Time Flies By!

Ojoj vad tiden går fort, jag har inte glömt bloggen.
Har bara inte tid att skriva känner jag just nu.

Ligger i som attan och har haft praktik de senaste fem veckorna och imorgon är sista dagen. Känns skittråkigt, vill verkligen stanna kvar där. Trivdes som bara den med att 'jobba' där, och vårdtagarna var så förtjusta i mig med. Vårdtagarna önskade mig så mycket lycka till och fick en hel del kramar. Min handledare var bäst dessutom, helt underbar och förstod precis allt man sa att lärde ut jättebra. Kommer saknar henne med, förhoppningsvis kanske man blir kollegor en vacker dag. :D

Nåja, imorgon är sista dagen och efter det blir det hårdplugg innan terminslutet, har massa som ska in som jag ligger efter med och har verkligen inte råd att bli av med CSN nu när vi precis flyttat. Kan inte säga annat än att jag älskar denna lägenhet, det är så stor och ljus med massa fönster. Den är dyr men helt klart värd pengarna! :)

Vi har inte fått ordning på lägenheten än, vi har inte äns hunnit med det. Så bilder finns det inte så många än men det kommer så småningom. Det är kartonger som ska packas upp och vi ska fixa iordning i rummena. Det ska inhandlas lite till från IKEA också så jag har mycket att göra över jullovet tror jag. :)


Katterna trivs bra här de med. Har massa yta att ha race på! ;)


Ikväll har jag suttit här vid datorn ett bra tag och kollar runt lite och fixat. Beställde hem ett gratisprov från Everyday Minerals och passade även på att klicka hem lite grejer på Yves Rocher. Tycker Yves har ganska bra grejer för det mesta och fick massa massa rabatt så varför inte tänkte jag. Blev läppbalsam, ansiktskräm, ansiktsvatten och rengöringsmjölk från Yves och Mineral foundation och lite annat från Everyday Minerals som jag var sugen på att prova. :) Nu är det bara att vänta på att paketen ska komma, Yves kommer nog inom en vecka med det andra paketet kan dröja en extra dag eller två då det skickas från England.  :)

Nu ska jag sova tänkte jag så jag är utvilad tills imorgon. Godnatt!:)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback