Håret

Slänger in en bild på håret, som numera är mer svart än brunt. Har inte vant mig vid det jättemörka än men det kommer väl. Det är ju fin färg men om den passar mig vet jag inte riktigt. :)

Vad tycker ni? :P


Gula och röda nyanser

Idag är det verkligen en underbar höstdag, massa sol och löv i olika gula och röda nyanser. Tycker hösten är himla vacker. :) Skulle gärna ta en promenad ute men har så mycket plugg att göra inför tisdag. Hoppas jag lyckas klämma in en liten promenad och få med mig älskling ut också :)


Svart

Äsch, hade ju ställt in mig på att håret skulle bli fint chockladbrunt men nej, det blev nästan svart, kanske mer mörkmörk brunt då men endå. Ska kolla imorgon i dagsljus mer och se om det är så mörkt som det ser ut. Det är inte hela världen dock. :)

Mitt hår är lite speciellt när det gäller att färga, det blir ofta slingor som en bara en aning ljusar än den färg kag färgat till, jag har aldrig haft slingor tidigare så det beror inte på det. :P

Nu sitter jag på bussen hem.. Ska nog slumra en liten stund tror jag! :)


Back

Har haft fullt upp med skola och glömt bort att blogga. :) Blir ganska lätt hänt så för mig märker jag.

Just nu är jag i Kisa, åkte hit igår efter jag klippt mig. Kände att det var dags att klippa det långa håret! ;) Har dock kvar den långa längden, men urtunnat är det och har fått lugg igen! :)

Igår så färgade jag mammas hår, jätteglad blev hon och det blev fint. Ikväll är det min tur innan jag åker hem igen. Ska färga håret i mocka chokladbrun denna gång, den har en liten liten röd nyans, vågade inte ta en mycket rött då utväxten kanske blir superröd. :) Den där röda nyansen jag verkligen vill ha men aldrig lyckas få ska jag nog fixa hos min frisör någondag. :) Min frisör är helt klart bäst även att hon bara är lärling, och så så himla trevlig! :)

Nu blir det käk och sen färga håret! Boooya! ;)


Middag

Älskling kom hem tidigare idag och köpte med sig lite lövbiff till middag. Så jag äter middag här hemma innan jag åker. Lövbiff, klyft på färsk potatis, lite grönt och såklart pepparsås. :)

Efter middagen ska jag packa väskan och sen åka,
Tills dess ska vi slöglo på tv! :)


Helgen

Denna helg kommer spenderas i Kisa tillsammans med min älskade familj. Felix ska typ inte vara hemma något i helgen så jag passar på när jag kan. Ska hjälpa mamma med att sätta upp nya gardiner och putsa lite fönster. Jag borde gör det samma men flyttar om drygt en månad så det får vara. ;P

Tills jag ska åka så tänkte jag passa på att laga lunch, dammsuga och moppa golv, tvätta lite och laga lite middag åt min karl. :) Ska ta med tapetkatalogerna till Kisa då mamma ska hjälpa mig och ge lite åsikter eftersom jag har sån beslutsångest. :)

Nu ska jag göra lite nytta, börja med lunchen kanske! :)


'Rasta' katterna lite på balkongen förut,
Simba satt & gjorde fula miner under bordet. Haha :D

 


Frost

När jag gick upp för en dryg timme sen var det första jag fick se ute massa frost. Det kanske inte är första frosten men för mig är det de och det var även minus ute. Så jag spenderade morgon med att plocka undan sommarjackor och ta fram det som behövs till vintern, så som halsdukar, vantar, sockar mm. :) ska även byta ut mitt täcke till duntäcke nästa gång jag byter sängkläder. Snart är vintern här. Jag tror att första snön kommer falla innan 1 nov, men om den stannar på marken är en annan fråga. :)


Uppdatering av telefon

 

Igår kom nya uppdateringen till iphonerna, ios5. Försökte uppdatera som en tok igår och efter flera försök och timmar gav jag upp. Och fortsatte imorse istället, det gick även om det tog ett tag. Helnöjd än så länge och funktionen iMessage är guldvärd!!! :)

Blev inget stan idag pga olika orsaker så är hemma bara, ska strax börja städa lite tror jag, och sen välja lite tapeter.

Btw, igår 'fick' vi en bokhylla av grannen som ska flytta. Snällt va?! :)


Finally

Ser att det äntligen gick att publicera ett inlägg. Ska väl inte hoppas på för mycket då appen säkert kommer bli konstig igen :P

Idag ska jag ner på stan och shoppa lite grejer. Inget speciellt direkt hade jag tänkt, lite makeup kanske. :P Ska dock till hemköp och handla lite mat oså som de har på extrapris! :)

Ska träffa min söta Amelia på stan och luncha lite eller ta med oss lunch hem och bara mysa. :)


Ligger just nu i sängen och myser med kissen,
men det är väl dags att gå upp och göra lite nytta! :)


Test

Testar om appen funkar, den har ju slutat funka för alla konstigt nog. Fult att släppa en app som inte fungerar som den ska.....


Soulmate



Hittat en ny favoritlåt, himla fin och kan sitta och lyssna på den om och om igen.

Kalas

Har tagit ett långt varmt bad för en stund sen, helt underbart var det! Skönt att komma ifrån och bara slappna av. :) Ska strax göra mig iordning för lite senare idag ska vi iväg till Felix morbror och hans tjej på kalas och dessutom hälsa på deras 2 månaders son. Mysigt va?! :) Har köpt lite presenter till pojken, supersöta kläder och en snutte. :)

Annars idag blir det bara massa plugg, sätta mig och välja klart tapeter till lägenheten.
Hoppas ni med haft en trevlig helg.

Dålig app

Det har varit tyst från min sida här på bloggen, det är för denna app som finns till iphonen som kom för några veckor sen inte funkar för 5 öre. I början var den superbra men nu efter uppdateringen så funkar den inte alls. Jag startar inte datorn så ofta längre utan har allt i mobilen och då har jag inte kunnat skriva så mycket. Har försökt lägga upp mass inlägg men utan resultat. Hopaps den funkar bättre snart igen.!

Tapetvalet

Att välja tapet är inte det lättaste. Fick hem tapetkatalogerna idag, eller gick och hämtade dom med andra ord. Fick med mig två stycken hem och har suttit och kollat igenom katalogerna om och om igen. Beslutsångest är vad man får kan jag lova. Vi har fem stycken rum som vi ska välja tapet till och vi har valt till två stycken rum än så länge. Svårast är vårat sovrum, ville ha en fondvägg som jag verkligen fastnade för men har inte hitat någon sån än. Vi har en vecka på oss att välja och det ska vi nog hinna tror jag. :) Jag vill flytta redan nu, längtar så himla mycket. När vi har flyttat kommer det fler överaskningar bli avslöjade om lägenheten, men det tar vi då! :)

Nu ska jag kolla på Drömmen om ett barn som går på 3an! :)


Besiktningen

Igår kom ju en kvinna hit och besiktade läganheten. Allt var bra i stortsätt och det var inget vi själva behövde åtgärda, känns skönt! Kommer få hem ett protokoll med allt som hon hat antecknat. Vi ska hämta en Tapetkatalog nåndag denna vecka och börja välja tapeter till nya lägenheten. Det är många rum som ska väljas till och är helt säker på att det kommer bli svårt att bestämma sig. Men det kommer bli så snyggt oc fräsht. Får även taken nymålade. :)

Nu väntar vi på att det ska ringa personer som ska komma och kolla på lägenheter. De har en dryg vecka på sig att komma och kolla. Jag måste dock städa känner jag. Första kommer ikväll fick jag veta nyss. HurryHurry! :)

Nu väntar jag på lite käk som älskling tagit med från donken. "Åh vad onyttigt" tänker vissa kanske men jag valde bort pommes och tog en sidesallad istället och en cola zero utan kalorier istället för en vanlig. Och en kycklingburgare eftersom kyckling har mindre kalorier än kött!! Det går att äta ganska nyttigt iallafall även om man är på donken. :)

Nu ska jag göra nytta, vi hörs!! :)


Stolsdynor

Har ju börjat sy nya stolsöverdrag till köksstolarna, det är klurigt som attan när man inte har någon mall att sy efter men jag är himla nöjd över hut bra det blev!!! Tyget är bra allt roligt med ansikten överallt. :D Nu är det bara börja på nästa överdrag. En av fyra klar. :P

Såhär blev dom!

 


Autumn

Vilken höstdag det är idag. Här är många av löven röda och gula och börjat falla till marken och solen skiner för fullt. Känns lite mysigt förutom att det blåser så himla mycket. Ville ligga kvar i sängen hela dagen och bara sova när jag hörde vinden men är illa tvungen att gå upp. Blir så himla seg också av att sova länge så jag gick upp, tog med täcket och satte mig i soffan och har myst ner mig. :) Ska sitta här någon timme till innan jag ska börja dammsuga innan de kommer och besiktar lägenhet.


Healty

Har gjort massa nytta här hemma idag. Började med att samla massa tvätt och köra två tvättmaskiner. Samtidigt diskade jag ovh plockade iordning lite här hemma inför imorgon. Imorgon kommer det nämligen en person och besiktat lägenheten. Spännande och se vad de kommer säga. :)

Lagade även lite käk här hemma. Blev fläskfilé och sallad för min del och Felix fick pasta till det då vi inte hade potatis hemma, skulle blivit klyft annars. :) jag har börjat äta nyttigt nu....igen, så äter bara liten bit kött och resten sallad. Jag ska minsan gå ner till 55kg!! Ja jag kämpar fortfarande. Under semestern blev det massa onyttigt typiskt nog.. >.<

Ska till affären lite senare sen sätta mig och råplugga. Har slappat i två veckor så nu är det dags att ta tag i det igen! Hörs!!! :)

Btw älskar fransarna jag hade i Lördags!! <3


Vilken helg

Haha vilken helg jag har haft. I fredags blev det krogen med Amelia och Fitore. Blev lagom dragen och kom hem runt kl 04. Mer ska det inte sägas! :)

Gårdagen spenderades i soffan och sängen. Sov jättelite på natten och tog igen lite på eftermiddagen och kollade sen på tv resten av dagen. Bortkastad dag men skitsamma. ;P

Sovit som en prinsessa inatt iallafall och vakna för en halvtimme sen. Ska kolla lite på tv sen börja göra lite nytta här hemma. Ny dag, nya tag. :)


Mys

Har morgonmys med min älskade prins ♥

 


What a night

Vilken natt detta har varit. Har haft fetaste mardrömmen på väldigt väldigt länge. Vaknade strax efter kl 05 av den och kunde verkligen inte somna om direkt efteråt. Lyckades efter ett tag men vaknade titt som tätt efter detta och sen gick Felix upp och då vaknade jag till igen och usch vilken jobbig natt/morgon. Gick upp för en liten stund sen då jag inte orkar ligga kvar i sängen mer och har läst lite bloggar. :) Ska strax äta frukost sen ta en dusch och börja göra mig iordning för ikväll blir det lite fest med mina favoritbrudar :) <3

Hoppas bara vädret blir bättre!!