Not as planned

Dagen blev inte alls som planerat. Blev soffläge med en filt istället. Började må riktigt dåligt runt kl 13 och har sen dess legat här och mått hemskt, lite bättre nu. Hoppas inte jag åkt på nått skit och börjar bli sjuk nu innan APUn och allt. Skulle vara för träligt. Så jag tänker spendera resten av dagen/kvällen här och hoppas jag inte får högre temp. :/


The last day

Det är så träligt att blogga från blogg.se appen, det är sällan den kan lägga upp inlägg så har inte blivit något i helgen för jag och F åkte till hans föräldrars sommarstuga i fredags och stannade där tills igår. Haft en underbar helg även fast vi inte gjort något alls. Vi satt bara och njöt av solen och lugnet och sällskapet och kvällarna avslutade vi med en film och tända ljus. Det är ovärdeligt att kunna komma ifrån vardagen och bara va. Får se om det blir någon mer sån här helg innan vintern kommer. Igår slog det mig att det inte alls är långt kvar till jul *ångest*. Tiden går lite för fort ibland.

Nåja idag är min sista ledig dag innan jag börjar min APU, på universitetssjukhuset här i lkpg. Vill egentligen inte ha APU just nu utan gå i skolan men det är skönt att få det gjort också. Så idag ska jag städa och plocka sen bara njuta av att vara ledig och vänta på att F ska komma hem från skolan. :)Underbara Mami!

Idag har det varit en riktigt dålig dag. Känt mig ensam, nere och vilse på något sätt och vet faktiskt inte varför. Hatar när det blir såhär så jag tog bussen hem till mamma idag. Saknat henne så mycket efter jag flyttat hem från henne nu efter sommaren. Hon är den som är absolut bäst på att dra mig upp när jag mår såhär. Efter en halvdag hos mami mår jag nu så mycket bättre och har fått nya krafter känner jag. :) Hon är den absolut starkaste och finaste kvinnan jag känner och imo i hela världen! Är så lyckligt lottad som har henne i mitt liv och fyfasen vad jag älskar henne!!

Mami du är bäst! :) <3


Dåligt besked

Fick precis besked ang badrummet, och fick det dåliga beskedet att det var väldigt blöt i betongen. Nu ska vi ha den där torken som står och blåser i 3-4 veckor minst. Ser inte ett dugg fram emot kommande tiden pga detta. Att gå och duscha i tvättstugan osv, hur kul är det. Idag är det verkligen inte min dag känner jag. Dels pga av detta och pga dessa sk vänner man har. Ska inte göra detta till ett jobbigt klagoinlägg. Så får försöka se det på den ljusa sidan. Denna månad händer mycket annat roligt som jag ser fram emot. Vad dessa saker är tar jag när det är dags. Nu ska jag fortsätta med plugget som jag lagt undan i några dagar. :)

Comfy

Haft en väldigt lugn helg. Myst hemma mesta delen av tiden. Var ute på Tornby igår och handlade lite saker till hemmet, lite mattor, lite saker till F och lite till mig och efter det hade vi lördagsmys for real med pizza och rubbet! Skönt att ha väldigt lugna helger och inte känna sig tvingad till att göra något alls. Ska strax göra lite kvällsmat och sätta mig framför tvn resten av kvällen med min man. :)