Måndag

Tycker inte om måndagar ett dugg. Blir så seg och dan efter helgen. Sen ska man börja gå upp tidigt och slutar sent på eftermiddagen. Börjar må dåligt idag med, ont i kroppen och huvudet som aldrig förr. Vill verkligen stanna hemma imorgon men kan inte, har så mycket att göra på praktiken och vi är för några än vad vi ska vara.

Idag tog de även bort avfuktaren i badrummet, Äntligen är det torrt! :D Så nu inom denna och nästa vecka är badrummet helt klart om det inte händer något annat :) Känns så skönt att vi snart har ett fungerande badrum och kan börja köpa grejer och till det. :)

Nu ska jag äta en frukt, börjat med dieten idag, fuskat lite men ja, imorgon är ju den dagen vi egentligen skulle börja så det gör inget. :) Sen ska jag ta en tablett och sova tror jag. Hoppas på att må bättre imorgon.

Ny header igen!


Nu kommer det en vårheader. Tyckte det var dags. Och JAAA jag älskar rosa! :D ♥


Äcklad

Blir så äcklad av vissa personer. Varför lägga ut provucerande bilder på sitt barn där alla i hela världen kan få tag i bilderna? Världen är sjuk det vet alla, alla vet att det finns idioter som vill se sånt... Med provucerande menar jag nakna. Nåja inte mitt problem och hoppas som fan att barnet inte råkar illa ut, gör det de vet man vems fel det är iallafall. Denna person försvinner från allt nu, fejjan osv. Vill inte ha med sånna personer att göra alls, dör heller faktiskt. Poor baby. :/

Och ja, jag var anonym, för att inte göra någon big deal av det, so what?
Spelar ingen roll vem som säger det, sant endå.....

Helgen

Shit, jag har glömt bort bloggen, även fast jag inte gjort något här hemma. Har väl endå inte haft något att skriva om. Har varit ensam hemma hela helgen förutom några timmar på natten när Felix kom hem för att sova, eller inte på natten utan kl 06-07 på morgonen kom han hem. Både igår och imorse. :) Annars har jag suttit i soffan och bara kollat på tv och läst andras bloggar och forum. Helt beroende av mina forum, pratar med världens bästa tjejer där, om allt mellan himmel och jord. :)  Igår var jag på Ikano med mamma, G och Alex. Var mycket trevligt, vi shoppade lite först sen gick vi och fikade. Skönt att komma ut lite och äntligen få träffa mamma, blir ju inte så ofta längre. :/  Nåja det var mycket mycket trevligt och jag fick även stickor att börja sticka med. Blev så sugen när jag såg att en på Fejjan börjat med det, det är ju superbra tidsfördriv. Kalla mig tant om ni vill, Me don't care! :D

Idag blir det att bara ta det lugnt tror jag, imorgon börjar slitandet igen. Ska även börja äta nyttigt imorgon ska få fin och platt mage till sommaren. Det är mitt störta mål just nu. Köpte massa nyttig mat igår som det ska käkas av. Så nu blir det mindre portioner mer frukt och grönt. Och fruktsallad istället för sötsaker. Vet att jag kommer lyckas då det gick förra gången, gick ju ner 4 kg på bara några veckor. :) Ska nog ta en promenad senare när Felix vaknat, riktigt fint väder idag. :)

Hoppas alla haft en bra helg! :)

Tårtfika

Sitter på praktiken och fikar just nu. Blir tårta. :) Sen blir det hem och vila och ikväll ska jag snaska godis som fan till någon bra film. Ensam hemma hela helgen. Skönt.:)

Summer 2010

Jag saknar sommaren 2010 så mycket. Tänker ofta tillbaks. På Alla bekymmersfria kvällar på bryggan tillsammans med en vän, solnedgången, allt prat om livet. Alla skratt och roliga stunder. Måste säga att jag saknar det, och dig. En av de bästa somrarna jag haft!

Pointless


Vad ska man göra av livet?

Kommit fram till att jag inte ska jobba inom restaurang, det är inte min grej. Det funkar väl att ha praktik på men inte mer. Tycker faktiskt inte det är kul alls. Funderar på hur jag ska göra med min framtid, vill verkligen plugga men vill inte skjuta upp våra planer. Vill jobba och få pengar men får inget jobb. Allt är helt upp och ner och jag vet inte vad jag ska göra. Vet inte vad jag vill jobba med.  :/

Andra dagen...

Är helt slut, så som jag känner nu vill jag aldrig mer jobba i hela mitt liv. Så sjukt jobbigt och blir så trött efteråt. Vill hellre vara hemma och fixa. Funderar seriöst på att plugga nu istället, saknar skolan lite faktiskt. Kanske blir att börja plugga snart endå. Men då skjuts andra planer upp och det suger ännu mer.

nåja, vi tänkte duscha ikväll men åhnej, det fanns inget vatten, kom inte en droppe ur kranen. Jag är sååååå less på att inte ha ett eget badrum. Hur i h... tror de att 10-20 hushåll ska dela på TVÅ duschar. Det funkar inte... och såhär ska det vara i 2-3 veckor till. Kommer dö innan det är över, det är jag övertygad om.

Negativt och jobbigt inlägg, jag vet.. Men just nu bryr jag mig inte,
Det enda jag bryr mig om är hur jag ska lyckas tvätta håret i diskhon...........

Första praktikdagen

Idag började jag praktiken på en restaurang, är helt slut efter en dag och har ont i fötterna men jag vänjer mig nog. :) De som jobbar där är så snälla och jag trivs faktiskt redan efter en dag. :) Har fått göra lite av varje idag, allt från laga mat i köket till kassen och plocka disk och städa :) Helt okej, och skönt att första dagen blev lugn. Blir nog mycket mer imorgon pga löning. :P Tar allt lite snabbt ikväll för jag är supertrött och ska snart sova.

Nu sitter jag och kollar på spårlöst och kollar runt lite på några forum. :)

Söndagkväll!

Fick panik förut ikväll, hade glömt köpa busskort tills imorgon, men som tur är så har konsum öppet till 22 så det var bara att traska dit, efter det gick  vi och duschade, skönt men usch för duschboden men förhoppningsvis har vi egen dusch om ca 2-3 veckor. Efter det fixade jag med lite papper som praktiken ska fylla i så jag får pengar och lite som jag ska fylla i. Krångligt med alla dessa papper.

Sen kollade vi på film och myste i soffan och nu sitter jag här, ska fixa iordning mig inför sängen, ska sova om inte så lång tid. Ska faktiskt upp halv 7 imorgon, härligt va?! Har gjort två utbakade flätor på huvudet så det blir lockigt och fint imorgon och nu ska jag pyssla om mina fötter, peeling is the shit! (:


Godnatt!


Sunday / Snowday ;P

I förmiddags strax efter vi vaknat kom Felix föräldrar förbi på en fika det var mycket trevligt även om jag var superseg. Men efter en kopp kaffe piggnade jag till :) Efter de gick hem började jag fixa i sovrummet och nu är gardinstången uppskruvad, gardinerna är tvättade, strukna och upphängda. :) Nu är sovrummet superfint. Nu fattad det bara lite hyllor, tavlor och ett väggord. Det känns så skönt att det inte är mycket kvar innan det är helt färdigt. :)

Imorgon börjar jag praktiken, det känns helt okej men jag vet inte om jag orkar egentligen men vad gör man? Får ju iaf lite pengar? Hoppas dock på ett jobb snart istället. Så vi får lite (läs mycket ;)) mer pengar att leva på och spara inför framtiden. :) Min klocka ringer kl 06.30 imorgon och jag kommer vara så jäkla trött eftersom jag gått upp sent i stort sätt varje dag sen augusti. Men det kommer funka, efter ett tag. :)

Snart ska jag skicka Felix till affären, jag tror inte jag orkar följa med. Jag har ju endå fixat massa hemma idag medans han inte gjort något. ;) Ska först funderar ut vad man ska äta för något idag, Korvstroganoff med ris kanske, eller potatis. Det var länge sen så det får det bli! :)


Hoppas alla har en trevlig söndag i detta snöväder!

Sovrummet ser ut som ett sovrum igen!

Nu är det färdigtapetserat i sovrummet, äntligen!!! Pappa kom hit idag och hjälpte till att tapetsera och det gick ganska snabbt, det var ju dock inte mycket som skulle tapetseras :) Fatta vad skönt det känns att ha ett fint sovrum att sova i! :D Allt är inte helt klart. Det ska upp väggtext, hylla, tavla och lite annat men sen så. :)

Lägger upp lite bilder på sovrummet, har tagit kort med digitalkameran nu ;)




Fint va?! :)


Wooohoo ;/

Idag blir det att diska, tvätta, dammsuga, moppa, damma osv... Låter kul va? Inte ett dugg enligt mig, medans jag gör det så är Felix skolan eller spelar jävla dataspel. Orka lixom ? Ajja jag börjar praktiken nästa vecka och då är det INTE jag som städar eftersom jag går längre dagar än honom. Men om något ska bli gjort är jag väl illa tvungen att göra det själv. Killar är ju lixom inte till någon nytta.

Nåja, önska mig lycka till att jag inte ramlar ihop innan kvällen är slut. ^^

PAKET

Hämtade ut båda mina paket idag! Äntligen. Kunde hämta ena igår men smidig som jag är glömmer jag leget hemma och orkade inte gå tillbaka sen, så fick bli idag. Fick ju även min andra avi idag. :D

I paketet från Yves fick jag massa bra grejer bl.a. bodyscrub som luktar gudomligt, en mascara och lite andra grejer, detta fick jag alltså gratis :) Beställde kajal och ögonskugga och skumgummi'penslar' eller vad det heter. Ögonskuggan var så mycket bättre än jag trodde. Är helnöjd! :)

I det andra paketet som var från Ellos så fick jag massa finfint, dock måste jag vara tråkig och inte avslöja vad det är. Jobbigt va?! ;)



Tog in min lykta från balkongen här om dagen.
Idag torkade jag av den och ställde in den i fönstret. :)




KattTratt

Kissen har fått något konstigt på ena 'tån' och det har svullnat upp för några dagar sen, nu har det börjat lukta illa om det med så satt och kollade på tassen och klämde men kunde inte hitta något var. Bara massa rött och svullet. Så nu har han fått en tratt runt huvudet för att inte slicka sig om tassen, helt plötsligt förvandlades han till världens osmidigaste kylskåp. Han fastnar i allt stackarn. Ibland kan jag inte låta bli att skratta. Dumma mig!

Såhär ser stackarn ut nu. Läcker va?! ;)

Btw, fin 'matta' vi har fått i hallen va?!
De har tejpat en stor pappersbit i hela hallen... ;/



Plugga?

Jag har bestämt att jag ska plugga, inte nu utan om några år. Har lite andra planera före utbildningen. :) Men nu vet jag vad jag vill plugga och det bästa är att utbildningen bara är 3 terminer. Helt lagom långt för någon som är skoltrött. :D Det jag vill plugga till först var barnmorska men nu har jag ändrat mig lite. Ska plugga till uska inom sjukvård för barn och ungdomar. :)

Om utbildningen/kursen står det såhär:

''Kursen skall ge kunskap om omvårdnad och erfarenhet av barn och ungdomar med sjukdomstillstånd och funktionshinder samt för tidigt födda barn. Kursen skall också utveckla förståelse av empatins betydelse och vikten av samarbete och samspel mellan barn och ungdomar samt närstående och vårdpersonal i omvårdnadsarbete. Kursen skall dessutom ge kunskap om och förståelse av familjens situation vid barn och ungdomars sjukdomstillstånd.''

Detta är precis det jag vill jobba med och jag ska verkligen göra allt för att bli detta! :)

Två veckor.. Minst :(

Nu har de varit här och mätt fukten i betongen i badrummet. Killen sa att det kommer ta två veckor till tills det är torrt. Inte awesome. Nu kommer det dröja minst 3 veckor tills vårat badrum är helt klart. Suck! Det kunde ju såklart varit värre. Men att duscha i en duschbod i 3 veckor till ser jag inte fram emot, det är inte fräscht tycker jag. Vem vet vilka som varit där och vad de gjort?! :S

Såhär ser det ut just nu och kommer se ut i minst två veckor till.... :/
Den röda grejen är avfuktaren, den låter som attan, speciellt på natten.

Något positivt är väl att jag fick en avi på ett av mina paket idag. Nämligen paketet från Yves. Ska bli kul. Har beställt lite nytt till mig men kommer faktiskt knappt ihåg vad jag beställde. Bra va?!  :) Nu fattas bara avin från det andra paketet. Under när det kommer..

Denna evig väntan

Trodde jag skulle få mitt paket igår, fick ett sms men hade inget nummer i det så får vänta in ett nytt sms eller en avi i brevlådan. Konstigt tycker jag. Var så sugen på att hämta paketet igår. Massa fint som jag fått hem! :D Väntar även på ett paket från Yves Rocher som inte kommit än.

Idag ska de komma och mäta fuktigheten i badrummet men ingen har kommit än och om 2 timmar går de hem för dagen. Kommer de inte idag får jag väl ringa imorgon och fråga vad som pågår. Vill ju ha klart mitt badrum nuuu. Behöver duscha katterna med, de luktar konstigt, är nog för att de går på en vanlig låda just nu istället för den som de brukar gå på. Usch ja..

Idag blir det att sitta i soffan som alla andra dagar och glo på tv, Ska möta Felix vid konsum när han slutat skolan och då får vi se vad det blir för middag idag, vi har typ inget hemma. :P

Den 1 februari ska vi börja äta nyttigt igen inför sommaren.
Ska bli skönt att bli lite smalare igen. :)

Nu vill jag ha jobb!

Usch vad tråkigt det är att inte ha något att göra om dagarna. Typiskt så slutade TV funka nyss, eller inte tvn men boxen vi har. Så typiskt! Hoppas verkligen på ett jobb snart men tills dess har jag ju praktik. Vill njuta av sista veckan som jag är ledig men jag har inget alls att göra och blir så rastlös. :D Felix kommer hem runt kl 15 förhoppningsvis, då får jag någon att mysa med. :) Efter han kommit hem ska vi även dra till den mindre älskade duschboden. Vill ha en egen dusch, dumma fukt i badrummet. :/ Badrummet skulle vara klart på Torsdag om vi inte hade fukt. Typiskt!


Nu blir det att fixa lite frukost och hitta en bra film,
hämta kissen var han nu är och sen mysa ner mig i soffan med en film :)


Köpte en ny fönsterlampa på IKEA för några veckor sen. Den är så söt, eller hur?! :D


LÄNGTAR

Fy vad jag längtar just nu. Sitter här vid datorn och läser andras bloggar och är så avundsjuk på vissa. Skriver även på mina forum och och drömmer mig bort. Blir prat om allt från vagnar till namn och liknande. Nu är det bara 7-8 månader kvar tills det är dags! Dags för verkstad. Tiden verkar gå fort men endå känns det som en evighet kvar. Konstigt det där. Hur får man tiden att gå ännu fortare? Tidmaskin sökes!

Nåja.. Nu ska jag väl fortsätta drömma mig bort en lite stund sen gå och sova. Godnatt! :)

Första dagen på sista veckan!

Gick upp vid 9.30 imorse, var sjukt trött, skulle upp kl 08 egentligen. Har sedan dess bara suttit i soffan, har verkligen ingenting att göra nu när felix börjat skolan igen. Vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Ingen ide att städa eftersom de håller på med badrummet till o från och smutsar ner. Dessutom har vi fått en avfuktare i badrummet för att betongen var fuktig och det kommer ta 2-4 veckor att få det torrt. Så om 2-4 veckor kommer de börja lägga klinkers och kakel. Härligt va? Inget badrum på en månad skulle inte vara kul alls. Orkar fan inte springa till den där duschboden varanan dag :P Nåja, det är ju iallafall inte föralltid.

Var ute på balkongen nyss för första gången på några månader. Helt sjukt. Grävde lite med en leksaksspade och gjorde så man kan öppna dörren helt nu. Innan kunde jag precis klämma mig ut genom springan. :D

Får se vad jag ska hitta på resten av dagen. Slöa i soffan kanske. Mysa med min Skrutt. Han har gjort illa ena 'tån' eller vad man ska säga. Den är svullen och röd och han stödjer inte foten när han sitter eller står upp. Dock går han utan att halta. Han jamar såfort vi kommer emot den med. Stackars min lilla prins. Hoppas det går över snart! :(


Superfrukost

Nyss ätit frukost, blev massa snaskiga mackor, lite tomater och varm Oboy. ;) Idag blir det att mysa hela dagen för det är felix sista dag hemma av lovet. Imorgon börjar han skolan och nästa måndag börjar jag praktiken. Ska bli skönt att få något att göra om dagarna. :)

Morgonmys!

Vaknade för en liten stund sen så just nu ligger jag i sängen med skruttis som är supermammig som vanligt. :) Ligger och kollar ut genom fönstret och ser en skata ta kvistar från trädet, dags för bobygge kanske? Känns som att våren är påväg nu. :) Idag så kommer förhoppningsvis pappa hit och hjälper till att sätta upp tapeterna, sen så är sovrummet typ klart. :) Nu ska jag gå upp och göra fattigariddare till frukost tänkte jag.:) Bjuder på denna mysbild. (ska bli så skönt sen när jag får nya mobilen och kan mobilBlogga vettigt. Nu kan jag inte redigera något alls. Så inlägget kommer säkert se lite lustigt ut. :p)

Bilder på sovrummet

Här kommer lite bilder:




Har grymt dålig kamera tydligen, ska ta med digitalkameran när allt ät klart :)

Mysfredag

Varit riktigt dålig på att uppdatera men har mått lite dåligt och sen haft fullt upp med sovrummet och på kvällarna har man varit så trött för man har gått upp tidigt. :p men senare ikväll eller inatt ska jag lägga upp bilder från sovrummet som är färdigmålat nu. :) Nu är det bara tapet som ska upp sen lite småfix sen är allt klart. :) Just nu sitter jag i soffan med goskissen & älsk och myser och kollar lite på tv, passar på att Blogga genom mobilen nu när jag orkar. Ska närsom göra popcorn och så ska vi alla tre mysa vidare i soffan.:)

Duschboden

Slappisdag idag. Gick upp kl 7 typ som vanligt och satte mig i soffan och glodde på tv. Kl 09 var jag så sjukt trött så jag gick och la mig igen. Gick upp strax innan kl 11 igen. Var jag pigg då? Not so much! :D Resten av dagen enda tills kl 15.30 så har vi suttit och myst i soffan och kollat serier. :)

Efter det började jag måla för att de som renoverar badrummet gått hem för dagen och katterna inte behövde vara i sovrummet längre. Började måla med riktiga färgen idag, den som skulle vara nougatfärgad. Gick sådär i början, vill inte bli alls som jag ville att det skulle bli och det blev ojämt. Mörkare på vissa ställen och ljusare på vissa. Blev lite tjurig där ett tag för mig själv i sovrummet. :D Men jag fortsatte måla och nu när det torkat så blev det faktiskt mycket bra, inte ojämt någonstans! :)  Antagligen var det för att färgen torkat på vissa ställen och fortfarande var blöt på andra. Tror att färgen kommer passa fondtapeten, även att den var lite mer grå än vad jag trodde.

Lägger in bilder senare ikväll för nu ska vi dra till duschboden som
de ställt upp utanför lägenheten, eftersom många inte har
någon dusch just nu pga renoveringen. :)

Wish me luck!

Över 1000

Såg nyss att jag har haft över 1000 besökare på bloggen sen jag satte in räknaren! :D

Tisdag 11 Jan

Det är inte klokt hur mycket de ska borra i badrummet, tur att det finns ipren mot huvudvärk iallafall! :D Dessa dagar blir det att sitta i soffan bara och slappa och kolla på när de arbetar, känns lite lustigt att sitta och kolla på medans de springer runt i lägenheten och arbetar. Lite kul också. :D

Väntar på att kl ska bli efter 16 så jag kan börja i sovrummet med målningen. Annars idag ska jag bara sitta här men runt kl 15 ska jag börja med degen till pizza, JA vi ska äta pizza igen, bara för det var supergott! :D Dessutom har vi massa ingredienser kvar så lika bra att göra slut på det som inte håller sig.

Vägg nr 2 - Målad en gång med grundfärg :)




Mys

Nu blir det att kolla på film :)blir shaun of the dead och till det lite fruktsallad. Gottgott ;)

Renovering!

Idag började de med badrummet som jag tidigare nämnt att de ska. De har hunnit med ganska mycket kan jag lova. Rivit ut allt golv och väggar och allt  grejer som var i badrummet. :) Snart ska jag börja med sovrummet, har inte kunnat göra något innan eftersom katterna är instängda där :P


Såhär ser det ut just nu typ, lite av allt bråte är slängt dock :)

Söndagkväll!

Då var det färdigmålat för idag, blev faktiskt riktigt nöjd, imorgon blir det resten av väggarna som ska grundmålas, sen efter det så blir det att måla nougatfärgen på antagligen tisdag och onsdag. :) Anledningen till att jag delar upp målningen är för att vi har våran säng stående kvar i sovrummet då den är så himla stor att flytta runt på. Så vi skjuter den åt den vägg som inte målas, underlättar massa. :)


Imorgon ska jag även till arbetsförmedlingen och lämna massa papper om praktiken, så passar på att göra det först innan jag börja måla för att de börjar med badrummet imorgon och jag har ingen lust att gå till AF med färg här och var. :) Och ikväll blir det att ta en dusch och sen käka någon mat. Efter det blir det att plocka ur badrummet tills imorgon när gubbarna kommer. Kommer bli spännande hur badrummet kommer se ut när det är klar. :)

Sen blir det antagligen film och mys i soffan med älskling! :) ♥

Måla Måla Måla :)

Idag har jag målat ena väggen av sovrummet med grundfärg, det var riktigt kul måste jag säga. Det tog såklart sin lilla tid att måla och det var lite pilligt vid listerna oså även att det var tejpat oså. Har bara målat ett lagar grundfärg än så länge och om en stund är det dags att börja med nästa lager så det hinner torka innan vi ska sova ikväll. :)


Såhär ser det ut just nu :)

Vet att detta var en dålig bild ;)

Glass med mango och ananas :)

Här är en bild på våran efterrätt. Chokladglass med brownie- och kakdegsbitar och till det mango och ananasringar, himmelskt gott! :)

Pizzakväll! ;D

Blev ju hemmagjord pizza idag, Gott som attans var det med kan jag lova. :)
Gjorde även hemmagjord pizzasallad till det. :)



Till efterrätt senare blir det Ben&Jerrys glass och till det: färsk mango och ananasringar.
Men också en hel hög med mys i soffan med min älskling! ♥ ;)


Ska ta tillvara på varje minut med min älskling som om det vore de sista.
Älskar verkligen honom över allt annat!

Renovering

Äntligen är jag klar med slipningen, Fyfan vad skönt det känns även om jag är slut i hela kroppen just nu och har vitt hår av allt damm. Efter frullen imorgon blir det att börja grundmåla äntligen och om allt går som det ska kan tapeten åka upp redan till helgen. :D

Fan vad jag älskar mina föräldrar för allt de lärt mig, utan dem skulle jag inte stå här idag med damm i håret, speciellt inte utan pappa som lärt mig allt jag kan om renovering!
Fett med creds åt dem!!! ;) ♥

Har även hunnit gör pizzadegen som skulle stå och jäsa i 2 timmar som jag snart ska knåda lite på sen ska den jäsa ytterligare i 40 min och strax efter det kommer älskling hem och då blire PIZZA!!!!

Grymt Härligt avslut på denna lördagkväll! :)

Sen Lördag!

Usch, idag var tanken att gå upp vid senast kl 10 då man ska vända på dygnet men det var lättare sagt än gjort, jag gick upp kl 11.20 och det kändes inte så awesome kan jag lova. Redan på måndag ska vi börja gå upp innan kl 07 för att det kommer några gubbar/killar som ska renovera vårat badrum i ca 2 veckor. ÄNTLIGEN!!!!
Kommer bli så jäkla snyggt. Ni kommer få en före och efter bild på det med! :)

Idag blir det att börja slipa i sovrummet tror jag, vill bara att den biten ska vara över så jag kan börja måla, det verkar så himla mycket roligare än slipningen. ;) Kommer bli dammigt som attans i sovrummet så alla möbler ska ut och sängen ska täckas över. Måste fixa något att ha för näsa och mun med så jag inte kvävs där inne sen för att dörren måste stängas så katterna inte kommer in dit och leker :P

Snart ska Felix iväg på tenta så är ensam hemma och tänkte passa på att börja då.
Sen senare idag innan felix kommer hem så blir det att göra pizzadegen :)

Tvätthögen ;)

Här kommer en bild på tvätthögen som jag nämnde tidigare. ;)

En grymt trevlig Fredag!

Idag har jag haft tvättstugan till kl 17, fasen vad mycket tvätt vi hade, kan lägga upp en bild senare på berget som ligger på sängen som ska vikas nu, blev 6 st maskiner med tvätt. Skönt att allt är rent nu iallafall :P

Fick besök av Felixs familj och hans farföräldrar idag som jag tidigare nämnt.
Har haft det så jäkla trevligt med mycket skratt. Love it! :) ♥

Nu har vi handlat massa mat och grejer, ikväll blir det bara något lätt och imorgon ska vi göra hemmagjord pizza, var grymt länge sen man gjorde det. Sen blir det glass och frukt mm till efterrätt. Köpte även lite grejer så vi kan göra massa asiatisk mat hemma. Sist vi gjorde blev det så grymt gott. Viktnedgången får vänta ett tag till tror jag för nu ska det ätas massa gott innan det är dags, sen är det trots allt cirkus gurkus 5 månader kvar till sommaren börjar så jag hinner lätt gå ner mina 4 sista kilo. ;)


Kärlek(smums)!

Ikväll har vi bakat mer kärleksmums tills imorgon då vi får besök av Felix familj och hans farmor och farfar. Ska bli trevligt. :) Passade på att städa hela lägenheten med så det ser lite fint ut när det kommer, ska ta ner alla julgrejer i helgen med för det orkade jag inte ikväll! :) Nu har vi suttit och kollat lite på tv och ska väl göra det en stund till sen blir det att sova för imorgon har jag tvättstuga och ska fixa wienerbröd och lite annat innan de kommer hit. :)

Måste säga att det bästa som finns är att komma hem till någon som man älskar och som älskar en tillbaka. Är så tacksam över att ha någon som finns där för mig varje dag. Har inte alltid uppskattat det fina jag har, det vet jag men från och med nu ska jag göra det. Jag älskar Felix över allt annat, han är det bästa för mig och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. ♥ Tycker synd om de som inte kan fixa att ha ett förhållande, måste vara jobbigt, riktigt jobbigt..

Sjätte Januari

Vaknade för en stund sen, somnade inte fören kl 04 inatt typ och har fått gå upp flera gånger pga bossetönten. Nyss beställde jag hem lite sängkläder eftersom vi inte har så många set hemma. Ska bli skönt att kunna byta istället för att tvätta de sängkläder vi har nu och sen sätta tbx dem på sängen. Visst är det skönt med nytvättade sängkläder med men det är jobbigt att tvätta så ofta. :) Beställde även med ett par strumpor till mig då mina bara har hål nu för tiden. :P

Om en stund ska jag äta lite frukost sen göra mig iordning och packa väskan för idag bär det hemmåt för min del, två dagar har gått fort, väldigt fort.

Sofia fyller år idag dessutom, stort Grattis till henne :D ♥

Föräldrafritt?!

Sitter och kollar på Föräldrafritt som går på 5an just nu (kl:20-21) och äter honungsmelon med vaniljglass, Riktigt gott!. Kul att se hur ungar beter sig när det inte finns några föräldrar i närheten. Barnen är uppdelade i två grupper, flickorna för sig och pojkarna för sig. De ska sova själv och fixa mat själva och ha ansvar över pengar, ska väl tillägga att de är mellan 8-12 år. Hur bra koll hade ni på pengar när ni var ca 10 år? :D Tycker det är ett intressant program och blir så förvånad hur de småglinen tänker och vad de hittar på för hyss. Ibland är de riktigt smarta konstigt nog och ibland eller rättare sagt större delen av tiden verkar de iq befriade, tjejerna fick för sig att köpa fejkcigg som de nu är beroende av. HILARIOUS! Ska nog aldrig lämna mina ungar ensamna hemma.. :D

Ajja ni ska jag titta vidare och skratta lite.
Ha en trevlig kväll! :)

Sovrummet!

Här kommer lite bilder från sovrummet :)

Innan renoveringen:



Under tiden av renoveringen:


Efterbilder kommer när allt är klart! ;)

Händelserik dag

Händelserik dag må jag säga, vet dessutom vart jag har alla nu. Nog om det! Suttit och nött Minecraft med bror 1 och 2 sen jag kom till Kisa typ. Det är sjukt så fast man blir det i spelet. ;P

Vet att jag skulle laddat upp bilder från sovrummet men de får komma imorgon för nu är jag för trött för att ladda upp något. Ska fixa klart med min header sen ska jag faktiskt sova. Så får man se vad som mer händer imorgon. :)


Godnatt!

Ny header!

Nu har jag fixat ännu en ny header. Tur att det är lätt och kul! ;)

Sovrumsrenovering

Har varit riktigt dålig på att uppdatera men det är för att jag håller på med sovrumsrenoveringen som vi länge hade planerat, nu har jag tagit tag i det och håller på för fullt. Har hittills tagit bort alla skarvar och spacklat, tagit två dagar för att jag var tvungen att köpa mer spackel igår :) Så inatt kl 01 blev jag klar med det sista som skulle spacklas, skönt! Nästa blir att slipa ner allt sen kan vi börja grundmåla äntligen :) Men först blir det att åka till kisa i två dagar och ta det lite lugnt, passar på nu innan jag ska börja praktiken som blirvit uppskjuten pg av vissa anledningar. :)

Ikväll slänger jag upp lite bilder på hur sovrummet ser ut just nu, lite före bilder dvs ;)

1 januari 2011

Efter en hel dag i soffan så förflyttar jag mig nu till sängen. Har bara suttit i soffan och ätit frukt och kollat film idag. Lite chips blev det också. Vilken set att inviga nya året va?! :) Ikväll har vi även prata om vårat sovrum som ska göras om äntligen, förhoppningsvis blir det att åka och köpa färg och liknande imorgon eller någon dag i veckan som kommer. Och så fort vi kommit hem blir det att börja spackla så det är klart. Längtar verkligen tills allt är klart och fint. :) Dessutom börjar de renovera vårat badrum om 8 dagar. :)

Nu ska jag iallafall sova Godnatt! :)

Första dagen på nya året!

Idag är det första dagen på nya året som alla kanske redan vet. ;) Gårdagen var väldigt trevlig med mycket skratt. Dock fick vi fira 12 slaget på en busshållsplats då bussen som vi skulle med sket i oss totalt och bara åkte förbi och dessutom började det regna. Bra dag att regna på lixom ;P Men hade det trevligt iallafall med mycket trevligt sällskap. :)

Efter 12 slaget åkte vi hem istället för att gå ner på stan, blev lite myspys sen sova :)

Idag mår man lite sådär, druckit en samarin nu och känns lite bättre. Vi tog en promenad till Felix morbror som är bortrest och vattna lite blommor sen gick vi till konsum och köpte mängder med frukt. Ska bli riktigt gott med fruktsallad lite senare. :D

Nu har jag myst ner mig i en filt framför tvn och kollar på Tristan och Isolde. :)

Hoppas alla hade ett bra nyår!