Helt plötsligt, över en natt..

Åh tänk så fort tiden går, har säkert sagt samma innan men jag säger det igen. Varje dag så händer det nya grejer i Alice utveckling. Från att inte ha kunnat en sak så kan hon det nästa dag.

Innan helgen har Alice bara kunnat hasa sig bakåt när hon har försökt ta sig någonstans eller dra med händerna åt sidorna för att vända sig om. Sen helt plötsligt, i söndags på morgonen, så fick hon för sig att dra sig framåt med händerna. Det gick även om det gick väldigt väldigt sakta och hon blev frusterad hela tiden. Sen inte ens 24 timmar senare, utan att ha övat särskilt mycket, så hade hon fått in en teknik och nu ålar hon sig fram i lägenheten och det ganska snabbt med.

Tänk att över ett dygn har hon lärt sig något nytt. Trodde det skulle komma lite åt gången men tji fick jag, allt kom på en gång. Helt plötsligt kan hon det. :)Det är så underbart att se henne ta sig runt i rummet och fram till sina leksaker som kan ligga en bit bort. Hon blir även så glad nu när hon kan åla sig fram och det värmer att se. :)


Så härligt! Ja fattar verkligen inte heller hur dom kmr på själva hur man kryper o allt. Helt otroligt va dom kan! D går så jäkla fort!
Hoppas bara inte att allt går såhär fort, då hinner vi ju knappt njuta av nått :P

2014-01-26 // 00:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback