Värk

Igår så kände jag att nu ska jag fasen få fina lår och stjärt så F visade mig en övning jag kan börja med. Övningen jag gjorde och kommer fortsätta med heter utfall, jag gör mina med hantlar med såklart. I början var det verkligen piece of cake men de sista utfallen var så sjukt jobbiga och efter det tänkte jag inte mer på detta. Men imorse när jag vakna hade jag träningsvärk from hell, jag skojjar verkligen inte. Kan knappt gå känns det som och att sitta är inte så kul längre. Det är verkligen skönt att veta att det man gjort har gjort nytta och nu är jag grymt taggad! :)


Nu ska jag ner på stan och träffa min fina Amelia,
lämna tillbaka lite skor, fika och förhoppningsvis hitta något nytt att köpa! :) ♥

 

 


Pulver

Fick hem lite nytt pulver idag, jordgubb blev det denna gång och den smakar helt okej. Jag gjorde väl misstaget att ställa in mig på att den skulle smaka milkshake. Det gjorde den ju såklart inte! Men den får funka ändå! :) Mami vill med ha pulver så beställde lite åt henne med, som är de andra två påsarna på bilden. Jag ska smaka lite av hennes choklad/banan senare och se om den är något att ha ifall jag ska köpa mer pulver någon dag, annars får choklad duga bra! ;)

Skruttis tyckte att kartogen allt kom i var det bästa som finns, precis lagom står för honom att sitta och lura i. Han är för go ibland alltså, knaskatten. ;)


Stupid

Tjuvväger mig lite då och då. Kan verkligen inte hålla mig från det. Är så jäkla nöjd att det går åt rätt riktning just nu. Har dock varit väldigt dum när det gäller mat senaste veckan. Ätit väldigt lite, för lite och det vet jag men fasen.. Jag vill ha bort de sista kilona nu innan sommaren! :)



- 5 kg so far!

 


THE WEIGH-IN 20/04

Äntligen fredag och invägning. Är så sjukt nöjd över att vågen visar precis vad den ska efter denna veckan! Nu är det inte alls långt kvar till målet!  ;)

02/01          60.6 kg (Startdag)
13/04          56,6 kg (-4,0 kg)
20/04        55,9 kg (-0,7/-4,7 kg)



Ska strax till praktiken och köra första kvällen, se hur det går! ;)

Me likey!

Bästa trösten som finns när man mår dåligt är att köpa upp sina sista pengar innan de nya pengarna kommer in på kontot. Dock är det några dagar kvar men skitsamma. Fick med mig massa fint hem idag från stan. Ett par byxor, ett par klackar i en storlek för liten då min storlek var slut men det får gå för vill man vara fin får man ... ja ni vet! och så köpte jag lite annat smått och gott med! ;)




Nu ska jag blir sådär grymt rödhårig igen! ;)




Onödigt och Sluddrigt

Var dödstrött när jag kom hem förut idag och jag slocknade totalt i soffan och sov i någon timme eller två innan jag orkade mig upp kl 19. Vi gjorde lite mat här hemma och kollade på tv sen tog jag mig i kragen och gick ut och gick idag med. Kände att jag måste verkligen anstränga mig nu!!

Gick väl sådär 3,5 km eller liknande idag tror jag, gpsen strejka totalt så kunde inte kolla hur långt och allt sånt där. Blev helt upp och ner så struntade i det. Men gick typ en sväng som jag gick i sommras och det var 3,5 km så. :P

Känner att det här inlägget är helt onödigt och sluddrigt, är väldigt trött och seg just nu. Helt slutkörd efter dessa två dagar men imorgon är jag iallafall ledig, men inte blir det lungt för det för jag ska ner på stan och köpa lite grejer och sen hem och färga håret. Så som jag har längtat! ;)



Nu ska jag slappa framför tvn innan jag ska gå och sova för andra gången idag! ;)



Segt

Sitter just nu på praktiken och har rast, har huvudvärk precis som alla andra dagar nu för tiden men känner mig så otroligt trött och seg idag. Bara 4 och 1/2 timme kvar sen ska jag hem och nöta kudde tror jag om jag inte ska ta samma promenad idag igen först. ;P

Nu blir det lunch sen försätta "jobba"!
Här är tröjan för övrigt! ;)

 

 


Hurtig?!

Första dagen på praktiken idag, gick 06.45 till 16.00. Gick sjukt awesome och mina handledare är riktigt trevliga måste jag säga och detsamma gäller de boende. Kommer bli 5 roliga veckor, är jag säker på! :)

Passade på att göra lite nytta idag och ta tag i träningen. Tog en lång promenad förbi universitetet och genom mjärdevi och nu har jag sjukt ont i öronen pga att det blåste så himla dant hela tiden. Känns iaf lite skönt att ha rört på sig för en gångs skull. Ser fram emot fredagen då det är invägning igen! ;) Satsar stenhårt på att gå ner det sista innan sommaren nu! :)

 


:-*

Sitter hemma hos min dam Amelia och myser lite såhär på kvällskvisten. Har tagit en sväng på stan och köpt lite hårfärg och en underbar tröja som jag funderar på när jag kommer använda, den är väldigt visande om man säger så, kan slänga in ett kort någon dag om jag får tid. ;)


Mys

Kvällmys med min älskade prins!!
Han är en av de absolut underbaraste och finaste som finns! ❤

 

 


..

Can't you see that you're smothering me?
Holding too tightly, afraid to lose control?
Cause everything that you thought I would be,
has fallen apart right in front of you...


Can't you see that you're smothering me?
Holding too tightly, afraid to lose control?
Cause everything that you thought I would be,
has fallen apart right in front of you...




The Weigh-in 13/04

Nu fortsätter kampen!
Såhär ser det ut hittills och som det visar så ha jag haft paus allt för länge under förra månaden. Nu är det prick 7 veckor kvar till 1 juni och tills dess ska jag banne mig vara nere på 53-54 kg! Wish me luck! ;)

02/01          60.6 kg (Startdag)
06/01          59.5 kg (-1.1kg)
13/01          59.0 kg (-0,5/-1,6 kg)
20/01          58.8 kg (-0,2/-1,8 kg)
27/01          57,9 kg (-0,9/-2,7 kg)
03/02          -----
10/02          57,0 kg (-0,9/-3,6 kg)
17/02          57,2 kg (+0,2/-3,4 kg)
24/02          57,0 kg (-0,2/-3,6 kg)
02/03          56,4 kg (-0,6/-4,2 kg)
09/03          -----
16/03          -----
23/03          -----
30/03          -----
06/04          -----
13/04          56,6 kg (-4,0 kg totalt)


Från och med nu kommer jag bara ta listan från dagens datum + startdagen.
Den kommer bli vääldigt lång annars känner jag.
Sen när jag nått 'mål' så kommer jag väl lägga upp hela listan en sista gång! :)

Nu så!

Känner att jag tagit allt för lång paus från mitt "trimmakroppen projekt" så nu börjar vi om igen! Står kvar på 57 kg och nu ska de sista 3-4 kilona bort! Är hel taggad och har köpt mer pulver så jag klarar mig några dagar iallafall. Måste köpa 1-2 påsar till då jag i stort sätt bara dricker dessa shakes! Ska ta mig i kragen och börja träna med för nu ska jag fasen få fasta lår och fast stjärt innan sommaren!!!! ;)



Bring it on biiiiiatch!!!

Beroende!



Är beroende av många saker och detta är ett av dem!

Även idag blev det en sväng längs stångån och även sitta i trädgårdsföreningen och äta lite glass. Supermysigt verkligen, synd bara att det inte blir så ofta. :)



Nämen!

Haft en supertrevlig dag idag. Promenerat med en vän runt här i lkpg och visat vad staden har att erbjuda, jag tycker dock inte det finns så mycket att se men jag har väl inte sett så mycket heller för den delen antar jag. ;) Gick längs Stångån iallafall och sen satt i trädgårdsföreningen en bra stund och bara njöt i solen fast det var lite småkyligt! :) Väl hemma åt jag lite sen la jag mig faktiskt i badet, så efterlängtat kan jag lova. Är allt för sällan man unnar sig sån där egen tid.





När jag ändå är igång så tänkte jag att jag kunde slänga upp lite bilder på resultatet av dieten och allt sånt där jag har hållt på mig nu sen januari. Visst har det gett resultat, känner mig dock liiiiite för stor fortfarande och fasen vad smäll jag skulle få om någon var i närheten när jag skriver detta. haha... ;*

Here you go!

(Jaaa jag står snett och dant på bilden..)

En förebild får jag väl bjuda på, lite mer hull på hade jag väl .. ;)