Neo

Idag var det arbetsmarknads dag i skolan så man fick gå runt och mingla lite med olika "arbetsgivare". Ska lägga in mig på ett antal vikariebanker inför sommaren nu. Det mest givande var när jag pratade med några fran Landstinget och frågade lite om att jobba på BB Förlossningen och Neonatalen. Som undersköterska är det svårare att få jobb där, speciellt på förlossning där de inte har kvar uskor knappt men det kanske var påväg att vända sa de, men bara man har rätt inriktning så fanns möjligheten till jobb på Neo och det är precis där jag känner att jag vill jobba. Det verkar mysigt och visst är det säkert väldigt tufft ibland med. För er som inte vet är Neo/Neonatalen den avdelning dit för tidigt födda bebisar kommer under första tiden. Jag ska välja barn och ungdomssjukvård nästa termin och trivs jag med att jobba där (om jag får jobb där) så kanske planer på att vidare utbilda mig till barnsjuksköterska finns. Det känns riktigt skönt att veta vad man vill med utbildningen. Har velat massa fram och tbx om vad jag ska välja. Nu är jag ganska säker. :)

Allahjärtansdag var förresten mysig. Vi lagade god mat, blev potatisgratäng med fläskfilé, tomatsallad och chilibea. Inte sådär supernyttigt men gott var det iaf. På kvällen kolla vi på film och åt lite sån där daimtårta och gelehallon och jag korka en flaska vin (som för övrigt var väldigt gott) till maten som dracks upp under kvällen. Supermysig dag, önskar alla dagar vore som dessa. :)

Imorgon är det invägning igen men har ju fuskat allt för mycket denna vecka så gissar på att jag ligger på samma vikt som förra fredagen. Blev inte så mycket nya tag då tisdagen påverkade allt. :)

Nu ska jag plugga, har prov imorgon och känner
mig sådär sugen men det måste göras och sen ska jag sova! :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback