Lugnt under ledigheten

Det är väldigt lungt på bloggen nu för tiden, speciellt nu när vi haft lång ledighet här hemma. F började jobba i torsdags förra veckan och Alice och jag åkte hem till min mamma och bodde där några dagar. Skönt att få lite avlastning men det var nog sista gången jag åkte iväg innan bebis kommer. Det är för jobbigt att åka buss med Alice, packning och vagnen känner jag, har minimal ork just nu. 
Alice kommer börja förskolan imorgon och gå 15 timmar/veckan tills bebis kommer. Ska bli skönt även om jag gärna har henne hemma. Hon är så mysig och rolig att hänga med fast hon testar gränser och tålamod ofta. Men jag känner att jag behöver vila upp mig och hinna fixa det sista innan bebis kommer. Det är ju bara en dryg månad kvar till beräknat nu och tiden kommer gå så fort säkert! 

Nu har jag iallafall börjat tvätta kläder till bebis, och kör sista maskinen idag. Kommer iofs få mera kläder i veckan så får tvätta lite mer till helgen kanske. Men utöver tvätten så har jag kvar att packa BB-väskan, skriva mitt förlossningsbrev, göra storkok och frysa in till när vi kommer hem från BB, ställa iordning bebisen hörna i arbetsrummet, ringa familjerätten, bädda vagn och vagga (vilket inte är superbråttom). Det är en del som ska hinnas med, så får passa på medan Alice är på dagis. Har även några besök hos BM inplanerade och en klipptid. Så skönt det ska bli att få fixa till håret innan liten tittar ut, för när ska jag sen få tid? ;)


Idag väntar vi besök från en vän och hennes lille grabb, ska bli kul att få lite besök. :)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback