Internetlös

Skulle ju passa på att berätta massa om resan idag och visa bilder men idag slutade vårat internet funka typiskt nog. Det har Inge funkat sen i förmiddags någongång och verkar inte vilja börja funka nu heller. Felix har ringt BBB och kollat om de kan göra något men det enda de kan göra är att skicka en tekniker inom 2-4 dagar så blir nog en internetlös helg med. Kan blogga genom mobilen för att jag har mobilt internet men kan ju inte sätta in bilder eller liknande. Tråkigt men så är det. Så idag har jag bara suttit och läst i en av mina nya böcker, rättare sagt andra boken i twilight serien. Himla bra är den. :) Nu blir det film eller något för ute är det mulet, inget regn men åskar lite till och från.

Nåja, ha det så bra så får vi se när jag skriver igen!

Mitt i natten

Blev himla sent idag, egentligen för sent men klämmer in en liten uppdatering innan jag somnar. :) Bion, Transformers 3, var helt okej. De första är väl bättre men den var bra endå. Vi såg den dessutom i 3D, inte allt för många effekter dock, lite för lite tyckte jag men smaken som baken eller hur?! :) Efter bion åkte vi hem och väl hemma blev det att prova bikinin igen efter jag köpt den. Är nog nöjd, har inte bestämmt mig än men det är så svårt att hitta bikini så behåller nog den. :) sen ikväll bokade vi en resa tills i augusti. Denna ska jag berätta mer om i nån av de kommande dagarna. ;) För just nu håller jag på att somna, ögonlocken känns himla tunga. Annars har jag plockat med tvätten som låg i en hög på sängen, vikt och hängt lite på tork och sådär. Nåja nu blir det sängen! Hoppas alla ni haft en bra onsdag!

Rea rea rea

Idag har det varit fullrulle. Började dagen med att kolla resa till i höst sen börja tvätta. Blev tvättstuga idag för det var så himla mycket. 4 fulla maskiner blev det, 7-8 om man räknar vanliga maskiner. :P Mitt i allt ringer min kära mor och frågar om jag vill följa med på stan och det ville jag gärna så Felix fick fixa resten av tvätten. ;) Mamma och jag hade en underbar egentid med varandra, blir ju inte så ofta. Så det var himla trevligt. :) jag köpte en klänning och bikini och mamma köpte massa tröjor och lite annat. Sparade säkert 500-700 på rean, älskar h&m. Himla nice!

Nu sitter jag nere på stan och väntar på att Felix ska komma för nu om 30 min är det dags gör BIO. Vi ska se på transformers 3 nämligen :) ska bli himla mysigt. Uppdaterar mer när jag kommer hem ikväll! :)

Ajaj

Brände mig riktigt ordentligt igår alltså. Massa röd på ryggen på några områden, men är faktiskt lite brun med så får hoppas det inte börjar flagna så man måste göra om allt. Idag blir det bara att sola benen tror jag. De är svårast att få bruna typiskt nog.



Idag blir det att gå en sväng ner på stan förhoppningsvis och lämna ansökan för utbildningen men har inte fått personbeviset än så sitter just nu och hoppas att det kommer snart. Iallafall har min böcker kommit idag så senare ska vi hämta dom på posten. :)

Smultron

Börjar allt bli lite brun nu. Är ganska mycket röd dock men det bruna kommer väl sen? :D Vi solade inte alls så länge idag som igår då vi började bränna oss riktigt ordentligt. Nu är vi båda röda här hemma. Typiskt. ;P Men det var himla skönt och imorgon kommer vi hålla oss mest hemma och 'vila' huden lite så man inte ser ut som en kräfta helt. ;)


Kommer ni ihåg mina små söta smultronplantor?
Så här se de ut nu, stora och fina, men inga smultron än men det första är påväg! ;)


Sitter och planerar årets utomlandsresa lite med. Kollar olika sista minuten och vanliga resor och hittar ganska många billiga. Det fattas lite lite pengar för oss men hoppas på att få jobba några dagar i sommar för att få ihop det sista. Som det ser ut just nu lutar det åt Turkiet tror vi. Det är det vi är mest sugna på just nu faktiskt. Kommer bli sååå skönt! :)

Nyklippt gräs

Just nu ligger älskling och jag och solar på det stället jag berätta om igår. Har varit här i ca 1 timme och kommer väl stanna lika länge till. Jag ska verkligen bli brun denna sommar. Är ledig hela sommaren så får passa på nu. ;) Ligger och lyssnar på The Voice och sniffar nyklippt gräs, det luktar så sjukt gott. Det luktar sommar!! <3 :)

Hoppas ni andra njuter av vädret med! :)

Äntligen sol!

Idag är äntligen solen framme. Efter denna ganska långa regnperiod är det skönt att äntligen kunna gå ut och sola lite. Så idag när jag kom hem vid 12 tiden så packade vi en väska med saker och gick ut för att hitta en stor gräsplätt att sola på. Vi hittade en och där låg vi ca 2 timmar innan vi gick hem. Himla skönt var det med. :) Det verkar som att hela veckan kommer bli fin så får väl passa på att sola varje dag som går några timmar och hoppas man får lite färg. :)


Nu sitter jag här hemma i soffan och slappar. Är ganska trött så funderar på om jag ska lägga mig ute lite och sova/vila på balkongen eller om jag ska sitta inne och glo. Sen blir det att dra ut en sväng och springa och röra på fläsket lite. ;)


Hoppas ni med har det underbart i solen idag! :)


Midsommar :)

Är hemma nu efter en underbar midsommarhelg i Kisa med min älskade familj. Det blev massa god mat och himla trevligt sällskap och massa skratt. På kvällarna blev det film och mys i vardagsrummet med lite tårta och snask. Kollade på Paranormal Activity 1 och 2 bl.a, småläskigt. ;) På nätternar har jag haft en supermysig lurvig kisse bredvid mig, vet dock inte om det var superbra idé riktigt för imorse hade jag en fästing på låret. :D

Tackar så himla mycket för denna underbara helg! :)





Trevlig Midsommar! :)

Idag bär det av hem till min kära mamma och familj för midsommar firande. Blir ingen midsommarstång eller dans eller massa drickande utan God mat och underbart trevligt sällskap som räcker långa vägar för mig! :) Kommer nog även stanna i Kisa över helgen och umgås lite min underbara familj! :)  Så det kommer nog bli en ganska bloggfri helg bara så ni vet! :)




Trevlig midsommar kära ni! :)
Ta det lungt med drickat och dansen! ;D

Melonas! Melooonas!

Ikväll blir det mys framför någon film tror jag. Orkar inte riktigt göra något annat här hemma. Idag har vi bara slappat för det mesta. Jag har kollat lite sista-minuten resor men har inte hittat något som passar oss. Hittade massa bra erbjudnaden men inget där datumet var bra. Haha det låter som någon livsmedelsprodukt. ;D Men alla var i slutet på augusti vilket inte passar för att Felix har 3 tentor den månaden. Lite synd men så är det men det är inte hela världen. Får se om något kommer upp senare i Juli månad. :)

Ang utbildningen så har jag nästan bestämt mig helt för att plugga till undersköterska nu. Bara för att få jobb. Jag vill verkligen inte lägga 3 år på utbildning just nu och skjuta upp alla andra framtidsplaner som jag har. Utan den utbildningen får komma efter man slagit sig till ro och skaffat familj osv. Om 5-10 år kanske. :) Tills dess kan jag jobba som uska någonstans. :) Så det känns ju bra förutom att jag kommer få ta lån om vi ska bo i en 3an någonstans men det kanske jag hinner betala av tills nästa utbildning. :P Så har fixat med papper och ansökan till skolan idag och väntar bara på ett personbevis så ska jag skicka ansökan. Wish me luck nu!!!! :)


Snart blir det som sagt film och mys med Älskling.
Det goda vi äter till är såklart frukt, jag är helt fast i dessa meloner.
Vatten-, nät- och honungsmelon är så himla gott alltså! :D ♥

Bok 1 - Check!

Läst ut min bok nu men i tisdagskväll så beställde jag hem de 3 andra böckerna i serien + en till som är samma stuck på fast med en Ängel om jag inte fattat det fel, denna är skriven av någon annan med. Kommer nog bli intressant. :) Boken är verkligen himla bra!! :D Satt som klistrad i den och kommer säkert sitta minst lika klistrad i de andra böckerna. Tur att det är sommar och man har massa tid!


So Far So Good

Här är bilder på hur mycket jag traskat på denna vecka. :) I måndags blev det som jag tidigare nämnt en ganska lång promenad i omårdet och till Konsum ang. mitt paket jag skulle hämta ut. Tisdags blev det långpromenad från oss här i Lambohov och till Brigaden där vi gjorde pass. Efter vi gjort pass så traksade vi ner till stan men det glömde jag bort att 'mäta' och senare på kvällen tog vi en runda till i omårdet. :)


I onsdags så tog vi en powerwalk runt omkring där vi bor. Det är så sjukt jobbigt. Jag trodde jag skulle gå under flera gånger under walken. Men det är himla skönt efteråt måste jag säga. Känns att man gjort något. :) Idag har det inte blivit så mycket promenad ute, Felix åkte lite longboard och jag gick efter, har lite ont i magen så har tagit det lungt mest. Men ska kanske ställa mig på crosstrainern ikväll. :)


Än så länge går allt som jag vill att det ska. Har inte sprungit ute något mer men det får bli nästa vecka kanske. :) Vill börja med att få upp flåset lite annars känns det så meningslöst. :) I tisdags började jag med crunches och ska köra varanan dag i 10 veckor. Hej platt mage!!! ;D




Nu över midsommar vet jag inte riktigt hur det kommer bli med träningen. Vi ska till Kisa imorgon och hälsa på min kära familj och äta massa gott, men inte för mycket! :) Jag tänkte dock stanna en extra dag eller två och då vet jag inte hur jag ska träna riktigt. Känns inte så lockande att gå i Kisa måste jag säga. Nåja det löser jag på ett eller annat sätt! :D

Utbildning

Sen igår har jag börjat funderar mer och mer på att börja studera. Det finns så många utbildningar att läsa idag men jag har två stycken som jag är mest intresserad av. De är Undersköterska och Sjuksköterska. Båda har sina för och nakdelar med.

Väljer jag Undersköterska så kommer jag studera på ca 1 år bara, en mycket bra fördel. Har redan läst många av ämnena på gymnasiet som ingår i utbildningen så därför blir den mer 1 år än 1 och ½ år. Nackdelen är att det är svårt att få jobb som undersköterska idag. Vet inte hur det ser ut om 1-2 år men det sägs att det inte är förens om 5-10 år som konkurrensen blir låg.

Om jag istället väljer Sjuksköterska så är utbildningen på 3 år och jag måste läsa upp lite ämnen i höst för att kunna söka dig. Fördelen är att det är lite bättre betalat och jag behöver denna utbildningen om jag ska bli barnmorska i framtiden som är min dröm. Som sjuksköterska kommer det alltid finnas jobb. Men 3 år är lång tid och då går alla mina andra drömmar i kras.


Har just nu sån beslutsångest och funderar på att kolla om det finns någon SYV att prata med på Kunskapstorget som kan hjälpa mig lite. Någon kommer jag nog välja men vilken är frågan. Jag är sugen på båda utbildningarna men jag vill nog inte gå båda tror jag. En räcker men vilken är frågan! ;/

Yummie

Idag när vi var på konsum så blev det nästan storhandling. Köpte ganska mycket mat med oss hem så vi har hemma. Det är skönt att göra så faktiskt så man inte måste dra till affären varje dag. Nu har vi middag för mer än en vecka här hemma. :) Idag blev det panerad fiskfilé (vet inte vilken fisk dock), ugnade tomater,pakprika och lök, matvete och lite spenat och såklart citron till fisken. Jag måste säga att det var väldigt väldigt gott. Matvetet var jag lite skeptisk över men det var riktigt gott med och det kommer passa till sallad utmärkt vilket är prima! :)





Nu ska jag strax lägga mig. Imorgon väntar en dag på stan.
Ska till passexpeditionen, kunskapstorget och arbetsförmedlingen bl.a. :)

Godnatt!


E.L.F

Mitt efterlängtade paket kom ju idag! :D Det innehöll 9 st makeup artiklar. Vad som följde med syns på bilden nedan. Är himla nöjd än så länge men har inte riktigt hunnit prova allt än. Kommer uppdatera mer om detta inom kort. Billigt var det iallafall. Allt kostade ca 15-16 kr/st så är det inget bra så tar jag det inte så hårt. Makeupen är från E.L.F, EyesLipsFace och allt skickas från England, frakten kostar bara 40 kr så det är ju ingenting alls. :)


En bra bit på vägen..

Hade inte att göra idag riktigt så följde med älskling ut och gick en sväng. Den första vändan tog 35 min, sen gick vi hem och hämtade en AVI för mitt paket som kom idag. Sen gav vi oss iväg till Konsum för att handla och hämta ut pakete. Totalt blev det en sträcka på 4,43 km. Antar att det blev 20 min per km för att vi gick runt sakta inne på konsum och stod still vid kassan mm. Nåja ca 300 kalorier brändes och jag är nöjd. Har gått ner dryga halvkilot än så länge. Mer kommer det bli! :)


Beroendeframkallande

Vilket regnväder det är idag. Har regnat här i stort sätt hela tiden sen kl 06 imorse då jag vaknade första gången, men mycket möjligt att det började tidigare än så. Senaste 1-2 timmarna har det vräkt ner nonstop verkligen. Och vad gör man då en sån här regning söndag?! :) Jo, man tar den allra mysigaste filten (den som köptes igår på IKEA) och en bra bok och sätter sig i soffan bredvid fönstret. Himla mysigt att sitta och lyssna på regnet som slår mot fönsterna och fönsterblecken..


Boken jag läser är den första i Twilight serien och heter ''Om jag kunde drömma''. Den är så sjukt beroendeframkallande måste jag säga, har läst snart hela boken och fick den i Torsdags. Den är så mycket bättre än filmen då det beskrivs så mycket mer i boken, saker som inte var med i filmen är med här. Eftersom jag snart läst ut denna så kommer jag beställa de tre andra böckerna i veckan som kommer. :)





Nu ska jag fortsätta läsa lite innan det är dags att göra middag! :)


IKEA & Ikano!

Åh vad jag älskar reor! Har länge sagt till min själv(och alla andra) att det är dags att förnya garderoben lite. Så idag tog jag äntligen tag i det och ansträngde mig. Hittade det mesta som jag var ute efter och har faktiskt pengar över :) För 495 kr blev det två linnen och en mascara från H&M som var på rea. Sen ett par jeans och ett par lårkorta leggins med spets från Cubus. :) För pengarna som blev över kommer jag nog köpa några långa linnen/tunikor som jag kan ha i höst med. :)



Vi gick faktiskt först till IKEA. De har invigningsfest denna helg med massa bra erbjudanden, speciellt för de med IKEA Family-kort :) Det har ju jag så vi passade på att köpa lite. Blev en kniv (som är superbra, vi invigde den förtut idag), en knivslip, eller vad det heter? för bara 199 kr. Skulle kostat 299 annars. :) Och en pläd fick även följa med hem, den var också på erbjudande och har kostat 99 men vi fick den för 29 kr bara, den är sjukt mysig! :)




Vi passade även på att handla lite på Willys när vi endå var i närheten. Blev rätt mycket frukt och nyttigt. :) Och lite annan mat som t.ex färsk kyckling som jag ställde mig och styckade när vi kom hem. Är riktigt duktigt på att tillaga/fixa kyckling om jag får säga det själv. Så dagens middag blev ugnsstekt kyckling och paprika, ris, tzatsiki och sweetchilisås. Mumsigt va?! :) Och vattenmelon till efterrätt. I torsdags var vi ju i Kisa och passade då på att köpa vattenmelon på Hemköp där för 5 kr kilot och vi valde en som vägde ca 6 kilo och vi hade tur och fick en som var himla söt i smaken! :)




Ikväll blir det att kolla på någon film med älskling och mysa lite. Vi köpte ju massa frukt (stora körsbär, ananas, honungsmelon bl.a.) och har lite mer/annat här hemma, så det kommer bli fruktsallad ikväll. Nu ska vi börja äta nyttigt och börja röra på oss lite. Mitt mål är att klara springa hela spåret som är 2,5 km, utan stopp och ha gått ner 2-3 kilo. DÅ är jag nöjd ;) Bra att ha mål här i livet, eller hur?!



Nåja, hoppas alla ni har en bra helg med! :)


Om jag kunde drömma

Här om dagen beställde jag första twilight boken, som heter 'om jag kunde drömma'. Fick hem den igår redan. :) Har hunnit läsa ca 1/4 av boken redan, den är himla bra och mycket bättre än filmen även om film var superbra den med. Man fastnar så lätt i boken och vill bara läsa mer och mer hela tiden. Ska nog beställa hem de 3 andra böckerna med så jag har något att göra i sommar! ;) I höst kommer dessutom fjärde filmen, spännande!! :)

Slutat 9an!

Igår åkte vi till Kisa. Blev rätt sent men vi tog en lång och rask promenad. Gick över 4,2 km på 40 min, kanske inte superfort men jag tyckte iallafall det. :) Men jag har dåligast kondition med. :P Sen efter det slappade vi lite hemma innan vi åkte mot Kisa.

Idag slutade lillebror 9an! Tiden går så himla fort verkligen. Han känns så liten i mina tankar men i höst blir det gymnasiet och dessutom är han supermycket längre än mig, han är inte så liten längre. Oj vad man tänker tillbaka på gamla minnen från när man var liten nu. :D

Vi kollade iallafall på när alla 9or kom traskande mot kyrkan till sista avslutningen. Där inne blev de i 40 min kanske innan de kom ut. Då fick han massa rosor av oss och så blev det lite fotografering från min sida men min lilla iphone. :D Himla fin var han med, med kostym, skjorta och slips. Så stilig! :) Efteråt blev det fika lite på det centrala konditoriet i Kisa innan det var dags att gå hem! :)




Lagade middag här hemma hos mamma och dom idag. Blev spaghetti och köttfärssås, det jag är som bäst på! Och det fick såklart godkänt av alla, fast de kanske inte vågade säga annat. Nevars det var himla gott! :D Nu ska vi åka hem om 45 min till Linköping och våra kissekatter och se vad de gjort för hyss hemma. Så skönt att de klarar sig själva lite så man kan åka iväg över en natt. :)


Hoppas alla haft en fin dag, det har verkligen jag! :)

 


Långklänning

Har spanat in en långklänning på Cubus ett tag nu. Tycker den är så himla fin men är så osäker på om jag ska köpa den eller inte. Hur ofta kommer man använda den och är den värd pengarna. Den kostar en liten slant. Men den är en riktig midsommardröms klänning verkligen. Ni får gärna säga vad ni tycker om den och om jag ska köpa den eller inte!!! :)



Köpa?   /   Inte köpa?   :)


Spåret

Idag har jag inte gjort så mycket, började städa lite men hann/orkade inte allt idag. Imorgon är det bara att diska, damma och moppa kvar som tur är. :) Och imorgon är inte vanliga dag, för det är min älsklings födelsedag! ;) Vi kommer få finbesök av familj och släkt dessutom. Skulle bakat tårtan idag men den skulle serveras genast så får gå upp lite tidigare imorgon och börja baka istället. :) Han kommer få frukost på sängen med. :)

Mer idag så har jag invigt löparkläderna och skorna som jag köpte. Tog en vända i spåret här i Lambohov som är ungefär 2,3 km långt. Och Shit jag har nog världens sämsta kondition, kanske inte men det känns inte bättre. Sprang bara korta sträckor sen var jag helt anfåd. Blir att träna upp flåset nu i sommar!! :) Nåja jag gick/småsprang 2,9 km (spåret + vägen hem) och brände cirkus 200 kcal så jag är nöjd känner jag. Himla skönt att komma ut och röra på sig lite men duschen efteråt slog nog allt, helt underbart! :D Imorgon kväll blir det en till vända med älsklingen! :)

Ikväll har vi kollat på film och myst i soffan. Kollade på Little fockers som kom för ett tag sen. Och till det Te och en macka och några melonskivor. Gottgott! :)


Nu ska Skruttis och jag lägga oss och mysa i sängen tror jag :)
Godnatt!!

Håret!

Här kommer det lite bilder på håret. Har ju både klippt och färgat håret. Klippte mig gjorde jag som sagt hos en lärling och hon var superduktigt och är supernöjd med resultatet, speciellt min snelugg! :D Håret färgade jag igår, mamma hjälpte mig med det. Hon är helt klart bäst! ♥ Och även det resultatet blev himla fint. Tog färgen mörk rödbrun och så blev det med. Fast nästa gång kommer jag ta någon mer röd. Älskar den röda färgen alltså! Lite för mörkt just nu men det är skitsnyggt det med! :) Eftersom håret är som finast när det är plattat så måste jag köpa silikondroppar om jag ska platta håret i stort sätt varje dag. Kommer slita massa på håret annars och det vill man ju inte! :)


Nåja, här kommer bilderna som var utlovade! :)


Den röda färgen är så svår att få med på bild, den syns från vissa vinklar bara.
Denna bild var den bästa jag fick! :)

Nattinlägg

Färgade håret idag, blev skitbra och lovade bild men det kommer imorgon. Har svårt att få en bild som verkligen visar färgen på håret. Men det kommer inom kort. :) Åkte hem från Kisa idag med, blev bara lite kort men ska dit på onsdag igen. Nu tänkte jag sova, är trött och på lite dåligt humör, känner mig lite nere men tänker inte säga av vilka anledningar. Åh vad jag hatar att må dåligt. Bleh! Förhoppningsvis vaknar man upp på bättre humör imorgon, hoppas det för har massa att göra, så som baka tårta, storstäda, ut och springa, tvätta och lite annat. Fullt upp med andra ord! Nåja sängen it is, Godnatt på er! ^^

Fullt upp

Ett tag sen jag skrev något nu. Har haft fullt upp hela veckan känns det som. I torsdags så var vi på stan och kollade runt lite och sen gick till frisören. Klippte mig hos en lärling men hon var så underbart duktig och jag är helnöjd med resultatet. Kan lägga upp en bild imorgon. :) Köpte heller ingen klänning som jag planerat utan blev ett linne bara. :P

Igår så firade vi Felix systers student. Kollade på utspringet kl 10.30 sen när de åkt flak så gick vi hem och där hemma blev det mingla runt lite sen blev det mat. Smörgåstårta blev det och sen vanlig tårta och kaffe efter det. Jag har nog aldrig varit så mätt tror jag. Tryckte i mig otroligt mycket mat verkligen. Runt kl 15 gick alla hem men Älskling och jag stannade kvar hos hans föräldrar, där det hela ägde rum och vilade lite. För att kl 19 så gick vi ut för att äta på restaurang, 8 st blev vi där. :) Jag åt kalvrygg med en rosmarin och vitlöks sky och potatisgratäng till det, valde att ha köttet medium och guuuud så gott. Det måste vara det godaste lamm jag någonsin ätit, jag skojar inte!! Ska ni ut och äta fin middag tipsar jag om Restaurant Parisien i Linköping, lite dyrt men mycket värt maten man får. :)


Idag så följde jag med mamma och bror ut till Ikano och handlade lite inför brors avslutning nästa vecka. :) Det enda jag köpte åt mig var hårfärg, ska nämligen färga håret imorgon. Kommer bli mörk rödbrunt och förhoppningsvis grymt. :) Därför får ni en bild imorgon både på nya frillan och på färgen. :) Följde även med hem till Kisa med dom och hälsar på familjen lite. :)



Nu ska jag strax kolla på film med bror, blir Dude where's my car! :D
Ha en trevlig helg nu allihopp!

Tisdag & Onsdag



Här är lite bilder från i tisdags och i onsdags när jag var med mina brudar i Vimmerby. I tisdags så käkade vi på palma när jag kom fram sen myste vi lite hemma, gick på lång promenad och träffa Rexi, sen hem och sova. :) Igår så hälsade vi på alla gamla lärare vi haft och oj så glada de var :) Trevligt var det med. Efter det käkade vi lite och bestämde att vi skulle till nossen och sola lite efteråt. I väntan på att åka ut dit så kollade jag och Amelia igenom alla klädaffärer och jag hittade en underbar klänning på Cubus som jag ska kolla på idag :) Vi solade i Nossen tills det var dags för mig och Amelia att åka hem. Jag hoppade dock av i Kisa och följde med mamma och G och kollade på ett hus. :) Sen käkade jag lite hemma hos mamma och sen var det dags att åka hem till linköping. På bussen hit träffade jag en barndomsvän, jätte trevlig pratstund hade vi. :)


Nu ska jag göra mig iordning för idag ska jag klippa mig och sen kolla klänningen och köpa lite hårfärg och annat. Ska även gå till kunskapstorget och en annan körskola och det kommer säkert upp fler saker som jag ska göra under dagen. :P


Ha en trevlig torsdag, även om vädret är dåligt! :)

Crazy

Sitter hos Fitore med Amelia. Helt underbara tjejer men så galna :D oförglömlig kväll kommer detta bli! :) <3 imorgon blir det att hälsa på gamla skolan kommer bli supertrevligt det med :) Nu ska jag vara lite social ;) Ha en bra tisdagkväll med er!! :)

Hemsökta hus

Ser på hemsökta hus just nu, kanske inte det bästa att titta på innan man ska sova. Men jag är så nyfiken och tycker det är jätte spännande och vill se mer och mer även om det är himla läskigt. Hur klarar de att "jobba" med sånt där. Jag skulle avlida på direkten, är grymt lättskrämd när det gäller sånt där. Nåja tur jag har min älskling brevid mig på natten. :D Det är bara 10 minuter kvar sen börjar ghost hunters. För er som vill se så hår dessa program på TV4+. Undra varför dessa program går mitt i natten oftast, är det för att göra det så läskigt som möjligt? ;O Det tycker jag det blir iallafall, fast jag är ju skeptisk också, vet inte va jag ska tro!

Nåja nu ska jag fortsätta och titta, och bli ännu mer rädd :D
Sen blir det sängen om jag kan sova, Godnatt på er! :)

Underbara sommar! ♥


Här är bilderna från igår, det blev bara på trollen som busade i sängen. :)






Legat och solat länge idag, helt underbart är det att sola. Jag fuskar lite och har en fläkt brevid mig så det inte blir så sjukt varmt. Det är en fördel att sola på balkong. :D Imorgon är det sagt att det ska vara minst lika fint väder så får passa på och sola mer då, för på tisdag ska det börja regna verkar det som. Åh vad jag älskar sommar!! :) ♥

Finbesök

Idag får man finbesök av mamma och Goran. Ska blir riktigt trevligt och sen så får de se hur lägenheten ser ut. De har ju inte sett den sen innan vi 'renoverade' sovrummet och fick badrummhelrenoverat. Ska alldeles strax göra några wienerbröd, smarrigt va! ;) Visst är underbart väder idag, jag solade ett tag och nu börjar jag känna av det, kliar lite på armarna. Fuskade och tog inte någon solskyddskräm idag. :P Man vill ju bli brun! :)

27 grader

I torsdags blev det inget städande, tog det idag istället när vi vakna. Blev storstädning här hemma. Jag dammsög, moppa, torkade av i alla rum, plockade grejer och kläder, Felix diskade, slängde skräp och gick till affären. Så nu är allt här hemma fixat, strax efter kl 12 var vi klara och gjorde lite lunch. Och just nu ligger jag på balkongen i det fina vädret och solar järnet. Det är underbart att ha balkongen högst upp, då får man all sol och ingen annan balkong som skymmer solen :) Idag är det riktigt varmt dessutom, skulle bli runt 27 grader här och det är det nog minst. :)

Min kära mor skulle kanske komma förbi en sväng idag på fika, så det hoppas jag på. Annars blir det att fortsätta att sola :) Synd att jag inte kan bjuda på någon bild just nu, blogg.se appen ar ju fortfarande inte kommit, den var lovad att komma i mars. Nåja får lägga in bilderna ikväll som jag tagit. :)

Ha en fortsatt trevlig lördag i detta underbara väder! :)

Fredagsmys!

Idag efter maten har vi bara slappat framför tv, jag sov dock en stund. Blev himla trött. :P Älskling gick till affären och handlade lite snaskigt tills ikväll när vi kollade på film. Blev Kinder Maxi och Ben&Jerrys Strawberry Cheesecake. Det är nog bland det godaste som finns tror jag. Dock föredrar jag Ben&Jerrys Half baked istället för den vi åt idag även om den med var supergod. :) Kvällens film blev Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Vi har tänkt att se de tre första filmerna sen se den fjärde på bio nästa vecka. Ett litet filmmaraton. :) Nu blir det fortsatt mys framför tvn innan man ska sova! :)



Ha en fortsatt trevlig fredagkväll och helg! :)
Godnatt!




Sista dagen!

Idag var sista dagen på praktiken. Det kändes himla tungt att gå därifrån. Ville verkligen vara kvar men får ju inte så har ju inget annat val. Trivdes såå bra hos dem och alla var underbara mot mig. Tiden där har varit guldvärd och jag önskar jag kunde leva om dessa 3 månader. Förhoppningsvis får jag ett jobb som kommer kännas likadant. :) Fick en bukett blommor om dessa underbar personer dessutom. Rosa var den, så söt och så mig! Doftar ljuvligt också! :)




Denna tid och dessa personer kommer ligga mig varmt om hjärtat! :)
Kommer verkligen sakna allt.


Grillat!

Idag blev det att grilla lite. Igår så la jag fläskfilen i marinad så det fick stå över natten och gotta sig i kylen. När jag kom hem hade Älskling redan börjat fixa med maten, så klyften var redan i ugnen. Under tiden så gick vi ner och tände grillen, fick bli en engångs då vi inte köpt någon annan än. Gick lika bra det. På med fläskfilen när det brunnit klart,  vänta ett tag, sen klart!  Till det blev det Hot bearnaise, helt underbart gott !!! :)




Smaskens! :)

Kristi Himmelsfärd

Eftersom man är ledig idag så tänkte jag passa på att vara ute i solen och njuta av vädret. Men när man vaknade så fanns det ingen sol, bara massa moln och blåst. Så det får bli en städdag idag tror jag. Passa på att dammsuga och allt när man är ledig och slipper det i helgen när det förhoppningsvis är soligt! :)


Än så länge har jag bara tagit ett bad, var på så dåligt humör så kände att jag behövde slappna av lite. Nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv. Ska väl snart ta tag i städandet. Synd bara att man måste städa allt själv här hemma.  :P


Rosa bubbel, lagom flickigt va?! ;)




Hoppas ni andra har en bra ledig dag, många av er har nog långledigt dessutom. :)