Dagen efter..

Hade en mycket trevlig kväll igår med alla, Kul att så många var utklädda, både på festen och nere på krogen, hade verkligen skitkul. :D Bilder kommer senare för idag är det städning och plockande som gäller, ser ut som krig här, haha :D Och såfort Felix vaknat så blir det att äta kebabrullen från igår sen antagligen mys framför tvn till någon film. ;)

AF, systemet, körskolan ;)

Var på AF idag på något informationsmöte om jobbgaranti för ungdomar. Ska tacka ja så jag får mina pengar och praktik och allt och gå på deras fåniga möten och ha mig, ser inte fram emot det alls. Vill ha ett jobb! Hoppas verkligen på ett snart så mycket som jag har sökt och haft mig den senaste månaden.
Efter det gick jag till systemet och handlade min dricka tills på lördag, blir olika cider, har en flaska Aivy hemma och fish som jag ska dricka med. Tror nog att vi kommer gå ut på krogen på kvällen, känner mig lite danssugen också! ;)
Sist gick jag till min körskola och bokade min första körlektion som är nästa vecka redan, ser väldigt mycket fram emot det! :)

Ikväll handlade vi en pumpa, en stor sådan, fanns inga små... :P Så imorgon ska den fixas iordning och ställas på balkongen :) Ska även storstäda imorgon, hela lägenheten och plocka och slänga de sista kartongerna. Pyntet ska sättas upp på lördag då katterna bara kommer äta på det annars under natten antagligen ;P Har fullt upp de här dagarna så får se hur mycket blogg det kommer bli innan nästa vecka. Kommer iallafall lägga upp bilder på allt pynt och såklart bilder från festen sen. ;)


Ikano, shopping, inför fest!

Idag så åkte jag och Sofia till Ikano och shoppade lite, det var mycket mycket trevligt <3 Jag handlade nästan allt till festen plus lite till såklart, (köpte såklart ett rosa band idag med, att sätta på jacka, bättre sent än aldrig!). Bara booze och pumpa kvar nu :D Kommer bli så grymt, hoppas jag. Det är ju folket som gör festen! ;)

Och ikväll har jag kopplat ihop laptopen med hemmabiosystemet tills på lördag, så det blir att dunka bra musik, orkar inte bränna ut massa skivor när man har spotify! Grymt ljud kommer det iallafall bli om inget annat! ;)

Just nu sitter jag och letar bra musik och fixa iordning en playlist, samtidigt som jag sitter och kollar på min älsklings Skrutt som bär runt på en ihopsnörad konsumpåse i munnen. Här jagas det inga möss inte! ;)

De värsta dagarna

Som rubriken lyder... Ikväll är det ett sånt tillfälle när allt känns så långt bort. Jag vill ju ha min lille parvel nu, helst imorgon men det kommer ju inte hända, det vet jag mycket väl. Längtan är så stark och man känner hur det gör ont i hela kroppen när man tänker på att det är ett tag kvar till bara verkstaden. De som vet hur det känns vet att det inte är något roligt alls. Jag blir så avundsjuk på alla de på de bloggarna som jag läser, jag vill med!  Vill också köpa bebisartiklar, bebiskläder, bebismöbler och sitta och pyssla hemma, men sånt får väl vänta antar jag.

Jag vill bara ta den oöppnade godispåsen vi fick idag av Felix föräldrar och äta upp hela den och ligga och dö under täcket. Låter hårt, jag vet.
Usch vad jag hatar de här dagarna speciellt nu när man har äl också. :/

Vad ska man göra för att underlätta detta då? Det har jag ingen aning om.
Har någon något tips så är det mycket välkommet!


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket, har varit och kollat på utklädnad till Felix. :) Vi har pratat lite med några grannar och på lördag. Nu sitter vi med var sin dator i sovrummet, och tycker det är sjukt kallt i lägenheten fast det är mellan 21-22 grader här. Varje kväll blir det att ta på sig tjocktröja och sockar. Usch ;P

Fick även mitt körkortstillstånd idag så nu ska jag ner till körskolan någon dag och boka tid att börja övningsköra innan det blir allt för fullt :P

Viktnedgång

Idag är det en vecka sen jag började med att äta grönsaker och frukt för det mesta. Är nöjd över resultatet hittills men ska fortsätta tills jag mått mitt mål :D
  • Måndag 18/10 - 61,2 kg.
  • Måndag 25/10 - 58,8 kg.
Gått ner 2,4 kg på bara en vecka, trodde inte jag skulle gå ner mer än 1,5 kanske som jag nämnt i tidigare inlägg. Målvikten är runt 55 så det är en bit kvar. 

Wish me luck! :)



Idag har jag en hel del att göra. Först blir det frukost sen plocka ihop tvätten för jag har tvättstuga ikväll. Ska skriva en lapp att sätta upp vid porten om att vi ska ha fest på lördag. Annars blir det att städa och plocka disk och såna vardags saker, och kanske kila en sväng till affären. (:

Ikanohuset

Vi åkte ut till tornby idag, till Ikano och då passade jag på att prova jackan som jag ville köpa genom deras webshop och tydligen vara det inte bara rea på webshopen utan i affären också så jackan fick följa med mig hem :D Tycker jackan är riktigt fin, det är ju ingen vinterjacka såklart men jag har en vinterjacka i skåpet vilket fick mig att köpa den här. Nu ska jag bara hitta någon som vill köpa min andra jacka som jag köpte tidigare i höstas. ;P

Vi passade på att handla på Willys också, blev vårrullar, massa kycklingfiléer och wok- och kokgrönsaker samt färska såklart. Vi köpte även massa massa frukt, tror faktiskt aldrig vi haft såhär mycket frukt hemma. Gott är det iallafall! :D Idag blir det lasange, vi hittade färdiglasange som man bara stoppar i ugnen någon timme sen klart. Vi köpte den enbart för att den har låga kcal. Och så blir det sallad till det. Man måste kunna variera sig lite. :P

Jacka?

Idag vaknade man sent, 12.40. Besviken, känns som jag sovit bort halva dagen :P Men egentligen har jag inte så mycket att göra om dagarna så vad gör det?

Sitter just nu och kollar på en ny kappa. en som jag kollat tidigare på i affär. Har tyckt att den sitter helt okej. Såg att på hemsidan är den prissänkt från 699 till 399. Så frågan är nu, ska man eller ska man inte? Ska man vänta och köpa en riktig vinterjacka istället? :S




Trevlig pratstund

Suttit och pratat med en tjej jag träffade för ett bra tag sen på en hemsida (om barn såklart). Vi har inte pratat på evigtheter så det var mycket trevligt, vi pratade om allt mellan himmel och jord och vad som hänt sen sist. Det var faktiskt riktigt skönt att bara kunna prata om allt. Det är ju inte med alla man kan det tyvärr. Så tack så mycket Alexandra för den trevliga pratstunden och hoppas det blir fler sånna. :D

Ny bilder på lägenheten

Här kommer det det nya bilder på lägeheten , lite stökig med det struntar jag i :D



Seg lördag

Igår var en riktigt jobbig dag, och undrar hur denna kommer bli. Ställde mig iaf på vågen nyss, som visade - 2 kg exakt, bara på 5 dagar! Nu är det bara 4 kg kvar typ sen är jag helnöjd :) Hoppas jag lyckas gå ner lika mycket till nästa vecka. Nästa helg kommer bli ett undantag, då vi kommer ha halloweenfest och det kommer drickas en hel del samt att jag har paxat en kebab/kyckling rullle tills på kvällen och dagen efter, osmart jag vet! ;P Sen måndagen efter det börjar dieten igen och fortsätter tills jag nått min vikt. :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Han ska iväg till skolan och göra tredje och sista tentan för denna vecka. Imorgon ska han även till skolan och plugga, så jag kommer ha en hel helg för mig själv här hemma :) Skönt som fan!!!
Kanske ska åka ner på stan till netto och köpa lite frukt idag, våran här hemma är påväg att ta slut. Får se var dagen bär iväg.

Over and out!

Fredagsmys?

Blir det något fredagsmys, nae jag tror inte det, inte idag, han har annat för sig. Så jag funderar på att åka till kisa över helgen kanske, umgås med familjen och med Sofia om hon är hemma. Glad att jag har henne. <3

Annars så blir det att ta ett långt varmt bad nu snart och sen mysa ner sig i soffan med kudde och täcke och glo på någon bra film. Är inte alls på humör sen igår. Jag hatar att komma i andra hand. Det gäller inte bara honom utan flera av vännerna. Är så besviken.


Rosa Bandet!

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken:




Klicka på bilden och gör en skänk-länk du också!

Snö

Idag snöade det här för första gången sen förra vintern, dock bara under någon minut :P Längtar tills jul, allt pynt och dekorationer och maten. Det är så underbart mysigt! :D Och näst nästa jul sitter vi med en liten bebis i famnen förhoppningsvis dessutom *drömmer mig bort*


Uppdaterar med en bild nu kl 23.20. Massa snö :O


Fick ju min underkjol idag och har nu provat den. Den passade grymt bra under min klänningen, bjuder på lite bilder på klänningen, kommer bli grymt kul på festen! ;)


Sååå less

Jag blir så less på vissa personer. På allt bullshit och alla lögner. Varför kan man inte bara säga som det är? och sluta lova sånt man inte kan hålla? Så jävla less alltså...
Byta vänskapskrets kanske......


Bild från Nya Fallout NewVegas som släpps imorgon den 22e,
Men jag har fixat innan! ;)

En bra dag ;)

... än så länge iaf..

Fick hem underkjolen jag beställde för 2 dagar sen. jättesöt är den :D Har dock inte provat den än tillsammans med klänningen men det blir nog bra iaf ;) Fick även hem min piercing som jag beställde för flera veckor sen, tydligen fanns den inte i lager vilket gjorde att det tog tid, beställde en med rubinröd pärla, fick rosa men jag orkar inte hålla på och skicka tillbaka oså. Den rosa funkar den med.

Dessutom sen i måndags har jag ätit bara sallad och frukt och vågen visar än så länge -1,4 kg, på bara 3 dagar, inte illa, kanske lyckas gå ner allt jag vill trots allt. ;) Det jag äter är ju väldigt mycket mindre än vad man ska, känner mig skittrött och har huvudvärk ibland men inte så att jag mår väldigt dåligt av det. Det enda är på kvällarna då man har sånt jäkla sötsug. Det är verkligen svårt att stå emot.  Men jag ska fortsätta ett tag till! ;)

Latdag

Idag är sista kvällen jag ska till körskolan på teorilektion, nu väntar jag på körkortstillståndet så jag kan börja övningsköra och efter ikväll är det bara att börja plugga ;P

Idag är en sån här latdag känner jag, ska hoppa in i duschen snart och göra mig iordning sen äta något innan jag drar. Orkar inte skriva mer just nu, ;)

Naturdiet

Började med naturdiet som jag tidigare skrivit. (tror jag) Fy det smakar inte gott, eller smaken är helt okej, men det känns som att man dricker vetemjöl, det är såå torrt.

Tanken var att bara äta 5 sånna om dagen men nu har jag bytt ut det till 1 om dagen och frukt och sallad istället :P En tjej ska få i sig ca 2000 kcal om dagen och en kille ca 2500 kcal, för att varken gå upp eller ner i vikt, igår fick jag i mig 500-600 kcal kanske. Om man äter så lite som det så tappar man 1-1,5 kilo i veckan, det är inte jätte mycket men det är bättre än inget. :P Kommer inte lyckas gå ner allt jag vill till festen men kommer iaf komma en bit på vägen :D

Vi har köpt massa frukt och grönt som vi ska äta istället. Så idag till frukost blev det ett äpple vid kl 10 typ och snart blir det någon sallad eller så till lunch (: Det gäller att stå på sig och inte gå och småäta. Igår verkade det som om det bara gick mat och snacksreklam på tvn, hemskt var det.. :P

Som sagt, nu blir det lunch om en liten stund med först ska jag klippa klorna på katterna, ingen gillar nålar i det här hemmet! ;)

Uppe med tuppen?!

Kunde inte sova igår så la mig efter kl 02 inatt någongång. Trodde jag skulle få sova länge men, Felix gick upp efter kl 07 och skulle till skolan. Hade precis lyckats somna om så ringde det en tjej som vill komma och kolla på min jacka som ni flesta vet att jag köpte tidigare men som inte passa riktigt. Är jättetrött och har ont i huvudet, vill bara krypa ner under mitt dunntäcke. Men det är bättre att hon kommer idag och förhoppningsvis köper den än att den ligger i skåpet och inte gör någon nytta.

Idag ska jag dessutom börja med min puvler diet, smaken är helt okej, men jag har svårt att äta på morgonen så dricker lite lite i taget så inte allt kommer upp igen ;P Nu blir det att äta pulver i minst en vecka. Ska gå ner några kilo till festen. Nu hoppas jag hon kommer snart så jag kan lägga mig igen ^^

Hemma hos mor <3

Idag var jag ute på tornby och handlade lite grejer, bl.a pulverdiet som jag ska äta från o med måndag, se om man kan gå ner ett antal kilo tills festen :D Dags för hårddiet! Passade på att köpa en våg, hur vet man annars om man gått ner i vikt :D Tapeterna vi skulle köpa var tyvärr slut så det får vi skjuta upp, vet inte ens hur länge vi kommer bo kvar där vi bor ni. Känner att jag vill bo lite närmare stan, men just nu funkar det. Dock blir det onödigt att lägga ut pengar på tapet om vi ska flytta snart.

Nu sitter jag hos min kära mor och kollar postkodmilijonären och snart ska vi kolla på dansfeber. Inte kollat på det på länge nu. Blir att sova över här i kisa. Skönt att komma bort lite hemifrån med. Snart ska jag ta fram godispåsen och smaska. ;)

Fredagsmys <3

Ikväll var det bara tänkt att det skulle bli frukt och glass men vi gjorde en kladdkaka iallfall ;) Den satt verkligen inte fel i magen kan jag lova. Till den blev det gräddglass med melonsmak och ananasbitar och satsumas. Riktigt smarigt :) Nu ska vi sova, är sjukt trött. Imorgon blir det att handla lite med mor sen åka till kisa tills på söndag :) Ska bli trevligt! Men nu hör jag hur sängen ropar på mig så dags att dra sig mot sovrummet, Godnatt! :)


Lite bilder från kvällens mys ♥

Halloween runt hörnet

Snart är det ju halloween :D Och idag har jag beställt min dräkt till festen äntligen, nu är det bara att vänta hem den och se om det passar på mig, borde den göra :D Nästa vecka bli det att börja planera och fixa iordning inför festen och köpa ''pynt'' och det sista som fattas till dräkten ;)

Måste fixa en pumpa med, förra årets pumpa såg ut såhär :D




Tanken var att jag ska ner på stan idag men det har jag ingen aning om om jag orkar idag, blivit sååå lat genom att bara sitta hemma om dagarna. Men vad ska man göra? Jag söker ju jobb men får inget. ;P  Blir kanske att sitta och plugga körkort istället för att åka ner på stan, låter väl bra? Men först frukost och en dusch!

Klagosång

Usch jag har så tråkigt om dagarna när jag är själv hemma. Har inte ett skit att göra. Har ingen att umgås med här, har flyttat från alla vänner. Ibland undrar jag om det var rätt val eller inte. Saknar de jag umgicks med i skolan, vissa har jag inte träffat sen studenten :/
Sen nu när Felix har mycket i skolan och behöver plugga är jag typ ensam dagarna runt, vilket inte gör det bättre. Tänk om jag kunde få en liten parvel att ta hand om, då skulle mina dagar inte vara som de är just nu. Men det är ju det att jag ska jobba först innan parveln ska komma, men tänk om jag inte får jobb på länge :S Även om jag inte jobbar skulle vi ha råd men det är inte acceptabelt tydligen. :/ Även om jag inte får jobb ska jag inte låta det förstöra min dröm men sen finns det andra som kan förstöra den. Sånt här blir jag så less på.

Tvspelande och bakande

Ikväll har vi bakåt bröd tills imorgon då vi är lite lata väldigt tidigt på morgonen :) medans brödet jäst och sen varit i ugnen har vi spelat wii ;) blev ett spel vi inte spelat förut men som följde med när vi köpte wiiet. Hel lustigt spel. Nu när vi tog ut första plåten med bröd så hade plåten böjt sig, vågade knappt ta ut den. Undra varför den blev så. :s nu blir det att äta en macka innan det blir sängen. Godnatt!

Paus

Mår inge vidare idag så tar en paus från Bloggandet. Skriver om någon dag igen antar jag, när jag mår bättre.

VarmOboy

Sitter med älskling i soffan och dricker varm Oboy med honung i. Har börjat få ont i halsen, undra om man börjar bli sjuk eller något. Det är iallafall riktigt gott med Oboy och hjälper lite mot halsen! Nu ska jag drömma mig bort lite, det är det inte långt kvar nu!:)

Klösträdet är äntligen här!!!

Idag kom de efter längtade paketen med klösträdet som vi köpte för ca 2 veckor sen :D Och fyf*an vad stort det är. Det trodde jag verkligen inte. Katterna tycker om det iallafall och vi hann inte bygga klart det innan ena kissen kom och skulle inviga det genom att klösa på det massa och ligga i rören :D Vi har dock inte lyckats sätta fast den i taket som det ska då vi har för lågt i tak antagligen :S Men det går att fixa senare :)
Funderar på om jag ska lägga ut bild nu eller inte, fick inte så bra kort då vi inte har någon taklampa än i vardagsrummet. Men en kan jag nog bjuda på ;)

Hela 630 kr för den här stora, det är inte illa! :D

Mys ;)

Mitt-i-natten-mys på hög nivå! ;)

Händelserik dag?! >.<

Idag har det varit en händelserik dag. Började dagen med att städa och plocka kartonger och ta det sista upp till vinden. När vi kom upp på vinden var vårat lås på förrådet borta och någon hade snott lite grejer. Fy f*n vad arg jag är och var just då. Blev att ringa farbror blå och anmäla sen får man se vad som händer. Funderar på att sätta upp en lapp vid porten. Det är ju någon som bor här som snott då det bara är de som bor i huset som har nycklar in till förrådsrummet. Usch vilka jävla människor det finns alltså.

Efter det blev det att fortsätta plocka lite sen äta. Sen har jag nästan bara suttit i soffan och gjort inget. Har varit så besviken då min andra dator som jag inte använde så mycket var en grej av de som blev stulet. Hade massa bilder och grejer. :/

Nu ikväll blev det film och mys på hög nivå och massa tända ljus. Vi kollade på Splice, någon konstig film, trodde den skulle vara läskig men det var den verkligen inte. Sen såg vi på The last airbender. Den var däremot helt okej :) Jag blev lite okoncentrerad efter ett tag då jag hade ett sugrör som jag lekte med katterna med :D

Nu sitter jag här, ska väl sova om en stund tror jag, kollar på kungarna av tylösand. De är ju seriöst helt fuckade, tkr jag då.. :P  Ajja, NajtiNajti!




Ja, jag kollade på ensam mamma söker när jag tog bilden! ;)

Middag, Bio & Mys!

Kvällen har beståt av middag hos felixs föräldrar sen bio efter det. Vi såg resident evil: after life i 3D :) den var helt okej, diggar 3D väldigt mycket även om det var lite ansträngande för ögonen ibland.:) Nu har vi legat och halvsovit i soffan och kollat på tv en stund, orkade inte starta datorn så skriver det här genom mobilen. Är så himla trött och nu är det dags att mysa ner sig i sängen.:) Godnatt!

Hemmabakat bröd <3

Älskling och jag har länge pratat om att baka bröd hemma till frukost så imorse bestämde jag med för att äntligen gör det (: Hittade ett recept i min gamla hemkunskaps bok och hade allt som behövdes hemma ;) Blev småfranskor(frallor) med oregano på. Älskar den kryddan, både på pizza och i annan mat.
Så nu äntligen är brödet klart och vi ska hugga in! :)


(Klicka för att förstora.)


Smaskigt va? ;)




Fredagsmys <3


Ännu en fredag med massa mys i soffan. Idag var vi faktiskt ganska nyttiga. För min del blev det bara frukt! :D Fixade till mysstämningen lite med ett antal ljus här och var i vardagsrummet. Filmerna vi kollade på var Predators som nyligen visats på bio, och sen på Piranah. Predators var faktiskt helt okej film även om det inte hände allt för mycket i den. Piranah var däremot en av de dåligaste. De som kan engelska kanske förstår vad det handlar om genom titeln på filmen. Och inga snälla sådana ;) En riktig blodsplatterfilm tkr jag och det är inte my cup of tea! 




Min älsklingskisse spenderade det mesta av sin kväll på våran magar. Det är ju bästa stället att ligga om man ska få uppmärksamhet. Men det är mysigt faktiskt och jag skulle inte vilja vara utan! (: 

Nu blir det väl att lägga sig och sussa snart. Är ganska trött idag, då jag vakna kl 06.30 av att katterna höll på med något. Sov dock två-tre timmar efter jag kom hem från jobbcoachen som jag träffade idag. Förstår inte riktigt varför jag ska gå dit, men jag träffar henne bara var annan eller tredje vecka så.
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll ladies and gents. Godnatt! ;)

Mys i höstmörkret

Nu märks det att hösten verkligen är här. Vissa träd har inga löv medans vissa har de där gul-orange-röda löven som är så fina :) Sen idag har det regnat nästan hela dagen. Av sånna här dagar blir man så seg och trött och har ingen ork till något men idag har jag ändå lyckats tvätta massa kläder, det sista hänger fortfarande på tork då de inte fick torktumlas. (:  Och det har även blivit kallare på kvällarna, så ikväll får dunntäcket titta fram :D

Nu sitter jag och kollar på Robinson som börjat ikväll. Ska tända lite ljus snart och mysa ner mig i en filt och göra en kopp varm oboy och drömma mig bort till om 1 och ½ år. :)♥

Choklad- och polkagrismaränger

Här kommer en bild på de smarriga :D





Nyss ätit det som blev över från igår, jag gjorde trots allt en hel kyckling vilket blev 4 portioner här hos oss :P

Igår blev jag så sugen på marränger så ikväll fick det blir det :D Så fick maränger med choklad- och polkagrisbitar. Inte illa va? :D Kommer bli smaskigt. Just nu är marängerna i ugnen så lägger in en bild när de tagits ut ;)

Desperat tydligen...

Mmm jag fattar nu, jag är desperat och jobbig och tjatar konstant. Jag är larvig och jag är sämst. Är det så konstigt egentligen? Då det är min dröm jag pratar om varje gång. .....usch så besviken jag är .. >_>

Godmorgon

Vaknade sent idag, nu för tiden har jag ingen lust alls att gå upp tidigt. Och en kommentar som felix... kläckte ur sig igår gjorde inte saken bättre. Har ändå inget att göra om dagarna så varför inte sova bort dem så tiden går fort.  Resten av den här dagen kommer bestå av att duscha, äta frukost, vänta på posten, läsa i körkortsboken såklart. Har min andra teorilektion ikväll dessutom:) Sen blir det nog någon film och äta lite innan man gör sig iordning och drar :)



Dagens middag

Älskling hade köpt hem en hel kyckling igår från konsum, det var extrapris. Så idag fick det bli vitlök och honungsmarinerad kyckling i ugn med olika kryddor, till det blev det ris och champinjonsås. Det var riktigt riktigt gott. :D 

Det var lite kul att rensa kycklingen och skära den i mindre bitar och slänga sånt som inte skulle tillverkas, aldrig gjort det förr. Katterna satt även vid mina fötter och skrek för att de var så sugna. Så jag skämde bort dem lite och gav de var sin skål med rå kyckling :)

Nu sitter vi och kollar på Halv åtta hos mig och ser vad de lagar för smaskig mat ;)



Bloggpill

Sitter och försöker fixa iordning bloggen så som jag vill ha den, det är ett rent helvete kan jag lova, massa pill men det börjar gå som jag vill äntligen. Har även gått med i bloglovin (finns en länk nedanför) där man kan trycka så kan man följa min blogg om man vill det och även andras. :)

Dreams

Idag har man drömt bort hela dagen känns det som, om allt möjligt.  Vet att en av mina kusiner ska gifta sig i sommar, och fick veta nyss att en till ska det. Det har fått mig i tankar om bröllop mer och mer. Jag vill mycket gärna gifta mig och vill det snart med, vi kommer dock inte ha råd med det på ett bra bra tag så det är bara att skjuta upp. Men jag kommer drömma vidare!! (:

Var på körskolan idag med, första lektionen. Gick bra man satt mest och lyssnade. Jag fick mina böcker och sen ska jag fixa lite papper sen är det bara att börja köra och förhoppningsvis har jag mitt körkort snart! ;D



Söndag - Kalas och soffliggande

Idag har vi varit på kalas hos Felix morbror, blev god mat, god tårta och allmänt trevligt :) Efter vi kom hem blev det att slappa lite sen nyss åt vi rester från igår, alltså tacos ;) Gottgott!

Nu ligger jag i soffan med laptopen om kollar runt lite på. Jag skriver i ett forum med ett gäng tjejer om saker som kommer hända inom kort, jag säger inget för jag vill inte avslöja något i förtid. Jobbigt va? ;D

Imorgon ska jag till min körskola då teorilektionerna börjar, ska bli så skönt att ha saker att göra två dagar i veckan. Ser väldigt mycket fram emot det. Har ju mål att ta kortet innan 12 nov! :D


TACOS <3

Sitter just nu helt död i soffan. Det blev tacos idag och åt så passa mycket att jag knappt orkar gå. haha :P  Men gott var det iallafall, och nu är jag trött som fan.

Idag åkte vi till bobutiken och valde kakel och klinkers till badrumet som ska renoveras i slutet på november. Kommer bli skitsnyggt verkligen. :D Sen åkte vi till lite andra ställen, så som rusta där jag hittade ny tapet till sovrummet som jag ska köpa någon dag. Blev även elgiganten där det inhandlades en elvisp. Sist när vi skulle vispa grädde och inte hade något visp fick vi vispa med gaffel, tro det eller ej med det gick, och vi vill helst slippa göra om det :P

Ikväll blir det att bara mysa till någon film tror jag, ska nog vila en stund innan så man orkar hålla sig vaken länge ikväll :P

Äntligen helg <3

Inte skrivit sen igår såg jag nu, dagen har beståt av att gå till tandläkaren och det gick asbra, inga hål bara finfint. Sen hämta min jacka. Blev inte helt nöjd över den. Ska prova och se fler gången. Annars blir det att sälja den.
Har även postat brev idag, har sökt bostadsbidrag och vad det verkar som kommer vi inte få dåligt med pengar av dom :D Så jag hoppas verkligen på det.

Och nu är det äntligen helg och lite alonetime med min karl ;) Just nu sitter vi i soffan, blir väl att slå på någon film snart, kollar lite på idol just nu. För första gången har jag följt det sen det började. :)

Sitter även och kollar på kläder till Halloween. Vi ska förmodligen har en fest här hemma om det blir lagom mycket med folk. Det är sånt som märks! Jag ser iallafall fram emot det jätte mycket. Ska bli så kul att klä ut sig! :)

Overandout!