1 månad

En hel vecka har gått nu och ganska snabbt med ändå. Har haft en hel del besök här hemma så det är väl därför. Alice har fått massa presenter av alla besökande, jättefina kläder rättare sagt. :) Idag är Alice en månad, hon har utvecklats så mycket på dessa 4 och ½ vecka.

I tisdags var vi hos BVC och hon vägde 4,7 kg och var 54,8 cm. Hon har vuxit en hel del med andra ord. Nu ler hon för fullt när man pratar med henne och ibland kan hon gurgla lite som "prat". Hon följer även med blicken och det är så mysigt när man får kontakt med henne och får lite tillbaka. :)Nu äter hon nästan bara ersättning, ammar henne någon gång om dagen bara, och hon har även börjat ta nappen bättre och bättre nu. Detta efter ett bra tips från BVC, hade en annan sköterska än ordinarie och hon berättade om hur Alice lättare kunde vänja sig vid nappen. Riktigt skönt för nu behöver jag inte sitta med bröstet i hennes mun dygnet runt som napp. :)

Allt går sakta men säkert framåt känns det som och vissa dagar är jobbigare än andra. Vi tar varje dag som den kommer och har inga rutiner än. Dagarna styrs av Alice och det äts och sovs när hon vill och tillåter .
När började ni läsare som har barn få in lite rutiner? :)


Åh, mormors härliga solstråle har blivit stor idag <3
Massor av kramar och puss!!

2013-08-16 // 14:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback