Smultronstället

Denna vecka har vi inte gjort allt för mycket här hemma. Den mesta delen av tiden har spenderats framför TV. Blev både film och Wii. För det mesta har vi suttit och nött Super Paper Mario som vi lånat av felix Morbror. Himla kul spel det där även om det är skitjobbigt när man dör om man inte är så bra. Haha. ;)



I onsdags var vi i Söderköping med Felix föräldrar och åt lite lunch och promenerade längs kanalen. Söderköping är verkligen en mysig stad måste jag säga. Vi avslutade besöket där med att äta glass från smultronstället. Det är ju ett måste om man åker dit. :) Kön in var superlång så vi köpte glass och tog med oss istället och åt ute när vi gick! Gooooottt som attan!! :)


På vägen hem stannade vi förbi på Hjärta till hjärta. För er som inte vet vad det är så är det en Second hand butik, en riktigt stor dessutom. Hittade inget speciellt men två krukor fick följa med mig hem. Blåa och superfina. Får lägga upp bild på dem senare. Köpte dom till mina smultronplantor jag har här hemma på balkongen. :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback