Outfit

Här är klänningen. Fick inga bra kort. Svårt som attan att ta korten själv med mobilen.
Nåja Here it is! :P

Nyårsafton 2011

Mycket och göra såhär under julen och slutet på året. Har precis hunnit klart med skolarbetena som var kvar och har fått nytt beslut om CSN och det känns så skönt! Blev lite träligt med pengar nu i slutet på denna månad men det är ju därför man lägger undan pengar eller sparar. Just för dessa situationer så vi klarade av det bra. :)

Och nu är det tydligen nytt år med. Känns som att man nyss vant sig att det var 2011. Att sammafatta året kort så har halva året beståt av arbetslöshet vilket inte va något vidare men från sommaren och framåt så har det varit underbart! Sommarjobbade, Började skolan, åkte utomlands med älskling (som vi planerar just nu igen till nästa sommar) och fått timjobb! Bitarna faller på plats såhär lagom inför nästa år. Och nu 2012 kommer det hända en hel del med, blir bl.a färdigutbildad uska om ett år men även andra roliga saker kommer ske, men det tar vi då tycker jag! :) 


Denna nyårsafton kommer firas här hemma. Kommer laga en het men riktigt god asiatisk middag till mig och älskling och göra hemmagjord chockladmousse med passionsfrukt till efterrätt. Gör alltid den efterrätten till fina/speciella tillfällen, dels för den är såå underbart god och lite kanske för att den inte är så nyttig och man ska inte äta sånt ofta! ;)
Sen senare ikväll kommer två vänner hit och firar tolvslaget med oss, vi kommer korka skumpan och släppa iväg Sky Lanterns. Ska bli himla mysigt! Efter tolvslaget åker vi alla fyra antingen ner på stan och spenderar sista tiden av kvällen på krogen eller så stannar vi hemma och fortsätter ha trevligt. Beror på vad alla vill! :)


Ska strax börja fixa lite här hemma inför ikväll och sen börja göra mig iordning. Ska ha en superfin svart klänning på mig och sen kommer det stora problemet vilka skor man ska ha! I-lands problem ni vet.. :P 
Slänger upp en bild på klänningen sen och på annat om jag tagit kort på det med. Resten av bilderna tillsammans med Julen kommer senare i nästa vecka! :)



Avslutar inlägget med att önska alla er som läser ett 
Gott Nytt År och en God fortsättning på det kommande året! :)

God Jul!

Redan igår åkte jag hem till Mamma, för att bl.a hjälpa till med maten till idag och efter så satt jag och spelade wii med mina bröder. De fick prova på Zelda som vi har köpt som de tjatat om ett tag. :)

Ska strax hoppa in i duschen för idag händer massor. Ska göra mig iordning, hjälpa till lite mer med maten och sen ska vi barn förbi hos pappa en sväng och lämna några julklappar. Sen hem, och kolla på kalle Anka och hjälpa till att förbereda middagen som vi alla längtat till och fixa disk efter det. Sen ska vi äntligen öppna klappar!! :)


Vill passa på att önska ALLA er som läser denna blogg en riktigt God Jul! :)


Dan före dan före dopparedan

En klassisk titel bland bloggar har jag märkt. Nu är det bara två dagar kvar till julafton men jag tycker inte alls det känns som det. Kanske för att året gått fort, eller för att det knappt varit någon snö än. Det ska iallafall bli himla mysigt och alla julklappar är nu klara och inslagna, all julmat är handlad och vi här hemma kommer klara oss året ut på den maten tror jag, haha. :) Imorgon åker jag till Mamma för att fira jul med familjen. :)

Just nu sitter jag i soffan och mår lite halvdåligt. Har sån kramp i magen och vet inte varför. Ska ligga i soffa resten av kvällen och mysa bara och kolla när F spelar Zelda och förmodligen kommer min prins och myser ner sig brevid mig precis som vanligt, just nu ligger han på ryggstödet/kuddarna på soffan och tittar på han med. :)


Stressssss

Det är inte julstress jag lider av, utan skolstress. Har en uppsatssom ska in til skolan, helst denna vecka så jag har tid om jag måste göra om den nästa vecka. Ligger i och pluggar för fullt men det är alltid annat som ska göras med. Idag har jag suttit med den massa och har halva kvar typ så ska väl försöka få nästan hela klar ikväll.

Annars händer det inte så mycket, just nu steker jag köttbullar inför jul. Det är så mycket annat som ska göras till jul så det blit skönt med ett mindre att göra. :)

Nu är det bara 3 dagar kvar till jul, tiden går så himla fort alltså. Det känns inte alls som att det är julafton på lördag. Alla klappar utom en är köpta. Den sista handlar jag imorgon och imorgon kommer jag handla julmaten som är kvar. :)

Här kommer några bilder från de senaste dagarna! :)


Tävling!

Är med och tävlar om en
Fisher-Price
Precious Planet 2-in-1 Musicale Mobile
hos Jennie !!





Antingen kommer vi spara den eller så får Felix lille kusin Titus den i 1års present! :)
Wish me luck!

Time Flies By!

Ojoj vad tiden går fort, jag har inte glömt bloggen.
Har bara inte tid att skriva känner jag just nu.

Ligger i som attan och har haft praktik de senaste fem veckorna och imorgon är sista dagen. Känns skittråkigt, vill verkligen stanna kvar där. Trivdes som bara den med att 'jobba' där, och vårdtagarna var så förtjusta i mig med. Vårdtagarna önskade mig så mycket lycka till och fick en hel del kramar. Min handledare var bäst dessutom, helt underbar och förstod precis allt man sa att lärde ut jättebra. Kommer saknar henne med, förhoppningsvis kanske man blir kollegor en vacker dag. :D

Nåja, imorgon är sista dagen och efter det blir det hårdplugg innan terminslutet, har massa som ska in som jag ligger efter med och har verkligen inte råd att bli av med CSN nu när vi precis flyttat. Kan inte säga annat än att jag älskar denna lägenhet, det är så stor och ljus med massa fönster. Den är dyr men helt klart värd pengarna! :)

Vi har inte fått ordning på lägenheten än, vi har inte äns hunnit med det. Så bilder finns det inte så många än men det kommer så småningom. Det är kartonger som ska packas upp och vi ska fixa iordning i rummena. Det ska inhandlas lite till från IKEA också så jag har mycket att göra över jullovet tror jag. :)


Katterna trivs bra här de med. Har massa yta att ha race på! ;)


Ikväll har jag suttit här vid datorn ett bra tag och kollar runt lite och fixat. Beställde hem ett gratisprov från Everyday Minerals och passade även på att klicka hem lite grejer på Yves Rocher. Tycker Yves har ganska bra grejer för det mesta och fick massa massa rabatt så varför inte tänkte jag. Blev läppbalsam, ansiktskräm, ansiktsvatten och rengöringsmjölk från Yves och Mineral foundation och lite annat från Everyday Minerals som jag var sugen på att prova. :) Nu är det bara att vänta på att paketen ska komma, Yves kommer nog inom en vecka med det andra paketet kan dröja en extra dag eller två då det skickas från England.  :)

Nu ska jag sova tänkte jag så jag är utvilad tills imorgon. Godnatt!:)