Vad har hänt?!

Nu har dagarna gått sådär fort igen och jag inte hunnit med det här. Det kommer bli bättre i höst. I promise!!! Detta har iallafall hänt:

I söndags hade jag ju lite kalas här hemma. Dagen var helt underbar. Mer än jag nånsin kunnat önska mig. Är så tacksam för alla som gjorde min dag, speciellt min underbara sambo som gjorde det underbart mysigt. Han gjorde middag till mig och jag fick massage på kvällen, med tända ljus här och där, helt underbart. Kände mig som en prinsessa. :) ♥



I måndag åkte jag till Kisa för att min kära mamma kom hem från semestern på natten. Har längtat så mycket efter henne. Hon är verkligen min bästa vän! ♥ Tisdag spenderades halva dagen hos mamma innan åkte jag hem och väl hemma slappade älskling och jag mest i soffan och spelade lite Mario Galaxy 2 hela kvällen och långt inpå natten.




Igår så spelade vi minigolf ute i Valla. Himla kul var det även om jag inte vann. Fick 62 och Felix fick 59 så skiljde inte så mycket. Det var 18 hål med, fera var supersvåra eller vi som var mindre bra. :P haha. Igår var det även riktigt varmt, blev att gå runt i short och bikini här hemma. Skönt som attan ;D Och även denna kväll spenderades framför tvn med film, mys och Mario långt in på natten. :)


Idag så bär det av till Kisa igen. Ska nämligen jobba igen imorgon ute i Ydrefors. Denna gång blir bara över helgen men det gör inte mig något alls. Vill bara ha pengar till resan. Btw är det bara lite mer än 3 veckor kvar tills vi åker. Tiden går fort nu!! :D Och lite mer 2 veckor till jag börjar skolan, läskigt och nervöst. :O



Nåja ha en underbar dag och en trevlig helg nu så hörs vi när jag kommer hem! :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback