Helgen hittills

Nu är det såhär igen, dålig på uppdateringar men jag gör det när jag orkar och har lust. Senaste dagarna har jag inte mått så super av vissa anledningar och pga de inte haft ork att sätta mig här vid datorn. Nåja nu sitter jag endå och har tråkigt så why not. Här kommer lite om vad som hänt sen sist.

Nätet som vi skulle fått kom aldrig denna vecka, jag ringde och frågade var det höll hus, och det har legat i linköping sen i tisdags tydligen men jag får inte hämta ut det för att det är något som fattas från avsändaren, någon uppgift eller liknande. Jag blir så trött på folk som inte kan göra sitt jobb. Dels avsändaren som inte gjort som den skulle och DHL som inte ens kunnat lyfta på luren och ringt till avsändaren och fixa det som fattades, de hade från tisdag till fredags på sig men inte gjort ett dyft. Vad är det för fel på vissa människor egentligen?! Hoppas jag får nätet nästa vecka. Ska skicka ett mail till avsändaren och be om pengar tillbaka, för jag betalar minsan inte för att h*n ska göra misstag. >_>

Idag har vi varit på IKEA och kollat lite, köpte inget mer än värmeljus eftersom jag har ont om pengar och delad ekonomi funkar inte riktigt här hemma än. Gick även till Elgiganten och Coop Bygg och handlade lite. Sen blev det att åka hem, väl hemma så la jag mig och sov av olika anledningar och vaknade lagom till kl 19 och åt tacos. Efter det har vi bara kollat på tv och sen på film.

Och nu sitter jag här som sagt. Ska väl sova om en liten stund igen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback