Sån sjuk trötthet

Åh jag har så mycket jag vill skriva om men jag har så lite ork just nu. Senaste 3-4 dagarna har jag varit så himla trött, som om någon slagit mig i huvudet. Lägger mig mellan 21-22 varje kväll och innan det sitter jag och försöker hålla mig vaken och få lite egentid med F efter Alice somnat. 
Skönt att somna tidigt tänker kanske vissa och ja det är superskönt om det inte skulle vara så att jag vakna pigg kl 04-05 och inte kan somna om. Somnar jag om vaknar jag senare med huvudvärk. 
Jag började med Niferex i måndags, kan det vara det som gör att jag blir så trött fast jag tar dem för järnbrist som man blir trött av? Jag har inte järnbrist ännu, var hos BM i tisdags och allt såg jättebra ut men skulle börja med Niferex varannan dag ändå kom vi överens. Varför är jag så trött?! Det kom bara sådär helt plötsligt en dag, inget smygande här inte. Känner mig som en Zombie varje kväll, inte superkul. :P 

Jag har så mycket jag inte hunnit skriva om,  besöket hos BM, ny graviditetsvecka, nya magbilder och en del annat som hänt. Ska verkligen försöka finna lite ork denna vecka, trots att jag jobbar 4 av 5 dagar. Hjälp! Hur ska det gå?!  Hoppas ni har tålamod, för inlägg om allt som nämnts ovanför kommer..  :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback