Bortrest

Det blir lite mindre bloggat denna vecka. Tidigt i måndags åkte jag och min mamma till min morfar som bor i Makedonien för att hälsa på. Här bor också min morbror med sin fru, min kusin med sin fru och deras två barn. Vi ska bara stanna några dagar och åker hem tidigt på fredag morgon igen. Har varit mysigt att då träffa morfar då det var flera år sen sist, men jag längtar hem massa. Dels för jag saknar min egen familj, dels kan jag inte språket, sen så är det helt annan mat och vanor här än hemma. Att åka som gravid och inte få äta hälften av allt de äter är lite trist med. De tycker kanske att jag är lite fånig som väljer bort massa mat men det är okej för mig. 

Men det allra allra jobbigaste var att säga hejdå till Alice.  Jag har blivit så himla flygrädd sen jag fått barn, känns hemskt och läskigt. Efter jag natta Alice i söndags så brast det helt, jag grät massa och hade känslan att jag aldrig mer skulle få se henne igen, eller F. Det var en riktig hemsk känsla. Det är inte just att vara ifrån henne som är det jobbiga utan just att det kanske händer nått med flyget, typ att det kraschar och jag kommer inte få se henne växa upp, och hon kommer inte ha nån mamma. Alice skulle inte komma ihåg mig när hon växer upp. Hon skulle veta vem jag är och hur jag såg ut från bilder men hon är för liten för att komma ihåg minnen av mig.  Resan hit gick bra som tur var och jag hoppas den går lila bra hem, kan knappt vänta på att få komma hem och känna trygghet igen. 

Just nu ligger jag och vilar, har haft ont i huvudet sen imorse och känner mig på lite dåligt humör. Vill vara ifred bara just nu känner jag. Tänkte försöka sova en stund men vi får se om det går. Tänkte iallafall passa på att uppdatera här lite. :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback