha en asjobbig katt som aldrig slutar hålla på? ;P

Nu blir det att fixa håret innan jag ska dra :)

Planering Planering

Har suttit nu senaste timmen och mät och ritat en skiss på något som kommer byggas framöver. Det är bara några få som vet vad och jag tänker inte säga vad det är. Utan det får alla se när det är klart och dags att ta fram! Blir att åka till Ikea snart och köpa grejer som behövs till att bygga den. Och vad jag räknat ut kommer den inte kosta alls mycket. Runt 200 kr kanske. :D Kommer väl börja bygga den snart, bättre att göra det på dagarna jag är hemma än sen när jag fått jobb, eller vad tkr ni?

Just nu verkar det som det är storm här ute, blåser som fan kan jag lova, Och när som ska jag och Felix lägga oss och sova är det tänkt. Gick upp kl 12 idag så får se om man kan somna ;)

Godnatt!

Så less

Är så less på at bara sitta hemma, jag varken orka eller vill göra något här hemma. Dagen har bestått av att ligga i soffan och sängen hela dagen. Kul va?!

Har nyss ätit lite mat. Om det är något jag är bra på är det att laga mat. Blev vårrulle idag igen med sallad och lite kokta grönsaker med tacosås och kallsås.


Yves Rocher

Ikväll blev det att beställa lite grejer till mig själv från Yves.  Beställde en parfym, So Elixir. Tyckte den luktade mycket gott faktiskt, lite jul på något sätt. Beställde även en avslappnande badolja också som jag längtar så mycket efter just nu. Ett läppbalsam med apelsin och mandel samt en neccesär klickades också hem. På köpte fick jag en mascara värd runt 220 kr så får se om den är något bra och så fick jag några miniprodukter och om jag gissat rätt så är det ytterliggare en parfym med vaniljdoft, ansiktskräm och en bad och duschgelé som också doftar vanlij. Så hoppas paketet kommer denna vecka. :) Allt detta för bara 260 kr, det är inte illa! Fraktfritt dessutom! :)





Shopping får mig att må bra på något konstigt sätt.
Tur är väl det i dessa tider.


Bilder från Halloweenfesten och krogen ;)

Börjar med lite bilder på pyntet, har inte tagit kort på allt men det mesta iaf :)





Här kommer bilder från festen ;)








Här kommer bilder från platens ;)




1 november

Nu börjar november, veckorna går fort nu, innan vi vet av det är julen här. Jag har inget emot det, längtar till julen väldigt mycket, att få pynta och laga julmat och mysa med nära och kära. Det är dessutom bara 4 veckor kvar till första advent :D
Denna jul kommer bli något alldeles extra ;)



Idag blev det att gå upp sent, var såå trött men blev bara mer trött av att sova längre. Ska nog ställa mig på vågen och se vad man väger efter en flöthelg, förväntar mig ingen bra siffra men men :P efter det blir det duschen och sen börjar dieten idag, men inte lika ansträngt. Äter nu yogurt/fil med färsk frukt vilket jag inte gjort förr, men man blir mättare och det är skönt. :)

Bilder från festen kommer under dagen! ;)