Våran stora 1 åring

Igår fyllde Alice 1 år. Tänk så fort tiden har gått, känns som det inte var länge sen man låg på BB och sniffade på en nyfödd liten bebis. En bebis som skulle komma att växa upp till det sprudlande energiknippe hon är idag. Inga lugna stunder här hemma nu för tiden. I förrgår började hon även stapla iväg på egna ben, lagom till 1års dagen. :)
Dagen spenderades i Kolmården på Tropicariumet, där vi vuxna nog var mer intresserade av djuren än vad Alice var. Hon hade fullt upp med att träna på att gå, dock hållandes i mammas eller pappas hand. Efteråt somnade hon som en stock och vi tog en utflykt till Söderköping och åt god mat och senare glass. Inte ens här hade Alice tid att äta glass, för hon skulle minsan gå! 
Det är nästan det ända vi gör om dagarna, går, fram o tillbaka. Om hon inte går själv så går hon tillsammans med mig eller sin pappa. Vill inte vi gå så blir det arga miner. Ska bli skönt när hon kan stapla runt själv helt på egen hand. :)
I eftermiddag ska vi ha det första kalaset, av totalt 3 stycken som det är planerat just nu. Alice gammelfarmor och gammelfarfar (min farmor och farfar) är här på besök från Island. De och hennes morfar ska kika förbi senare i eftermiddag och fira Alice. Första tårtan har även köpts och det blir första gången Alice kommer få smaka också.  :)
 
Jag har tänkt tillbaka jättemycket på vad som hände de här dagarna för ett år sedan, tiden runt förlossningen. Hur det började, vilka känslor som fanns, och tiden på BB. Känns så overkligt på nått sätt men samtidigt så fantastiskt.
Ni vet väl om att jag skrev en förlossningsberättelse?
Har ni inte läst den eller vill läsa igen så finns Del 1 och Del 2 här att läsa. :)


» Marie

Åhhh va kul att det kom lite steg nu till 1års dagen ♡♡ Då kan grabbarna dra med Alice på lekparkshyss snart!! :) Vi saknar er!

Svar: Ja nu kan de snart springa runt tillsammans :) ♡ Vi saknar er med!
dottir.webblogg.se

2014-07-17 // 15:41:44
» erika

stort grattis i efterskott till henne.Vad fina ni är :)

Svar: Tack snälla! :)
dottir.webblogg.se

2014-07-17 // 19:30:49
» Nina

Grattis på 1-årsdagen Alice!
Känns som igår vi var gravida ;)

Svar: Tack! :) Ja visst känns det som det var precis nyss, helt otroligt!
dottir.webblogg.se

2014-07-18 // 09:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback