Veckan som var

I helgen blev jag jätteförkyld och har inte alls haft någon ork till något, har knappt ork nu heller. Men tänkte försöka uppdatera lite iallafall. I onsdags åkte jag och F med hans föräldrar till Gekås. Vi handla massa kläder till Alice och julklappar till henne. Lite grejer till bebisen så som, napp, flaska, amningskudde, ny skötbädd, snuttfiltar och lite annat. Kan lägga upp kort i veckan när jag finner lite mer ork. 

I fredags så träffade jag och Alice en annan mamma och hennes barn för att leka lite. Tog en längre promenad längs ån innan vi gick dit för att Alice skulle sova. Även om det var lite kallt var det mysigt att promenera där. Kan tänka mig att det kan bli några promenader där sen när bebis har kommit och vårblommorna och knoppar börjar titta fram. :)


Igårkväll så tog jag tag i en av kartongerna med bebiskläder från Alice, sorterade ur alla neutrala kläder och sorterade in alla flickkläder i storlekar. Så blir det en flicka är det bara ta från kartongen och är det en pojke har vi liiite neutralt och behöver inte öppna kartongen med bebiskläder mer. Men oh så mycket små söta klänningar jag hittade, det skulle ju underlätta om det är en liten lillasyster som tittar ut, när det gäller i klädesväg iallafall. :)

 
Igår fick Alice även prova nattlinne för första gången. Hon blev helt till sig och kallade den prinsessklänning och snurra och hoppade runt i lägenheten. Det är så mysigt att se henne när hon är glad och nöjd och tycker att hon är jättefin. Att så lite kan göra så mycket för de små är fantastiskt. Hon pratade om klänningen hela kvällen och sa "titta prinsessklänning" och log massa. Imorse ville hon knappt ta av sig den, ungefär vid lunch så övertala jag henne äntligen att byta om till vanliga kläder, men bara om det var en annan klänning. Hon är just nu i en klänningfas och jag tror hon kommer bli superglad över sin julklapp som är en Anna-klänning från filmen Frost, samt en docka med precis likadan klänning. :)


Nu sitter jag här i soffan, genomförkyld med en ansikte som gör ont och ömmar och huvudvärk som inte släpper. Har inte gjort något alls idag och kommer nog inte göra så mycket resten av dagen heller. Ska orka mig upp från soffan och laga lite mat till oss. Vad vet jag dock inte, just nu tänker jag bara på sängen och att få vila lite. Dock blir jag helt täppt i näsan så fort jag lägger mig ner. Suck för förkylningar!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback