Varma koppen!

Åh jag måste bara berätta att varma koppen är så underbart gott. Det finns i så många smaker och är perfekt till frukost eller på kvällen framför tvn. Jag skulle kunna dricka det jämt, speciellt den med kantarellsmak. Är helt förälskad nu i den men även i deras lunchsoppa med tomat och pasta. Så jag rekommenderar varma koppen rejält! :D


I varje paket är det 3 portioner och ett paket kostar drygt 12 kr. Bra va?! :)


Tråkig måndag

Idag har jag bara legat i soffan och kollat på tv oså, har tant röd på besök och har ont i magen och ryggen så vill helst inte hålla på och göra saker. Dagen kommer fortsätta såhär tror jag, tråkigt men vad ska man göra? Ska laga mat om någon timmer eller så. Blir samma som igår typ. :)

BTW, Förra inlägget var bara ett test till min underblogg som jag kommer ha lite senare i framtiden till att skriva olika saker som jag inte vill att alla ska se... :)

Lösenordsskyddat


......

Gårdagen var väldigt trevligt och denna gång lyckades vi ta oss till krogen allihop :)

Idag blev det bara att vara hemma, ville egentligen åka till IKEA men det blev inte så så nu måste jag vänta en hel vecka på det. Plockade iordning oså i lägenheten idag bara och lagade mat, blev bakpotatis med hemmagjorda biffar och kallsås & tzatsiki till det. Det var verkligen inte helt fel kan jag lova :)

Ikväll har vi bara tittat på tv och ätit glass, Älskar ben&jerrys glass. Det är den bästa :D ♥
Om en stund ska jag ta mig en varma koppen med kantarellsmak. :)

Double cheese and chili

Dagen började ca kl 09 med att Simba sprang runt och jama som en tok i säkert 30 min för att berätta att han skulle gå på lådan. Så var lika bra att vakna. Sen blev det lite frukost och efter det ett långt varmt bad. Det var inte helt fel kan jag lova :)

Felix gick till skolan strax innan kl 13 och jag började med disken. Diskar megaberget som vi alltid lyckas samla ihop och torkade av bänk och spis. :) samtidigt satte jag igång champinjonsoppa på spisen som vi skulle idag. Precis när den var klar gick jag till Konsum och mötte Felix och handlade lite och postade lite brev. :) När vi kom hem så käkade vi soppa och macka, det var riktigt riktigt gott må jag säga. :)

Nu ligger jag i soffan och vilar, tänkte egentligen städa lite här hemma men jag är så sjukt trött, både i kroppen och huvudet så ska nog ligga kvar en stund till, kanske ta en powernap t.o.m. :)


Ikväll blir det fredagsmys framför någon film med lite chips, estrellas nya double cheese and chili chips dessutom, dip och morot- och gurkstavar. Kommer bli Gottgott! :)♥


Hoppas alla ni har en mysig fredagskväll ni med! :)

Badrummet

Här kommer lite före och efterbilder på badrummet,
En dag försent men bättre sent än aldrig, riight? ;)

Före:
Blå plasttapet på vägg och golv + en plastbård, Toa med träring,
vit tvätthängare i plast,en krok till handdukar, Ful träbit på väggen mm. ;/


Efter:
Vitt vågigt kakel med mosaikbård i olika gråa nyanser och mörkgrå klinkers
Fick allt nytt, badkar, skåp, toa, handfat, tvätthängare, handdukstork, duschmunstycke
och blandare, tvålkorg, fler krokar, samt nya gråa rör som leder vattnet mm. :)





Visst blev det snyggt och fräscht? ;)
Jag älskar mitt nya badrum och kommer inte flytta från det på ett bra bra tag :D

Bowl

Idag var jag med mamma, Alex och Martin och bowlade. Det var riktigt kul och behövde verkligen komma från lite här hemma. Vi hade bokat en bana i två timmar och det var precis lagom tid för oss tycker jag, vi hann spela 5 serier typ. :) Den som vann var jag :D Med ca 100 poäng mer än mina bröder. Grym är jag alltså! :D

Samtidigt som vi spelade fikade vi lite eftersom vi hade soffa och bord vid våran bana. Vi var på strandgatan 2 :) Det är ett riktigt fint ställe faktiskt och det rekomenderar jag verkligen till er som ska bowla i linköping. :)


Här kommer lite bilder från idag! :)




Tomorrow

Blev inga bilder idag, får bli imorgon, orkar inte skriva här ikväll mer än det här....

Provjobb

Som ni vet (flesta av er iallafall) så var jag och lämnade CV igår på ett ställe. Idag ringde de mig och bad mig komma och provjobba. Så jag gjorde mig iordning och traskade iväg till dom. Jobbade där mellan kl 11-14 och det gick faktiskt helt okej. Vet hur det mesta funkar inom det yrket. Kanske ska berätta vad det är för yrke med ;) Jobbade på en restaurang/pizzeria här i linköping. Så nu väntar jag på att de ska prata och komma överens och sen ska de höra av sig om jag får fortsätta jobba eller inte. Hoppas verkligen på det bästa för OM jag får jobbet så blir det kanske som jag vill i höst med Felix och mina alla planer.:)

Nu sitter jag här hemma i soffan och glor runt på lite olika bloggar, jag är så sjukt trött på alla som slänger skit på varandra och hänger ut varandra på sina bloggar. Vad får man ut av det egentligen? Förstår mig inte på dagens 'ungdom', haha. :P

Nåja, idag ska jag bara slappa, och göra alla vardagliga sysslor antar jag. Har inget bättre för mig typ. Ska dock till affären/posten sen eller imorgon. Får se om jag orkar. ;)


Förresten, kommer ni ihåg badrummet? ;)
Lägger upp bilder ikväll på hur det ser ut nu, såhär såg det ut förr!
Har totalt glömt bort detta. ;D


Tisdagsmys

Det gick bra nere på stan idag, lämnade mitt CV och de skulle läsa genom och höra av sig om det skulle vara något aktuellt. Efter det gick jag till AF och kollade om de hade några jobb att söka men de hade de inte och praktiken som jag hade sökt på af var inte klart än så väntar på svar därifrån med. Efter AF gick jag till Hemköp och handlade lite, bl.a. Några soppor som jag ska äta till lunch om dagarna. :) Blev västkustsoppa och champinjonsoppa att börja med, säkert gott. :)

När jag kom hem så fixade jag disken sen åt jag lite mackor, tänkte egentligen vila en stund innan jag skulle börja med maten men så blev det inte. :P Efter allt detta då började jag med maten, blev spaghetti och köttfärssås idag. Jag älskar den maten, verkligen storgott. :)

Nu sitter vi och slappar i soffan och kollar lite på tv. Har typ matkoma nu efter maten och orkar inte göra något alls, härligt men är trött. :D Kanske blir att vila en stund på soffan snart med min myskisse Skrutt.. :) Plutten älskar att sova på mattes mage verkligen, ingen annans mage duger. ;)

Curriculum vitae

Gårdagen var mycket mycket trevligt, efter sjukhuset så åkte vi ner på stan och kollade runt lite sen satte oss och käka på MacDonalds. Det är verkligen så sjukt gott måste jag säga. :D


Idag ska jag iväg och lämna CV på ett ställe, hoppas verkligen jag får komma på intervju eller så med och sen få provanställning. Det verkar lovande men ändå inte ;P Och efter det ska jag till AF om jag hinner. Ska när som fixa håret sen åka ner mot stan. Önska mig lycka till!!! :)

Måndag

Sitter just nu på bussen påväg ner till resecentrum för att möta Sofia. Ska följa med henne till sjukhuset en sväng idag. Så alla ärenden som jag egentligen skulle göra idag blir lite uppskjutna. Ska hämta en grej sår Felix på stan idag iallafall resten får vänta tills imorgon. :)

Flötsöndag ;)

Kvällen igår var väldigt trevlig som alltid men sen åkte vi hem istället för ut på krogen av några anledningar. Jag hoppades verkligen att vi skulle ut men det får väl bli nästa gång antar jag :P När vi kom hem så la sig Felix direkt medans jag gjorde en taco och satte mig i sängen och åt, dum som man är när man är onykter ;) Spillde dessutom tacosås lite här och var i sängen så blir att byta sängkläder sen. :)

Idag så beställde vi pizza eftersom ingen av oss orkade laga någon mat och dessutom hade vi inte så mycket att äta heller. Det blev varsin kebabpizza med pommes på. :D Det är så sjukt gott, jag lovar! Flötigt som fasen med ;) Just nu slöar vi framför tvn bara och jag ska snart gå och ta en dusch :)


Kan inte lägga in bilder än så lägger en bild på hemmagjord pizza ;)

Hoppas alla haft en trevlig helg! :)

Krogen!

Ikväll blir det krogen med älsklig, Niklas och Matilda :) ska bli skoj! Ska prova min klänning snart igen men vet inte om jag ska skicka tillbaka den eller inte :S Den var inte riktigt som jag hade tänkt faktiskt. Får se sen vad jag kommer fram till. :) Om en stund blir det frukost sen duscha sen börja göra sig iordning. :)


Ses i dimman!

Bloggar från mobilen

Sitter just nu med nya mobilen här hemma i soffan och fixar för fullt. ;) Tänkte göra ett testinlägg och se hur det blir. Läste även att blogg.se fixar en app till de som har iphone. Ska bli nice sen när den är klar. ;) Nackdelen nu är att man inte kan lägga upp bilder ordentligt, det hoppas jag kommer i appen, nåja detta går skitbra ju, är helnöjd endå. :) Ikväll blir det tacos och fredagsmys som vanligt ;D Inte helt fel det faktiskt.

Uppdaterar mer senare i kväll om jag får lite tid över. :)

Microsim

Hemma i linköping nu efter två dagar i Kisa. Det har verkligen varit trevligt. Speciellt eftersom jag träffat Sofia. :) Det är verkligen skönt att ha någon som man kan prata om allt om, nu har det mesta vi pratat om kretsat runt barn och graviditet men det har jag inte ett dugg emot. Tycker det är super intressant och kul att prata om. Kan prata lääänge om sånt om jag ska vara ärlig. :D

Väl hemma så hade min klänning och min mobil kommit idag. Klänningen var helt okej, jag ser lite tjock ut i den dock. haha men den får funka orkar inte bry mig så mycket just nu faktiskt. Och mobilen, ja vad ska man säga. Mobilen är det inget fel på men telia..... telia har skickat mig ett vanligt simkort fast man behöver ett microsim till iphone4. Vad tänker de som jobbar där med? Tänker de över huvudtaget? Tydligen har de skickat ett nytt men jag ska ner till teliabutiken imorgon och fixa det där och jag hoppas som attan att mitt nummer funkar imorgon..

Just nu är jag så jävla less på allt och ser inte fram emot något längre. Har ju typ inget att se fram emot känns det som. Bara tid och väntande, hur kul är det...Nåja har ståt ut med så mycket skit i mitt liv så det är väl inte mer rättvist att jag står ut med lite till så andra har det bra...


Strax blir det sängen. Godnatt!

Tjejkväll ♥

Klippte mig igår, hittade en frisör som var billig men vet inte om jag blev nöjd. Det ser helt okej ut oså men han klippte upp för lite egentligen men allt slitna är ju borta :) Men han var snäll och tipsa om ett ställe jag kunde söka jobb på så det ska jag göra :) Det är på en pizzeria men det är väl bättre än inget. :)

Hann inte uppdatera mer igår eftersom de stängde av internet hos oss sen åkte jag till Kisa. Hade tjejkväll uppe hos Sofia med massa gottgott och kollade lite på film och snackade om allt och inget. Oj så jag har saknat det där. Det har varit så länge sen verkligen så ska göra mig mer tid för att åka till Kisa från o med nu. :) ♥

Idag ska jag upp till henne en sväng innan jag ska åka hem tror jag, vet ju inte när jag kommer ner hit nästa gång. Så nu väntar jag på att hon ska höra av sig så jag kan börja kila upp till henne. Och vilken mysmage hon har fått nu alltså. Bara 40 dagar kvar till hennes BF. Gud så mysigt alltså. Kan inte vänta tills jag har sån mage. ;)♥


Nu blire frukost och sen göra sig iordning! :)
Idag skickades även min mobil så borde få den imorgon förhoppningsvis eller nästa vecka ;)

Bra frisör?!

Idag ska jag ner på stan en sväng, ska kolla om någon frisör har en klipptid denna vecka. Och vad det kostar. De flesta är så sjukt dyra här, fattar inte varför. Nåja jag hittar nog någon som kan klippa mig. Har ni tips på någon som är bra får ni gärna säga till! :)

Ikväll
ska jag till Kisa och till Sofiatjejkväll, det kommer bli sååå trevligt. Det var grymt länge sen vi sågs dessutom. :)


Nu ska jag göra mig iordning och fixa lite sen åka ner på stan då :) Cya!

NewPhone fortsättning

Skrev för att tag sen att jag skulle beställa ny mobil, gjorde det förra veckan och denna vecka fick jag besked om att jag blev 'godkänd' på kreditupplysningen och nu väntar jag in mobilen som borde komma denna vecka eller nästa :D På natten till fredag så kommer mitt abonnemang från telenor flyttas till telia :) Och jag hoppas verkligen jag får mobilen innan det. Annars kan jag inte nås på mitt nummer tills jag fått nya telefonen. Säger till om detta senare i veckan. :)




En sån här väntar jag hem. Nice va? ;)


Stjärna

Ändrat lite på bloggen nyss :) Lagt till en ikon uppe i adressfältet, en röd stjärna :) Sen satt dit en signatur som hamnar efter varje inlägg utan att jag behöver lägga in den i inlägget som jag skriver :) Tog sin lilla stund att fixa men tillslut gick det ;)

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, slappa antar jag.
Ska väl äta lite lunch snart sen kanske spela en stund för att fördriva tiden. :)


Här kommer lite bilder från igår förresten.:)


Lagade lite asiatiskt här hemma.
Blev kyckling med wok, kokosmjölk och röd curry och jasminris till det :)
Ser lite geggigt ut men det var grymt gott och starkt ;)
Fick en chokladask av älskling dessutom. ♥


♥Valentinsday♥

Denna helg som var har jag tillbringat i Kisa men min familj :) Har varit mycket trevlig även att det var så kort tid. Har inte brytt mig om att blogga just av den anledningen men nu är jag hemma igen och har tid :)

Idag är det ju Alla-hjärtans-dag ♥ och det kommer Älskling och jag fira genom att laga fin middag och tända lite ljus och mysa till det. Jag ska även laga hemmagjord chokladmousse igen. Jag som skrev att jag aldrig mer skulle laga det, haha. Men det är så sjukt gott med lite citron i så det får det bli. :) Sen kanske vi korkar lite skumpa ikväll när det blir mys till någon film. :)

Medans älskling är i skolan idag så ska jag tvätta massa kläder, städa och plocka osv i hela lägenheten. Nu när de äntligen är klara med badrummet så känns det värt att börja städa för att det inte kommer komma fler gubbar hit in och smutsa ner med sina skor. :)


Hoppas att ni alla kommer ha en riktigt fin Alla-hjärtans-dag! ♥

Friday

Sista dagen på praktiken idag. Skönt som fan måste jag säga men kändes som de slavade lite extra med mig. Orkade inte bry mig. Sen väl hemma blev det att laga mat diska och städa lite i köket.:)badrummet blev äntligen klart idag, känns så skönt faktiskt. Nu ska det bara komma en städerska som ska göra det sista. Känns så grymt skönt och blev grymt nice. Bild får komma senare, nu bjuder jag på dessa fredagsmysbilder. :)

Kort men lång uppdatering.

Dålig på att uppdatera nu när jag är så trött om dagarna. Tänkte bara skriva lite snabbt om min dag oså och vad som kommer hända framöver. Igår så kom vi fram till att jag ska gå veckan ut på praktiken sen får det vara nog. Kanske redan skrivit det men jag är för trött för att tänka just nu ;) Badrummet är nästan klart, det är lite småfix kvar som jag hoppas att det blir klart imorgon. :) Blid kommer när allt är helt klar sen. ;)

Idag har jag bara varit på praktiken oså som alla andra dagar och är trött o seg. Sovit lite på soffan och kollat på tv. Imorgon är min sista dag och det känns så skönt faktiskt :)

På lördag åker jag till Kisa tills söndagen och sen hem igen. Åker dock till Kisa på onsdag igen för har klipptid på torsdagen :) Nice att åka mer än 5 mil för en klippning. ;) Ska såklart passa på att umgås med familjen med. Saknar att inte ha de några meter bort. Dessutom ska jag träffa Sofia förhoppningsvis. Vill passa på att träffa henne innan hennes bebis kommer. :)

På måndag är det alla hjärtans dag och det kommer 'firas' med att bara vara hemma, fixa ett rosa bubbelbad och lite god mat och efterrätt och myspys framför någon film, som det är planerat nu. :)


Lite om vad som hänt och kommer hända.
Nu ska jag sova, Godnatt! ;)

OHNO!

Anledningen till att jag uppdaterar såhär sent just nu är för jag är supertrött på dagen när jag kommit hem och slappar på soffan. Nu ligger jag i sängen och mobilBloggar istället. :) Idag tog de bort våran toalett här hemma (ohno!). Eftersom de lagt klinker i badrummet, så inatt ska vi klara oss utan den. Jobbigt men man får något fint för det. Det är superfint redan nu och finare kommer det bli.:) idag bestämde dessutom jag mig för att jag ska avbryta praktiken. Jag trivs helt enkelt inte och vill inte må dåligt varken psykiskt eller fysiskt. Fått Jävla ryggvärk av att jobba där dessutom. Ska antingen hitta nytt ställe eller börja plugga upp något ämne. Får se hur det blir. Ska till AF imorgon och prata. :) Har haft huvudvärk sen kl 19 ikväll typ. Tagit tablett men det hjälper ju fasen inte. Usch vad jobbigt det blir, vill bara vara hemma och sova men då får jag inga pengar. Nu ska jag iallafall försöka sova bort värken i några timmar innan jag ska upp, Godnatt!

MobilBloggarn

Idag så gick jag till praktiken efter en veckas uppvilande. Det var tufft, känner mig riktigt sliten nu och har ont här och var i kroppen. Har börja fundera på vad jag verkligen vill jobba med. Jag har ingen aning längre och känner mig återigen helt vilse. Funderar på att plugga till förskolalärare men även undersköterska. Vill jobba som barnmorska med men det är så lång utbildning till det. Hemskt jobbigt att inte veta. Vet inte ens vart jag vill ha praktik. :( Nåja det kommer väl snart. Idag började de med kaklet i badrummet. Fy så fint det kommer bli alltså.:) Det är just nu långt ifrån färdigt men i helgen borde vi få duscha hemma igen.:) Imorgon lägger de väl sånt som ska vara mellan plattorna eller så börjar de med golvet. Ska bli spännande att se när man kommer hem från praktiken. :) Såhär ser det ut just nu! Fint va? ;) (Stavfel beror på T9 i mobilen då jag mobilBloggar från sängen.) Ska sova nu. Godnatt! :)

Week-end

Kalaset var mycket trevligt :) Vi var där kl 14 och hemma efter kl 19. :) Blev god mat och efterrätt och helt klart mysigt att bara sitta och prata om allt och inget :) Hjälpte Felix sis med hennes nya datorn och lite sånt dessutom. :)

Slappade vid datorn lite och spelade spel efter vi kom hem men blev trötta i huvudet så blev det att göra lite käk och sätta oss framför en film och äta istället. Gjorde även lite popcorn till filmen. Nu sitter jag här och glor runt lite på internet och ska när som sova. :)


Hoppas alla haft en trevlig helg, Godnatt!

Kalas

Idag blir det kalas, hos Felix föräldrar. Hans pappa och syster har fyllt år för ett tag sen fast ska dit och fira dem idag istället då vi inte kunde när de fyllde. Ska bli riktigt trevlig, det är det alltid! :)

Vi vaknade för en stund sen och passade på att dra till duschboden när vi gått upp. Nu ska vi bara käka lite frulle och sen göra oss iordning och dra till bussen. :)

Mer idag vet jag inte vad som händer än. Städa lite kanske. Beror på när man kommer hem från kalaset. Och såklart vila upp mig för imorgon. Har ju praktik som jag måste gå till. :) Ryggen är fortfarande inte bra, får ont när jag ska plocka upp något från golvet t.ex. Ingen höjdare men släpper det inte nästa vecka blir det besök hos farbror doktor.


Väggordet som jag satte upp tidigare i veckan är inte lika fint längre..
Fråga mig inte hur.. Men ena katten fick tag i ordet 'Life' och åt upp det..


Nu väntar vi på ett nytt 'Life'-ord som tur är, borde komma nästa vecka någon gång! :)


En runda på stan

Dagen började bra hade inte ont eller så, så vi åkte ner på stan en sväng för att handla lite grejer. :) Efter ett tag så kom värken smygande, började med att det gjorde lite ont i ryggen och sen efter en stund så började det göra sjukt ont i ryggen och benen. Jag förstår inte vad det är för fel. Kan inte gå så mycket innan det börjar göra ont. Vi gjorde klart våra ärenden och handlade hem lunch från SUBWAY. Älskar deras mackor verkligen och ganska nyttigt är det med. :D

Efter vi kommit hem så satte vi oss och åt och kollade på film samtidigt. En stund efter vi ätit klart så började huvudvärken :/ Mår illa vissa dagar för jag har så ont. Tog en tablett och la mig för att sova. Sov i typ två timmar innan Felix kom och väkte mig.

Senare så gjorde jag lite middag och vi kollade på melodifestivalen :) Och efter det blev det en film och fruktsallad med glass till det. Nu sitter jag bara och slappar och är galen på katterna, de har haft race 3 ggr idag. Börjar bli fruktansvärt trött på det. :P Om en stund blir det att sova. :)

Godnatt!

NewPhone

Vad är det med min kropp, vaknade kl halv 7 imorse och hade så ont i knäna. Känns som träningsvärk fast värre. Somnade om och när jag vakna nästa gång hade värken spridit sig ännu mer. Nu har jag ont från mitten av ryggen och ner till knäna. Någon som vet vad det kan vara för något?

Idag har de kommit en bit på badrummet men inte börjat kakla än, tror inte de börjar innan helgen. :/ Dock har de fyra timmar kvar av dagen så man ska väl aldrig säga aldrig.

Beställde en ny mobil för en liten stund sen btw, men de ska göra kreditupplysning på mig först, så får se om jag godkänns eller inte. Hoppas på det, är så sugen på ny mobil och den kommer bli billigare än vad min, skitbra ju!:)

Resten av dagen ska spenderas i soffan tänkte jag, har så ont så kan knappt gå. Ska väl äta lite snart med tror jag, vet inte vad bara. Antagligen knäcke med sallad & skinka. :)


Ikväll blir det fredagsmys som alltid! Love it! :) ♥


Lättglass

Detta smaska vi på förut:) riktigt gott, lite skeptisk var man mot lättglassen men den var riktigt god, smakade som vanlig glass med andra ord :) fuskade lite och ringla lite sirap över glassen. Så jäkla gott! ;)


Torsdagkväll

Hemma idag med, hade så sjukt ont i hela kroppen igår, antagligen hade jag feber.. iallafall febergräns, För idag hade jag 1,2 grader mindre i temp. Konstigt det där. Nåja idag har jag mått sådär. Haft sån kraftig huvudvärk så jag nästan kräkts, det kom när vi var och handlade och när vi kom hem blev det som värst. La mig och vilade och somnade i någon timme, när jag vakna var huvudvärken borta men illamåendet var kvar :(. Undra vad det är för något skit jag åkte på egentligen, och om man ska stanna hemma en dag till eller inte.

Om några minuter ska vi kolla på halv åtta hos mig och till det blir det lite lättglass med ananas, banan och hallon. Ska bli riktigt gott. Vi känner att vi måste unna oss något även om vi äter bara nyttigt och detta är inte så farligt. Lägger in en bild senare. :)

Väggord

Blev hemmadag idag, haft så ont i nacken, kroppen och huvudet, och ipren har inte hjälpt ett dugg. Så har legat på soffan hela dagen, funderar på om jag ska vara hemma en dag till och vila upp mig och ha tråkigt eller om jag ska till praktiken. Sånt som märks :)

Idag har de även börjat med badrummet, de har lagt ny betong över den andra som hade torkat för att komma upp i höjd lite. Imorgon hoppas jag de börjar med kakel och klinkers. Är så nyfiken på hur det kommer se ut när det är klart. :)

Tidigare idag så satt jag upp väggordet i sovrummet och en av tavlorna. Väggordet var riktigt fint faktiskt, är helnöjd då det bara kostade 120 kr. :P  Tavlan som jag satte upp fick Felix från sina morföräldrar som var i Kina starx innan jul. Jag älskar deras kultur(kinas). Ska åka dit någongång i livet och bo där minst några månader, det är ett av mina mål här i livet. :)

Här kommer lite (suddiga) bilder


Nu ska vi göra varsin äggmacka och kolla lite film innan det är dags att sova :)
Godnatt!