Rutschkana

Bilder från i helgen. Precis utanför vårat hus har vi en liten sandlåda med en rutschkana. Alice tycker rutschkana är superkul och nu kan hon äntligen åka själv utan att vi måste ta emot eller hålla i henne. Det är inte lätt att vara liten och inte kunna saker själv. ;)


Vilket Projekt!

Nu är helgen förbi. Mitt illamående och magont visade sig vara pga av nån magbakterie Alice smittat mig med. Hon måste fått det på förskolan förra veckan och sen har jag lyckats få det också. Var en jobbig helg, framförallt lördag för min del. Låg med sånna magsmärtor så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så ont har jag inte haft sen förlossningen. Fy vad hemskt det var. Jag hann iallafall sen hela Eurovision medans jag låg och hade ont. :P 
Igår så blev Alice mage upp och ner igen, lagom när jag trodde att allt började gå över. Så idag är vi hemma och vilar oss. Jag skulle egentligen jobbat idag, lagom typiskt att hennes mage blev upp o ner nu och inte senare för jag är ledig tills fredag annars. :P 

Igår började jag måla på ett vitrinskåp som vi ska ha i köket. Har slipat ovandelen, vilket tagit tid och orkar och nu var det äntligen dags att måla. Så hela kvällen igår målade jag och jag tror det blev klart. Inte hunnit kika i dagsljus ännu. Nu ska bara nedre delen och alla dörrar och hyllplan slipas för att sen målas. Vilket projekt jag har gett mig in på känner jag nu. haha!
 

Peppar Peppar

Helg igen! 
Denna vecka har gått riktigt fort, precis som alla andra. Haha. Men nu har jag börjat jobba och går inte längre brevid. Det är tufft nu i början innan man kan alla rutiner och namn men det blir bättre ju mer jag jobbar antar jag. Känns skönt att jag började redan nu så jag är helt inskolad till sommaren. :) 

Idag är jag och Alice hemma. Vi gör ingenting idag än så länge. Jag mår så illa och har ont i magen. Hoppas bara det inte är magsjuka eller annat tråkigt. F mådde dåligt igår och Alice har varit dålig i magen senaste dagarna. Peppar peppar att vi slipper bli sjuka. :P 


Jag njuter så av dessa dagar jag får spendera hemma med Alice. Det är så roligt och mysigt att se henne leka, härma oss, undersöka allt och  utvecklas ännu mer. Helt fantastiskt! :)

Nytt till Alice sommargarderob

 
 
 
 
 
Hur söta är inte alla dessa plagg? 

Har länge funderat på att beställa kläder från Next men varit osäker och inte vågat. Igår såg jag en annan som gjorde det och då tog jag tag i det jag med och klickade hem en del kläder inför sommaren till Alice. Hoppas allt ska passa bara, det gör inget om det är lite för stort bara det inte är för litet. Alla 10 plagg gick på 560 kr ungefär, känns faktiskt riktigt bra med ett styckpris på 56 kr/plagget. Nu väntar jag spänt på att paketet ska trilla ner i brevlådan om några dagar! :)
 

Ny vecka, Nytt jobb

Måndag igen och ny vecka vilket har inneburit att jag ska börja på mitt nya jobb. Första dagen har gått bra, alltid lite stelt i början och man känner sig lite ivägen när man står brevid och tittar. Men annars har det gått jättebra, tror jag kommer trivas och att det kommer bli riktigt kul där i sommar.  :) 
 
Just nu sitter jag på bussen hem, ska hämta Alice på dagis sen ska vi hem och inte göra allt för mycket, kanske går vi ut och leker en stund. Eller slappar i soffan framför Bamse filmen, som Alice är väldigt förtjust i. Tror hon kommer tycka det är superskoj att åka till kolmården och bamses värld i sommar. :)  
 
Ha en fin måndag alla ni! :-* 


Hinner inte med!

Ålltså haha, varför går tiden så fort? Jag hinner ju inte med! 

Vi har haft ännu en vecka full med saker inplanerat. Sen jag sist skrev så har det hänt en hel del. Jag har jobbat sista dagen på mitt jobb, börjar nämligen nytt jobb på måndag. :)
Alice har haft problem med magen så vi fick åka in förra helgen och efter 5 timmar på barnakuten fick vi komma hem. Nu har vi fått en plan hur vi ska lösa problemen med magen och det verkar gå åt rätt håll. Peppar peppar!
I torsdags var det dags för sjukhuset igen, denna gång för att hon i två månader haft blå läppar titt som tätt. Hjärta och syresättning osv kollades och allt såg bra ut. Det verkar som om blåa läppar kommer efter hon ätit och att det har med matsmältningen att göra. Hur som helst är det inget att oroa sig över så länge hon inte blir slö och annorlunda. Känns skönt. :)


I helgen har vi gjort absolut ingenting. Bara njutit att vara hemma hela familjen. Igår var det soligt så vi passade på att köpa glass och gå till lekparken. Idag tittar vi än så länge på barnprogram och läser bok. Får se vart resten av dagen bär iväg. :) 


Hur som helst så känns det som att veckorna bara springer förbi nu. Känns som det var här om dagen vi åkte in till barnakuten med Alice, det är mer än en vecka sen. Men samtidigt så känns det som att tiden går så himla sakta när man kollar framåt i tiden. Varför är det så? 
Om två månader fyller Alice 2 år, så snart är det nog dags att börja planera kalas. För rätt som det är så är vi väl där. Jisses!