Brunett

Igår tog jag äntligen tag i mitt hår. Det var ju så fruktansvärt fult med utväxt och färg som gått ur, enligt mig. Ville fortsätta färga rött men det kostar både tid och pengar till att ha ett sånt där riktigt fint och rött hår. Sååå jag bestämde mig för att färga bort det. Rött är den svåraste färgen att få bort så var rädd att det skulle bli jobbigt att avfärga men så fel jag hade.

Började att avfärga håret igår, använde colourB4, den var riktigt bra måste jag säga och sliter inte på håret knappt. Man måste arbeta snabbt med det bara för att ju längre tiden går, desto mindre bra tar avfärgningen. Enda nackdelen är att avfärgningscremen luktar typ ruttet ägg. Haha. Sen när det var klart så fönade jag håret för att se hur det blev. Resultatet blev lite kopparfärgat ungefär, det tog mycket bättre än jag trodde och jag var nöjd.

Slänge efter det i den ljusbruna färg jag köpte. Den färgen blandade/skakade man i en burk som man får ta ur med fingrarna istället för sån där flaska som det brukar vara. Var väääldigt skeptisk till det innan men måste säga att jag tycker det var mycket lättare att färga håret på det här sättet. Gick väldigt snabbt och var hur enkelt som helst. Färgen blev dessutom jättefin, lite mörkare än vad jag trodde men det visste jag att det kunde bli pga avfärgningen. Rekomenderar verkligen dessa två! :)


Här kommer lite bilder. De är inte världens bästa men det är de enda jag har förtillfället. Bättre bilder kommer så småningom! :)


Hösten

Jag är en senvår/sommar person men är det någon årstid jag tycker är väldigt vacker så är det verkligen hösten. Det är så fint med alla gula och röda löv i olika nyanser. :)

Vilken är eran favorit årstid?! :)


Billy

Idag spenderades lite av dagen ute på tornby. Köpte lite saker till hemmet och julen, lite ljuslyktor och nya möbler till vardagsrummet. Bl.a. en billy bokhylla med vitrindörrar. Superfin är den och var inte så svår att montera ihop. Vi monterade ihop den och tog åt lite middag sen var jag helt klippt slut. Blev att sova en timme på soffan efter det. Helt sjukt skönt och välbehövligt var det. :)

Nu sitter jag fortfarande i soffan och kollar lite på tv, älskling ska strax göra mig sällskap dessutom! :) ❤


Short

Haft en jättemysig helg med älsklig och i lördags var även min fina Amelia på besök. Vi tog tag i plugget och myste till det på kvällen med gott gott och en bra film. Igår blev det bara en slappisdag, gjorde inte ett smack förutom på kvällen då jag tog tag i plugget igen. :)

Var hos frissan idag, klippte bort allt det slitna, som var en hel del. Nu är håret ca 10 cm kortare men ser faktiskt helt okej ut. Är nöjd över hur det blev och håret känns silkeslent nu. Har sagt det förr, min frisör är helt klart bäst. :)

Nu är tanken att jag ska avfärga och färga håret. Orkade inte ta tag i det idag bara, är så trött. Så får ta det imorgon istället efter vi kommit hem från IKEA. Vad vi ska handla där avslöjar jag imorgon! :)


Senlunch

Spenderat dagen på Tornby med min fina Amelia och fönstershoppat mest men köpte med mig en del till håret, nämligen håravfärgning och hårfärg. Har även bokat in en klipptid på måndag. Ska bli så sjuk skönt att få ordning på fågelboet till hår man har och slippa träla med den röda färgen varje månad. Nu blir jag relativt ljushårig (förhoppningsvis)!

Vi passade även på att ta en senlunch på Chili på Ikano idag. Det är ju sååååå sjukt gott så det finns inte. Mätt och glad och rund om magen sitter jag nu hemma och funderar på vad man ska göra resten av kvällen. :)


Tiden

Ibland springer tiden iväg och ibland går den så sjukt sakta, som nu tex. Ligger i sängen medan F sover här brevid. Ligger nämligen vaken för att jag väntar på att någon ska komma och byta lås på våran ytterdörr. De gjorde det i samband med renoveringen så de skulle kunna gå ut och in om vi inte var hemma, vilket var bra i sig men inte så nice när de klampa in 07 på morgonen utan att ringa på medan man sov med öppen dörr. Och nu ska de byta tillbaka till vårat riktiga lås. Skönt!

Badrummet har varit klart sen förra torsdagen. Jag har bara inte orkat att ta kort och allt på det. Så det får bli dagens projekt kanske?!
Men först vänta på bytalåssnubben sen ska jag nog faktiskt sova en stund till! Unnar mig den lyxen nu när jag kan! :)

Ni får en sneakpeak bild sålänge! :)


Äntligen

Börjar bli bättre sakta men säkert. Är fortfarande trasig i halsen och hostar hela tiden känns det som. Kan iaf sova om nätterna nu vilket är underbart. Känner mig så utvilad fast jag är jätte slö.

Badrummet har jag inte nämnt på länge men kan säga att idag blev det mesta klart. I en vecka har de jobbat på med det och spacklat golv och sen lagt kakel o klinkers och idag så satte de in toan, handfat, badkar och alla rör till de och sist tvättmaskinen. Det som är kvar är elen i stortsätt, badrumsskåp och handdukstork ska upp och lite smått och sen är det städning och besiktning kvar. :)
Ni anar inte hur skönt det ska bli att få ett eget badrum igen, att kunna duscha när man vill och hur länge man vill. Detta har jag längtat efter i 1 och 1/2 månad och innan helgen borde det vara klart. :)

Nu ska jag ligga framför tvn ett tag! :) ❤


Utmattad

Börjar bli trött på sömnlösa nätter. Kan verkligen inte somna alls och när man väl somnat vaknar man var och varannan timme. Dagen började bra idag iaf, kände mig mycket bättre och febern hade försvunnit sen igår. Men i eftermiddags så blev det helt tvärt om, halsen började göra ont, börjat hosta hela tiden och fick högre feber än vad jag haft de senaste dagarna. Är så utmattad av allt detta och vill bara sova bort tiden men kan inte. Just nu lever jag inte på mycket mat och de huskurer jag testat har inte hjälpt. Nu får det va nog tycker jag. :/

Älskling räddade min kväll, lite grann iaf, och köpte med sig strepsils hem till mig men de hjälper bara för stunden sen får jag vänta med ajaj i halsen igen tills jag får ta nästa. :/


Världens bästa! ❤

Fick rosor av min älskade sambo igår när han kom hem. Det är precis vad man behöver när man är sjuk. Är så lyckligt lottad som har en så underbar person som honom i mitt liv! :) ❤


Not so nice no

Sist jag skrev var innan jag påbörjade min APU/praktik. Den skulle vara 4 veckor och skulle haft sista dagen imorgon MEN jag trivdes inte alls. Min handledare tryckte ner mig och fick mig må psykiskt dåligt under tre veckor och efter det fick jag nog. Det krävs en del för att trycka ner mig men att få höra varje dag att man inte duger, att det man gör är fel och dåligt fast det inte är det egentligen, det tar på en. Att aldrig få kunna stå på egna ben, och bli avbruten varje gång är så jävla drygt. Bestämde mig i tisdags att nu orkar jag inte mer och tänker hoppa av och har inte gått dit sen dess, har inte heller sagt till dem att jag hoppade av utan pratade med min lärare som skulle ta kontakt med dem. Visst vissa tycker det är fegt att jag inte sa nått till min handledare och FINE det får man tycka. Men jag vill inte ha mer med den människan att göra, vill inte prata med henne, vill inte se henne. Har inget positivt alls att säga om henne.

Även om jag nu skulle trivts så skulle jag inte gått de sista dagarna nu endå för att i torsdagskväll började jag känna mig jättedålig. Vaknade igår och var genomförkyld. Och sen igår eftermiddag har jag legat i feber och gör det fortfarande. Inatt sov jag 12 timmar vilket jag inte gjort på flera flera år. Skönt kan man tycka men jag mår lika kasst efter som innan. Just nu ligger jag i soffan och kollar på reprisen från X faktor från igår och äter febernedsättande och väntar på att min älskade man ska komma hem och pyssla om mig. :)


Hoppas eran helg blir mycket trevligare än min! :)