Premiärturen i nya sulkyn

Vi har äntligen köpt oss en sulky. Det blev en beemoo från jollyroom. Den var med på ett tim-race där den var prissänkt med över 50% under en timme, så vi passade på. :)


Idag så firade vi dagen med några av Alice vänner och deras mammor och pappor. Blev en jättemysig utflykt där barnen fick titta på bondgårdsdjur och leka tillsammans på filt och vi vuxna prata och fika lite. Jag brände mig rejält i solen, som vanligt. Räcker med att va ute några min så har jag bränt mig känns det som. Men skylla mig själv får jag när jag inte använder solskydd. :P

Till sulkyn igen. Idag, dagen till ära, var första gången vi tog med sulkyn på en tur dessutom, premiärturen. Jag är riktigt nöjd med vagnen och känner att den motsvara våra förväntningar bra. Var nojig att den inte skulle skydda mot sol så bra men solskärmen är perfekt.
Alice verkade gilla vagnen med och hann sitta i den 10-15 minuter innan hon somnade, så jag tar det som ett gott tecken. Mer om vagnen ska jag skriva i ett annat inlägg tänkte jag. Det finns inte alls många recensioner om just denna vagn så då tänkte jag att jag kan bidra med en. :)Nu säger jag Godnatt. Hoppas ni haft en mysig nationaldag ni med!! :)

Tråkväder och makeover

Nu kom det här tråkvädret igen och det blir en lugn hemmadag för oss. Jag blir så himla trött och seg vid sånt här väder och jag märker även skillnad på Alice. Sist när det var sånt här väder så var hon trött och ville bara vara i famnen hela tiden och idag är det likadant igen. Så det måste nog bero på vädret. Jag tänker att jag kanske inbillar mig att jag själv blir trött osv men när jag ser att Alice med påverkas så blir jag väldigt säker på att det inte är inbillning.

Igår köpte jag tyg på Ikea till köksstolarna. Har länge tänkt att de ska få sig en makeover och att jag ska klä om dem men har inte tagit tag i det riktigt. Idag är ju en perfekt dag att göra det. Så nu har två av stolarna fått nytt tyg och jag är jättenöjd! :)


Resten av stolarna ska också få nytt tyg under dagen, men det får bli efter Alice sovit. Just nu i skrivande stund sitter jag brevid hennes spjälsäng och hon somnade precis nyss. Så mysigt att sitta och lyssna till hennes små andetag. :)
Vi har nyligen kommit in en rutin där vi inte längre behöver vagga henne till sömns i famnen, nu räcker det att man sitter brevid sängen. Välbehövligt för våra ryggar då hon börjat väga ganska mycket. :)