Ommöblerat

Idag så blev det att bygga ihop två av de tre sista ramarna inför innätningen av balkongen. Envis som jag är fick jag som jag ville och ramarna blev helt klara. :) Efter allt sågande och skruvande så blev det att plocka och möblera om lite, i bl.a hallen och sovrummet. Nu är sovrummet iallafall klar möblerat och det fattas bara grejer på väggarna. Hallen är med klar och även där fattas det vara grejer på väggarna. :)




Har inga före bilder just nu men får fixa det någon annan dag. :P


Annars idag så har jag haft tvättstugan och vi hade en hel del att tvätta och passade även på att ta alla gardiner förutom i köket. Känns skönt att få dem tvättade också då och då. Ikväll så blev det att kolla lite på fenomen sen traska vidare till affären och handla lite godis, är så sjukt godissugen på kvällarna så det inte är sant. Men köpte även massa frukt! ;)



På vägen hem gick jag förbi tvättstugan och hämtade sista tvätten och väl hemma började vi kolla på film. Som jag tidigare nämnde så kollade vi på Sanctum. Den var helt okej faktiskt, hände inte så mycket läskigt i den som jag trodde det skulle göra. Men en sak är säker, jag får så ont i magen varje gång de fastnar i någon tunnel under vattnet. Usch jag gillar inte alls små och trånga utrymmen måste jag säga. Lite sorlig i slutet var filmen med. Helt okej film med andra ord. :)



Nyss har jag vikt all tvätt, det var ju en hel del och
nu ska jag bara bädda sängen sen sova gött som fasen, förhoppningsvis. :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback