Det här med trötthet

Att vila/sova på dagen efter man kommit hem är nog bland det dåligaste man kan göra. Jag vet inte hur det är med er men jag blir tröttare än innan när jag vaknar, har svårt att gå upp och får sån huvudvärk efteråt. Ofta så hjälper inte ipren heller, vet inte varför riktigt.  Sen blir man
ju så himla seg i kroppen och huvudet med. Jag tycker inte alls om att sova på dagarna men jag klara inte att hålla mig vaken heller. Har koffeintabletter hemma som jag kanske ska börja prova att äta när jag känner mig trött, bara man kan somna på kvällen sen. :P


Jag har aldrig tyckt om TE men tänkte börja lära mig dricka det, det luktar så gott med. Idag köpte jag karamellte så får se om det är något att ha. Så nu ska jag göra mig en kopp. :)


Sen får det bli sängen igen, Godnatt på er alla! :)



Värsta tidpunkten på dygnet

Vaknade kl 05 imorse och var helt pigg. Det var verkligen ingen höjdare att bara ha sovit några timmar och sen bara vakna sådär när man kunnat sova 2-3 timmar till. Jag lyckades somna om efter ett bra tag pg av att katterna vaknade när de märkte att jag vaknat och skulle leka som bara den och hålla på. Då är det inte världens lättaste att somna om. Försov mig dessutom för att alarmets volym var på lägsta konstigt nog så kom lite försent till praktiken idag.


Första bilden togs när jag vakna, solen lyste in halvt genom fönstret.
Andra & tredje är på det fina trädet utanför sovrumsfönstret. :)


Och usch vad fullt upp på praktiken det var idag, sen var ju den andra praktikanten borta efter lunch, fick klara massa själv så som fixa flera kaffe och te termosar till något semenarium, samtidigt hjälpa till vid alla inskrivningar, typiskt var det många fler än vanligt och sen skulle jag printa ut och kopiera upp jobbannonser till jobbrummena som AF ordnar. Kändes på vägen hem, hade ont i ryggen av allt springande. Nu är det lite bättre förutom ont i knäna.


Just nu gör jag inte så mycket, sitter och slappar i soffan, funderar på att vila en liten (läs lång) stund och efter det kanske ge sig ut på en promenad. Vid den här tidpunkten på dygnet är jag så trött så jag inte orkar göra något alls verkligen.


Nåja, vila it is! Ha en bra måndagkväll!

Ny bloggdesign klar!!!!!

Nu är den nya designen klar och på plats. Galet fin om jag får säga det själv faktiskt. Är riktigt riktigt nöjd över den även om det röda kanske sticker ut lite grann men jag gillar det. Headern tog inte så lång tid när jag väl hade lärt mig photoshop som har himla mycket olika funktioner att välja bland. :) Det kommer säkert poppa upp småsaker som jag kommer ändra med tiden men i helhet är allt klart! Finally! :)


Om ni inte ser nya bloggdesignen så tryck på F5. :)





Här är den gamla headern, den ser så tom ut jämfört med den nya. :P




Bara header kvar

Sitter och fixar med bloggdesignen för fullt, den är nästan klar nu, det är bara headern kvar. Den vet jag inte riktigt hur jag vill att den ska se ut. Det är det som är problemet, annars skulle den vara klar redan. Ska sitta lite mer ikväll och fixa och förhoppningsvis blir den klar, annars kommer den under veckan. Har ju äntligen börjat lära mig lite i photoshop. :)


Usch så fruktansvärt trött jag blir på alla snorungar som springar runt nedanför lägenheten och Bråkar. Skriker och fula ord och urk, att de orkar hålla på och varför just nedanför våra fönster. Finns så mycket annan plats som t.ex hemma på deras rum! Suck, glad att jag inte var sån när jag var liten!

Välkommen till Lambohov

''Välkommen till Lambohov, här vet vi inte vad rätt och fel är. Vi vet speciellt inte vad mitt och ditt betyder och har inget motsvarande i våra ordförråd. Här snor vi cyklar och bryter oss in i förråd för att man tar ju det man vill ha eller hur? Här beter vi oss hur vi vill. Här lever vi efter våra egna regler och normer inte samhällets/landets. Vi skiter i andra och bryr oss bara om oss själva. Vi skiter i samhället som gör allt för att vi ska passa in.''


Jag är just nu så himla trött på Lambohov och typ alla som bor här just nu. Det springer ungjävlar i trapphuset och lever som idioter, någon ute leker med något liknande som billarm och låter det tjuta korta och långa stunder och stänger av och sätter igång det hela tiden och tycker det är skitkul, detta har jag hört sen igårmorse och är fruktansvärt trött på det, speciellt nu när man har migrän. Jag kan inte sova för det hörs in för det är så starkt ljud. Sista gången jag hörde det igår(idag) var klockan 00.30 kanske. Bra tidpunkt att vara idiot på va? Jag är så trött på att de ska sno våra saker hela tiden med, inbrott och båda cyklarna stulna på 8 månader bara... Såhär ska det inte vara och jag är så missnöjd att vi hamnade här.

Jag vill flytta härifrån och såfort jag fått jobb då kommer vi flytta till ett lugnt samhälle där det bor småbarnsfamiljer/äldre personer som vet hur man beter sig och behandlar andra som de själv vill bli behandlade. Visst man får ta att någon person håller på men inte alla utom en själv. Behövde få skriva av mig detta, höll på att bryta ihop i sovrummet när jag försökte sova....

Nu ska jag ta ytterliggare en ipren och försöka koppla av så gott det går i soffan.
Trevlig helg på er alla!

"Den som väntar på något gott.."

Varit hemma både igår och idag, har inte riktigt orkat gå till praktiken på hela veckan, blir trött bara jag tänker på att gå dit och jag har ingen aning varför. Trivs superbra där och tycker det är tråkigt att jag bara har en vecka kvar nu. Nåja, jag kommer alltid minnas denna praktikplats och alla underbara människor som jobbar där och har hjälpt mig. Tiden har gått så fort och snart är Juni här. 


Bloggen har jag inte gjort så mycket med sen sist jag skrev, vet inte riktigt vad jag ska göra näst. Men i helgen ska jag försöka bli klar med allt. :) Det jobbigaste är att göra header, har ingen aning om hur jag vill att den ska se ut. Den som väntar på något gott....... ;)




Nu ska jag sova tror jag. Börjar bli trött, även att jag redan vilat en gång idag. :P
Och imorgon är det äntligen helg igen, underbart!!!

Najti! :)

Usch

Var har orken och lusten tagit vägen? Jag känner inte alls för att gå upp på morgonen och gå till praktiken. Hur kommer det bli när man får ett riktigt jobb? :S Det löser sig väl då antar jag. Just nu vill jag bara att mina sista två veckor ska gå fort, så att jag kan vara hemma och vila. Är helt slut. Ska börja äta vitaminer snart och börja träna mer, har slarvat med att gå ut och gå :P väntar på pengar så jag kan köpa mig ett par vettiga skor att gå i :P

Nubmåste jag fortsätta att göra mig iordning, så man kommer iväg någongång! ;)

Att bygga bloggdesign

Att bygga en bloggdesign i stort sätt från grunden är lagom mycket jobbigt. Jag har dock en mall som jag tog men har nästan gjort om allt som fanns i den och gjort så det skulle se ut exakt som jag ville. Det har tagit mig några dagar nu och tar säkert minst lika många till, därför kommer bloggen se konstig ut ett tag till tills jag byter designen helt. Hoppas ni har överseende. :)

Sitter just nu och skriver för fullt på den nya designen och det kommer bara upp nya grejer hela tiden som ska ändras och svårt är det med när man inte hittar det man söker i stil/kodmallen. Frustrerande är det med. Men förhoppningsvis är det inte så farligt mycket kvar tills den är klar. :)

Det största som är kvar nu är headerna, får ångest bara jag tänker på att jag måste lära mig Photoshop, men det är väl på tiden antar jag. ;D Det bildprogrammet jag använder just nu har inte alla dessa 'superfunktioner' jag vill ha när jag ska pilla med headern. Vet inte heller hur jag vill att den ska se ut riktigt men en sak vet jag och det är att den kommer bli minst lika stor som den jag har nu, om inte lite större. :)


Nu ska jag jobba vidare sen kolla på Total Blackout! :)

Flera ton

Ska alldeles strax kila hemifrån. Känner att jag egentligen inte orkar till praktiken idag, vet inte riktigt varför. Känner mig helt slut i kroppen bara och ont i huvudet. Nåja detta ska nog går bra. :) Igår hade vi massa mys, pizzan blev inte alls som våra förhoppningar och de tog 2 timmar att få hem den. Inte ska man behöva guida pizzabudet hem till oss? :P Senare på kvällen myste vi framför en film, ToyStory3 :), och käka flera ton med godis, kändes det iallfall som ;) antagligen var det bara några hekto. Helgerna går verkligen för fort, men snart är det sommar och då är både jag och Felix lediga lite mer än nu, ska bli skönt! :)

Nu måste jag kila, ha en trevlig måndag! :)

Modifiera

Som vanligt när vi beställer pizza så gör vi det från onlinepizza.se. :) Idag så gjorde vi var sin specialpizza och la till massa och bytte ut grejer osv på pizzorna utan att det bli dyrare, men istället billigare och mer på pizzan, ska bli spännande och se om man får det man beställt nu då.. :D


Jag tog allt detta + extra mycket majs! :D


Tji fick ni!

Igår var vi på inflyttningsfest hos N och M. Mycket trevligt var det men vi gick hem innan de drog till krogen. Dels för att vi har saker och göra här hemma idag. Felix ska plugga och jag ska städa massor. Sen var jag väl lite trött med och blåsor på fötterna gjorde inget bättre. ;D Det var iallafall mycket trevligt och om det inte blev så mycket drickande som jag trodde jag skulle göra! Kände inte ens av det. ;P


Ang alkohol så känner jag att jag växt ifrån det om ni förstår mig rätt. Jag känner att jag inte har samma behov att dricka mig full längre på fester. Förr var det så kul osv. Nu känner jag att jag gärna kan ta en cider, ett glas vin eller en grogg till maten eller mys på kvällen men det är lixom ''Thats it!''. Det är väl därför jag ofta inte är så sugen på att dricka heller, och detta är väl bra då man kanske slår sig till ro om något år eller två. :) Jag har inga problem med att lägga alkoholen bakom mig nu känner jag, känns nästan lite skönt. :P



Och sist vill jag säga:

TJI fick ni som trodde på dessa tokstollars tjat om att jorden skulle gå under igår.

;)

Ny bloggdesign

Inom kort kommer hela bloggen göras om, sitter just nu och fixar på den nya designen på en testblogg så jag kan byta ut hela sen när den är klar så det inte kommer se ut som det gör nu, oklart o dant. :P Det tar ett tag att fixa alla smågrejer men allt det största är klart i stort sätt. Kommer bli grymt. Layouten kommer vara liknande som den är nu men inte helt. Spännande va?!!! :)


Har också kvar att göra värsta killerheadern. Kommer bli grym om jag lyckas med den dvs. ;)

Brudens sida

Var tydligen helt ute och cyklade och hade missuppfattat vart teatern var! Ber om ursäkt för felskrivningen. Teatern var i Vadstena och inte Åtvidaberg som jag hade skrivit. Var helt söker men hade fel :P Nåja, igår var vi iallafall på teatern och det var supermysigt och roligt, maten var god och sällskapet var trevligt. :) Det handla om ett bröllop och vi som kollade på var gäster på det och satt vid bord runt där de spelade. Svårt att förklara. Vi fick illafall tillhöra brudens sida. :D Det var nästan som att gå på ett riktigt bröllop. ^^ Bruden var så jädrans bra på att sjunga, hon vill jag ha sjungandes på mitt bröllop sen!!! :D Och visst väckte det här bröllopskänslorna i en själv. Men det får nog vänta några år till. ;) teatern började runt 19.30 och slutade runt kl 23 och vi var hemma strax efter 00 och då var det bara att sova. :)

Idag så vaknade jag kl06.47 första gången.. Helt pigg dessutom. Vi stängde av alla alarm igår eftersom vi tänkte sova ut idag men njaaaae, det gick ju inte så bra. Jag lyckades somna som om dock och vaknade runt kl 08 och helt pigg igen. Då fick det vara nog kände jag. Jag ligger dock kvar i sängen och Felix nannar här bredvid för fullt. ;) Ska väl strax gå upp tror jag och göra lite nytta. Ikväll blir det fest igen dessutom, nämligen inflyttningsfest hos N och M. :)

Kanske skriver lite mer senare om det finns tid!! :)
Trevlig kväll/helg annars!! :)

Dags för nytt

Dags att göra om bloggen känner jag. Får bli mitt nästa projekt. ;P
Har lagt in en ny header, ser ni den inte så tryck F5.
Den är inte klar den heller men den får vara med endå :P


Förslag på hur bloggen ska se ut? Säg till! :)

Himlans trött

Dagarna går så fort, det är inte klokt så fort tiden går nu när det är vår och snart sommar. Visst är det skönt?! :D Jag har inget alls emot att tiden går så fort egentligen även om man vill njuta av de bästa stunderna mer än vad man får. Denna sommar kommer bli minst lika underbar som förra sommaren. Kommer ha praktik ute i Ydrefors på Sommarcafét! Kom dit på en fika vettja! ;) Jag kommer vara där varanan vecka förmodligen, och ledig varanan. :) SEN förhoppningsvis hittar jag ett jobb sen kommer den efterlängtade hösten!!!!



Myspys i sängen med Skruttis idag ♥


Jag är så himlans trött om dagarna och sover alltid en stund om dagen när jag kommit hem, senaste tiden har jag haft huvudvärk och idag gick det så långt att jag gick hem tidigare från praktiken. Efter man har sovit mår man konstigt också. Ond cirkel det här. :P

Imorgon slutar jag tidigt igen, inte för att jag kommer må dåligt då men för att vi ska på Teater på kvällen i Åtvidaberg. :) Ska bli mycket skoj och god mat med, det ingår förrätt, varmrätt och efterrätt! :) Sen på lördag blir det slappa och sen gå på Niklas och Matildas inflyttningsfest på kvällen. :) Denna kväll ska bli längre än sist, få vet vad jag menar med det och det är lika bra det! :D Och vi får se hur mycket jag hinner uppdatera här innan lördag/söndag. :)


Ska sova om en stund tänkte jag, först fixa lite Stuff! Godnatt!  :)

 


Smågrejer

Usch och fy vad jag är på dåligt humör. Varit det sen igår och vet inte varför men jag stör mig på exakt allting känns det som och vill bara vara ifred. :P Smågrejer hemma kan göra så man blir ursinnig typ. Undra om det är tant röd på ingång eller inte. Just nu sitter jag på praktiken i ett av vilorummen, har ont i huvudet med förutom det dåliga humöret. Funderar lite på om man ska hem tidigare idag eller så, då jag verkligen inte känner för att vara här, dessutom finns det inte så mycket att göra här idag. Bleeeh vad jag hatar att vara på detta humör alltså.

Och var är Blogg.se appen, den som skulle kommit under mars?! ;[

47"

Hela veckan har jag varit sugen på en tv som elgigaten hade på rea. Igår (sista dagen annonsen gällde) så bestämde jag mig för att köpa den. Det blev en uppgradering från en 32" tv som vi hade hemma till en 47". Och åh vad jag är kär i tvn, det är så sjukt bra bild på den. Den är såå stor om man jämför med den andra tvn. :D


Nice va?! ;D



Om en stund ska jag till praktiken men det ösregnar ute och jag har egentligen ingen alls lust att traska ut i detta väder och inte nog med det så har jag fått första myggbettet för iår. Tummen ner för det. Nåja hoppas ni andra får en bra dag iallafall. :)


Uppgradering

Idag uppgraderade vi oss lite här hemma. Kan säga att det har med vår tv att göra. ;D tänkte berätta mer imorgon och visa bilder. :) För just nu sitter vi och kollar på film och myser och efter det blir det att sova. :) Hörs imorgon, Godnatt! :)

Härlig morgon

Åh vilken härlig morgon måste jag säga. Även fast jag vaknade så tidigt som runt kl 07 första gången. Det är någonting med att gå upp tidigt varje vardag och sen vakna tidigt automatisk på helgerna när det alarmet är avstängt på klockorna. Jag kände kl 09 att det inte var lönt att sova mer så jag satte mig upp i sängen och gosade med skruttis i 20 minuter innan jag gick upp.

Väl uppe kände jag att det skulle vara skönt att ta en promenad så jag traskade ut och gick i 30 minuter som jag skrev att jag skulle försöka göra varje dag. Idag på mina 30 minuter hann jag gå 2.8 km prick och då gick jag ensam så kan vara därför tempot ökade lite. :) Gick ungefär samma rund som de andra dagarna, lite längre bara. :)



Jag måste verkligen köpa bättre skor att gå/springa i, väntar in pengar som borde komma om någon dag för den studien vi var med i. Då ska det minsan köpas skor, både tränings och vanliga och kläder då såklart. :) Skorna jag har nu är mina gamla sneakers och det är inte speciellt skönt att gå långt i men det är ju bättre än inget antar jag. ;P

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nyss åt vi frulle och nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag och sen göra mig iordning. Felix och jag ska nämligen åka till Kisa över dagen. Bror fyllde år tidigare i veckan så vi ska dit och fira honom, grilla och äta tårta såklart. Sen kommer vi ha en lugn hemmakväll hos mamma och kolla på Eurovision Song Contest 2011! Den missar man väl inte?! ;D Undra om det kommer bli lika pinsamt för sverige i år som förra året då vi kom nästan sist. :P Ska bli intressant att se. :) Och runt kl 00.00 åker vi hem och myser vidare. :)


Trevlig helg!

30 minuter

Igår så kände jag att det var dags att ta tag i träningen på allvar. Jag tog med Felix ut på promenad och jag tänkte först gå elljusspåret men det är säkert geggigt där och ingen lust att traska i skogen så vi gick runt i Lambohov. Igår gick vi ca 40 minuter och idag så tog vi samma runda fast struntade i att gå till konsum som vi gjorde igår innan vi gick hem. Idag tog hela rundan bara ca 33 minuter från det vi gick från våran dörr tills vi kom in genom den igen. Och under den tiden hann vi gå 2.57 km och det är faktiskt längre än vad spåret är så jag är helnöjd över den vägen jag hittade. :) Vi gick genomsnitt i takten 12:51 minuter/km.

Så från och med nu kommer jag försöka gå ca 30 minuter om dagen, antingen med Felix brevid mig eller med Amelia i telefonen, som antagligen också kommer vara ute och gå samtidigt, ringer dessutom gratis till henne med så det kan nästan inte bli bättre!! :) ♥



Här kommer lite pics från min iphone, visst är det smart med printscreen på mobilen ;)
Har ett superbra program på mobilen som har gps osv som mäter allt jag behöver veta.
Den visar även en karta när man gått klart vilken väg man tog och sätter ut km stolpar!


Dessutom brände vi 139 kalorier på denna sträcka, inte mycket men alltid något. :D





Ikväll så är det fredag vilket innebär fredagsmys.
Det kommer bli ben&jerrys och mys framför tvn har vi bestämt här hemma!
Hoppas ni andra kommer ha en trevlig fredag och helg med för den delen! :) ♥

Skjuter på höjden

Passar på att skriva lite här innan jag dra till praktiken. Nu man är som piggas egentligen och jag har lite tid över innan jag ska kila. :)  Jag blir helt slut efter jag kommit hem från praktiken och känner inte riktigt att jag orkar logga in och blogga. Men jag har ju en blogg för att göra det men samtidigt ska det inte vara något tvång utan bara på för att det är kul. Så från o med nu kommer det ibland komma lite inlägg och ibland mycket. :)


Som ni vet kan ni följa mig via bloglovin och blogkeen
som har sina ikoner här brevid till vänster. :)


Alldeles strax ska jag kila till praktiken, har lite flextid (tror jag det heter) dvs jag slutar sent ibland och då kan jag antingen sluta tidigare eller börja senare. Det är ganska skönt faktiskt. :) Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Dagarna bara rinner förbi tycker jag och snart är det sommar och ledighet, sen kommer den efterlängtade hösten. Trodde aldrig man kunde längta dit men det går! :D



BTW, Här är mina fina plantor som jag planterade för ett tag sen, det tog ett tag för dem att komma igång och börja växa och nu har de äntligen börjat med det. Smultron/jordgubbarna har börjat blomma och krassen skjuter på höjden. Åh de är så fina mina små plantor eller hur?! :D


Nu är det dags att dra! Ha det bra med er!!! :)

Sliten

Åh det här med ork och tid alltså. Tid finns väl kanske men jag är så trött om dagarna och dessutom sliten som fan efter helgen. Vi kan säga såhär att det blev inte alls som jag planerade MEN trevligt hade jag så länge det varade. ;) Nu ska jag sova och försöka sova ut ordentligt tills imorgon. Dagarna bara springer förbi nu känns det som och snart är The Day här, när man minst anar det! :) nåja Godnatt på er, hoppas ni haft en trevlig helg ni med!!! :)


UhntssUhntss

Felix gick som sagt på kravall idag och ca 20 min efter han gick så började jag bli rastlös. Är så sjukt beroende av honom. :D Men min räddare i nöden, Amelia, ringde mig och vi snackade om allt o inget i över 2 timmar, mest om vad som kommer hända imorgon. Åh vad jag älskar girltalk!!! ♥ :D

Samtidigt medans vi prata så blev det att plocka ögonbrynen och ta ett fotbad och pyssla om fossingarna lite. Fundera på vad man ska ha på sig imorgon och vad man ska ha på fötterna. Det är inte lätt att vara tjej ibland måste jag säga, alltid är det något! ;P Nu sitter jag här med fötter lena som babyrumpor och lyssnar på spotify. :)

Om en liten stund ska jag börja plocka och städa lite inför imorgon då alkoholhaltig dryck kommer intas här hemma. Är fett taggad på tjejkväll imorgon med mina absoluta favoritbrudar alltså, kommer bli underbart! ♥ :)



Här är en bild på skyddet till min mobil, den är inte rättvis dock. 
Den är helrosa, inte nått vit som på bilden och den är mycket finare irl! :)

NamNam

Måste säga att chokladbollarna var inte det minsta usch. Skulle kunna leva på bara såna men då kommer man väl bli lika rund som en också ;D Nu ska jag göra mig iordning för sängen för imorgon väntar ännu en praktikdag. Skönt att det är fredag imorgon iallafall, och innan man åker hem för dagen imorgon blir det en sväng till systemet. :) Imorgon är jag dessutom ensam hemma hela kvällen för att Felix ska på kravall (studentfest på universitet för den som inte veta vad kravall är) :). Får se vad man ska hitta på då. Nöta Minecraft kanske :D JAAA det bor faktiskt en liten nörd inom mig med. Skyller på mina bröder och alla deras data- och "tvspel". ;)

Nu blir det gör sig iordning, sen sova! Godnatt!! :)

P.S Idag köpte jag även nytt skydd till mobilen, det är rosa och blingbling, bild får ni imorgon! :D

Chokladbollar <3

Någon (läs Felix) blev så sugen på chokladbollar nyss, och ville absolut göra sånna så det fick bli det. Det är ju så sjukt gott men usch så onyttigt.. :D

Det receptet vi använder oss av är detta:


  • TILLAGNINGSTID: Över 20 min
  • SVÅRIGHETSGRAD: Medel
  • PORTIONER: 30

Ingredienser

Gör så här

Smält smöret och låt puttra en kort stund.

Rör ihop socker, kakao, havregryn, kaffe och smöret. Ställ in i kylskåp så att smeten stelnar lite, ca 1 timme.

Forma bollar. Rulla i pärlsocker (gärna mångfärgat), kokos eller annan garnering. Servera till kaffet.

FÖR ALLA? Vid laktosintolerans: Byt ut smöret mot mjölkfritt margarin. Vid glutenintolerans: Byt ut havregrynen mot samma mängd glutenfri müsli. Passar dig som inte tål ägg.

(Recept hämtat från Ica.se)





Vi smälter inte smöret och använder degkrokar istället och vispar ihop allt. Och idag hade vi inget pärlsocker hemma så det fick bli kokosflingor! :) Våra blev dock inte 30 st som det står i receptet, våra blir megastora och få istället för det är så vi gillar det! :D


Smaskigt va?! ;)

Skjorta

Här är skjortan som jag inte hade någon bild på. :)
Tycker den är superfin och riktigt skön att ha på sig. Det enda som fattades var ett bälte men det fixade jag imorse. Hittade ett gammalt bälte från när jag var liten tös, som inte passar runt min höft längre (såklart), MEN som passade runt min midja och det var brett och bra precis som ett midjebälte ska vara. Och det passar ju?! :)



Igår var vädret riktigt hemskt måste jag säga, idag med för den delen. Helt plötsligt började det snöa, i maj. What the f..... blev min första tanke. Men det är väl snön som aldrig kom i april som kommer nu. Föhoppningsvis kommer det inte mer snö förens i vinter igen nu. I helgen ska det iallafall bli soligt och varmt. Skönt det! :)


_____________________________________________________________________________



Vet inte om jag berättade vad jag gjorde på valborg men här kommer iallfall en sen uppdatering. Felix o jag åkte till Kisa och spenderade dagen hos mamma med god mat och lite vin. Det var mycket trevligt och bjöd även bror på några shotar. Stackarn blev lite smått packad minsan och när vi drog ner mot brasan fick han allt följa med. Ett och annat klagomål fick man höra från honom och han ville hem, men icke! :D Hörde av mig till en kompis som jag antar inte vill ha mig i sin umgängeskrets längre och har så sjukt svårt att höra av sig tydligen. Så nu är det nog. Det är helt upp till denna person. >_>






Nu ska jag spendera resten av kvällen med min älskade pojkvän!!! :) ♥

Var är orken?!

Det är så mycket jag vill blogga om men just nu har jag ingen ork om dagarna. Är helt slut faktiskt och lägger mig på soffan direkt och halvsover. Hoppas på att kunna få lite mer ork till bloggen men det är la sånt som märks. Väntar även på den förbaskade appen som blogg.se lovade skulle komma under mars månad, men nu är ju maj här och igen app i sikte. Förhoppningsvis kommer det bli lättare att blogga med den än att gå in via internet på iphonen. Får hoppas att den kommer snart, annars kanske man ska byta till någon annan att ha bloggen hos. ;P

Nu blir det sängen, är så sjukt trött!! Najti! :)