Nytt till Bebis

Igår var vi på stan för att handla julklappar och göra lite andra ärrenden. Igårkväll, inatt och idag har jag haft ganska så jätteont i fogen fram. Som jag skrev i gravidvecka inlägget så kan jag inte låta bli att undra hur det skulle vara om jag jobbade heltid och var på benen flera timmar om dagen. Känns ändå skönt att vara timvik och kunna bestämma lite själv när man orkar och vill jobba. Den 15e går jag iallafall hem på graviditetspenning vilket ska bli skönt. Alice kommer då gå på förskolan 15 timmar/veckan den veckan sen är vi ledig i 3 veckor innan hon börjar igen. Tänk så nära förlossning och bebis vi är då! 
Igår kollade jag lite efter kläder till bebis, det är ju jättesvårt att hitta fina neutrala kläder men lite har vi hittat iallafall även om vi inte köpte det ännu. Tänkte vänta in mellandagsreorna innan jag börjar köpa mer. Dock hämtade jag ut en gratis body på Kappahl, fick en rabattcheck i en av babyboxarna jag fått hem. Den kanske var mer pojkig än neutral med sina blåa ränder men äh skitsamma!  En filt från IKEA fick också följa med hem, den kändes så himla mysig och mjuk så kunde inte låta bli. :)

 
Idag ska vi åka till fenomenmagasinet med en annan mamma och hennes flicka, och sen fika lite efteråt. Ska bli trevligt att komma iväg lite och få prata av sig om barnen, om graviditeterna, denna mamma är nämligen också gravid och väntar smått i februari. Mys! :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback