Valborg

Denna dag kommer spenderas med älskling hos min familj. Ska bli mysigt och vi kommer väl ta en promenad ner till brasan förmodligen. :) Det känns inte så märkvärdigt längre tycker jag att gå till brasan. När man var liten så var det så spännande kommer jag ihåg, speciellt med raketerna. Men det hör ju till att gå dit antar jag så vi kör på det. Skippar festandet, det kommer bara bli lite att dricka till maten. :)

Alldeles strax ska jag duscha och fixa iordning mig. :) Kommer uppdatera mer senare igen!!! ;)

Hoppas alla ni kommer ha en skön valborg med!

Ellos <3

Shit vad seg man blir efter att varit hemma ett tag sen börja jobba (ha praktik som det är i mitt fall). Är trött hela tiden i stort sätt och gäspar som tusan. Men det stoppar verkligen inte mig från att göra ett bra jobb på praktiken. Får sååå mycket beröm för allt jag gör och det är verkligen kul. Det får en att trivas som attan. :)


Idag kom även mitt paket till konsum, som jag längtat efter det. ;D Längtar alltid efter min paket dock men endå. Beställde en jacka och en lång skjorttunika. Både passade bra även om det tar lite tid att vänja sig vid dom. Det är inget jag haft på mig innan direkt så det kanske är därför.

Jackan är i kort modell vilket jag aldrig haft innan. Men jag tyckte det såg helt okej ut och jacka är verkligen perfekt till sena sommarkvällar och nu såhär på våren samt på hösten. Den passar superbra till vardag men även till fest. :)

Skjortan är lite lite stor i midjan, så jag ska köpa ett bälte att ha till den, kommer bli himla snyggt, både med leggins/jeggings eller vanliga jeans till den. Varför jag inte syr in den och istället väljer bälte är för att då kommer den passa superbra sen när man får stor mage nån gång i framtiden. JAAA jag tänker på framtiden.... ;)


Supersmutsig spegel jag vet.. :/


Skjortan tog jag ingen bild på när jag prova. ;P



Nu ska jag antingen sova en stund eller kolla på tv. Just ja boxern funkar fortfarande inte så blir nog att vila en stund innan älskling o jag kollar på något som vi har på datorn istället. :) ♥


Backup

Idag är jag så himla trött, för att igår strax innan jag skulle lägga mig så skulle jag snabbt uppdatera min iphone. Det blev inte riktigt som jag hade trott, jag gjorde inget fel, utan det blev något fel under uppdateringen så min dator hittade inte längre iphonen fast den var inkopplad. Efter 1-1 1/2 timmes försökande att få igång uppdateringen igen och provat flera olika lösningar förgäves så koppla vi in iphonen i älsklings dator och återställde den till fabriksinställningarna. Det gick helt okej även att det också tog en stund. När det var klart så koppla vi tillbaka den till min dator och fixade så allt som försvann sattes in igen på mobilen, först ville den inte och vi trodde att mina grejer inte sparades men sen tillslut gick det och vilken lättnad alltså. Tur som attan att jag gjorde en backup precis innan uppdateringen. :P Annars skulle jag gått under alltså, för att beskriva det kort så kan jag säga att mitt liv finns i mobilen, har ALLT i den. ;D

Så mitt råd är att alltid göra backup om det ni är rädda om!!!!!!!!


När allt var klart på mobilen var klockan strax efter 02 och då var det bara att lägga sig och sova så länge man kunde. Hade så svårt att gå upp imorse men det gick. Det var lite segt att komma tillbaka till praktiken efter ha varit hemma i en vecka. Dessutom är jag lite småseg fortfarande av förkylningen. Men det gick bra idag iallafall och när jag kom hem så var det bara att laga mat och sen kort efter det vila. Sov nästan 1,5 timme även att jag bara skulle ta en powernap på 15 min. ;) Efter det gjorde jag matlåda sen har vi bara suttit framför tvn resten av kvällen. Himla skönt måste jag säga! :) Just nu ligger jag i sängen och ska sova tänkte jag. Så detta får bli allt från mig idag. Najtinajti!!!! :)

Hejdå påsk!

Nu under påsken ligger alla bloggar still. Förmodligen har alla varit bortresta eller liknande och firat påsk med nära och kära. Själv åkte jag och Felix till hans mormor och morfar i Tranås och spenderade lördagen och söndagen där tillsammans med dom, hans föräldrar och syster samt hans morbror med flickvän. :) Det var himla trevligt och god mat och fika. På lördagen umgicks vi och gick några promenader och spelade lite boule ute i solen. Och på lördagen åkte vi och tittade på badplatsen som de har där, och himmel så fint det var. Det var utsikt på sommen vart man än vända sig, nu tog jag inga bilder dock. :( Däremot tog jag en bild på när vi promenarade. :)


Igår åkte jag även till Kisa strax efter jag kommit hem från Tranås. Blev att hälsa på min familj lite med. Super trevligt det också såklart och jag spenderade kvällen men att kolla på nära bröderna mina spelade tvspel/dataspel. Kul va?! Fick ju inte vara med och spela... ;D Idag så åkte jag hem från kisa, fick med mig massa krukor och köpte jord och lite frön idag så ni kan ju gissa vad jag pysslade med när jag kom hem! Just det! Planterade för fullt ute på balkongen. :D Planterade smultronplantor(tror jag, antingen smultron eller jordgubbar), krasse och sist men inte minst paprika. Ska bli spännande och se om det tar sig och börjar växa.






Simba gjorde mig även sällskap ute på balkongen när jag planterade på för fullt. Mysig kisse det där. :)

Annars idag har vi inte gjort så mycket. Lagade supergod mat idag. Blev karré med klyft och tzatsiki och het bea-sås. Så sjukt gott. Speciellt klyftpotatisen, den bara smälte i munnen. :D Sen blev det att kolla på tv och äta påskgodis och chips & dip. Fett onyttigt men imorgon börjar nyttiga perioden och ska börja träna mig fin inför sommaren. :) Ska trampa på min crosstrainer och äta mer grönt har jag bestämt, ska få bort det sista kilot som jag gick upp och förhoppningsvis gå ner två till! Då är jag nog nöjd, får vi hoppas ;)


Nu ska jag göra mig redo för sängen för imorgon börjar praktiken igen.
Godnatt!!:)

Långfredag

Dagen har faktiskt inte varit så lång tycker jag. Tänkte berätta lite snabbt bara om det lilla jag gjort idag. Solade idag en stund på balkongen och denna gång solade jag ryggen, blev inte röd och bränd men känns att jag bränt mig lite då det kliar massa. Vi passade på att spela lite kort samtidigt som vi satt ute. Var även en sväng på stan och handlade pellets till kissarna. En påse går åt så gott nu för tiden...;P Annars idag har vi bara kollat på tv för det mesta och myst i soffan <3

Nu blir det faktiskt sängen för imorgon bär det av till Tranås för att fira påsk med älskling och hans familj & släkt. Kommer nog bli trevligt! Uppdaterar mer imorgon om jag har tid såklart, Godnatt på er!!!! :)

BolagsMyndig

Idag fyller en mycket nära och underbar vän till mig år. Hennes namn är Amelia och hon fyller precis som rubriken lyder bolagsmyndig, alltså 20 hela år!!

Stort Grattis till dig hjärtat!
Hoppas du haft en underbar dag!! ♥


Trevligt sällskap och lite vin

Igår så mådde jag lika kasst som alla andra dagar och det var tänkt att jag skulle gå på stan med min älskade Amelia, men det blev inte så. Så istället kom hon hit på lite onsdagsmys. :) Jag var ensam hemma då Felix var på krogen med sina vänner, så det var mycket trevligt att jag fick sällskap jag med. Vi satt ute på balkongen och pratade om allt mellan himmel och jord och drack lite kaffe och oboy och åt vindruvor och myste med var sin filt. Blev även lite vin och cider som vi hittade i kylen. ;) Eftersom jag har kvällssol mot min balkong fick vi även se den fina solnedgången som var igårkväll. Det var en mycket mycket trevlig kväll och den tackar jag så mycket för raring!!! <3

Idag har jag inte gjort så mycket, vilat och ätt ipren för det mesta. Min hals var helt trasig när jag vaknade imorse och var hes. Det släppte efter ett tag men sen började det göra så sjukt ont i halsen. Så ont så man blev tårögd varje gång man svalde typ och pratade. Hade även febergräns idag, precis som igår. Så blev att ta en Ipren och sova på soffan. När jag vakna kändes det bättre, ett tag. :P Hemskt att vara sjuk alltså. Skulle även träffat Sofia med familj på stan idag men det okade jag inte även om jag verkligen ville det. Synd då man inte träffas så ofta längre.

Idag var vi även lata och orkade inte laga mat så fick bli pizza. Älskar pizza alltså även om det är så sjukt onyttigt. Men ibland får man unna sig lite! ;) Sen har vi bara spenderat kvällen framför tvn i stort sätt, förutom en stund då vi satt ute i solen och spelade lite kort, jag förlorar som vanligt. :( Och om en liten stund blir det sängen. Ska bli riktigt skönt även att jag vilat bort hela dagen. :) Godnatt!!!

Påsken runt hörnet!

Är fortfarande superförkyld, så fick bli att stanna hemma idag, kändes bäst så. Så idag har jag suttit ute i solen på balkongen och läst lite. Blev röd på bröstkorgen och då hade jag inte ens suttit ute i 30 min så framöver kommer jag använda solkräm.. :P


(Simbas huvud har inte gått av, även om det inte ser bättre ut ;D)


Annars idag har jag satt upp lite nya gardiner och lagt en påskduk på bordet här hemma i köket. Mycket fint måste jag säga. Skönt att byta gardiner, känns som att det nästan blir annat rum, precis som när man möblerar om ungefär. :) Idag handlade vi även massa ägg som det blir att måla i slutet på helgen! Mysiiiigt!!! :D



Samtidigt så lagade jag middag, blev ungspannkaka med lite bacon i, eller fläskpannkaka om ni tycker det låter bättre ;) Gott blev det iallafall och det var länge sen man åt man sånt. Det är inte så himla svårt heller för den delen. Det är samma recept som till vanliga pannkakor och sen hälla upp i form och strö på lite bacon, sen 15 min i ugnen och Klart! :)




Nu ska jag ta en ipren och sen försöka sova!
Godnatt!! ;)

Dunderförkyld

Har tagit en paus från bloggen sen sist jag skrev. Det har hänt lite personliga saker här hemma som har fått gått först och nu är det bra igen, tror jag. Är inte riktigt säker men nästan. Dessutom har jag gått och blivit dunderförkyld och mår jättekasst och om jag får tycka själv så är det mest synd om mig i världen. :D haha

Även att jag är dunder förkyld så gick jag till praktiken. Har inte råd att vara hemma så var illa tvungen. :P Sen när jag kom hem ställde vi oss och lagade mat, blev fläskfilé klyftpotatis pepparsås och kall bea, och såklart lite sallad. Middagen åt vi ute på balkongen i solen och jag sitter fortfarande kvar här ute på balkongen och njuter av solen och allt fågelkvitter. :) Katterna sitter här ute med, och jagar lite flugor då och då. Kan säga att nu trivs dom verkligen här ute. :) <3

Funderar just nu på om jag ska gå in och lägga mig och ta en Ipren eller om jag ska sitta kvar ute ett tag till. Svårt! Det är superskönt ute men jag mår så himla kasst. Tur är väl att jag är glad endå!!! :D

Projekt Katt-Bur - Bilder!

Här kommer bilderna jag lovade på projekt Katt-Bur. Om jag får säga det själv så blev innätningen sjukt bra och kattsäkert som attan, iallafall just nu. :) Det var riktigt jobbigt att häfta på all nät på ramarna,(tror grannarna tyckte likadant) och det var ju trots allt 7 ramar inklusive två jättestora ramar. Men det gick bra och blev fint som tur var!

Nåja, här kommer das pictures!


Ber om ursäkt för mitt finger som gärna också ville vara med på kort. ;P


Visst blev det superfint och katterna gillar det med kan jag lova!
Dagen efter det blev klart på morgonen fick katterna gå ut och simba skulle minsann
vara ute även att han frös och skakade för det var kyligt ute och han inte är van.
Tar det som att han blev nöjd! ;)

Gårdagen

Hade en riktigt trevlig gårdag både på praktiken och hemma, tills det var dags att sova. Kunde verkligen inte sova av en drös massa anledningar som jag inte tänker gå in på. Igår så blev det iallafall vin, jordgubbar och mys framför tv och blev en del glas. :) haha hade lite huvudvärk nu när jag vaknat 6-7 gånger under morgonen.



Sol <3

Har fotat en del på mina tissar som utforskat balkongen både imorse innan jag åkte till praktiken, simba skulle minsan vara ute fast det var kallt och han frös och skakade, det var mycket spännande tyckte han ;) och efter jag kom hem fick de fortsätta. Det har varit riktigt fint väder idag även om det blåst lite kallt. Så jag passade helt enkelt på att njuta av det fina vädret genom att sätta mig ute på balkongen i en filt och läsa en bok samtidigt som katterna myste i solen dom med. När solen väl gått ner så gick jag in och fortsatte läsa och såklart så ville Skruttis ligga i famnen, mammas lilla gris. :)



Annars idag så har jag inte gjort så mycket, var på praktiken men har känt mig halvdan hela dagen. Har känt mig förkyld och snuvig men endå inte och nu ikväll så började halsen krångla. Gjorde lite varm oboy i hopp om att det skulle lindra men vet ej om det hjälpte något, gott var det iallafall. ;)

Bilder på das balkong kommer i helgen!! :)
Om en stund blir det sängen dessutom, är riktigt trött! Godnatt! :)

KLART

Nu är innätningen klar!!! Felix underbara föräldrar har varit här sen kl 18 och hjälpt oss att fixa ihop bygget och montera det ute på balkongen. Dock så satt jag och Felix mamma och pratade mest istället men våra karlar klarade det super endå. :D Sen blev det lite fika dessutom.

Har inte kunnat ta något bild än för att digitalkameran inte har batteri och mobilen tar inte lika bra bilder så det kommer komma bilder senare i veckan på bygget och allt som vi gjort. :)


Nu sitter jag och kollar på Greys Anatomy och myser med Skruttis! :)

Häfta Häfta Häfta

Igår orkade jag inte uppdatera något. Fick hem nätet igår, äntligen lixom! Så vi gick och hämtade det och handlade, sen fixade käk hemma och åt innan vi satte igång att börja häfta ramar. Vi hann att häfta hälften av ramarna sen fick det vara nog för klockan var 22.30 på kvällen. Idag fixade vi resten av ramarna och vi var klara vid kl 21 eftersom vi inte behövde handla och lagade makaroner och köttbullar som gick snabbt. ;) 


Imorgon ska vi gå igenom ramarna och kolla så nitarna hållit nätet eller om vi måste häfta mer än innan. Ramarna ligger just nu ute på balkongen och väntar tills imorgon, och OM det är fint väder så ska vi även montera ihop hela alltet, så hoppas verkligen på det nu!!! :D


Just nu sitter jag och kollar på Pluras Kök precis som förra veckan, tycker dock det var bättre förra veckan, då var det roligare personer med, som bl.a. Dregen (Backyard Babies) och hans fru samt Maja Ivarsson (The Sounds). I kvällens program är Jill Jonsson med och något man jag inte vet vad han heter just nu. :P


Nåja, Ha en trevlig kväll!
Imorgon eller senare i veckan kommer inlägg om projekt Katt-Bur!

Ommöblerat

Idag så blev det att bygga ihop två av de tre sista ramarna inför innätningen av balkongen. Envis som jag är fick jag som jag ville och ramarna blev helt klara. :) Efter allt sågande och skruvande så blev det att plocka och möblera om lite, i bl.a hallen och sovrummet. Nu är sovrummet iallafall klar möblerat och det fattas bara grejer på väggarna. Hallen är med klar och även där fattas det vara grejer på väggarna. :)




Har inga före bilder just nu men får fixa det någon annan dag. :P


Annars idag så har jag haft tvättstugan och vi hade en hel del att tvätta och passade även på att ta alla gardiner förutom i köket. Känns skönt att få dem tvättade också då och då. Ikväll så blev det att kolla lite på fenomen sen traska vidare till affären och handla lite godis, är så sjukt godissugen på kvällarna så det inte är sant. Men köpte även massa frukt! ;)



På vägen hem gick jag förbi tvättstugan och hämtade sista tvätten och väl hemma började vi kolla på film. Som jag tidigare nämnde så kollade vi på Sanctum. Den var helt okej faktiskt, hände inte så mycket läskigt i den som jag trodde det skulle göra. Men en sak är säker, jag får så ont i magen varje gång de fastnar i någon tunnel under vattnet. Usch jag gillar inte alls små och trånga utrymmen måste jag säga. Lite sorlig i slutet var filmen med. Helt okej film med andra ord. :)



Nyss har jag vikt all tvätt, det var ju en hel del och
nu ska jag bara bädda sängen sen sova gött som fasen, förhoppningsvis. :)

Sanctum

Nu blir film och snaska lite godis :) Ska kolla på sanctum som gick på BIO för inte så länge sen. Detta handlar filmen om:

"Ett dykarteam ger sig av till en avlägsen del av regnskogen i Papua Nya Guinea för att utforska de otillgängliga undervattensgrottorna. När de befinner sig hundratals meter under marknivå bryter en tropisk storm ut och vägen upp ur grottorna blockeras. Vattennivån stiger hastigt och dykarna tvingas allt längre in i grottsystemet. I jakten på en annan väg ut växer desperationen och nervpressen gör att dykarna snart visar sitt sanna jag..."

Uppdaterar senare hur filmen var och vad jag mer gjort för skoj idag! ;)

Helgen hittills

Nu är det såhär igen, dålig på uppdateringar men jag gör det när jag orkar och har lust. Senaste dagarna har jag inte mått så super av vissa anledningar och pga de inte haft ork att sätta mig här vid datorn. Nåja nu sitter jag endå och har tråkigt så why not. Här kommer lite om vad som hänt sen sist.

Nätet som vi skulle fått kom aldrig denna vecka, jag ringde och frågade var det höll hus, och det har legat i linköping sen i tisdags tydligen men jag får inte hämta ut det för att det är något som fattas från avsändaren, någon uppgift eller liknande. Jag blir så trött på folk som inte kan göra sitt jobb. Dels avsändaren som inte gjort som den skulle och DHL som inte ens kunnat lyfta på luren och ringt till avsändaren och fixa det som fattades, de hade från tisdag till fredags på sig men inte gjort ett dyft. Vad är det för fel på vissa människor egentligen?! Hoppas jag får nätet nästa vecka. Ska skicka ett mail till avsändaren och be om pengar tillbaka, för jag betalar minsan inte för att h*n ska göra misstag. >_>

Idag har vi varit på IKEA och kollat lite, köpte inget mer än värmeljus eftersom jag har ont om pengar och delad ekonomi funkar inte riktigt här hemma än. Gick även till Elgiganten och Coop Bygg och handlade lite. Sen blev det att åka hem, väl hemma så la jag mig och sov av olika anledningar och vaknade lagom till kl 19 och åt tacos. Efter det har vi bara kollat på tv och sen på film.

Och nu sitter jag här som sagt. Ska väl sova om en liten stund igen.

Blåst

Fy vad det blåser ute idag, kännts som jag ska flyga iväg flera gånger under de två gångerna jag vistats ute idag. :P I helgen säg det bli riktigt varmt iallafall, får hoppas att det inte blåser lite mycket då, dels för att Projekt Katt-Bur förhoppningsvis ska bli klart. Väntar fortfarande på det nedrans nätet. Det är 6 dagar sen jag beställde det, och det skickades i måndags, leveranstiden är 2-4 dagar så det kändes som att det borde kommit idag på 4e dagen men neeeedå. >_>

Igår och idag, både till lunch och middag(6 portioner) för både mig och Felix blir det ungsgratinerad falukorv med pasta, jag är så sjukt trött på falukorv just nu måste jag säga. Trött på all mat känns det som, har ingen ork att varken laga mat eller äta idag. Något annat som jag är sugen på är mina kladdkakemuffins, fyfasen så goda! ;D



Inte den snyggaste presentationen men jaja! ;)


Kladdkakemuffins!

Var så sugen på att baka något idag men visste inte vad eftersom jag inte har så mycket hemma och dessutom ingen jäst. Så googlade lite och bestämde mig för att göra kladdkakemuffins. Himla gott alltså och hade allt man behövde till det hemma. :)


Jag följde receptet nedan men efter 10 min i ugnen så ströde jag över kokosflingor. :)


Kladdkakemuffins:
150 g smör
6 dl socker
4 dl vetemjöl
4 msk kakao
4 ägg

Gör så här:
Smält smöret. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt ägg och smält smör. Rör ihop till en smet. Fördela massan i 25-30 muffinsformar. Grädda i 175 grader i ca 20-25 minuter.

Lösenordsskyddat


Hemma

Idag stannade jag hemma, känner mig inte riktigt bra, varken psykiskt eller fysiskt. :/ Idag ska jag vila ut och hoppas värken som jag har släpper. Det psykiska vet jag inte hur jag ska ta tag i, det vet jag inte ens vad det beror på. Nåja det blir bra förhoppningsvis. Ska även ta tag i disken tror jag, någon nytta måste jag göra annars blir någon sur tror jag, någon som tycker att jag ska ta mig i kragen fast jag inte mår bra och gå till praktiken...... ;[

Pluras Kök

Är så trött och seg idag så orkar inte uppdatera massa idag men ikväll har jag kollat på tv hela kvällen. Nyss kollade jag på Pluras kök, måste säga att det programet är en av favoriterna, Plura är en himla skön och mysig gubbe:) och gästerna han har är lika sköna dom. Detta program kommer jag följa så länge jag kan och det går. :)

Nu blir det sägen tror jag eller kolla lite mer på tv, Godnatt! :)

Sena Sommarkvällar!

Fy jag kan inte säga att jag är något stort fan av måndagar alltså. Hela dagen har varit seg och jobbig och jag har dessutom haft ont i huvudet sen efter lunch. Vet att man inte ska klaga på den älskade solen som tittar fram men den gör inte huvudvärken bättre faktiskt, snarare värre. ;/

Mycket mer har inte hänt idag, praktik och väl på praktiken så la internet av så man kunde inte göra något alls, passade då på att dra till Clas Ohlsson en sväng för att handla buntband till balkongen. Idag kl 17 fick jag även mail om att nätet skickades. Så imorgon borde det vara påväg hit och hoppas verkligen det är här innan fredag. :)

Har ni tänkt på att det bara är 3 veckor till påsk och 4 veckor till Valborg typ. Shit vad tiden går fort nu när våren är här måste jag säga. Blev chockad igår när jag kollade på väggkalendern i köket. Så härligt att det snart är sommar med, sena sommarkvällar med grillning och en grogg/cider är vad jag längtar till kan jag lova! :)



Nu ska jag faktiskt sova en stund tror jag, sen blir det mys framför tvn! :)

Byggmax

Idag blir det minssan byggmax för att köpa allt virke, vi har bokat ett släp hos dom vid kl 11, så om ungefär en timme åker vi :) Nätet beställde jag i fredagskväll så det borde skickas på måndag och vara här någon dag nästa vecka. Ska bli skönt att få näta in balkongen så katterna kan få lite frisk luft om dagarna :) kommer bli underbart till sommaren med dessutom eftersom dörren kan stå öppen dygnet runt då :)

Alldeles strax ska jag göra mig iordning och sen äta lite om jag hittar något! Vi har inget bröd hemma idag till frukost. Göra lite scones kanske? :) Men först ska jag gosa lite med kissen sen göra mig iordning. Seee ya later, då blir det uppdaterig om dieten. ;)

Följ Bloggen!

Lagt in lite nya 'Följ-Bloggen' Knappar för er som läser här!
Knapparna finner ni på vänster sida under min lilla presentation ;)
Så nu kan ni följa mig via Blogkeen, Facebook och som tidigare via Bloglovin´! :)

Bra va?! ;)



Promenad

Idag kände vi för att gå ut och gå en stund eftersom det inte blir något byggmax idag heller, dessutom är det över 10 plusgrader hos oss och vindstilla. :) Så vi traskade iväg till elljusspåret för att se hur det såg ut och var den låg. Det var väldigt blaskigt och dant så vi gick inte hela men halva måste vi allafall gått tror jag. Det var skönt att komma ut lite i naturen också måste jag säga än att bara sitta inne varje helg. :) Spåret är ca 2,5 km, inte så långt med andra ord och det vara mest som smala stigar istället för breda som de har i rydsskogen men det får funka endå. :) Tänkte ta lite kort men allt såg så tråkigt ut nu när det inte har kommit upp blommor eller grönt än så det får komma någon annan dag. :)

Annars idag så ska jag städa tror jag, det behövs verkligen då jag var lat förra helgen och helgen innan det var vi i Kisa. Kommer inte ihåg när jag städade sist faktiskt. Dumma mig! :P Sen blir det att laga till lite mat, vi har kvar kyckling från igår som vi ska äta. Lagade nämligen Stinas kyckling igår och det är ju 3-4 portioner så det är ju perfekt, har man mat dagen efter med. :)



Smaskigt va?! ;)


Höstväder

Idag känns det verkligen som höst måste jag säga. Fy vilket tråkigt väder alltså. Hade hoppats på att det skulle bli lika varmt som det var här om veckan. När ska våren börja på riktigt egentligen? :/


Igår var jag så trött och hade nästan migrän, värktablett hjälpte inte ett smack och jag blev trött och seg och framförallt på dåligt humör. Men jag visade inte det för någon utan jag klagade av mig på msn. :D Igår blev det heller inget Byggmax då Felix pappa inte kunde köra oss dit och hem. Vi måste nämligen åka bil med släp pg av allt virke som ska köpas. Men förhoppningsvis blir det i helgen eller nästa vecka. Ikväll ska jag även beställa nätet för det har jag varit för lat för att göra. :) Uppdaterat mer om projekt Katt-Bur när vi köpt virke och börjat bygga.

Nu ska jag laga middag! :)