Spenderat några dagar hemma nu. Passar på att åka hem till mina underbara såfort jag får tid och är ledig. 4 och 1/2 vecka kvar av jobbet nu. Längtar tills det är över, inte för att jag inte trivs för det gör jag verkligen. Älskar att jobba, det är så mycket roligare än skolan men just att vara hemifrån såhär mycket är jobbigt tycker jag. Vill jobba men i samma stad och komma hem efteråt till den man älskar. Hoppas verkligen jag får jobb i höst där jag hade förr praktiken. Älskade varje minut på det stället. :)

Igår tog vi en tripp till IKEA på jakt efter lite nya möbler. Kollade efter en soffa framförallt och hittade en som vi båda gillade så vi får se i höst om det blir den eller någon annan. Vi ska förnya hela vardagsrummet till att börja med tänkte jag. Ser så fram emot det! :)

Nu sitter jag på bussen till jobbet och hem till mami, blir att jobba resten av hela denna vecka sen är jag liiiite ledig igen! :)Lovely!

Efter att ha jobbat 8 dagar i sträck fick jag äntligen en efterlängtad helg och jag kunde inte spenderat den på bättre sätt än jag gjorde. Jag och Sambon åkte tills hans föräldrars sommarstuga i fredags kväll och stannade till igårkväll. Dessa två dygn har varit helt underbara. Har för mesta delen bara myst med varandra men vi hann också spela spel med de andra och hittat på lite saker som att åka och titta på ruiner och upp på ett stort berg och mysa till utsikten över vättern, även varit på marknad och titta in på lite loppisar. Fick två superfina väggljushållare av mina undebara svärföräldrar i tidig födelsedagspresent från marknaden. Ska bara klura ut vart jag ska sätta upp dem när jag kommer hem igen! :)

Just nu sitter jag på bussen till Kisa för ytterliggare en arbetsvecka, är inte alls så taggad men pengar behövs så ska stå ut mina sista 5 veckor! Längtar tills i augusti då jag får komma hem och dela vardagen med min underbara igen! :)


Lyckligt lottad! ❤

Har ingen tid alls längre känns det som, inte för bloggen, inte för något. Jobbar på för fullt och ledig dagar är inget man ska räkna med känner jag. Men man får ju pengar för det iaf och det behövs! :)

De senaste dagarna har jag varit i Ydrefors hos min fina Amelia och jobbat på sommatcafét. Himla kul och så mysiga kvällar vi haft på bryggan alltså, pratat om allt mellan himmel och jord och bara varit. Dessa stunder är helt guldvärda måste jag säga. Är så lyckligt lottad som har så många underbara och fina personer i mitt liv! ❤