Första Advent

Började denna dag med att tända första ljuset i adventsljusstaken och äta lite frukost. Älskar tända ljus, det blir sån mysig stämning. :)

Strax efter kl 12.00 kom min kära familj på besök. De hjälpte mig med lägenheten lite, att borra i betongväggarna och att få upp gardinstångarna? på de väggarna efteråt. Vi passade även på att fika lite weinerbröd när de kom. Min älskade mamma tog med sin symaskin och hjälpte mig att sy gardinerna som ska upp. Önskar mig en egen symaskin i julklapp nu! :) Gardinerna blev superbra och nu är det riktigt mysigt, speciellt i köket med julgardinerna! :) Satte även upp och tände ljusstakar och julstjärnor som står i alla fönster, sååå mysigt, älskar allt som har med julen att göra, speciellt all ljus! :)



Lagade även lite middag till dem idag, blev fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och lite rödvinsås till det. Smarrigt som attan! Och efteråt fick jag lite hjälp med disken och sen så fortsatte vi med allt fixande i lägenheten. Vi avslutade kvällen med att spela lite Wii. Först spelade jag MarioCart med mina kära bröder, sen bytte vi till Wii Sports och Mamma och Goran var med och provade. Roligaste var lätt när jag och Alex körde boxning mot varandra. Åh vad vi skrattade. :D ♥

Efter de åkte hem började det blåsa på som attan, grejer utanför dörren flög iväg och jag fick knappt upp dörren när jag skulle ut och hämta. Började susa och låta överallt i fönster och dörr. Ringde snabbt för att kolla så att resan hem gick bra för dem vilket den gjorde. :)  Hoppas även att stormen lägger sig tills imorgon och att älsklings flyg inte blir inställt eller försenat, saknar honom massa nu!




Har med andra ord haft en riktigt trevlig första advent, den bästa tror jag också! :)
Hoppas ni andra har haft det lika trevligt som jag! :)

Pant

Första dagen här idag. Allt går som på räls och hantverkaren jobbade på för fullt idag med lägenheten. Om det fortsätter såhär borde allt vara klart på onsdag, senast torsdag. :) Allt blir så fräsht verkligen, känns superskönt att allt kommer bli klart innan första advent så jag kan få pynta lite hemma. :) Ser att många där vi bor redan har tjuvstartat och satt upp pynt och ljusstakar, det tycker jag är himla fusk, det är på söndag man ska börja! ;)

Annars idag har jag bara pluggat lite och skruvat ihop soffbord bl.a. Vi var i andra lägenheten och hämtade post och lite grejer och tog alla pantflaskor till affären. Vi har inte pantat sen vi flyttade sist och det var i slutet på september förra året. Haha. Nåja vi fick iallafall hela 180 kr i pant vilket var himla skönt när vi handlade en hel del på konsum förut. :)

Nu ska vi avsluta denna kväll framför tvn med julsmust och skumtomtar! :)  Som jag har längtat!!!! ;D

Inflyttad

Nu är vi äntligen på plats sen några timmar tillbaka och det är nästan kaos här. Står kartonger överallt. Vet inte riktigt vad jag ska göra eller vara. Har dock börjat packa upp lite i köket och fixat. :) Just nu sitter jag och kollar på en film på datorn och har käkat upp Felix's pizza från igår. :) Felix är i skolan idag och tränar inför nästa helg då han och några andra ska till Tyskland över hela helgen. :) Ska alldeles strax fortsätta packa upp och skruva ihop lite saker. Kommer ha fullt upp hela veckan och en bra tid framöver för att få allt på plats. :)

Nu ska jag kolla vidare sen göra nytta. 
Ha en fortsatt trevlig söndag! :)

Flytt

Just nu pågår flytten för fullt, allt har gått jättebra hittills. Himla spännande verkligen. Atm är vi påväg till Ikea för att köpa lite möbler till nya lägenheten. Återkommer ikväll när vi är klara! :)


Vårdcentralen

Veckan går fort när man har mycket att göra. Packar för fullt här hemma som ni vet, tar ett rum i taget och går igenom. Nu är nästan allt nere, imorgon flyttar vi kartonger och lite småmöbler till lägenheten. Längtar jättemycket till det!!! :)
Sen tar praktiken mycket av min tid och jag är trött som attan när jag kommer hem och då blir det bara kolla mina program sen sova.


Idag har jag dock valt att stanna hemma. Ska till vårdcentralen. Har varit röd i ögat i drygt 4 veckor och när det inte börjat gå över så är det dags att kolla upp tycker jag, kliar dessutom med. Ska vara där om 20 min redan. Wish me luck! :)


Spoooky

Sitter och kollar på Det okända. Jag tycker det är superintressant, även om jag tycker att det är lite läskigt så kan jag inte sluta kolla på det. Följt programet sen det hade säsongsstart, och är helt fast!

Vet inte vad jag tror, om det finns något övernaturligt eller vad det är vet jag inte, men något finns det iallafall, det är jag säker på. Det finns så mycket som man inte kan förklara, som det inte finns några bra förklaringar alls till. Vad flummigt det blev nu. Haha.

Nåja nu ska jag fortsätta kolla!
För er som vill kolla så går det på Sjuan (TV4+ förr) kl 21 varje måndag! ;)


Packande

Började denna vecka med bara massa packande. Flytten äger rum på både lördag och söndag är det bestämt nu. På lördag tar vi soffan och hyllor och alla kartonger och på söndagmorgon tar vi sängar och övrigt som inte hunnits med på lördagen. :)

Ser så mycket fram emot flytten alltså, ska bli så skönt och mysigt och på måndag nästa vecka så börjar de tapetsera om i lägenheten dessutom. :)

Nu ska jag ta en dusch sen packa vidare. Imorgon "jobbar" jag kväll igen så då blir det inget packande. Måste passa på när man är ledig. ;)


Weekend

Igår var det oklart vad jag skulle göra. Några vänner skulle ut och jag hade lovat att följa med. Var dock inte sugen på att festa och dricka och kände mest för en hemmakväll. Men träffar inte de vännerna som skulle ut så ofta då de bor i en annan stad. Så jag gav mig ut ändå utan att dricka så mycket, tog ett glas vin hemma innan bara och några cider ute. Hade himla trevligt och är glad att jag valde att gå ut.


Haft en underbar helg hittills och den fortsätter lika bra då älskling och jag tar hemmakvällen idag istället och ska mysa ner oss i soffan om några timmar med någon bra film. :) Ska även göra lite fruktsallad tänkte jag och ha lite vaniljglass till det, der var länge sen man åt. :)

Bjuder bl.a på en bild på mig, Sofia och Josefine som jag var ute med! ;)


Bathtime

Ligger just nu i badet hemma med massa skum och kopplar av. Hade fullt upp hela gårdagen. "Jobbade" från 8 till 15 och åkte sedan hem för att äta. Min vän Amelias planer för gårdagen ställdes in och hon fråga om jag ville gå till Sliver på modevisning.

På Sliver hade Nelly.com ordnat en modevisning och de första 100 fick gratisdrinkar, en goodiebag och ett valfritt plagg från modevisningen som skickas hem om ca 2 veckor. Amelia och jag var såklart bland de 100 första! ;) Vad goodiebagen innehåller kan jag visa senare efter jag badat klart. :)

Efter modevisningen så gick vi vidare till Harrys. Jag har aldrig varit där inne så hon visade runt och väl där träffa vi en vän. Det var egentligen meningen att vi skulle kolla runt sen gå och äta men vi fastnade på dansgolvet länge länge innan vi gick hem. Kom hem prick kl 03 imorse och kan lova att jag var trött och ont i fötterna av nästan 20 timmars gående, nästan hälften i höga klackar. :)

Nu ska jag koppla av en stund till sen upp och göra mig iordning inför kvällen! :)


Kväll

Idag har jag "jobbat" kväll på praktiken. Vet inte om jobba är rätt ord för jag jobbar ju, men får ingen lön, så det är ju inget jobbjobb om ni fattar vad jag menar.

Att "jobba" kväll var helt okej faktiskt, lite slappare tror jag än dagarna fast men inte får någon paus förutom fikapaus på några minuter. Man kör i ett och jag trivs med det. Tkr det är skönt att göra saker hela tiden. Börjar lära känna alla där och det är superkul, måste bara börja ta lite mer intiativ. ;P

Just nu sitter jag på bussen hem och väl hemma blir det att äta lite, kolla på tv sen faktiskt sova för imorgon börjar dagen tidigt! :)


Dröm

Blir helt slut efter praktiken när jag kommer hem, det var tufft att gå både till bussen hem och från busshållsplatsen hem till lägenheten. Benen var som spaghetti. Väl hemma tog jag tag i lite plugg sen åt vi middag och efter det så tog jag faktiskt en middagslur på nästan 2 timmar. Kan lova att det var helt underbart. ;)

Just nu sitter jag framför tvn och slö kollar lite. Kollade på Greys Anatomy tidigare men nu går det inte något vidare bra. Passar på att äta lite kvällsmat med, blev Yoggi Dröm med vaniljsmak. Det är verkligen den godaste yoghurten tycker jag. Att den har namnet dröm är inte mer än rätt, den är tjock och krämig och har en supergod vaniljsmak som få saker har. :) Prova den om ni inte redan gjort det, den är dock lite dyrare men det är den helt klart värd! :)


What a waste.....

...of money. Mja så tycker jag om Lilla al fadji show som går på 5an på måndagar. Det är så sjukt sämst, ren skit alltså. Hur kan de slösa pengar på sån skit istället för på något bra?! FY för kanal 5 som visar programmet och hur desperata måste de som gästar programmet vara egentligen. Nej detta tycker jag inte om för 5 öre. Nu har jag fått ur mig det mesta och är nöjd! ;D Boooya!!


Praktik

Idag började praktiken, fick bara gå brevid och kolla idag och kommer förmodligen göra det några dagar fram över. Det är en hel del att göra men mycket trevliga människor. Fick dock ont i fötter och rygg av allt gående. Men ska vila upp mig imorgon då jag är ledig, bra början på praktiken va?! ;D Känns ganska skönt att sluta terminen med praktik även om jag läser en kurs distans. :)

Ikväll ska vi bara slappa, väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på bl.a. Det okända. ;) Är helt slut så orkar inte göra annat.

Trevlig måndagkväll på er!!


Våfflor

Om en liten stund bär det av till Felix släkt för att äta lite våfflor och fika lite. Ska bli himla trevligt. :)

Igår så var jag själv hemma hela kvällen, var på superdåligt humör men så räddade min älskade snäcka Fitore min kväll/natt. Den bruden är bland det finaste jag har! <3 Även om vi inte ses så vet vi vart vi har varandra och det känns så skönt. :)

Nu ska vi åka, hoppas ni andra har en trevlig söndag! :)



Dödstrött

Ligger i soffan just nu med älsk och är mätt av god mat och himla massa godis. Vi kollar på outlander just nu, den är nog strax slut. Är dock supertrött och funderar på att sova en stund efter filmen om jag inte packar lite en stund innan. :)

Till middag idag gjorde jag fetaostfyllda biffar och klyftpotatis med beasås till det. Himla gott och perfekt fredagsmys mat om jag själv får säga det. :)


Schema

Idag var både Älskling och jag ledig så vi har i stort sätt bara slappat här hemma. Jag åkte en sväng förbi min praktik och hälsade på och hämtade mitt schema inför de 5 kommande veckorna från och med måndag. Är ganska nöjd över schemat, lagom långa dagar och ledig då och då med och har praktik en helg bara som tur, eller tur vet jag inte men det är helgen efter vi flyttar vilket är tur, dock är älskling utomlands den helgen och jag tänkte ha tjejkväll med mina flickor men det kommer nog inte bli av då jag ska upp strax efter 05. :/


Annars idag har jag packat lite, vill inte packa ner för mycket för det är jobbigt när lägenheten känns tom tycker jag. En vecka innan är kanske lagom till att börja ha allt nerpackat. :P Skrutt hitta desutom ett nytt favoritställe att sova/slappa på dessutom mitt i allt packande. ;)

 


Äntligen hemma

Hemma efter en dag på tornby. Trodde jag skulle shoppa massa heminredning men det blev helt tvärt om. Köpte en stickad tröja och ett par "nät"leggings på H&M och underkläder och fransar på cubus. :)

Åt även på kebabbaren innan vi åkte hem, fy så gott säger jag bara. ;)


Shopping

Idag blir det en sväng ut till tornby, mamma och G ska dit och även min kusin och hennes som är på besök från makedonien ska följa med. Ska bli trevligt. :)

I måndags var jag med Amelia ute på IKEA och shoppade lite. Fick med mig två jättefina bordslampor och även lite andra grejer hem från Maxi. :) Maxi hade en superfin lykta som jag inte kunde köpa för att jag hade för mycket grejer att bära. Kanske köper den idag om jag tycker den är lika fin fortfarande. :)

Här hemma packas det för fullt inför flytten nu. Nu när alla prov är avklarade i skolan kan jag ägna tiden åt att packa. Vi flyttar med ganska stor säkerhet om tre veckor. Hur skönt som helst. :)

Nu ska jag lata mig klart i sängen, bytte nämligen till duntäcke igår i samband med när jag bytte sängkläder. Hur skönt och mysigt som helst! Dock har ena kissen legat på täcket hela natten och tagit massa täcke för mig. Fick kasta bort honom hela tiden, men han tycker väl det var mjuk och skönt med.
Nåja nu ska jag lata sen upp och städa lite innan jag ska ut och shoppa. Hörs! :)



Kolla lömska minen på kissen dessutom! ^^