Morgonsol

Skulle lägga upp dessa bilder förut men glömde bort så slänger in dem nu. Jag köpte ju tulpaner här om dagen och imorse när jag vakna och solen låg på genom köksfönstrena så lekte jag lite med kameran och detta blev resultatet. Ska köpa en mycket bättre kamera så snart jag kan har jag tänkt tills dess får ni klara er med dessa bilder som funkar okej imo. :)


Nu ska jag sova, skola imorgon nämligen! :)
Godnatt på er alla!!


Ändrade planer

Idag var tanken att städa det sista här hemma men jag ringde om klipptid och de hade en tid redan idag så jag passade på. Även F klippte sig idag vid samma tid på samma salong fast hos sin frisör och han ringde i stort sätt innan bi åkte ner på stan. Kul att båda fick en tid samtidigt. Nu är håret klippt lite och urtunnat och kortare lugg, känns superskönt nu och min frisör är bäst! :)

Passade på att shoppa lite idag med, köpte underkläder, nagellack, volympuder, hårfärg, och tog en runda på systemet inför helgen med. Vilken färg det blir får ni reda på när jag färgat i veckan. Är supernervös inför det då jag aldrig färgat så innan!! :D

På tal om helgen så blir det tjejkväll med några damer och sen ut och äta, bowla och krogrunda på kvällen. Kommer bli superkul och jag har nog bestämt vad jag ska ha på mig. Brukar ha sån beslutsångest inför sånt här oftast. :D


Nu ska jag måla naglarna sen gör lite mat! :)


Helt fast

Ännu en helg har gått nu, tiden går så fort men ändå så sakta tycker jag. Jag har inte gjort ett smack i helgen förutom varit ensam hemma och legat framför tvn. Inte orkat skriva här heller. De som jag frågat har varit 'bortresta' så jag valde att vara själv även om jag kunde åkt hem till mamma och hälsat på.

Idag dock tog jag tag i livet och gjorde lite nytta, har plockat och haft mig här hemma och har bara städningen kvar som jag inte hann idag. Känns skönt art verkligen storstäda här hemma. Imorgon är jag ledig som tur är så jag har tid på mig att fixa det sista. Ska även ringa om klipptid imorgon. :)


Ikväll har vi kollat på Breaking Dawn som äntligen kommit ut i bra kvalite. Fy vad man längtar efter del 2 nu. Är helt beroende av de filmerna och böckerna.
Nu ligger jag själv i soffan och kollar på Ancient Aliens som går på History HD. (jag älskar alla våra HD kanaler) och skrämmer upp mig själv med allt detta prat om 21 dec 2012. Jag tror inte på sånt strunt men vafan, tänk om? Jag dööör, jag borde inte kolla på sånt här men kan inte sluta kolla heller. :D

Nåja det är slut strax och då ska jag försöka sova!
Godnatt! :)


Så här års

Är ensam hemma i helgen, F ska på Lan med några vänner och jag får lite egentid för mig själv. Skulle gärna viljat ha över lite vänner med de flesta var bortresta över helgen så jag bestämde mig att vara helt själv. Ta hand om mig själv och unna mig lite gott och sen måste jag även plugga lite. Imorgon eller på söndag KANSKE jag tar en sväng hem till mamma under dagen för att färga lite hår, min utväxt är hemsk även om det knappt syns. Så fort F har åkt i eftermiddag så ska jag tappa upp ett fotbad och sätta mig framför tvn och mysa lite. Ikväll blir det nog någon film och lite gott tror jag, hade tänkte att städa men idag är jag så trött och frusen så ska BARA mysa! :)

Hoppas ni får en lika trevlig fredagkväll!



Köpte med mig lite tulplaner hem idag från affären.
Blir så mycket mer liv i lägenheten med växter och blommor.
Tulpanar är riktigt fint så här års dessutom tycker jag. :)

THE WEIGH-IN 27/1

Ännu en vecka har gått och det är dags för en ny invägning. Ser alltid fram emot fredagarna och jag var lite rädd att det skulle gå dåligt denna vecka då jag fuskade med lite chips oså förra helgen men det har gått asbra. Kanske för jag gått så mycket de senaste två dagarna, ja jag vet inte riktigt eller så har jag en riktigt bra vecka bara. :)



Resultat so far:

02/01          60.6 kg (Startdag)
06/01          59.5 kg (-1.1kg)
13/01          59.0 kg (-0,5/-1,6kg)
20/01          58.8 kg (-0,2/-1,8kg)
27/01          57,9 kg (-0,9/-2,7 kg)
03/02          ______


Är helnöjd över denna vecka faktiskt och nu börjar det också verkligen synas, framför allt på magen att den blivit plattare än innan. Är supernöjd och kan inte idag säga att det är till 55 kg jag ska ner till utan det beror helt på måtten. Ska även börja träna och få allt fastare i vår! :) Nästa ivägning är månadsinvägningen (kan inte fatta att det redan snart gått en månad sen jag började) och det är superspännande, jag trodde allt skulle ta 2-3 månader men det kommer nog gå fortare än det! :)




Stilla

Det har stått ganska stilla på bloggen sen i förrgår. Har nämligen gått bredvid på jobbet igår och idag. Från eftermiddagen till sent på kvällen. Är helt slut nu då jag jobbat i utelaget och gått runt genom hela stan och lite utanför. Har fått skoskav med men imorgon är jag ledig och kan berätta mer om dessa dagar.

Nu ska jag hem, sen äta och sen sova! :)


Bath

Att jag sov på dagen igår förstörde denna natss sömn, var inte alls trött igårkväll när jag skulle lägga mig och gjorde allt annat utom att sova. Klockan var strax efter 00 när jag ställde mig och började diska tex.. så jag somnade kanske runt 01 och sen upp kl 07 igen. Så just nu sitter jag här skittrött och försöker plugga inför ännu en grej som ska ''redovisas'' imorgon. Funderar på att sova en LITEN stund nu så jag får ork att plugga efteråt för just nu kan jag inte alls koncentrera mig. :P

Annars idag så ringde min förra praktikplats ang jobb och imorgon ska jag få börja gå brevid och lära mig hur allt går till. Ska bli så spännande och skönt att börja få jobba nu också, vet dock inte hur mycket jag kan och hinner jobba då skolan tar så mycket tid även om det inte är schemalagt efter kl 12. Det blir nog bra hur eller hur tror jag och inte alls dumt med extra pengar varje månad! Börjar kl 15.30 och slutar 21.30. Tur att jag inte har mer lektioner denna vecka förutom imorgon för kommer vara dödstrött på kvällarna. :)


Ska nog ta ett varmt bad istället och sen fortsätta plugga,
och förhoppningsvis somna tidigt ikväll! :)

Chiliost

Usch jag sov så himla länge förut och nu är jag helt seg och dan. Vet att jag inte ska sova så länge på dagarna men det är ju såå skönt!!

F är sjuk här hemna och snörvlar och har sig massa, mina stackars älskling. Hoppas jag inte blir sjuk med, vill inte det atm så jag kommit in i skolan nu. Annars så har vi legat i soffan ikväll och han har vilat med huvudet på min mage medan jag kollat på tv. Just nu har han vaknat och vi sitter och ska äta lite kvällmål, eller jag ska äta. Han lever på sitt Te. Jag gjorde mig två knäckemackor med ost på och Te till mig. Har köpt chiliost som är himla god. :)


I-lands problem

Hemma från skolan nu, kan säga att det är ganska skönt att sluta runt kl 12 om dagarna. Hinner allt som behövs här hemma om jag inte är lite lat som jag är ibland. Fast när man har städat lägenheten, tvättat och allt vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kan ju iofs ta den lilla disk som finns men...kanske senare?  

Tänkte antingen äta lite lunch nu och sen vila en stund, eller vila först sen äta. Är lite halvhungrig, mina shakes håller mig mätt ca 4 timmar sen börjar det kurra ordentligt i magen och det är 3 timmar sen jag åt sist eller drack kanske man ska säga. Har inte druckit shakesen så länge men so far so good så jag tror verkligen detta kan hjälpa rätt mycket.

Funderar fram och tillbaka på om jag ska köra en ren ''kur'' med bara shakes eller om jag ska fortsätta såhär som jag gör nu, jag vill ju få i mig proteinet och alla vitaminer jag får nu men samtidigt kan det vara skönt att det går liiiite fortare kan jag tycka så jag kommer i XS klänningen jag fick på modevisningen i höstas, då jag ska ut nästa helg. I-lands problem ni vet.  ^^



Här är klänningen jag prata om och kortet är sen i höstas.
Nu är man lite större efter all julmat även om jag hade lite extra där med! :D




Bestämt mig nu, först äta sen sova!

Middag

Tänkte jag kunde vissa vad de flesta av mina middagar består av. Det är i stort sätt alltid någon sallad och något kött, oftast kyckling då det är minst kalorier i det och någon dressing/sås. :)

Såhär ser dagens middag ut:
Sallad med currystekt kyckling, fefferonis och en klick lätt kesella. Det är så himla gott detta och jag äter det mer än gärna varje dag.
Och allt detta är bara 230 kalorier. :)


Måtten

Sa att jag skulle skriva mina mått här, här om dagen. Och nu idag kommer jag äntligen ihåg att göra det innan jag tar mig något att äta och startar dagen. Det är typ 2 och ½ veckan sen jag mätte första gången och lite har det minsan hänt tycker jag. Det går kanske inte att se med blotta ögat men när man mäter så märker man. :)


Måtten!

04/01
Midja    -  83,0 cm    (Mätt vid naveln.)
Höft      -  99,5 cm    (Bredaste stället)
Lår       -  56,5 cm    (Bredaste stället)
22/01
Midja    -  80,0 cm      -2,0 cm
Höft      -  98,5 cm      -1,0 cm
Lår       -  55,0 cm      -1,5 cm

Vet inte när jag mäter mig nästa gång men kanske runt
8-9 februari så det blir 2 och ½ vecka mellan igen.
Nu ska jag göra mig lite frukost sen blir det hemma-spa! :)

Awake

Nu är jag vaken igen och det mesta av värken har släppt, har lite ont och är ganska seg i huvudet just nu men fy så mycket bättre det är än innan. Älskling gjorde mig sällskap och sov brevid en stund han med. Han är så underbar! :)

Passade på att bygga ihop växthuset för en liten stund senmed. Himla fint blev det fast jag är lite missnöjd med att man inte kan spänna fast botten med sidorna riktigt men det funkar ändå, Den ska bara stå på balkongen i vår/sommar/höst iallafall. :)

Katterna invigde fönsterväxterna genom att tugga lite på dem när jag inte såg, antar dock att det inte smakade så gott då det bara var några få bitmärken. Har lagt lite YES diskmedel på bladen så det ska smaka ännu mindre gott och pudrat lite finmalen peppar på bladen som syns när man tar kort med blixt bara typ och de tycker inte alls om den lukten så nu får nog växterna vara helt ifred tills katterna lärt sig. :)

Här kommer lite bilder på vad jag handlat idag
och även våra inflyttningspresenter vi fick i förmiddags.
Två supersöta koppar och en frukostbricka och två stora mysiga handdukar. :)






Aj aj

Idag har jag haft ordentligt med fullt upp. Gick upp tidigt för att duscha och fixa mig och runt kl 11 fick vi besök från Fs familj och farföräldrar. Det var verkligen himla trevligt då man inte träffar de så ofta, speciellt farföräldrarna. Vi satt ett bra tag och fikade och pratade om allt sen var det dags för alla att åka hemmåt.

En stund efter de hade åkt så följde jag med mamma och G till Ikano och IKEA. Köpte himla söta bebiskläder åt mitt kusinbarn som kan nu i början på januari. Handlade massa på IKEA med, lite nya växter och krukor fick följa med hem, en kudde, ett växthus till balkongen och lite andra grejer. Älskling hade som önskemål att jag skulle köpa med mat hem från chili som ligger på ikano. Så kag köpte med två portioner kycklingspett och klyft hem och lite sallad. Himla gott var det kan jag lova. :D

Dock har jag haft huvudvärk sen vi började shoppa på IKEA och det blir värre bara och jag tror det är migrän, är helt säker då det sitter i ena halvan av huvudet och det lixom pulserar smärta och jag har tagit tablett mnb det vill inte riktigt hjälpa. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska vila en stund. Såklart så håller mina älskade kissar mig sällskap här med! :)


The Apartment

Nu har jag kollat på ett avsnitt av The Vampire Diaries, rättare sagt det sista avsnittet i säsong två. Fy så spännande det är, ska skaffa säsong tre senare, det är det som sänds nu och när jag kommit ifatt det på tvn så får jag snällt vänta som alla andra. Fy vad jobbigt det kommer bli! :D

Alldeles strax ska jag dra igång spotify på hemmabion och fixa lite bra musik och börja städa inför imorgon. Då får vi besök, Felix föräldrar och farföräldrar kommer på besök och vill se den nya lägenheten. På tal om lägenheten så har jag tänkt att lägga upp bilder och jag kanske tar mig i kragen och tar lite kort sen när vi har städat här hemma. Det fattas fortfarande massa möbler men det kommer med tiden. Väntar atm på att få hem två stycken soffor men det tar lite tid så får se när de kommer hit. Ena soffan ska stå här i mitt arbetsrum och är en bäddsoffa, den andra kommer stå i Fs arbetsrum och är en vanlig. Sen så har vi inte så mycket i våra fönster än. Måste köpa växter och grejer, får passa på nu när jag fick två CSN denna månad. :)



Bjuder på denna sålänge, större och bättre bilder kommer senare!
Nu städa och sen börja med middagen! :)

THE WEIGH-IN 20/1

Har kört med shakesen jag fick hem igår och måste säga att de smakar helt okej. De smakar typ som flytande chockladpuddig och det är ju inte alls dumt. Nu hoppas jag det ska gå bättre än innan. Denna vecka har jag kört stenhårt med att äta bra oså men det är inte alltid det hjälper. Som kanske inte alla vet så pendlar ju vattnet i kroppen upp och ner konstant från dag till dag och ibland kan man ha dåliga dagar där det visar att man knappt gått ner något och idag har jag en sådan dag. Precis som förra fredag där det visade att jag gått ner 0,5 kg på en veckan men på lördagen dagen efter så visade det att jag hade gått ner 1 kg, alltså pendlade vattnet så pass mycket bara på 24 timmar. Samma är nu och det är viktigt att veta om detta, så man inte blir besviken. Såhär kommer det alltid vara och man ska även veta om att första veckan man tappar i vikt så tappar man mycket för att det är i stort sätt bara vatten som försvinner ut ur kroppen! Nu har ju jag valt att inte tappa allt för mycket i vikt på veckorna också och såhär ser det ut idag!:)



Resultat so far:
02/01          60.6 kg (Startdag)
06/01          59.5 kg (-1.1kg)
13/01          59.0 kg (-0,5/-1,6kg)
20/01          58.8 kg (-0,2/-1,8kg)
27/01          _____


Imorgon eller på söndag kanske, så kommer jag lägga upp hur mycket mina mått har minskat och det är DET som spelar roll egentligen, inte vikten! Det är på måttet man ser om man blivit smalare eller inte. Speciellt om man tränar eftersom muskler väger mer än fett! Jag vet att centrimetrarna vid midjan har minskat sen jag började iallafall! :)


Nu blir det en shake och slappa!

New Start

Sitter ATM med lite plugg, nu har allvaret börjat igen! Just nu håller vi på med ett grupparbete i skolan och ska leta fakta om en hälsorisk, om hälsa och lite sånt. Väldigt intressant är det tycker jag och man tänker till mer än annars och tänker på saker på ett helt annat sätt som man inte gjort förut. :)

Ikväll kommer min underbara man hem igen. Saknat honom fast det bara gått en dag men jag är väl lite beroende av mig, vill alltid ha folk runt omkring mig, är inte direkt någon ensammänniska om jag får påstå det själv. Nog om mig nu. Hämtade ut mitt andra paket från TopFormula idag. I första så kom ju dessa kapslar som jag äter men slarvat med lite denna vecka. I detta paket kom pulverdieten som jag ska prova att köra på ett tag num det ska tydligen vara mycket godare än de man köper i vanliga affären, nutrilett eller vad det heter. Detta heter Diet Meal New Start. Hoppas att det ska funka okej för mig. Ska göra första shaken strax och kommer ha lite mjölk i för att få det fylligare. :)


Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och sen göra en shake! :)

Suck alltså

Jag förstår mig verkligen inte på vissa personer ibland! Jag vill inte vara tjurig och gnällig för jag är inte sån! Men måste få ur mig detta! Om man inte vill vara vän med mig och tar bort mig som vän på FB osv, då behöver man fasen inte gå in på min blogg och läsa heller. Hur kan man vara så nyfiken och konstant måste se vad jag har för mig när man för övrigt inte vill ha med mig att göra. Nu VET jag att denna person jag syftar på har varit inne på min blogg då jag ser ip och hela alltet.

Jag kommer inte lösenordsskydda bloggen då det blir bara krångligt med lösen. Det jag gör och skriver är verkligen inte hemligt men har man valt att ta avstånd från mig har man absolut inget på denna sida att göra!


Nog med gnällande, nu ska jag titta vidare på Sveriges Mästerkock! :D


Sleepyhead!

Ännu en trött dag idag. Gick upp strax innan kl 07 och slutade skolan kl 14 typ. Har varit så seg hela dagen och hängt med lite halvt. Måste bättre mig med att lägga mig tidigare på kvällarna. Funderar just nu att vila framför tvn en liten stund innan jag börjar med middagen.

Äter ensam hemma idag eftersom F åker till sina föräldrar och sover där då han ska upp astidigt imorgon för att hinna med tåget som går strax efter kl 06. Anledningen till att han sover där är för att det tar en stund att åka härifrån och bussarna går inte så speciellt bra så tidigt och de bor nästan vid stationen ändå. Superbra! F kommer hem imorgon igen fast sent på kvällen. Tycker alltid det känns så ensamt att vara hemma själv över natten. Men jag klarar mig...nog. ;)





Nu ska jag nog vila framför tvn! :)


Underbar!

Första skoldagen idag. Gick himla bra och roligt att några nya börjat i klassen och även nästa vecka kommer det börja några till förhoppningsvis. Hoppas att det ska börja någon som man kan få mer kontakt med, då det inte blev så förra terminen. Hände dock inte så mycket i skolan, hade genomgång på det vi ska läsa, mingelbingo, och gemensam fika. Himla trevilgt var det! Känns som det kommer bli en bra termin! :)

Efter jag kom hem åt vi lite och fixade sen la jag mig på soffan och vilade då jag hade ont i magen. Efter en stund kom älskling och la sig brevid och omfamna mig så sova vi någon timme till. Han sover fortfarande och jag tänkte snart väcka honom, han är så underbar min sömntuta. :)


Skrutt är också med på ett hörn och sitter och trampar på min mage, knasboll! :)


Vecka tre

Då var det ny vecka igen då. Har dock inte skola fören imorgon vilket är skönt för måndagar är ju hemska. Sitter just nu i pyjamas och i älsklings stora morgonrock och myser med min prins som måste sitta i min famn som vanligt vare sig jag vill eller inte. När man blir kattägare så blir man också deras slav, iallafall i vårat hem. :P
Anyway, det blev sent igår och upp tidigt idag för att vända dygnet rätt, på tiden jag vet. Älskling är just nu i skolan men kommer väl hem lagom till lunch. :) Tills dess ska jag göra lite nytta, om jag orkar dvs... ;)



Har inte någon bild från idag så bjuder på denna, han är sig lik ändå!
"Jag-heter-Skrutt-och-jag-dör-om-jag-inte-får-mattemys-varje-minut!!!" ;P



Hoppas ni alla haft en bra helg!! :)

Lovely Life

Tog med mig älskling ut och gick en promenad idag. Solen lyste på för fullt så ville inte sitta inne och glo. Dock gjorde jag misstaget att inte ta mössa med mig och fick så himla ont i öronen och i huvudet av all kall blåst. Så det blev ingen lång promenad utan bara ca 20 minuter men det är ju bättra än ingen alls. När det blir varmare ska jag bättra mig och ut och gå mer! Tills dess blir det olika plankor och en tripp på crosstrainern om jag inte är allt för lat vissa dagar. :)


Ikväll ska vi bara mysa framför tvn/filmer och ha det bra och njuta av sista dagarna av lovet. Har mått så himla bra de senaste månaderna och känt att jag har allt jag behöver för stunden, inga problem eller bekymmer alls. Älskar mitt liv, familj och min underbara pojkvän och det kommer bli ett helt undebart år. Det vet jag! :) Vill verkligen inte skryta, men var tvungen att skriva av mig! :) <3



 


Skyr

Sitter atm och äter lite kvälls"mat" och kollar på The Vampire Diaries. Älskar den serien! Sitter som klistrad framför avsnitten! :)


Ny Header

Har sen jag bytte bakgrundsbild på bloggen känt att headern inte passar in alls så idag fixade jag photoshop på datorn och har suttit och gjort en helt ny header till bloggen. Himla svårt att komma på vad man skulle ha på headern dock så det fick bli ännu en blomma men samma text som innan! Är ganska så nöjd faktiskt och tycker det är så himla mycket finare än headern jag hade innan men så känner jag varje gång jag gör en ny! ;)


Om ni ser den gamla och inte den nya headern så tryck F5 så borde det ändras!!! :)


Nya:

Gamla:



Okej, jag är helnöjd, för stunden!! :)



The Weigh-in

Idag är den dagen jag varit så spänd och nyfiken över. Har hoppats på att jag gått ner mycket men bara räknat med ca ½ kg och det är precis vad det visade på vågen idag. Känn skönt att det hänt något iallafall även om jag önskade lite mer. Att jag nu börjar skriva två olika vikter i parantesen nedan är för att första vikten innan " / " är det jag gått ner sen sist  jag vägde mig och vikten efter tecknet är det jag gått ner totalt sen jag började. Hoppas det inte bli allt för rörigt för er. :)

Resultat so far:
02/01          60.6 kg (Startdag)
06/01          59.5 kg (-1.1kg)
13/01          59.0 kg (-0,5/-1,6kg)
20/01          ______




Det går framåt iallafall och kommer inte dröja lång tid innan jag nått målet! :)

Thoughts

Ja ni.. nu när jag har all tid i världen vet jag inte vad jag ska skriva. Komiskt? Mjaa.. :P

Nåja var i skolan idag, fixade med studieplanen, träffa nya läraren och lite sånt. De vanliga lektionerna börjar inte förens på tisdag så jag är ledig några dagar till. Hur skönt som helst tycker jag då jag inte riktigt vänt tillbaka mitt dygn än. Blir lätt så att man går och lägger sig sent när man är ledig och går upp sent och så fortsätter det så. Men nu är det dags tror jag. Sitter just nu och är himla trött och funderar på att äta lite och sen sova.

Något jag har tänkt på under den här tiden när jag går på min mirakelkur och diet, speciellt på kvällar är att jag får kämpa vissa dagar för att äta så mycket kalorier som man ska för att gå ner. Man kan tro att jag menar att jag äter mer än jag ska men det är tvärt om. Många dagar ligger jag några antal 100 kalorier under nivån och visst man tappar snabbare vikt då men det känns som att det inte är helt bra för kroppen att göra så när jag redan ligger nästan 1000 kcal under det man egentligen ska äta.  Jag är inte så hungrig alls på kvällar och kan inte heller trycka i mig mat, det är bara när jag lägger mig hungerna kan komma och då orkar man ju inte göra mat direkt. Det är svårt det här men inte jobbigt så jag fortsätter.

Imorgon är det invägning igen! Jag går under om jag inte tappat mer än 0,5 kg, det blev ju tårta och sånt i helgen när vi var på dop och när jag var i kisa på middag hos mamma unnade jag mig lite med men jag låg fortfarande runt nivån så. Sen tappar man ju mest första veckan då det försvinner massa vatten. Nåja det är spännande iallafall och kan knappt vänta för jag är så nyfiken! :D

Nåja nu har jag nog pladdrat på ordentligen tror jag. Delat med mig lite av mina tankar såhär sent på kvällskvisten. Blev mycket längre än jag tänkte mig. Medans jag skrivit här har min prins legat på en filt på skrivbordet framför mig och purrat på för fullt. Han har varit himla 'mammig' de senaste dagarna och verkligen bara måste sitta hos mig.



Nu ska vi mysa en stund sen ska jag äta något litet innan jag ska sova! :)




New Windows

Igår glömde jag berätta att vi fick våra nya fönster i lägenheten. De gamla var det smuts mellan glasrutorna och gick inte städa och Stångåstaden som är vår hyresvärd skickade hit en glas/fönster firma som bytte i alla rum åt oss. Det gick snabbt med tanke på att det var 10 st fönster med 3 glas i varje som byttes, dessa var dock små rutor men ändå. Nu känns det asskönt och ser fint ut, förstår inte hur de innan kunde stå ut med smutisiga fönster. :P


Såhär ser våra fönster ut och de är de två små som byttes i alla 5 rum. :)

Jag tror jag är kär

Fick mail idag om att en klänning skickades hem till mig idag. Beställde den för ett tag sen från Nelly men den var slutsåld när jag skulle betala och jag trodde sen inte skickades alls med de andra sakerna kag beställde och glömde bort den OCH de andra med för den delen. Men nu verkar de fått in en klänning och den kommer hem till mig inom kort. Hoppas det inte är något fel på den och attt den äns skickas med som det står. De kan ju stå fel så jag hoppas inte på allt för mycket!


Klänningen var på rea och kostade bara 120 kr istället för 399!
Nästan gratis ju! Och såhär ser den ut: :)

 

 


So Far So Good

Tänkte jag skulle väga mig veckovis och ha måndagarna som invägningsdag men har ändrat mig och kommer välja fredagar istället pga att man kanske unnar sig lite gott och då har en vecka att träna bort det till invägningen. Eftersom jag vägde mig i fredags så väger jag mig inte idag igen då det är för nära inpå, man ska ju trots allt inte väga sig för ofta eftersom det pendlar så mycket beroende på vatten i kroppen, och man blir besviken. Att jag vägde mig den 2/1 som var en måndag var för att det var min startdag nu på nya året! :)

Resultat so far:
02/01          60.6 kg (Startdag)
06/01          59.5 kg (-1.1kg)
13/01          ___


Har alltså gått ner 1.1 kg på ca 4 dagar.
Det är inte illa alls men första är alltid mer än de kommande. :)

Är med och tävlar!

Är med och tävlar hos Jennie om en Wubbanub! 



Även denna kommer behållas eller ges bort till lille Titus som blev döpt idag!

Weekend

Igår åkte jag till mamma och hälsade på, passade på medan jag hade busskort och innan skolan börjar. De skulle ha vänner på besök och göra fin middag och jag och mina syskon fick också vara med. Vi åt oxfilé, hasselbackspotatis och champinjonsås till det och chockladmousse som efterrätt. Allt stred emot vad jag egentligen ska äta men idag unnade jag mig allt detta i lagom mängd. Jag kan berätta att mina kapslar gett resultat men mer om detta tar vi på måndag!

Hade en supertrevlig dag hemma hos dem idag och hälsade även på min vän Sofia och hennes familj i deras nya lägenhet. Deras lille pojk har blivit så stor sen jag sist träffa honom. Tiden går så snabbt, för snabbt när barn är små. :)

Nu ska jag och älskling fortsätta mysa i soffan framför några avsnitt av Grimm innan det är dags att sova, och imorgon blir det dop på förmiddagen. Superkul!
Har unnat mig lite godis ikväll med, några turisk peppar och en ask läkerol!

Hoppas ni alla haft en bra helg ni med! :) <3


Vampire Diaries

Har inget att göra om dagarna här hemma så har börjat kolla på Vampire diaries. Underbar serie, älskar sånt här! ;D

En liten uppdatering om kapslarna från förra inlägget. Har ätit de i några dagar nu och de med fibrer hjälper himla bra. Känner mig mätt längre samtidigt som jag äter mindre. Hjälper mig komma igång med mindre portioner, så svårt annars tycker jag. De andra tabletterna har jag inte märkt stor skillnad på än, tror det är för tidigt. Tar nog några veckor innan jag ser nått.
Räknar också kalorier i ett program i mobilen så jag vet precis hur allt ser ut och som det ser ut nu så är det på god väg mot målet. :)

Nu ska jag fortsätta se på min serie och sen laga lite middag! :)


Trimning

Idag börjar trimningen inför beach 2012. Har sen ett tag tillbaka beställt hem lite kapslar som jag ska äta om dagarna som ska hjälpa till med viktnedgång och förbränning.
Är precis lika skeptisk som alla andra men de hade fått bra omdöme av andra bloggare så jag provar på jag med. De kapslar jag ska ta är Fat Burner och Hunger Control.
  • Fat Burner pysslar med ämnesomsättningen, förbränningen och ger mindre aptit  och har krom i sig som tar bort sötsug dessutom.
  • Hunger Control har fibrer i sig och man ska ta kapseln med ett stort glas vatten då de sväller i magen och gör att man känner sig mätt och äter då mindre.
Dessa ska jag kombinera och samtidigt tänka på vad jag äter, vilket från och med nu är mer nyttig mat och inte sött och snask och inte mycket kolhydrater (pasta,ris potatis mm). Jag hoppas detta kommer funka annars får det bli att bara räkna kalorier in och ut och ut och röra på sig mer och träna. :)



Väger just nu 60,6 kg och ska ner till 55 kg.
Det är inte många kilon som ska bort, men om allt går som det ska,
så borde jag nått mitt mål om 8 veckor! :)

Nyårsafton 2011 - Vad hände?

Åh vilket underbart nyår jag/vi hade. Så himla mysigt verkligen.

Vi åt god mat, jag lagade asiatisk middag och gjorde chockladmousse till efterrätt med passionsfrukt till. Hade även köpt mig ett jättegott vitt vin. :) Två vänner kom över och firade tolvslaget med oss, vi satt hemma och bara hade supertrevligt tills kl var nästan tolv. Då gick vi ut på gatan nedanför och släppte iväg var sina Sky Lanterns (himmels lyktor heter det väl på svenska antar jag) och gud så fina de var när de seglade iväg. Det var många på våran gata som släppte iväg såna, men finast skulle det vara om alla gjorde det tror jag. :) Efter tolvslaget gick vi tillbaka upp i lägenheten och öppnade champagnen och fortsatte att bara ha trevligt. Natten blev sen och hela gårdagen stod still, man blir så seg dagen efter. Så allt som allt var detta ett av de bästa nyår jag varit med om. :) ♥

Bilder kommer senare, har tagit kort med digitalkameran denna gång och inte med mobilen,
så måste leta upp sladden först till kamerna innan jag kan visa er. :)


Nu ska jag duscha sen äta lite lunch tror jag. Hörs! :)

2012

Börjar nya året med detta väder. Lagom passande.
Hoppades dock på ingen mer snö alls fören nästa vinter. :P